Hoofd Platformoverschrijdend Is Ghost Recon Wildlands platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]

Is Ghost Recon Wildlands platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]

 Is Ghost Recon Wildlands platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 1 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Is Ghost Recon Wildlands platformonafhankelijk in 2022? Dat is de vraag die veel gamers bezighoudt als ze proberen te bepalen of ze met hun vrienden op verschillende gameplatforms kunnen spelen. In dit artikel proberen we die vraag voor je te beantwoorden.

Ten eerste moet men zich afvragen wat de betekenis van platformonafhankelijk spelen is. Cross-platform spelen is de mogelijkheid om gamers samen te laten spelen, ongeacht welk gameplatform ze gebruiken. Een persoon die op een PS4/PS5 speelt, kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan iemand die op een Xbox One speelt.

Theoretisch zou dit niet al te moeilijk moeten zijn om te bereiken, aangezien het spel via servers wordt gespeeld en niet via de consoles zelf. Dit is echter niet altijd het geval bij veel games, omdat ze niet zijn ontworpen met het oog op platformonafhankelijk spelen.

Laten we, voordat we de vraag beantwoorden, eerst naar de game zelf kijken.

Ook handig: Is Beat Sabre platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - Een snelle introductie

Ubisoft's Ghost Recon: Wildlands is een open-wereld tactische schietvideogame geproduceerd en uitgegeven door Ubisoft. Het werd uitgebracht op 7 maart 2017 voor Microsoft Windows, Google Stadia, PlayStation 4 en Xbox One. De game speelt zich af in Bolivia en draait om de Ghosts, een fictief eliteteam van de Special Forces van het Amerikaanse leger.

 Tom Clancy

Het land is steeds onstabieler geworden door de groeiende invloed van het Santa Blanca-drugskartel. Om het nog erger te maken, heeft de Boliviaanse regering samengespannen met Santa Blanca en hen voorzien van wapens en andere middelen.

De speler neemt de leiding over een Ghost Recon-team dat naar Bolivia wordt gestuurd om het land te destabiliseren en Santa Blanca uit te schakelen. De game wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon en heeft een open-wereldomgeving.

De verscheidenheid aan omgevingen, wapens en voertuigen die beschikbaar zijn in het spel is een van de grootste trekkingen. De game bevat ook een coöperatieve multiplayer-modus waarin spelers kunnen samenwerken met drie andere vrienden om missies te voltooien. De campagne kan ook solo worden gespeeld met AI-teamgenoten.

Een interessant aspect is de controverse die de lancering van het spel veroorzaakte. Het spel werd zwaar bekritiseerd vanwege de weergave van Bolivia en zijn mensen. Veel mensen waren woedend en riepen op tot een boycot van het spel. Ubisoft gaf later een verklaring af waarin ze zeiden dat ze niet van plan waren een politieke opmerking te maken met het spel en dat ze zouden samenwerken met Boliviaanse specialisten om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen zich in de toekomst niet meer voordoen.

Komt Ghost Recon: Wildlands platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Ghost Recon: Wildlands is niet platformonafhankelijk in 2022. Het kan worden gespeeld op de PlayStation 4, PS5, Google Stadia, Xbox One en pc. De game kan niet op verschillende platforms worden gespeeld, zoals de PlayStation 4 en Xbox One.

 Komt Ghost Recon: Wildlands platformoverschrijdend in 2022?

De beslissing om Ghost Recon: Wildlands tot een console-exclusieve game te maken, was waarschijnlijk een strategische. Het stelt de ontwikkelaars in staat zich te concentreren op het creëren van de best mogelijke ervaring voor degenen die op de ondersteunde consoles spelen. Bovendien maakt het de game exclusiever en aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Voordelen van Ghost Recon: Wildlands is platformonafhankelijk:

 • Grotere spelersbasis: een grotere spelersbasis vertaalt zich in meer mensen om mee te spelen en meer concurrentie.
 • Dit kan het spel leuker maken voor alle betrokkenen.
 • Meer mensen om mee te spelen: Cross-platform spelen stelt mensen in staat om samen te werken met hun vrienden, ongeacht welke console ze gebruiken. Dit is een geweldige functie voor degenen die vrienden op verschillende consoles hebben.
 • Potentieel voor meer verkoop: als het spel platformonafhankelijk is, kan het door een groter aantal mensen worden gespeeld. Dit kan leiden tot een hogere verkoop en meer inkomsten voor de ontwikkelaars.

Ook gerelateerd: Is te gaar cross-platform in 2022?

Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen pc en Linux?

Nee, Ghost Recon: Wildlands is niet platformonafhankelijk compatibel tussen pc en Linux. Het spel kan alleen worden gespeeld op een pc met Windows-besturingssysteem. Er is op dit moment geen ondersteuning voor Linux. Om Ghost Recon: Wildlands op Linux te spelen, zou je een Windows-emulator zoals Wine moeten gebruiken.

Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen Stadia en MacOS?

 Is Ghost Recon Wildlands platformonafhankelijk tussen Stadia en MacOS?

Nee dat is het niet. De game is niet platformonafhankelijk tussen Google Stadia en MacOS. We hopen dat dit alle verwarring over de platformonafhankelijke mogelijkheden van Ghost Recon: Wildlands heeft weggenomen. Zoals je kunt zien, is de game niet platformonafhankelijk in de traditionele zin.

Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en pc?

Nee, Ghost Recon: Wildlands ondersteunt geen platformonafhankelijk spelen tussen de PS4/PS5- en pc-versies van de game. Dit betekent dat je je niet kunt aansluiten bij je vrienden die op een ander platform spelen dan jij. Dus als je met je vrienden wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat je allemaal op hetzelfde platform zit.

Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS5?

 Is Ghost Recon Wildlands platformoverschrijdend tussen Xbox One en PS5?

Nee, Wildlands is niet platformonafhankelijk tussen deze twee consoles. Xbox One- en PS5-spelers kunnen samen spelen, maar ze moeten op hetzelfde platform zijn. Dit komt omdat Sony cross-play met Xbox One of een andere console niet toestaat. Als je met iemand op een andere console wilt spelen, moet je de game voor beide consoles kopen.

Is Ghost Recon: Wildlands platformoverschrijdend tussen iOS en Stadia?

Nee, Ghost Recon: Wildlands is niet platformonafhankelijk tussen iOS en Stadia. De game is alleen beschikbaar op de pc, Microsoft Windows, Google Stadia en Xbox One. Het kan niet worden afgespeeld op andere apparaten, inclusief iOS.

Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S?

 Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S?

Nee, Ghost Recon: Wildlands is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S. De game is echter alleen beschikbaar op het pc-platform. Dus als je met iemand op een andere console wilt spelen, moet je de game voor beide consoles kopen.

Is Ghost Recon: Wildlands platformoverschrijdend tussen PS4 en PS5?

Ja, Ghost Recon: Wildlands is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Je kunt spelen met je vrienden die op beide consoles zitten. Dit nieuws is een opluchting voor veel fans die bang waren dat ze niet met hun vrienden zouden kunnen spelen op de next-gen console.

Is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is Ghost Recon Wildlands platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X_S?

Ja, Ghost Recon: Wildlands is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Hierin staat dat mensen die een van beide consoles bezitten zonder problemen samen kunnen spelen.

Controleer ook: Is Knockout City platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is cross-play?

Cross-play is een functie waarmee spelers met hun vrienden kunnen gamen, ongeacht de console die ze gebruiken.

2. Wat is generatieoverschrijdend spelen?

Cross-generationeel spelen is een functie waarmee spelers kunnen gamen met hun vrienden die op een andere consolegeneratie spelen. Dus als je bijvoorbeeld op een Xbox One speelt, kun je nog steeds spelen met je vrienden die op een Xbox Series X/S spelen.

3. Wat is kruisprogressie?

Cross-progression is een functie waarmee spelers hun prestaties van de ene console naar de andere kunnen overbrengen. Dus als je Ghost Recon: Wildlands op je Xbox One begint te spelen en vervolgens upgradet naar een Xbox Series X/S, kun je verdergaan waar je was gebleven.

4. Waarom willen spelers cross-platform?

Er zijn een paar redenen waarom spelers platformonafhankelijke ondersteuning in hun games willen. De eerste is dat het hen in staat stelt om met hun vrienden te spelen, ongeacht de console die ze gebruiken. De tweede is dat het hen kan helpen geld te besparen door slechts één exemplaar van het spel te hoeven kopen. En ten slotte kan het de serverstress helpen verminderen door spelers over meerdere platforms te verspreiden.

5. Is de game offline beschikbaar?

Ja, de game is offline beschikbaar. U moet echter online zijn om de nieuwste updates te downloaden. Zodra de updates zijn gedownload, kun je de game zonder problemen offline spelen.

6. Als een game niet platformonafhankelijk is, kan ik dan nog steeds met mijn vrienden spelen?

Nee, als een game niet platformonafhankelijk is, kun je niet spelen met je vrienden die een ander platform gebruiken. Je kunt echter nog steeds met ze spelen door de game voor beide consoles te kopen.

Bekijk meer: Is Diablo 3 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Dus, is Ghost Recon: Wildlands platformonafhankelijk in 2022? Helaas niet. De game ondersteunt geen enkele vorm van platformonafhankelijk spelen, wat betekent dat je vastzit met anderen op hetzelfde platform als jij. Hoewel het jammer is dat de game niet platformonafhankelijk is, is er nog steeds genoeg inhoud om van te genieten met vrienden op hetzelfde platform.

We hopen dat dit artikel nuttig was. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via opmerkingen. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.