Hoofd Platformoverschrijdend Is Killing Floor 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is Killing Floor 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

  Is Killing Floor 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox] 24 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Cross-platform gaming is een term om het spelen van videogames op verschillende gameplatforms, zoals computers en consoles, te beschrijven. In 2022 zijn enkele van de populaire online FPS'en nog steeds niet beschikbaar op Nintendo's nieuwste console; meer nog, ze bieden geen platformonafhankelijke functionaliteit.

Dat brengt ons bij Killing floor 2. Deze FPS-videogame is beschikbaar op pc, PS4, PS5 en Xbox One. Als je het ons vraagt, is dat een vrij kleine platformbasis voor een game zo goed als Killing Floor 2.

In april 2017 kondigde Tripwire Interactive aan dat Killing Floor 2 zou worden geport naar de Nintendo Switch. Dit kwam nadat veel spelers een poort op de nieuwe console hadden aangevraagd. De game zou uit moeten komen, maar er is nog steeds geen officiële releasetijd.

Hier zullen we het hebben over de platformonafhankelijke status van Killing Floors 2. Als de vraag 'Is Killing Floor 2 platformonafhankelijk is in 2022?' de laatste tijd in uw gedachten heeft, dan vindt u hier het antwoord op uw vragen. Maar laten we eerst eens begrijpen waar Killing Floors 2 over gaat.

Ook handig: Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Killing Floor 2 - Een snelle introductie

Verdieping 2 . doden is een co-op survival FPS-videogame. Je kunt het kopen op een pc, PS4 en Xbox One. De Nintendo Switch-versie van deze game zou naar verwachting ook worden uitgebracht. In Killing Floor 2 speel je als leden van het leger die moeten vechten tegen gemuteerde monsters genaamd Zeds.

  Killing Floor 2 - Een snelle introductie

In Killing Floor 2 duiken spelers Europa binnen nadat het continent is overspoeld door Horzine's monsterlijke, bloeddorstige klonen die bekend staan ​​als Zeds. De uitbraak van Zed, veroorzaakt door de mislukte experimenten van Horzine Biotech, verspreidde zich snel met een niet te stoppen momentum, waardoor de Europese Unie lam werd gelegd.

Dit bracht de beschaving in de war, verwoestte communicatienetwerken, leidde tot de ineenstorting van de regeringen en vernietigde systematisch de strijdkrachten. De mensen van Europa zijn nu gericht op zelfbehoud; de gelukkigen die het overleefden zijn ondergedoken.

Als speler moet je je wagen in de met Zed beladen hete zones om alle bedreigingen uit te roeien met alle nodige middelen.

Killing Floor 2 biedt indrukwekkende graphics en meeslepende gameplay. Omdat het een survivalhorror is, zal het je altijd op het puntje van je stoel houden! Nog beter is de coöpmodus, waarin je met vijf andere spelers kunt samenwerken en een team van 6 kunt vormen om toegewezen missies te volbrengen.

Laten we nu verder gaan met de grote vraag: 'Is Killing Floor 2 platformonafhankelijk in 2022?'

Is Killing Floor 2 platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Killing Floor 2 is gedeeltelijk platformonafhankelijk compatibel in 2022. De game ondersteunt echter alleen platformonafhankelijk spelen tussen PlayStation en Xbox. Er is geen ondersteuning voor platformonafhankelijk spelen tussen pc en consoles.

  Is Killing Floor 2 platformoverschrijdend in 2022?

Dit betekent dat je kunt samenwerken met je vrienden die op een PS4 of een Xbox One spelen. Maar als je op een pc speelt, kun je alleen samenwerken met andere spelers die ook op een pc spelen.

Het goede nieuws is dat er een cross-platform is tussen Epic Games Store en Steam. Dus als je vrienden hebt die op beide platforms spelen, kun je zonder problemen met hen samenwerken.

Het is teleurstellend nieuws voor de spelersbasis van Killing Floor 2 dat het niet platformonafhankelijk spelen tussen alle platforms ondersteunt. Het zou geweldig zijn als de ontwikkelaars deze functie in de toekomst toevoegen.

Er zijn echter veel voordelen aan het introduceren van cross-play in een game zoals:

  • Het trekt meer spelers naar het spel.
  • Het bovenstaande punt leidt tot een toename van de inkomsten voor de ontwikkelaars.
  • Het motiveerde ontwikkelaars ook om meer upgrades in het spel te introduceren om de bestaande basis betrokken te houden.

Blijf alsjeblieft lezen voor meer platformspecifieke discussies over dit onderwerp!

Ook gerelateerd: Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022?

Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

  Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Ja, Killing Floor 2 is platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Je kunt een team vormen met je vrienden die op beide consoles spelen.

Dit nieuws komt als een opluchting voor veel spelers die reikhalzend uitkeken naar deze functie. Nu kunnen ze samenwerken met hun vrienden en ten volle van het spel genieten.

Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Killing floor 2 ondersteunt geen platformonafhankelijke tussen pc en PS4/PS5. Dit houdt in dat als spelers een pc of PS4 gebruiken om Killing Floor 2 te spelen, het voor hen niet mogelijk is om samen te werken en de Zeds te bashen.

Hoewel het implementeren van cross-play in een game veel extra voordelen heeft, is het niet altijd een praktische stap voor ontwikkelaars; daarom zouden ze zich ervan kunnen onthouden.

Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

  Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Helaas is er geen platformonafhankelijke ondersteuning voor Xbox One en pc in Killing Floor 2. Dit betekent dat als je Xbox One gebruikt om Killing Floor 2 te spelen en je vriend gebruikt een pc voor hetzelfde, het niet mogelijk is voor een van de partijen om dit spel samen te spelen.

Het is om twee belangrijke redenen dat de eerste cross-platform niet wordt ondersteund tussen Xbox One en pc in 2022. Ten tweede hebben de ontwikkelaars te maken met problemen met accountoverdrachten, en bovendien maken verschillende online infrastructuren het nog moeilijker om te implementeren.

Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Killing Floor 2 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Hierin staat dat een speler die PS4 gebruikt om Killing Floor 2 te spelen, kan samenwerken met zijn vrienden die de game op PS5 spelen.

De recente update heeft het voor PS4- en PS5-spelers mogelijk gemaakt om samen in dezelfde game te spelen. Er is echter geen ondersteuning voor cross-play tussen pc en consoles.

Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke Nintendo Switch en pc?

  Is Killing Floor 2 platformonafhankelijke Nintendo Switch en pc?

Nee, Killing Floor 2 is niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en pc. Dit komt omdat een game die cross-play biedt, op zijn minst beschikbaar moet zijn op alle platforms in kwestie.

Momenteel is Killing Floor 2 niet beschikbaar voor Nintendo Switch. Ondanks dat het creatieve team had aangegeven hier mee bezig te zijn, is het onwaarschijnlijk dat de Nintendo Switch-versie in 2022 cross-platform zal zijn met andere platformen.

Controleer ook: Is Paladins platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn FPS-games?

FPS-games, ook wel first-person shooter-games genoemd, plaatsen de speler in de positie van een personage dat een wapen vasthoudt en dit op vijanden schiet. Velen geloven dat dit het bepalende genre is voor pc-gaming, naast RTS- en MOBA-games. Hier is Killing Floor 2 een voorbeeld van een FPS-game.

2. Wat zijn survival-horrorspellen?

Survival-horrorspellen zijn bedoeld om een ​​gevoel van angst bij de speler te creëren en vinden meestal plaats in donkere omgevingen waar je je middelen moet beheren terwijl je een gebied vol monsters verkent. Ze zijn meestal langzamer dan de meeste andere genres.

3. Wat betekent kruisprogressie?

Cross-progression verwijst naar het beoefenen van games waardoor spelers die veel tijd en moeite in een game hebben gestoken, die voortgang met zich kunnen meenemen wanneer ze naar een andere overschakelen. De afgelopen jaren is cross-save steeds gebruikelijker geworden bij games als Overwatch, waar je ervaring en levels kunt opdoen door een specifiek personage te spelen.

4. Biedt Killing Floor 2 cross-progressie?

Nee, Killing Floor 2 biedt geen cross-progressie. Dit is jammer, want als je van plan bent om van gameplatform te veranderen, moet je alle vooruitgang die je met het platform zelf hebt gemaakt, achterlaten. Denk hier dus goed over na voordat je een platform kiest om Killing Floor 2 te spelen.

5. Wat zijn coöpspellen?

Coöpspellen zijn spellen waarbij meerdere spelers hun krachten kunnen bundelen en het spel samen kunnen spelen, meestal door taken tussen hen te verdelen. Games zoals deze bieden een unieke ervaring waarbij teamwork cruciaal is voor succes. Killing Floor 2 is een voorbeeld van een coöpspel.

6. Is Killing Floor 2 generatieoverschrijdend?

Nee, Killing Floor 2 is niet generatieoverschrijdend. Dit betekent dat de game alleen beschikbaar zal zijn voor spelers die hun versie van het platform hebben geüpgraded. Als je bijvoorbeeld op Playstation 5 speelt en je vriend speelt met een Playstation 4, dan is het niet mogelijk om samen te spelen.

7. Wat is het nut van cross-play?

Cross-play zorgt ervoor dat spelers op verschillende platforms samen kunnen spelen. Dit kan gunstig zijn omdat het spelers meer mogelijkheden geeft om anderen te vinden om mee te spelen. Het zorgt er ook voor dat vrienden die op verschillende platforms spelen, samen kunnen gamen.

8. Met welke platforms is Killing Floor 2 cross-play?

Killing Floor 2 is cross-play met Playstation 4 en Xbox One. Dit betekent dat een speler die PS4 gebruikt om Killing Floor 2 te spelen, kan samenwerken met zijn vrienden die de game op Xbox One spelen.

9. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook generatieoverschrijdend is?

Nee, cross-platform en cross-generation zijn twee verschillende dingen. Alleen omdat een game platformonafhankelijk is, wil dat nog niet zeggen dat het ook generatieoverschrijdend is. Killing Floor 2 is bijvoorbeeld platformonafhankelijk, maar niet generatieoverschrijdend.

Bekijk meer: Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Zoals besproken in dit artikel, is Killing Floor 2 gedeeltelijk platformonafhankelijk. Hoewel het spel je in staat kan stellen om je niveau te verhogen met elk spelplatform, kan niet alle voortgang die je verzamelt, worden overgedragen naar een ander platform.

Aangezien er op dit moment geen plannen zijn voor volledige cross-play in deze game, is het verstandig om voorlopig bij één gameplatform te blijven totdat er meer informatie over bekend is.

We zijn aan het einde van dit artikel gekomen. We hopen dat je alles hebt gekregen wat je wilde weten over 'Is Killing Floor 2 platformonafhankelijk in 2022?'. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?