Hoofd Platformoverschrijdend Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

  Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 9 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je een voetbalfan bent, is Madden NFL 21 een van de meest verwachte games van het jaar. Het is de nieuwste editie van het spel dat veel voetballers graag spelen. De versie van dit jaar heeft veel nieuwe functies, zoals verbeterde graphics en meer realistische gameplay.

Een vraag waar iedereen aan denkt: is Madden 21 platformonafhankelijk in 2022? In de blogpost van vandaag zal ik deze vraag beantwoorden en meer informatie over de game geven.

Cross-platform spelen is een functie waarmee spelers op verschillende platforms tegen elkaar kunnen spelen. Als Madden NFL platformonafhankelijk is, kun je tegen iemand spelen op PS4, PS5, Xbox One of zelfs pc.

Cross-platform gameplay wordt al jaren besproken onder gamers, vooral degenen die console-gamingsystemen gebruiken die via een enkel netwerk bestaan, zoals de Xbox One en PlayStation.

Ook handig: Is PUBG platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Madden NFL 21 - Een snelle introductie

EA Tiburon heeft weer een geweldige editie van hun populaire Madden NFL-serie ontwikkeld - Madden NFL 21 . De game van dit jaar heeft veel nieuwe functies die zorgen voor een verbeterde gameplay-ervaring, evenals meer realistische graphics en animaties, die altijd op prijs worden gesteld.

  Madden NFL 21 - Een snelle introductie

Je kunt kiezen met welk team je wilt spelen, wie je tegenstander is en in welke modus het spel gespeeld moet worden! Met zoveel beschikbare opties, is het gemakkelijk om iets te vinden dat perfect is voor elke situatie, bijvoorbeeld als je met een vriend of alleen speelt.

Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows op 28 augustus 2020. Een paar maanden later (in december van datzelfde jaar) kwam het ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De graphics van de game zijn van topklasse; je zult het gevoel hebben dat je personage er echt is! De besturing werkt perfect om dit snelle avontuur zonder enige moeite bij te houden!

Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022?

Madden NFL 21 is, net als elke andere game in de serie ervoor, niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat als je op PlayStation, Xbox One of pc speelt, je niet kunt spelen met iemand die een ander platform gebruikt.

  Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022?

Toen het nieuws over het uitbrengen van een nieuwe Madden-game werd aangekondigd, vroegen veel spelers zich af of er een manier zou zijn om met anderen te spelen die een andere console gebruiken.

Maar toen het werd uitgebracht, bevestigden ze dat platformonafhankelijk spelen geen functie in het spel zou zijn. velen waren teleurgesteld. Veel spelers waren teleurgesteld omdat ze het gevoel hadden dat dit een gemiste kans was.

Er zijn veel redenen waarom deze beslissing is genomen:

  • De eerste is dat het te duur zou zijn om een ​​set servers te maken voor alle beschikbare consoles en apparaten, zodat iedereen op elk moment met elkaar kan spelen.
  • Een andere reden waarom EA Tiburon heeft afgezien van platformonafhankelijke gameplay in Madden NFL 21, is dat het bepaalde spelers zou ontmoedigen om de game te kopen.
  • De laatste reden is om morele redenen; EA Tiburon wil niet dat een van hun spelers benadeeld wordt vanwege de console waarop ze spelen of met wie ze spelen.

Ook gerelateerd: Is Warframe platformonafhankelijk in 2022?

Is Madden 21 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, Madden NFL 21 is niet platformonafhankelijk met Xbox One of pc. Dit betekent dat spelers op Xbox One en pc niet met elkaar kunnen spelen. Om met iemand te kunnen spelen, moeten ze zich op hetzelfde platform bevinden.

  Is Madden 21 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Madeen 21 is geen platformonafhankelijke pc en Xbox One omdat er twee verschillende versies van de game zijn. Beide apparaten hebben ook verschillende functies en EA Tiburon wil het spel eerlijk houden voor alle spelers.

Is Madden 21 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Madden NFL 21 is niet platformonafhankelijk met PS4 en PC/PS5. Dit betekent dat als je op PS4 zit, je alleen tegen andere mensen op dezelfde console kunt spelen. Dus als je vriend op de pc zit, kun je niet tegen hem spelen.

De eerste reden waarom er geen platformonafhankelijke gameplay tussen pc en PlayStation is, is dat ze verschillen in functies hebben die een gelijk speelveld onmogelijk zouden maken.

Pc-gebruikers hebben een muis en toetsenbord, terwijl PlayStation-spelers gamepads gebruiken. Dit maakt het moeilijk om de games in evenwicht te houden in termen van reactievermogen tussen consoles. Madden NFL 21 is geoptimaliseerd met de besturing van de pc in het achterhoofd, waardoor de pc-gameplay onhandig of niet reageert bij het spelen op een console.

De tweede reden kunnen de hardwareverschillen zijn. PlayStation-gebruikers hebben toegang tot een aantal extra ingangen die niet op het toetsenbord te vinden zijn, zoals joysticks, touchpads of knoppen op een DualShock-controller.

Is Madden 21 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, Madden 21 is niet cross-platform tussen de PlayStation 4 en Xbox One. Dit betekent dat PS4- en Xbox One-spelers niet tegen elkaar kunnen spelen.

  Is Madden 21 platformonafhankelijke Ps4 en Xbox One?

Om deze games eerlijk te houden op beide consoles, zou het voor hen moeilijker zijn om samen te werken in een platformonafhankelijke modus. De ontwikkelaars van elke console willen echt dat hun versie van het spel een voordeel heeft ten opzichte van de andere.

Als je Madden 21 met vrienden op een console wilt spelen, zorg er dan voor dat ze op dezelfde console spelen als jij!

Is Madden 21 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Nee, Madden NFL 21 is niet platformonafhankelijk tussen de PS4 en PS5. Dit betekent dat PlayStation 4- en PlayStation 5-gebruikers niet tegen elkaar kunnen spelen.

Is Madden 21 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

  Is Madden 21 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Nee, Madden NFL 21 is niet platformonafhankelijk tussen de Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat spelers op beide consoles niet tegen elkaar kunnen spelen.

Controleer ook: Is Rust platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Zijn er twee platforms waarop Madden NFL 21 platformonafhankelijk is?

Nee, Madden NFL 21 is niet platformonafhankelijk met twee verschillende platforms. Dit betekent dat spelers op Xbox One, PS4, PS5, Mobile, Stadia en pc niet tegen elkaar kunnen spelen. Om met iemand te kunnen spelen, moeten ze zich op hetzelfde apparaat bevinden.

2. Wat zijn de voordelen van het platformonafhankelijk zijn van Madden 21?

Cross-Platform zorgt voor een grotere spelerspool en vriendenlijst. Dit betekent dat ze op elk platform met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Cross-platform gameplay helpt ook om het speelveld gelijk te maken door iedereen een gelijke kans te geven om te winnen in de competitieve modus.

3. Kan Madden 21 in de toekomst platformonafhankelijk zijn?

Tot nu toe is er geen officiële bevestiging dat Madden NFL 21 platformonafhankelijk is met een andere console. Maar de verwachting is dat als deze functie zou worden geïmplementeerd, de volgende aflevering in de serie deze mogelijkheid zal hebben. Dus wacht op de volgende aflevering van Madden NFL en kijk of het platformonafhankelijke gameplay heeft.

4. Is Madden 21 cross-progressie?

Helaas ondersteunt Madden NFL 21 geen cross-progressie. Als je op PS4 speelt en vervolgens begint te spelen op Xbox One of mobiel, worden je voortgang en spelerstatistieken niet overgezet naar het nieuwe systeem.

5. Is Madden 21 generatieoverschrijdend?

Nee, Madden NFL 21 is generatieoverschrijdend. Dit betekent dat als je op PS4 speelt, je niet kunt spelen met mensen die de game op PS5 hebben. Hetzelfde geldt voor Xbox One en Xbox Series X|S.

6. Waarom is Madden 21 zo speciaal?

Madden NFL 21 is speciaal omdat het een van de meest recente games in de serie is. De game is nog geen jaar uit en is nu al een van de populairste games ooit gemaakt.

7. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook generatieoverschrijdend is?

Nee, cross-platform en cross-generation zijn twee verschillende dingen. Een game kan platformoverschrijdend zijn zonder generatieoverschrijdend te zijn en omgekeerd.

Bekijk meer: Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Madden NFL 21 is niet platformonafhankelijk met pc, Xbox One, PS4, PS5 of enig ander platform. Dit betekent dat spelers van elke console niet tegen elkaar kunnen spelen. We hopen dat dit alle verwarring over de 'Is Madden 21 cross-platform in 2022' wegneemt.

Bedankt voor het lezen van deze blogpost. Als je vragen hebt, laat ze dan achter in het opmerkingenveld hieronder, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Doom 3 Opslag/BFG Locker Codes (2020)
Doom 3 Opslag/BFG Locker Codes (2020)
Dit artikel gaat over Doom 3 lockercodes 2020 met alle werkende Doom 3 storage lockercodes en Doom 3 BFG lockercodes van 2020 voor gratis spullen. Die Doom 3-lockercodes werken op alle platforms, inclusief Xbox, PS4, PS3 en pc.
Heather Roblox ID-code (2022): Conan Gray-nummer / muziek-ID
Heather Roblox ID-code (2022): Conan Gray-nummer / muziek-ID
Bent u op zoek naar de Heather Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Heather Roblox-nummer (Conan Gray) ID-codes omvatten originele, remix-, langzame en luide versies.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.
Een webcam instellen
Een webcam instellen
Het gebruik van een webcam is tegenwoordig vrij eenvoudig. Er zijn apps waarmee je een privéstream van je huis naar je telefoon kunt instellen, en online services waarmee je
2600+ goede Tesla-bijschriften voor Instagram (2022) Grappig, kort
2600+ goede Tesla-bijschriften voor Instagram (2022) Grappig, kort
Dit artikel gaat helemaal over de tesla-bijschriften voor Instagram-foto's (cy). Deze Instagram-bijschriften van Tesla bevatten grappige, korte, citaten en meer.
140+ XXXTentacion Roblox ID-codes (2022): nummer / muziek-ID's
140+ XXXTentacion Roblox ID-codes (2022): nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar XXXTentacion Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! XXXTentacion Roblox-nummers-ID's omvatten kijk naar mij, maanlicht, oproer, verdrietig en nog veel meer.
Roblox Gewichtheffen Simulator 3 Codes (2021)
Roblox Gewichtheffen Simulator 3 Codes (2021)
Dit artikel gaat over de Roblox gewichthefsimulator 3 codes 2022. Deze codes voor gewichthefsimulator 3 kunnen worden gebruikt om gratis edelstenen en kracht te krijgen.