Hoofd Platformoverschrijdend Is Jump Force platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

Is Jump Force platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

 Is Jump Force platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One] 16 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Een van de meest populaire onderwerpen in gaming tegenwoordig is platformonafhankelijk spelen. Het lijkt erop dat elke grote game er een prioriteit van maakt om platformonafhankelijk te zijn, en fans zijn daar meer dan blij mee. Dit komt omdat de mogelijkheid om met je vrienden te spelen, ongeacht welke console ze hebben, absoluut een enorm pluspunt is.

Jump Force is een van de meest populaire crossover-vechtspellen. Het werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation en Windows-pc op 15 februari 2019 en daarna voor Nintendo Switch in 2020. Een vraag die is gesteld sinds de release van de game is: 'Is Jump Force cross-platform in 2022?', of kun je spelen met vrienden die een andere console hebben?

In deze blogpost gaan we kijken of je Jump Force al dan niet met vrienden op een andere console kunt spelen.

Games spelen met vrienden op verschillende consoles is zeker iets dat gamers willen. Het stelt hen in staat om met het grootste aantal mensen te spelen dat ze kunnen, en het maakt de dingen over het algemeen gewoon handiger. Lees dus de blog om erachter te komen of Jump Force platformonafhankelijk is of niet.

Inhoud

Jump Force - Een snelle introductie

Springkracht is een cross-over vechtspel met personages uit verschillende populaire anime-series. Sommige hiervan zijn Naruto, Dragon Ball Z, Bleach en One Piece, om er maar een paar te noemen.

 Jump Force - Een snelle introductie

Het doel van het spel is eenvoudig: je moet je tegenstander verslaan door ze buiten de grenzen te slaan of hun HP-meter volledig uit te putten. Er zijn echter bepaalde personages die hun eigen unieke gameplay-mechanica hebben. Zo kan Goku tijdens het spel in verschillende vormen veranderen.

De speler bestuurt drie personages tijdens een gevecht en elk personage heeft zijn eigen levensbalk. Het doel van de speler is om het vijandige team van de tegenstander te verslaan door hun spelers één voor één uit te schakelen of door genoeg schade aan te richten om alle drie hun gezondheidsbalken op te maken.

De graphics in het spel zijn erg mooi. Ze zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook nog eens erg leuk om naar te kijken! De soundtrack is ook behoorlijk goed en doet het echt goed om je betrokken te houden bij wat er gaande is tijdens de strijd.

Nu we hebben besproken waar Jump Force over gaat, gaan we kijken of het platformonafhankelijk is of niet.

Ook handig: Is Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022?

Is Jump Force platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Jump Force is niet platformonafhankelijk spel . Dit betekent dat je niet met vrienden op verschillende consoles kunt spelen, en het betekent ook dat je dezelfde versie van de game moet kopen zodat iedereen samen kan spelen.

 Is Jump Force platformoverschrijdend in 2022?

De rage voor platformonafhankelijke games bestaat al een tijdje en het lijkt erop dat steeds meer mensen met hun vrienden op verschillende consoles willen spelen. Helaas is Jump Force niet een van die spellen. Je kunt alleen spelen met vrienden die hetzelfde platform bezitten als jij, en dat is zeker een nadeel voor fans van deze game.

Er zijn veel redenen waarom je Jump Force niet met vrienden op verschillende consoles zou kunnen spelen, waaronder:

 • De verschillende platforms kunnen een grote verscheidenheid aan problemen hebben die niet bestaan ​​in de versie die je speelt.
 • Het zou onmogelijk zijn om al je voortgang op meerdere apparaten bij te houden, wat betekent dat het niet eerlijk zou zijn voor alle betrokkenen.
 • Het zou waarschijnlijk veel duurder zijn voor ontwikkelaars om de game platformonafhankelijk te maken, en ze zouden die kosten hoogstwaarschijnlijk niet aan spelers doorberekenen.
 • De angst dat mensen het spel hacken is ook erg groot, wat uiteindelijk de ervaring van iedereen zou verpesten.
 • Het is een stuk makkelijker voor ontwikkelaars om gewoon al hun tijd en moeite te steken in het maken van één gepolijste versie van de game in plaats van hun aandacht te moeten verdelen over meerdere platforms.

Dus over het algemeen zijn er veel redenen waarom Jump Force niet platformonafhankelijk is, en die beslissing is waarschijnlijk door Bandai Namco Entertainment zelf genomen in plaats van door Microsoft of Sony. We vinden dit nieuws misschien helemaal niet leuk, maar het is iets waar we mee te maken hebben.

Ook gerelateerd: Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022?

Is Jump Force platformonafhankelijke pc en PS4?

Nee, Jump Force is niet platformonafhankelijk tussen Windows PC en PS4. Dit betekent dat als je op de Windows-pc speelt, je niet kunt spelen met vrienden die op PS4 spelen. Dit betekent ook dat spelers hoe dan ook geen toegang hebben tot hun voortgang vanaf beide platforms.

 Is Jump Force platformonafhankelijke Windows-pc en PS4?

Helaas is dit een zeer teleurstellende aankondiging voor fans van Jump Force, aangezien ze nu niet met hun vrienden op verschillende consoles kunnen spelen. Het is ook een beetje vreemd dat Jump Force geen platformonafhankelijke ondersteuning heeft, maar we kunnen alleen maar hopen dat Bandai Namco Entertainment deze functie in de toekomst zal updaten!

Is Jump Force platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Het antwoord op deze vraag is 'nee'. Je kunt Jump Force niet spelen op de Windows-pc met vrienden die het op Xbox One spelen. Dit komt omdat Bandai Namco Entertainment geen platformonafhankelijke ondersteuning voor deze game heeft ingeschakeld, dus je moet twee exemplaren kopen als je wilt dat je vrienden ook mee kunnen spelen!

Is Jump Force platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

Nee, Jump Force is niet platformonafhankelijk tussen de Windows-pc en Nintendo Switch. Dit betekent dat als je een Windows-pc hebt en je vrienden een Nintendo Switch hebben, je niet samen kunt spelen.

 Is Jump Force platformonafhankelijke Windows-pc en Nintendo Switch?

Dit nieuws stelt nogal wat mensen teleur die hoopten Jump Force te kunnen spelen met hun vrienden op de Nintendo Switch. Het is zeker niet ideaal, maar het is wat het is, en we moeten gewoon zoveel mogelijk met deze ongelukkige situatie omgaan!

Is Jump Force platformonafhankelijke PS4/PS5 en Xbox One?

Deze vraag wordt veel gesteld en het antwoord is 'nee'. Jump Force is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4/PS5. Dit betekent dat je niet met vrienden kunt spelen als ze het op een andere console dan de jouwe spelen, wat zeer teleurstellend nieuws is voor fans van deze game!

Is Jump Force platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Jump Force platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Jump Force cross-platform tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat als je Jump Force op PS4 speelt en je vriend een PS5 gebruikt, je allebei zonder beperkingen samen kunt spelen.

Controleer ook: Is Dying Light platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent platformonafhankelijk?

Cross-platform wordt gebruikt om de mogelijkheid voor spelers te beschrijven om te spelen met vrienden die een andere console gebruiken dan zij. Dit betekent dat als je op Xbox One zit, maar je vriend op PS5, je nog steeds samen kunt spelen. Hetzelfde geldt ook voor pc en andere platforms. Het hangt allemaal af van het spel en welke opties ze hebben ingeschakeld.

2. Wat zijn de voordelen van platformonafhankelijk gamen?

Het belangrijkste voordeel van platformonafhankelijk gamen is de mogelijkheid om te spelen met vrienden die op een andere console zitten dan jij. Een ander groot voordeel is dat er meer spelers tegelijk online zijn, wat betekent dat er veel mensen zijn om tegen te spelen.

3. Wat betekent kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om je voortgang op het ene platform te behouden en op een ander platform voort te zetten. Als je bijvoorbeeld een mobiele game speelt, maar vervolgens overschakelt naar een console of pc, kun je al die voortgang overdragen.

4. Is Jump Force cross-progressie?

Helaas wordt dit hier een beetje teleurstellend. Het antwoord op bovenstaande vraag is 'NEE'; Jump Force heeft geen cross-progressie voor je voortgang. Als je op Xbox One speelt en later besluit om het later te spelen met vrienden die PS5 of Nintendo Switch gebruiken, wordt er niets overgedragen!

5. Is Jump Force generatieoverschrijdend?

Ja, Jump Force is generatieoverschrijdend, wat betekent dat het zowel op de PS4 als de PS5 kan worden gespeeld. Dit is geweldig nieuws voor degenen die hoopten het te spelen met hun vrienden die misschien een andere generatie console gebruiken!

6. Waarom heeft Jump Force geen platformonafhankelijke ondersteuning?

Dit is een vraag die veel is gesteld, en het antwoord is nog steeds onbekend. Het is mogelijk dat Bandai Namco Entertainment deze functie in de toekomst zal toevoegen, maar op dit moment is er geen indicatie dat ze dit van plan zijn.

7. Waarom is cross-platform belangrijk?

Cross-platform ondersteuning is belangrijk omdat het spelers in staat stelt om contact te maken met hun vrienden die mogelijk een andere console gebruiken. Het helpt ook om meer sociale interactie en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen, wat kan leiden tot een betere spelervaring voor alle betrokkenen!

Bekijk meer: Is Borderlands 2 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Cross-platform gaming wordt een zeer populaire trend in de game-industrie, en daarom is het zo teleurstellend dat Jump Force geen cross-platform spelen ondersteunt.

Het zou geweldig zijn als Bandai Namco Entertainment deze functie zo snel mogelijk aan hun spel zou toevoegen! We hopen dat je onze blogpost over 'Is Jump Force cross-platform in 2022?' hebt gevonden. nuttig en als je vragen hebt, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.