Hoofd Platformoverschrijdend Is Madden 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Madden 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 Is Madden 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 10 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Madden NFL 22 is een van de meest populaire voetbalvideogames in de Verenigde Staten. De game is gebaseerd op de National Football League en stelt spelers in staat teams van echte NFL-spelers te besturen en online tegen anderen te strijden.

Maar 'Is Madden 22 platformonafhankelijk in 2022?' is de vraag die bij gamers leeft. Het antwoord op deze vraag is misschien niet wat sommige mensen verwachten. Dus lees dit artikel verder om meer te weten te komen over Madden NFL 22 platformonafhankelijk spelen.

Cross-Platform is een term die over het algemeen verwijst naar de mogelijkheid om games op verschillende platforms te spelen. Je kunt bijvoorbeeld Madden NFL 22 op je Xbox One spelen en daarna verder spelen op je telefoon of pc. Dit kan erg handig zijn als je meerdere apparaten hebt.

Laten we dus eens kijken of Madden NFL 22 platformonafhankelijk is of niet.

Ook handig: Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Madden NFL 22 - Een snelle introductie

Madden NFL 22 is het nieuwste deel van de Madden NFL-serie. Het is een serie American football-videogames, ontwikkeld door EA Tiburon en uitgegeven door Electronic Arts. Madden NFL 22 werd uitgebracht op 17 augustus 2021 voor de Xbox One, PS4, PS5, Xbox-serie X/S, Google Stadia en pc.

 Madden NFL 22 - Een snelle introductie

Madden NFL is een van de langstlopende franchises voor videogames in de Amerikaanse cultuur, en met de release op verschillende platforms zal het alleen maar in populariteit blijven groeien. Dit werd voor het eerst uitgebracht voor de pc in 1988.

Madden NFL 22 is gratis voor spelers om op pc te spelen. Het is de populairste sportvideogame in Noord-Amerika, met meer dan 90 miljoen verkochte exemplaren. De serie bestaat al meer dan 25 jaar en is beschikbaar op vele platformen.

Is Madden NFL 22 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Madden NFL 22 is niet platformonafhankelijk . Hierin staat dat je niet met iemand op een andere console kunt spelen dan waarop je speelt. Als je bijvoorbeeld op een Xbox One speelt, kun je niet spelen met iemand die op een PS4 of pc speelt.

 Is Madden NFL 22 platformonafhankelijk in 2022?

EA heeft echter gezegd dat ze eraan werken om Madden 22 in de toekomst platformonafhankelijk te maken. Dit kan dus iets zijn dat in latere updates van de game verandert. Maar voorlopig is Madden 22 niet platformonafhankelijk.

Als Madden NFL 22 platformonafhankelijk spelen biedt, zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Verhoogde spelersbasis.
 • Makkelijker matchmaking omdat er meer mensen zullen zijn om mee te spelen.
 • Minder wachttijd voor wedstrijden omdat er meer spelers beschikbaar zijn.
 • Het is gemakkelijker om mensen te vinden die Madden spelen zoals jij dat doet, omdat ze van over de hele wereld komen.
 • Je kunt ook nieuwe strategieën en technieken leren van andere spelers, aangezien ze uit verschillende delen van de wereld komen.

Cross-platform gaming is de toekomst en Madden NFL 22 zou die moeten bieden. Nu het spel op verschillende platforms wordt uitgebracht, zal het alleen maar in populariteit blijven groeien. We kunnen dus hopen dat EA in de nabije toekomst een update uitbrengt voor platformonafhankelijk spelen.

Ook gerelateerd: Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022?

Is Madden 22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is Madden 22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Madden 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dus Madden NFL 22-fans die een van die consoles verkiezen boven de andere, zullen bij hun keuze moeten blijven. Als je een pc-speler bent, kun je alleen met andere pc-spelers spelen, en hetzelfde geldt voor consolespelers.

Dit nieuws kan sommige Madden 22-fans teleurstellen, maar het is niet zo anders dan andere EA Sports-games. Madden NFL 21 was ook niet platformonafhankelijk , en het is nog steeds een van de meest populaire voetbalspellen.

Is Madden 22 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Nee, Madden 22 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Dus als je Madden NFL 22 met een vriend op een andere console wilt spelen, heb je pech. Xbox One- en PS4/PS5-spelers zullen met elkaar moeten spelen.

Sony heeft er hard aan gewerkt om dit mogelijk te maken, omdat ze willen dat hun consolegamers dezelfde ervaring hebben als degenen die op Xbox spelen. Dus we kunnen deze verandering in de toekomst zien, maar voorlopig is Madden NFL 22 niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS5.

Is Madden 22 platformonafhankelijke pc en Google Stadia?

 Is Madden 22 platformonafhankelijke pc en Google Stadia?

Nee, Madden NFL 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Google Stadia. Dus als je Google Stadia gebruikt, heb je pech. Madden NFL 22 is niet gelanceerd met platformonafhankelijk spelen, maar EA heeft gezegd dat ze eraan werken.

Cross-platform gaming wordt steeds populairder, omdat spelers met vrienden willen kunnen spelen, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. maar tussen Google Stadia en Windows kun je niet cross-playen.

Is Madden 22 platformonafhankelijke PS4 en Google Stadia?

Nee, Madden NFL 22 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Google Stadia. Dus als je er een hebt, kun je Madden NFL 22 niet spelen met je vrienden die een ander platform gebruiken.

Dit heeft een negatief effect op multiplayer-gaming, omdat mensen met verschillende apparaten het spel niet samen kunnen spelen. Het zou interessant zijn als Madden NFL 22 de overstap zou maken om platformonafhankelijk te worden. Dit zou het spelersbestand zeker vergroten en zou zelfs nieuwe spelers kunnen binnenhalen.

Is Madden NFL 22 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Madden NFL 22 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Madden 22 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Je kunt de game op beide platforms spelen en je voortgang wordt op beide platforms opgeslagen. Madden NFL 22 ondersteunt ook cloudopslag, zodat je een game op de ene console kunt starten en op een andere kunt afmaken.

Dus als je iemand bent die graag vaak tussen platforms wisselt, is Madden NFL 22 een geweldige optie. Je kunt op je PS4 spelen terwijl je onderweg bent, en thuis verder gaan waar je was gebleven op je PS5. En als je vrienden hebt die verschillende soorten consoles bezitten, kan nu ook iedereen met je meedoen.

Is Madden 22 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

 Is Madden 22 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

Ja, Madden 22 is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox-serie X/S. Madden NFL 20 was de eerste Madden-game die op beide platforms werd uitgebracht en EA Tiburon zet deze traditie voort voor Madden NFL 22. Spelers hebben toegang tot dezelfde functies en content wanneer ze op beide consoles spelen.

Madden NFL 22 draait in volledige 60 fps-resolutie op Xbox One X en Xbox One S, en spelers zullen een aanzienlijke toename in grafische getrouwheid zien wanneer ze op deze consoles spelen. Het ondersteunt ook HDR (High Dynamic Range) visuele verbeteringen.

Dus als je je console wilt upgraden of gewoon de best mogelijke Madden NFL 22-ervaring wilt, is een van de Xbox-consoles een goede keuze.

Controleer ook: Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van het platformoverschrijdend zijn van Madden NFL 22?

De voordelen van het feit dat Madden NFL 22 platformonafhankelijk is, is dat spelers op verschillende spelplatforms tegen elkaar kunnen spelen. Dit is een geweldige functie voor mensen die Madden NFL 22 met hun vrienden willen spelen, ongeacht welk spelplatform ze gebruiken.

2. Zal Madden NFL 22 in de toekomst platformonafhankelijk zijn?

Op dit moment is het niet duidelijk of Madden NFL 22 in de toekomst platformonafhankelijk zal zijn. Mochten er echter updates hierover zijn, dan laten we dat zeker weten. Dus blijf op de hoogte.

3. Is Madden NFL 22 cross-progressie?

Op dit moment is Madden NFL 22 geen cross-progressie. Dit betekent dat spelers hun voortgang en prestaties niet van het ene spelplatform naar het andere kunnen overdragen. We houden u echter op de hoogte als dit in de toekomst verandert.

4. Is Madden NFL 22 generatieoverschrijdend?

Ja, Madden NFL 22 is generatieoverschrijdend. Dit betekent dat spelers Madden NFL 22 kunnen spelen op verschillende generatie gameconsoles. Iemand die bijvoorbeeld Madden NFL 22 op PS4 speelt, kan spelen met iemand die Madden NFL 22 op PS5 speelt.

5. Wat is platformonafhankelijk?

Cross-platform is een term die wordt gebruikt om spelplatforms te beschrijven waarmee spelers tegen elkaar kunnen spelen, ongeacht hun platform. Dus iemand die bijvoorbeeld Madden NFL 22 op Xbox speelt, kan spelen met iemand die Madden NFL 22 op PlayStation speelt. Deze functie is echter niet beschikbaar voor Madden NFL 22.

6. Waarom willen spelers dat Madden NFL 22 platformonafhankelijk is?

De belangrijkste reden waarom spelers willen dat Madden NFL 22 platformonafhankelijk is, is omdat het hen in staat zou stellen om met hun vrienden te spelen, ongeacht welk spelplatform ze gebruiken. Dit zou het gamen met meerdere spelers veel leuker maken voor alle betrokkenen.

7. Is er een nadeel aan het feit dat Madden NFL 22 platformonafhankelijk is?

Nee, er is geen nadeel aan dat Madden NFL 22 platformonafhankelijk is. Deze functie zou het spel alleen maar leuker maken voor spelers. Het spel zelf zou op geen enkele manier negatief worden beïnvloed.

8. Als een game niet platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat hij niet zo goed is?

Nee, een game die platformonafhankelijk is, heeft geen invloed op de kwaliteit ervan. Er zijn veel geweldige games die niet platformonafhankelijk zijn. Het veelgeprezen 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild' is bijvoorbeeld niet platformonafhankelijk.

Bekijk meer: Is Destiny 2 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Madden NFL 22 is nog niet platformonafhankelijk, wat betekent dat je niet met je vrienden op andere consoles kunt spelen. We hopen dat ze de game in de toekomst platformonafhankelijk zullen maken, zodat iedereen er samen van kan genieten. Voorlopig kunnen Madden NFL 22-fans dus alleen tegen elkaar spelen op hetzelfde platform.

Ik hoop dat dit artikel alle verwarring over 'Is Madden 22 cross-platform in 2022?' wegneemt. Madden NFL 22 is een geweldig spel en we raden het iedereen aan. Ik hoop dat je het artikel leuk vond, bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.