Hoofd Platformoverschrijdend Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

 Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox] 13 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Generation Zero is een first-person shooter-videogame. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Avalanche Studios, onder de merknaam Systemic Reaction. Het werd uitgebracht op 26 maart 2019 voor pc, PS4 en Xbox One, en later was het beschikbaar op PS5 en Xbox-serie X/S.

Als je een fan bent van Generation Zero, vraag je je vast af: 'Is Generation Zero platformonafhankelijk in 2022?'. In deze blogpost geven we je het antwoord.

Cross-platform is een functie waarmee spelers samen kunnen spelen, ondanks het platform dat ze gebruiken. Dit betekent dat je kunt spelen met je vrienden die een pc gebruiken terwijl je PS4 of Xbox One gebruikt. Het stelt spelers in staat om met elkaar te communiceren en samen van het spel te genieten.

Deze functie wordt met de dag populairder en veel games ondersteunen het. Dus laten we eens kijken of Generation Zero platformonafhankelijk ondersteunt of niet.

Ook handig: Is Insurgency Sandstorm platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Generation Zero - Een snelle introductie

Generatie nul is een coöperatief overlevingsspel dat zich afspeelt in het Zweden van de jaren 80. Spelers nemen de controle over een of meer personages terwijl ze proberen te overleven in een wereld waar machines gevoelig en vijandig zijn geworden. De robots zijn echter niet de enige bedreigingen; spelers hebben ook te maken met de vijandige omgeving en met elkaar.

 Generation Zero - Een snelle introductie

De gameplay van Generation Zero is opgesplitst in twee hoofdfasen: verkenning en gevecht. Tijdens de verkenningsfase zoeken spelers naar middelen en aanwijzingen die hen zullen helpen te overleven. Dit omvat zaken als voedsel, water, onderdak en wapens.

In de gevechtsfase zullen spelers die middelen gebruiken om de robotvijanden te bestrijden. Graphics zijn essentieel in deze fase, omdat spelers doelen moeten kunnen identificeren en hun aanvallen moeten plannen. De artistieke stijlen van de game zijn sterk geïnspireerd op actiefilms uit de jaren 80.

Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Generation Zero is niet volledig platformonafhankelijk compatibel . Dit betekent dat de game alleen platformonafhankelijk kan zijn tussen pc en Xbox One. Als je op een PS4 speelt, kun je niet met iemand spelen op een Xbox One.

 Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022?

Cross-platform spelen is echter iets dat de ontwikkelaars willen onderzoeken voor toekomstige updates. In de nieuwste update is GAMEPASS gelanceerd voor Xbox One en pc, waardoor spelers de kans krijgen om samen te spelen, ongeacht hun platform.

Dit is een grote stap voorwaarts voor de game en zijn community, en we hopen in de toekomst meer van dit soort updates te zien. Tot nu toe is de game goed ontvangen door zowel critici als spelers. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Generation Zero.

Als Generation Zero in de toekomst platformonafhankelijk zal zijn, dan zijn er veel voordelen, waaronder:

 • De verhoogde potentiële spelersbasis.
 • Gemakkelijk om het spel naar verschillende platforms te porten.
 • De mogelijkheid om met vrienden op verschillende platforms te spelen.
 • Het spel is toegankelijker voor een groter publiek.

Dat waren dus enkele van de voordelen van het platformonafhankelijk zijn van Generation Zero. De game is momenteel niet volledig platformonafhankelijk, maar de ontwikkelaars hebben interesse getoond om dit in de toekomst zo te maken.

Ook gerelateerd: Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022?

Is Generation Zero platformonafhankelijke pc en Xbox One?

 Is Generation Zero platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Ja, Generation Zero is platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Deze functie is bijgewerkt in nieuwe versies van de game genaamd Resistance-modus en Frontline-modus. Met deze twee modi kun je met vrienden op verschillende platforms spelen.

Je kunt deelnemen aan het spel via een webbrowser of het in-game menu. Het matchmaking-systeem verbindt je automatisch met spelers met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau, ongeacht hun platform. Als je op een pc speelt, kun je desgewenst een controller gebruiken.

Is Generation Zero platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Generation Zero is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat je alleen kunt spelen met mensen die hetzelfde platform hebben als jij. Dus als je met je vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat ze allemaal PS4's of pc's hebben.

Dit nieuws kan sommige mensen teleurstellen die ernaar uitkeken om met hun vrienden op verschillende platforms te spelen, maar de game is toch nog steeds leuk. Wie weet komt er in de toekomst een update die platformonafhankelijk spelen mogelijk maakt.

Is Generation Zero platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Generation Zero platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Generation Zero is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat je op beide consoles met vrienden kunt spelen. Deze consoles gebruiken dezelfde engine en hebben daarom prioriteit op het gebied van graphics en prestaties. Dus maak je geen zorgen, je zult geen nadeel ondervinden als je op PS4 of PS5 speelt.

Sony heeft gezegd dat platformonafhankelijk spelen erg belangrijk voor hen is en ze werken er continu aan om in de toekomst meer games platformonafhankelijk te maken.

Is Generation Zero platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

 Is Generation Zero platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

Ja, Generation Zero is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox-serie X/S. Dit zal sommige mensen misschien verbazen, want als er een nieuwe console uitkomt, zijn er meestal niet veel games die platformonafhankelijk zijn.

Het is dus geweldig nieuws voor degenen die van plan waren om te upgraden naar de nieuwe Xbox-serie X/S. Ze kunnen eenvoudig Generation Zero blijven spelen met hun vrienden die nog op Xbox One zitten.

Controleer ook: Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn first-person schietspellen?

First-person shooter-games zijn een soort videogame waarbij de speler doorgaans vanuit een first-person perspectief op vijanden schiet. FPS-games hebben vaak een snelle gameplay en kunnen behoorlijk uitdagend zijn.

2. Wat is cross-progression play, ondersteunt Generation Zero het?

Cross-progression stelt je in staat om je opgeslagen gamegegevens op verschillende platforms te delen. Dus als je een game op het ene platform begint te spelen en vervolgens overschakelt naar een ander platform, kun je verder gaan waar je was gebleven. Ja, Generation Zero ondersteunt cross-progression play, maar alleen tussen PS4 en PS5 of Xbox One en Xbox Series X/S.

3. Wat is generatieoverschrijdend spelen?

Cross-generation spelen is de mogelijkheid om een ​​game te spelen met mensen die op verschillende generaties hardware spelen. Je zou bijvoorbeeld een game kunnen spelen met iemand die op een Xbox One speelt en iemand anders die op een Xbox Series X/S speelt.

4. Ondersteunt Generation Zero het spelen van meerdere generaties?

Ja, Generation Zero ondersteunt spelen tussen generaties. Je kunt spelen met mensen die op verschillende generaties hardware spelen, zolang ze allemaal hetzelfde platform gebruiken.

5. Hoeveel spelers kunnen in Generation Zero spelen?

De game ondersteunt maximaal drie spelers in coöperatief spel.

6. Waarom is cross-play niet voor alle platforms beschikbaar?

Cross-play is niet voor alle platforms beschikbaar omdat sommige platforms niet met elkaar compatibel zijn. Zo gebruiken PS4 en Xbox One verschillende architecturen, waardoor ze niet met elkaar kunnen communiceren.

7. Wat zijn enkele nadelen van cross-play?

Een van de nadelen van cross-play is dat het nogal uit balans kan zijn. Als je bijvoorbeeld tegen iemand speelt die een toetsenbord en muis gebruikt, hebben ze een aanzienlijk voordeel ten opzichte van jou.

8. Waarom is cross-play niet voor alle games beschikbaar?

Cross-play is niet voor alle games beschikbaar omdat sommige ontwikkelaars het niet willen inschakelen. Ze kunnen het gevoel hebben dat het onevenwichtig zou zijn of dat het spelers op het ene platform een ​​oneerlijk voordeel zou geven ten opzichte van spelers op een ander platform.

Bekijk meer: Komt Battlefield 4 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Generation Zero is een goede game die helaas wordt gehinderd door zijn technische tekortkomingen. Het is een nadeel dat de game niet beschikbaar is voor cross-play op alle platforms, omdat het een titel is die een breder publiek verdient. Hopelijk zullen de ontwikkelaars deze problemen aanpakken in toekomstige updates of sequels.

Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen dat meer mensen deze unieke en plezierige ervaring ontdekken. Ik hoop dat je dit artikel 'Is Generation Zero platformonafhankelijk is in 2022?' en deel je eigen ervaringen met de game in de reacties hieronder. Dank je!

Een opmerking over Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

 1. Lexdragon zegt: 3 september 2022 om 23:47 uur

  DIT VERTELT MIJ NIET HOE IK EEN UITNODIGING KAN KRIJGEN OF WORD LID VAN EEN VRIEND DIE XBOX SPEELT

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?