Hoofd Platformoverschrijdend Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

 Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One] 14 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

De vraag naar platformonafhankelijke games neemt voortdurend toe en het is niet meer dan normaal dat gamers vragen of hun favoriete nieuwe game beschikbaar zal zijn op zowel pc als consoles. Het goede nieuws is dat meer ontwikkelaars dan ooit tevoren hun titels vrijgeven op platforms buiten het platform waarvoor ze oorspronkelijk zijn gemaakt.

Gang Beasts is een belachelijke game die al sinds het begin der tijden bestaat wat betreft gaming, oorspronkelijk uitgebracht in 2014 voor pc voordat hij op 12 december 2017 naar PS4 kwam en op 27 maart 2019 naar Xbox One.

Maar de vraag is of we het op deze platforms kunnen spelen: 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?'. In deze blogpost bekijken we het antwoord op deze vraag en op welke platforms Gang Beasts platformonafhankelijk is.

Cross-platform gaming is het concept van een game die beschikbaar is op meerdere platforms en kan worden gespeeld door gebruikers met verschillende apparaten.

Dit betekent dat je met iemand anders kunt spelen, ongeacht de hardware, besturingssystemen of native software van hun systeem. Zo kunnen pc-spelers het in een online game opnemen tegen PS5-gamers, ook al gebruiken ze totaal andere systemen.

Inhoud

Gang Beasts - Een snelle introductie

bende beesten is een multiplayer beat 'em up party game ontwikkeld en uitgegeven door Double Fine Productions. Het doel van het spel is om de vechtbewegingen van je personage op andere spelers te gebruiken om ze flauw te laten vallen of onbekwaam te maken, waarbij hun score daalt als ze dat doen.

 Gang Beasts - Een snelle introductie

Spelers kunnen ook items pakken die op de kaart verschijnen, zoals wapens of gezondheidspakketten, of hun tegenstanders slaan en gooien.

Ongeacht welk personage je besluit te spelen, de besturing is altijd hetzelfde: een controller voor je linkerhand (of toetsenbord) met vier knoppen waaraan verschillende acties zijn toegewezen, zoals stoten, grijpen, flauwvallende spelers, enz., en een andere controller voor je rechterhand die je beweegt in de first-person-modus.

Een vraag die spelers kunnen hebben, is of Gang Beasts op verschillende platforms kan worden gespeeld, zoals PS4, PS5, Xbox One, Linux en pc. Dus laten we zonder verder oponthoud eens kijken of Gang Beasts platformonafhankelijk is of niet?

Ook handig: Is Titanfall 2 platformoverschrijdend in 2022?

Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022?

Momenteel is Gang Beasts niet platformonafhankelijk. Gang Beasts-ontwikkelaar verklaarde dat in de volgende update de platformonafhankelijke functie zal worden geïntroduceerd. Maar nog een ding, dat bendebeest zal niet platformonafhankelijk op alle platforms introduceren.

 Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022?

De PS4-spelers kunnen bijvoorbeeld niet tegen Xbox One en enig ander platform spelen. Maar Xbox One-spelers kunnen tegen pc-spelers spelen en vice versa.

De spelers zijn erg blij met deze update en kunnen niet wachten op de volgende versie van het spel. Dit komt omdat er veel voordelen zijn aan het platformonafhankelijk zijn van Gang Beasts, bijvoorbeeld:

 • De speler kan met zijn vrienden spelen, zelfs als ze zich op verschillende platforms bevinden.
 • Er kunnen mensen zijn die Gang Beasts voor het eerst willen proberen, maar niet weten welk systeem voor hen het beste werkt. Met cross-platform kunnen ze zien welk systeem bij hen past, en dan hoeven ze geen console te kopen.
 • De game wordt competitiever omdat spelers van verschillende platformen tegen elkaar kunnen spelen.
 • Er is ook een grotere kans dat mensen tegelijkertijd Gang Beasts spelen.
 • De ontwikkelaar zal in staat zijn om sneller updates uit te voeren omdat ze niet voor elk systeem aparte versies hoeven te doen.
 • De ontwikkelaar zal ook geld besparen omdat ze geen aparte hardware nodig hebben voor verschillende systemen.

Zoals je weet, is de platformonafhankelijke functie voorlopig niet beschikbaar op Gang Beasts. Maar het zal snel worden. Wacht dus op de volgende update en je kunt Gang Beasts spelen op je favoriete systeem.

Om meer informatie te krijgen over welke platforms Gang Beasts platformonafhankelijk introduceert, blijf deze blogpost lezen.

Ook gerelateerd: Is ESO platformoverschrijdend in 2022?

Is Gang Beasts platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Tot nu toe is Gang Beasts niet platformonafhankelijk op pc en Xbox One. Maar in de volgende update van Gang Beasts zal er een functie zijn die het platformonafhankelijk maakt op pc en Xbox One. Dit betekent dat als je op pc speelt, je met Xbox One-spelers kunt spelen en vice versa.

 Is Gang Beasts platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Dit nieuws is een opluchting voor pc-spelers die eindelijk de kans krijgen om te strijden tegen Xbox One-gebruikers. Omdat ze tot nu toe geen kans hebben om tegen hen te concurreren in de updates.

Is Gang Beasts platformonafhankelijke pc en PS4?

Nee, tot nu toe is er geen platformonafhankelijk voor Gang Beasts PC en PS4. Dit betekent dat als je een PS4- of PS5-gebruiker bent, je niet met pc-spelers kunt spelen en vice versa.

In de volgende update van Gang Beasts zal de cross-platform beschikbaar zijn voor pc- en Xbox One-spelers. Maar niet voor PS4.

Dit komt omdat Sony geen functie toestaat waarmee mensen van verschillende platforms tegen elkaar kunnen strijden in games op hun PSN-service (voor Gang Beasts). Dit betekent dat als je met je vrienden speelt die op PS5 zitten, je niet tegen ze kunt spelen met pc-spelers.

PlayStation-gebruikers moeten geduldig wachten omdat ze de functie binnenkort kunnen krijgen.

Is Gang Beasts platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

 Is Gang Beasts platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, Gang Beasts is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit betekent dat als je een PS4- of PS5-speler bent en je vriend op Xbox One zit, je niet samen kunt spelen. Dus als je met vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat je op dezelfde console zit.

Is Gang Beasts platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Gang Beasts is platformonafhankelijk voor Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat je kunt spelen met je vrienden die een Xbox One of een Xbox Series X/S hebben. Je kunt samen spelen, ongeacht de console die ze gebruiken.

Dit is goed nieuws voor degenen die op deze update zaten te wachten, want nu kunnen ze spelen met hun vrienden die de nieuwe Xbox Series X/S hebben.

Controleer ook: Is GTA 5 platformonafhankelijk in 2022?

Is Gang Beasts platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Gang Beasts platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Gang Beasts is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat als je een PS4-speler bent en je vriend een PS5-speler is, je samen kunt spelen.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn beat 'em up partygames?

Beat 'em up partygames zijn een genre van games die zich richten op gevechten en waarbij meestal twee of meer spelers moeten samenwerken om te winnen. Het doel is meestal voor het team van de speler om alle vijanden uit te roeien, maar soms kan het specifieke taken voltooien, zoals het begeleiden van een NPC over de kaart terwijl andere leden hen verdedigen tegen aanvallers.

2. Waarom vragen gamers cross-platform?

Gamers eisen platformonafhankelijk omdat ze willen spelen met hun vrienden die op verschillende consoles of apparaten zitten. Gamers vermelden ook dat als een game niet platformonafhankelijk is, het voor hen moeilijk zal zijn om mensen te vinden die dezelfde games als zijzelf willen spelen en nieuwe vrienden willen maken.

3. Wat zijn de voordelen van platformonafhankelijk?

Het voordeel van cross-platform is dat spelers in hetzelfde team kunnen zitten, ongeacht het platform dat ze gebruiken.

4. Is Gang Beasts cross-progressie?

Nee, Gang Beasts is geen cross-progressie. Cross-progression is een functie waarmee spelers hun voortgang van het ene platform naar het andere kunnen overbrengen. Als je bijvoorbeeld Gang Beasts op PSN hebt gespeeld en wilt overschakelen naar Xbox One, wordt je voortgang niet overgedragen. Je begint weer van voren af ​​aan.

5. Is Gang Beasts van generatie op generatie?

Ja, Gang Beasts is van generatie op generatie. Dit betekent dat spelers op PS4 kunnen spelen met spelers op PS5 en hetzelfde geldt voor Xbox One en Xbox Series X/S. Cross-generation is een functie waarmee spelers kunnen spelen met anderen die op verschillende generatie consoles of apparaten zitten.

6. Waarom is Gang Beasts zo populair?

Gang Beasts is populair omdat het een uniek en leuk spel is dat met vrienden kan worden gespeeld. Het spel is ook gemakkelijk op te pakken en te spelen, waardoor het toegankelijk is voor gamers van alle niveaus. Bovendien hebben de ontwikkelaars de game voortdurend bijgewerkt met nieuwe inhoud, waardoor spelers terug bleven komen voor meer.

Bekijk meer: Is Minecraft platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

De platformonafhankelijke functie van Gang Beasts komt eraan! De volgende update van Gang Beasts introduceert een functie waarmee spelers van verschillende platforms samen kunnen spelen, maar dat zal niet voor PS4 en PS5 zijn.

We hopen dat je genoten hebt van deze blogpost over 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?'. Als u vragen heeft, kunt u hieronder een opmerking plaatsen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eén opmerking over Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

 1. kiaya zegt: 27 juli 2022 om 06:31

  is Gang Beasts nu speelbaar tussen xbox en ps5? wanneer was de laatste update?

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rec Room platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rec Room al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
De Zenonzard-niveaulijst helpt je het vermogensniveau van elke kaart in het spel te begrijpen. Deze lijst met niveaus is gunstig voor zowel terugkerende spelers als nieuwe spelers, of je nu een veteraan of een beginner bent!
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
De Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke monsters de beste zijn in het spel. Het is een rangschikkingssysteem dat is gebaseerd op de statistieken en vaardigheden van het monster. Hoe hoger het niveau, hoe beter het monster is.
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Hyper Scape platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Hyper Scape al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Crew 2 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?