Hoofd Platformoverschrijdend Is Hunt Showdown platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Hunt Showdown platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

  Is Hunt Showdown platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 3 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Hunt: Showdown is een game die furore heeft gemaakt in de gaminggemeenschap. Het is een multiplayer, first-person schietspel met een horrorthema. De game is op 20 februari 2018 uitgebracht op Steam. Er zijn echter enkele vragen geweest over de vraag of de game al dan niet platformonafhankelijk is. In dit artikel onderzoeken we Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk in 2022?

Cross-platform is een groot probleem voor gamers. Hiermee kunnen ze met hun vrienden spelen, ongeacht op welk systeem ze zich bevinden. Iemand die een pc heeft, kan bijvoorbeeld spelen met iemand die een Xbox One heeft. Dit is mogelijk omdat de game cross-play wordt ondersteund. Sommige games zijn echter niet platformonafhankelijk.

Het belang van platformonafhankelijk spelen is duidelijk gemaakt door het succes van games als Fortnite. De game is een enorm succes geweest omdat het op zoveel platforms beschikbaar is. Hierdoor kon het spel een veel grotere spelersbasis hebben dan wanneer het slechts op één platform beschikbaar zou zijn.

Dus, is Hunt Showdown platformonafhankelijk of niet? Laten we, voordat we die vraag beantwoorden, naar de game zelf kijken.

Ook handig: Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Hunt: Showdown - Een snelle introductie

Hunt: Showdown is een first-person, PvP-premiejachtspel met zware PvE-elementen, ontwikkeld door de makers van Crysis. Het speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, en zet teams van twee of drie spelers tegen elkaar op terwijl ze krachtige monsters proberen neer te halen voor geld.

  Hunt: Showdown - Een snelle introductie

Hunt: Showdown is een uniek spel dat de beste elementen van verschillende genres combineert. Als je een fan bent van competitieve shooters, survivalgames of monsterjachtgames, dan wil je het zeker eens proberen. Hunt: Showdown is erg leuk en zeker de moeite van het bekijken waard.

De gameplay van Hunt: Showdown is een mix van first-person shooting en survivalhorror. Je moet al je vaardigheden gebruiken om te overleven, want de omgeving is net zo gevaarlijk als de andere spelers. De game speelt zich af op verschillende kaarten, elk met zijn unieke gevaren en uitdagingen. Je moet oppassen dat je jezelf niet laat doden, want de dood is permanent in Hunt: Showdown.

Als je niet tegen andere spelers vecht, krijg je te maken met verschillende monsters. Deze variëren van gigantische spinnen tot kolossale brute wezens, en elk biedt zijn eigen uitdaging. Je moet je verstand en wapens gebruiken om ze neer te halen, want ze zullen niet gemakkelijk naar beneden gaan.

Is Hunt: Showdown platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Hunt: Showdown is gedeeltelijk platformonafhankelijk . Dit betekent dat je met spelers op andere platforms kunt spelen, maar niet alle platforms worden ondersteund. Alleen Xbox- en PlayStation-spelers kunnen samen spelen en pc-spelers kunnen niet met beide consoles spelen.

  Is Hunt: Showdown platformoverschrijdend in 2022?

Dit kan in de toekomst veranderen, maar voor nu moet je op hetzelfde platform spelen als je vrienden als je met ze wilt jagen. Hunt: Showdown heeft verschillende nadelen omdat het niet platformonafhankelijk is:

  • Een van de grootste nadelen is dat het moeilijker kan zijn om een ​​match te vinden. Als je maar op één platform speelt, wordt je waarschijnlijk alleen gematcht met andere spelers die zich ook op dat platform bevinden. Dit kan het moeilijk maken om een ​​match te vinden, vooral als je probeert te spelen met vrienden die zich op verschillende platforms bevinden.
  • Een ander nadeel van Hunt: Showdown die niet platformonafhankelijk is, is dat er enige onbalans tussen de platforms kan zijn. Als het ene platform beduidend populairder is dan het andere, dan kunnen er meer spelers op dat platform zijn, wat kan leiden tot een onbalans in het spel.
  • Dan is er ook het feit dat cross-platform spelen buggy kan zijn. Als er problemen zijn met het ene platform, kan dit ook van invloed zijn op de andere platforms. Dit kan tot veel frustratie leiden bij spelers, omdat ze het spel mogelijk niet kunnen spelen als er problemen zijn met een van de platforms.

Ook gerelateerd: Is Rocket League platformonafhankelijk in 2022?

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen pc en macOS?

Nee dat is het niet. Je kunt de game alleen op pc of macOS spelen, maar niet op beide platforms tegelijk. Dit komt omdat de game voor elk platform verschillende technologieën gebruikt. Cross-platform multiplayer-games komen steeds vaker voor, maar er zijn nog steeds enkele opmerkelijke uitzonderingen. Een daarvan is Hunt: Showdown, een populaire survival-horror-shooter.

Hoewel de game een multiplayer-modus heeft, is deze niet platformonafhankelijk tussen pc en macOS. Dit betekent dat je alleen met andere spelers kunt spelen die hetzelfde platform gebruiken als jij.

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen Linux en Stadia?

  Is Hunt Showdown platformonafhankelijk tussen Linux en Stadia?

Nee, dat is het niet. Je kunt met vrienden op hetzelfde platform spelen, maar niet op een platformoverschrijdend platform. dus als je op Stadia speelt, kun je niet spelen met iemand die op Linux speelt. Dit kan in de toekomst veranderen, maar voor nu is dat niet mogelijk.

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen PS4 en pc?

Nee, dat is het niet. Je kunt met mensen op hetzelfde platform spelen. Als je op PS4/PS5 speelt, kun je dus niet spelen met iemand die een pc gebruikt. Het is twijfelachtig of dit in de toekomst zal veranderen, maar voorlopig is het niet haalbaar.

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS5?

  Is Hunt Showdown platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS5?

Jazeker. Je kunt met vrienden spelen op Xbox One of PS5, omdat de game cross-play tussen de twee platforms ondersteunt. Dit is een relatief nieuwe functie, dus het is mogelijk dat deze nog niet voor alle gamers beschikbaar is.

Is Hunt: Showdown platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en Android?

Helaas is het antwoord nee. De game is niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en Android-apparaten. Met sommige tijdelijke oplossingen kunt u de game echter op uw Android-apparaat spelen.

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox Series X/S?

  Is Hunt Showdown platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox Series X_S?

Jazeker. De game is platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als je de game op PS4 hebt, je kunt spelen met vrienden die de game op Xbox Series X/S hebben. Volgens deze logica zou het ook platformonafhankelijk moeten zijn tussen Xbox One en PS5.

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5?

Jazeker! Je kunt op beide platforms met vrienden spelen zolang je in dezelfde regio bent. Cross-play tussen platforms is ook een optie, dus als je met iemand op PSN wilt samenwerken, kan dat zonder problemen.

Is Hunt: Showdown platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

  Is Hunt Showdown platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X_S?

Ja, Hunt: Showdown is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Je kunt met vrienden spelen, ongeacht op welke console ze zich bevinden, zolang je allebei hetzelfde Microsoft-account gebruikt. Dat gezegd hebbende, zijn er enkele kanttekeningen om in gedachten te houden.

Ten eerste wordt je spelvoortgang niet overgezet van de ene console naar de andere. Dus als je van plan bent om te upgraden naar een Series X/S, moet je Hunt: Showdown helemaal opnieuw beginnen.

Controleer ook: Is Far Cry 6 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is cross-play?

Cross-play is de mogelijkheid om met mensen op verschillende platforms te spelen. Als je bijvoorbeeld op PS4 speelt, kun je samenwerken met iemand die op Xbox One speelt.

2. Wat is platformonafhankelijk?

Cross-platform verwijst naar games die beschikbaar zijn op meerdere platforms. Een game die bijvoorbeeld op PS4, Xbox One en pc kan worden gespeeld, wordt als platformonafhankelijk beschouwd.

3. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is de mogelijkheid om te spelen met vrienden die verschillende generaties gameconsoles gebruiken. Als je bijvoorbeeld Fortnite op je Xbox One speelt, kun je een squad vormen met vrienden die op hun Xbox Series X/S spelen. Cross-generation komt steeds vaker voor naarmate de volgende generatie consoles wordt gelanceerd.

4. Ik heb problemen om verbinding te maken met een game. Wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat je het juiste account gebruikt en dat je internetverbinding werkt als je problemen hebt met inloggen bij een game. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice.

5. Waarom willen spelers platformonafhankelijk spelen?

Er zijn een paar redenen waarom spelers platformonafhankelijk willen spelen. De eerste is dat het hen in staat stelt om samen te werken met vrienden die verschillende consoles gebruiken. Een andere reden is dat het hen toegang geeft tot een grotere pool van spelers. En tot slot, voor sommige games moet je op een bepaald platform zijn om met bepaalde mensen te spelen.

Bekijk meer: Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Dus is Hunt: Showdown platformonafhankelijk in 2022? Het antwoord is een volmondig gedeeltelijk ja. Er is momenteel geen manier om de game met vrienden op alle platforms te spelen. De ontwikkelaars hebben echter gezegd dat ze in de toekomst geïnteresseerd zijn in het verkennen van cross-play.

Dus hoewel het op dit moment niet mogelijk is, is er een kans dat het in een toekomstige update kan worden toegevoegd. Voor nu moet je echter gewoon met vrienden op hetzelfde platform spelen, behalve PS4/PS5 en Xbox One/Xbox Series X/S.

We hopen dat dit artikel heeft geholpen om dingen op te helderen. Als je nog vragen hebt, laat ze dan gerust achter in de reacties hieronder.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.