Hoofd Platformoverschrijdend Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4]

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4]

 Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4] 28 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Lego Marvel Super Heroes is een actie-avonturenspel dat kan worden gespeeld op Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Wii U, Xbox One en Xbox Series X/S. Het spel is ontwikkeld door Traveller's Tales en TT Fusion en uitgegeven door Warner Bros.

De game is ook beschikbaar op Android, iOS, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en de mobiele app Universe in Peril. Onze blogpost van vandaag gaat over 'Is Lego Marvel Super Heroes platformonafhankelijk in 2022?'

Cross-platform spelen wordt gedefinieerd als de mogelijkheid om een ​​online videogame op meer dan één platform te spelen, wat inhoudt dat spelers op verschillende spelsystemen samen kunnen spelen. Spelers op PS4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en mobiel kunnen bijvoorbeeld allemaal samen spelen.

Ook handig: Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Lego Marvel Super Heroes - Een snelle introductie

Lego Marvel Superhelden is gebaseerd op het Marvel Universe, dat op 22 oktober 2013 werd uitgebracht. De game heeft een origineel verhaal waarin Doctor Doom en Loki samenwerken om een ​​krachtig wapen van Legoblokjes te maken. De helden moeten samenwerken om ze te stoppen en de dag te redden.

 Lego Marvel Super Heroes - Een snelle introductie

Het is aan de door de speler gekozen superheld om hem te stoppen. Elk personage in het spel heeft unieke vaardigheden die verstandig moeten worden gebruikt om door het spel te komen. De game speelt zich af in New York City en bevat verschillende bekende bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, Rockefeller Center en Times Square.

De game bevat ook locaties uit het Marvel-universum, zoals Asgard, Mutant Town en Xavier's School for Gifted Youngsters. Spelers kunnen de open wereld van New York City verkennen en Legostenen verzamelen om nieuwe personages, voertuigen en cheats te ontgrendelen.

De gameplay van deze game is net als de andere Lego-videogames en is vooral gericht op het oplossen van puzzels. De speler moet de vaardigheden van het door hem gekozen personage verstandig gebruiken om door het spel te komen. Er zijn ook veel gevechtsscènes in het spel waarin spelers vijanden moeten verslaan met hun vechtvaardigheden en superkrachten.

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Lego Marvel Super Heroes is niet platformonafhankelijk in 2022 . Dit betekent dat spelers op verschillende platformen niet met elkaar kunnen spelen. Elke speler moet een exemplaar van het spel hebben en ze moeten op hetzelfde platform spelen.

 Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend in 2022?

Dit is jammer, want het spel zou veel beter zijn als het platformonafhankelijk zou zijn. Het spel zou ook populairder zijn als het platformonafhankelijk zou zijn, omdat meer mensen het zouden kunnen spelen. Nadelen van niet platformonafhankelijk zijn, waaronder:

 • Gamers kunnen niet spelen met hun vrienden die zich op verschillende platforms bevinden. Dit is een groot nadeel aangezien de meeste mensen games willen spelen met hun vrienden.
 • Het is minder leuk om een ​​game te spelen als je geen interactie kunt hebben met andere spelers.
 • Het spel is minder populair omdat niet zoveel mensen het kunnen spelen. Hierdoor zijn er minder mensen om mee te spelen en is de community kleiner.
 • Ontwikkelaars lopen potentiële klanten mis omdat sommige mensen alleen platformonafhankelijke games willen kopen.
 • Minder winstgevend en minder publieksondersteuning omdat platformonafhankelijke games winstgevender zijn voor ontwikkelaars omdat ze hun games aan een groter publiek kunnen verkopen.

Ook gerelateerd: Is Lethal League Blaze platformonafhankelijk in 2022?

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen Windows en macOS?

 Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen Windows en macOS?

Nee, Lego Marvel Super Heroes is niet platformonafhankelijk tussen Windows en macOS. Dit betekent dat spelers op Windows niet kunnen spelen met spelers op macOS en vice versa. Dit is een beetje jammer, want het zou geweldig zijn om het spel te kunnen spelen met vrienden die zich op een ander platform bevinden.

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS4?

Nee. Lego Marvel Super Heroes ondersteunt geen platformonafhankelijke tussen pc en PS4/PS4. Helaas betekent dit dat als je met vrienden op PS4/PS4 wilt spelen, en je hebt de game op Windows, je niet met ze kunt spelen. Het is een nadeel voor gamers die het spel met hun vrienden op verschillende platformen willen spelen.

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

 Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

Helaas ondersteunen beide consoles vanaf nu geen platformonafhankelijk spelen voor deze game. Momenteel kunnen Xbox One- en PS4/PS5-spelers niet met elkaar spelen. Als je met iemand wilt spelen, moet je op dezelfde console zitten als diegene.

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en pc?

Zoals je kunt zien, is er momenteel geen platformonafhankelijke spelen voor deze game, dus er is geen platformonafhankelijke compatibiliteit tussen Nintendo Switch en pc. Je kunt niet spelen met je vrienden die het spel op pc hebben als je het op de Nintendo Switch hebt.

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox 360?

 Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox 360?

Dit is erg triest om te zeggen dat er geen cross-platform spel is voor deze game tussen Xbox One en Xbox 360. Dit betekent dat als je wilt spelen met vrienden die de game op Xbox 360 hebben, je niet in staat zult zijn om zo het spel ondersteunt het niet. Dit is een groot minpunt van het spel.

Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Er is geen cross-platform spel voor deze game tussen pc en Xbox One. Je kunt dus niet gamen met vrienden die de game op Xbox One hebben staan ​​als je hem op Windows hebt staan. De ontwikkelaars hebben echter geen plannen aangekondigd om platformonafhankelijk spelen toe te voegen aan Lego Marvel Super Heroes en het is onwaarschijnlijk dat ze dit in de toekomst zullen doen.

Controleer ook: Is MTG Arena platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Heeft de game een coöperatieve modus?

Ja, de game heeft een coöperatieve modus, maar alleen voor lokale multiplayer. Dit betekent dat je alleen kunt spelen met iemand die zich op hetzelfde platform en in dezelfde kamer bevindt als jij. De game ondersteunt geen online coöperatief spelen.

2. Kan ik deze game op PS5 spelen?

Ja, je kunt deze game spelen op de PS5. Om deze game op PS5 te spelen, heb je de nieuwste systeemsoftware-update nodig.

3. Waarin verschilt het van andere Lego Marvel-spellen?

Dit spel is anders dan andere Lego Marvel-spellen omdat het een origineel verhaal bevat. Het verhaal gaat over superhelden die moeten samenwerken om te voorkomen dat Loki en andere schurken een massavernietigingswapen herbouwen.

4. Zit er een missie in dit spel?

Ja, er zijn 15 primaire missies in het verhaal voor één speler, evenals 11 extra nevenactiviteiten. Veel van de belangrijkste LEGO Minifigure-personages zijn geïnspireerd door hun optredens in het Marvel Cinematic Universe en Marvel Comics.

5. Wie is de belangrijkste schurk in de Lego Marvel Super Heroes?

De belangrijkste schurk in dit spel is Loki. Hij wordt vergezeld door andere schurken zoals Doctor Doom, Magneto en Green Goblin. Deze schurken hebben de handen ineen geslagen om een ​​massavernietigingswapen te herbouwen waarmee ze de wereld kunnen overnemen.

6. Is het de moeite waard om te kopen?

Ja, het spel is het waard om te kopen. Het is een geweldig spel voor fans van Marvel en Lego. Als je een fan bent van een van beide of van beide, zul je deze game geweldig vinden. Het spel is ook geweldig voor jongere kinderen omdat het niet te gewelddadig is.

Bekijk meer: Is My Hero One's Justice 2 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende game die je tijd in beslag neemt, dan is LEGO Marvel Super Heroes een geweldige optie. Deze game is perfect voor jongere kinderen die wat onschuldig plezier willen hebben, terwijl ze volwassenen ook een beetje willen laten lachen.

We zijn blij dat je deze 'Is Lego Marvel Super Heroes cross-platform in 2022' nuttig vond. Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten in de comments hieronder, zodat we je kunnen blijven helpen. Dank je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?