Hoofd Platformoverschrijdend Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox]

Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox]

  Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox] 16 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Forza Horizon 4 is een racegame in een open wereld, ontwikkeld door Playground Games en uitgegeven door Microsoft Studios voor de Xbox One-, Xbox X/S- en Windows-pc-platforms. Het werd uitgebracht op 2 oktober 2018. Het lijdt geen twijfel dat Forza Horizon 4 een van de beste racegames ooit is.

Maar 'Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022?' Dit is de grote vraag die elke fan bezighoudt. Sommigen van jullie vragen zich misschien af: 'Ondersteunt het Xbox One en Windows PC crossplay voor spelers die met hun vrienden willen spelen op verschillende platforms?'

In dit artikel geven we antwoord op die vraag en meer. We bespreken wat platformonafhankelijk spelen is, hoe het werkt in Forza Horizon 4 en of deze nieuwe functie er zelfs toe doet voor de kernervaring van het spel.

Het cross-platform debat woedt al jaren. Het belangrijkste argument voor platformonafhankelijk spelen is dat het gemakkelijk is om met je vrienden op verschillende consoles en Windows-pc-platforms te spelen. Het is ook een geweldige marketingstrategie om zoveel mogelijk mensen je games te laten spelen.

Lees dus het volledige artikel om erachter te komen of Forza Horizon platformonafhankelijk kan spelen en wat dat voor jou betekent.

Inhoud

Forza Horizon 4 - Een snelle introductie

Forza Horizon 4 is het vierde deel in de Forza Horizon-serie. Net als bij andere titels is het een racespel in een open wereld dat zich afspeelt op verschillende circuits in het Verenigd Koninkrijk. Het bevat zowel singleplayer- als online multiplayer-mogelijkheden.

  Forza Horizon 4 - Een snelle introductie

De game speelt zich af in een veranderende wereld met dynamische seizoenen, weersystemen en dag-nachtcycli. In Forza Horizon 4 neemt de speler deel aan het Horizon Festival - een racefestival dat plaatsvindt op verschillende locaties in Europa.

Er zijn meer dan 750 auto's beschikbaar voor spelers die kunnen worden aangepast met zowel cosmetische als prestatie-upgrades. De gameplay is in third-person en de omgevingen worden te voet of met behulp van een reeks voertuigen genavigeerd.

Forza Horizon 4 is geprezen om zijn open wereld, visuals, terreinvervorming, besturing, soundtrack en kunstmatige intelligentie. Critici prezen de online multiplayer-elementen van de game, vooral met betrekking tot het introduceren van nieuwe spelers in racegames die intimiderend kunnen zijn.

Maar hoe zit het met cross-platform? Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk? Deze vraag houdt Xbox One-gamers al een tijdje bezig. Dus, zonder verder oponthoud, laten we een kijkje nemen.

Ook handig: Is Dying Light platformoverschrijdend in 2022?

Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022?

Ja, Forza Horizon 4 is platformonafhankelijk . We zijn blij te kunnen zeggen dat Playground Games volledige ondersteuning heeft geïmplementeerd voor Windows-pc- en Xbox-spelers om samen in dezelfde gamewereld te spelen, zonder enige beperkingen of andere zorgen.

  Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022?

De ontwikkelaars hebben het mogelijk gemaakt om deel te nemen aan of sessies te creëren tussen spelers op verschillende platforms, zodat je met vrienden kunt spelen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Terwijl de rage voor platformonafhankelijk gamen blijft groeien, is het geweldig dat Playground Games deze nieuwe trend is binnengewandeld. Er zijn veel voordelen van crossplay-ondersteuning in Forza Horizon 4 voor Xbox en Windows-pc's, waaronder:

  • Ten eerste biedt de game een betere matchmaking-ervaring omdat het gebruikmaakt van dedicated servers in plaats van peer-to-peer-verbindingen die op consoles te vinden zijn. Dit betekent dat de game gemakkelijker te spelen is in online multiplayer en dat je problemen met connectiviteit of prestatieproblemen kunt voorkomen wanneer je tegen anderen racet.
  • Ten tweede kunnen gebruikers het spel op hun eigen voorwaarden spelen. Voor sommige gamers betekent dit misschien spelen met een controller of met een toetsenbord en muis - aan jou de keuze! Met platformonafhankelijke mogelijkheden hoeft u zich niet aan één apparaat te houden als het niet bij u past.
  • Ten derde zijn er geen beperkingen op welke DLC's op verschillende platforms kunnen worden gebruikt, iets wat gamers in het verleden verdriet heeft bezorgd. Het is ook mogelijk om je spelvoortgang tussen platforms over te dragen, zodat je indien nodig of gewenst op een ander apparaat kunt blijven spelen.

Al deze voordelen komen samen om een ​​algehele betere ervaring voor gamers te creëren, en dat is wat iedereen wil. Over het algemeen heeft Forza Horizon platformonafhankelijk spelen. Voor meer informatie, blijf lezen!

Ook gerelateerd: Is Borderlands 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

  Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijke Windows-pc en Xbox One?

Ja, Forza Horizon 4 is platformonafhankelijk tussen Windows PC en Xbox One. Dit betekent dat als je een Windows-pc gebruikt om de game te spelen, je ook verbinding kunt maken met Xbox One-gamers. Dit geldt ook voor al je vrienden op het platform - ze zullen zich bij je kunnen voegen in Forza Horizon 4, ongeacht op welk apparaat ze spelen!

Dit is geweldig nieuws voor pc-gamers, want het betekent dat ze de mogelijkheid hebben om met hun consolevrienden te spelen. Dit opent de mogelijkheden voor racegames, omdat je nu kunt spelen met je vrienden die verschillende platforms gebruiken.

Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijke pc en Xbox Series X/S?

Het antwoord op deze vraag is 'JA', Forza Horizon 4 is platformonafhankelijk tussen Windows PC en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als je op een Windows-pc speelt, je cross-platform kunt spelen met je vrienden die Xbox Series X/S gebruiken.

Om nu te spelen met je vrienden die op Xbox Series X/S zijn, hoef je de game niet op dat platform te kopen.

Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

  Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Forza Horizon is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als je op de Xbox One-console speelt, je cross-platform kunt spelen met je vrienden die Xbox Series X/S gebruiken.

Controleer ook: Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een crossplay?

Het woord crossplay verwijst naar het spelen van een game die beschikbaar is op twee of meer platforms en waarmee spelers van verschillende apparaten (bijvoorbeeld Windows-pc en Xbox One) samen kunnen spelen.

2. Hoe werkt Forza Horizon 4 platformonafhankelijk?

Met Forza Horizon 4 cross-platform kun je tegen je vrienden spelen, of ze nu hetzelfde of een ander platform gebruiken. Als je Forza Horizon 4 op een Windows-pc hebt en je wilt racen met je vriend die op de Xbox One-console speelt, dan is dat mogelijk!

3. Waarom willen gamers platformonafhankelijk spelen?

Gamers willen platformonafhankelijke mogelijkheden omdat het een betere matchmaking-ervaring biedt, geen beperkingen op welke DLC's op verschillende platforms kunnen worden gebruikt en je spelvoortgang tussen apparaten wordt overgedragen.

4. Is Forza Horizon 4 cross-progressie?

Ja, Forza Horizon is een cross-progressie tussen Windows PC, Xbox Series X/S en Xbox One. Dit betekent dat als je een Windows-pc gebruikt om het spel te spelen, je voortgang wordt overgedragen wanneer je het later op een Xbox-console koopt.

5. Is Forza Horizon 4 generatieoverschrijdend?

Ja, Forza Horizon is generatieoverschrijdend voor Xbox Series X/S en Xbox One. Dit betekent dat als je op de Xbox Series X/S-console speelt, je nog steeds kunt genieten van platformonafhankelijk spelen met je vrienden die de Xbox One-console gebruiken.

6. Kunnen we zeggen dat als een game platformonafhankelijk is, het ook cross-progressie is?

Nee, cross-platform en cross-progressie zijn twee verschillende dingen. Cross-progressie betekent dat je spelvoortgang wordt overgedragen wanneer je het later op een Xbox-console koopt. Cross-platform verwijst alleen naar het spelen met anderen op verschillende apparaten.

7. Waarom spelen spelers graag Forza Horizon?

Spelers zijn dol op Forza Horizon omdat het een van de beste racegames is die er is en geweldige graphics heeft. De game biedt ook een grote selectie auto's om uit te kiezen, evenals tal van aanpassingsopties. Bovendien betekent het platformonafhankelijke spel dat je met je vrienden kunt racen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Bekijk meer: Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Forza Horizon is platformonafhankelijk, wat betekent dat gamers kunnen spelen met vrienden die verschillende platforms gebruiken. Dit verkoopt de game voor veel mensen, omdat het mogelijkheden opent op het gebied van multiplayer-games en racen tegen andere spelers!

We hopen dat je deze blogpost over 'Is Forza Horizon 4 cross-platform in 2022?' leuk vond. Als je vragen hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. We hopen dat je een geweldige dag hebt!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.