Hoofd Platformoverschrijdend Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

  Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox] 6 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Monster Hunter World is een van de meest verwachte games van 2018. Het werd uitgebracht voor PS4, Windows en Xbox One op 26 januari 2018. De game is tot nu toe een enorm succes geweest, waarbij veel mensen de game prezen om zijn prachtige graphics, unieke wapens en opwindende gameplay-ervaring.

Maar hoe zit het met platformonafhankelijke ondersteuning? Is Monster Hunter World platformonafhankelijk in 2022? Dat is de vraag die veel gamers zichzelf stellen terwijl ze wachten op meer informatie. In de post van vandaag zullen we deze vraag onderzoeken en beantwoorden.

Cross-platform betekent dat een game op meer dan één type apparaat kan worden gespeeld. Dit betekent dat gamers hetzelfde spel kunnen spelen op hun Xbox One- en PSN-accounts, maar ook met vrienden die het vanaf verschillende apparaten spelen, zoals mobiele telefoons of pc's.

Inhoud

Monster Hunter World - Een snelle introductie

Monster Hunter World is een game die in januari 2018 door Capcom is uitgebracht. De game is een action-adventure, role-playing videogame die is uitgebracht voor de PS, PS4 en Xbox One.

  Monster Hunter World - Een snelle introductie

Monster Hunter World heeft een grote kaart om te verkennen, met zowel stadsgebieden als wilde gebieden waar op monsters kan worden gejaagd. Er zijn ook tal van side-quests beschikbaar in Monster Hunter World.

De game begint met een kort filmpje waarin de speler kennismaakt met zijn personage. Het doel van Monster Hunter World is om op monsters te jagen door uitrusting te upgraden en missies te voltooien. Er zijn verschillende wapens in Monster Hunter World, waaronder zwaarden, hamers, lansen, bogen en kruisbogen.

Maar is Monster Hunter World platformonafhankelijk? Dit is de vraag die veel mensen zullen stellen. In de volgende sectie zullen we deze vraag onderzoeken en beantwoorden.

Ook handig: Is Dayz platformonafhankelijk in 2022?

Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Monster Hunter World is niet platformonafhankelijk . Monster Hunter World biedt geen enkele vorm van multiplayer-modus waarmee gamers kunnen spelen met vrienden die zich op een ander platform bevinden.

  Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022?

De game biedt alleen missies voor één speler en spelers kunnen op geen enkele manier samenwerken met andere mensen van over de hele wereld met verschillende apparaten om deze gigantische monsters samen uit te schakelen.

Er zijn veel redenen waarom gamers teleurgesteld zijn in Monster Hunter World omdat ze geen platformonafhankelijke ondersteuning bieden. Veel mensen spelen bijvoorbeeld op verschillende platforms en willen met hun vrienden kunnen spelen die ook een PSN-account of Xbox Live-account hebben.

Een andere reden waarom sommige gamers misschien verdrietig zijn over deze functie, is dat spelers graag de mogelijkheid zouden hebben om deze monsters samen uit te schakelen, maar dit is niet mogelijk vanwege technische beperkingen in de game-engine.

Is Monster Hunter World platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, Monster Hunter World biedt geen platformonafhankelijk spelen voor PSN en Xbox One. Dit betekent dat PSN-spelers niet met Xbox One-spelers kunnen spelen en vice versa.

  Is Monster Hunter World platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Er zijn veel redenen achter deze beslissing die Capcom heeft genomen. Een reden is dat het niet mogelijk is om platformonafhankelijk te spelen met twee verschillende game-engines tegelijk.

Een andere reden voor deze beslissing kan zijn vanwege het voorkomen van valsspelen in een videogameconsole zoals PSN of Xbox Live, waardoor het moeilijk zou zijn om te voorkomen dat mensen vals spelen door op meerdere apparaten te spelen en samen te werken met anderen die ook een ander apparaat gebruiken.

Het gebrek aan platformonafhankelijke ondersteuning heeft veel spelers teleurgesteld omdat ze deze monsters altijd samen wilden uitschakelen, maar nu is dit niet mogelijk vanwege de technische beperkingen die binnen Monster Hunter World bestaan. Ze zullen tevreden moeten blijven met alleen online vechten tegen andere gamers zonder ook samen met hun vrienden te kunnen vechten.

Ook gerelateerd: Is Terraria platformoverschrijdend in 2022?

Is Monster Hunter World platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc?

Nee, Monster Hunter World is niet platformonafhankelijk voor PS4/PS5 en pc. Dit betekent dat gamers de game alleen op hun PSN-account kunnen spelen en niet met vrienden die een pc hebben.

  Is Monster Hunter World platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc?

Als je Monster Hunter World wilt spelen en deze gigantische monsters wilt uitschakelen met vrienden die een pc hebben, dan kun je dat niet doen.

Is Monster Hunter World platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, Monster Hunter World is niet platformonafhankelijk voor Xbox One en pc. Dit betekent dat gamers de game alleen op hun Xbox Live-account kunnen spelen en niet met vrienden die een ander apparaat hebben, zoals een pc.

Is Monster Hunter World platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Nee, Monster Hunter World biedt geen platformonafhankelijk spelen voor PS4 en PS5. Hetzelfde geldt voor Xbox en zijn opvolger. Het zal niet mogelijk zijn om deze monsters samen met vrienden uit te schakelen die op een andere console zitten.

Als mensen bijvoorbeeld Monster Hunter World op hun PS4 zouden spelen en een vriend hadden die op hun PS5 speelde, zouden beide consoles niet met elkaar kunnen spelen.

Monster Hunter World - Is crossplay mogelijk?

  Monster Hunter World - Is cross-platform spelen mogelijk?

Nee, het lijkt er niet op dat er binnenkort een kans is om platformonafhankelijke gameplay te krijgen voor Monster Hunter World. Er is geen optie beschikbaar in het instellingenmenu waarmee spelers van PSN- of Xbox Live-accounts samen naar een multiplayer-kamer kunnen gaan, zodat ze samen op monsters kunnen jagen en samen speurtochten kunnen voltooien.

Controleer ook: Is The Forest Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik met mijn vriend op een andere console spelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt alleen met mensen spelen op dezelfde console als waarop je speelt.

2. Was er een plan om MHW platformonafhankelijk te maken?

Nee, het lijkt er niet op dat dit snel zal gebeuren. Dit komt doordat de game wordt bestuurd door de console waarop je speelt en niet door je account.

3. Worden mijn gegevens bewaard als ik op een andere console speel?

Nee, dit is niet mogelijk. Gegevens die via uw account zijn opgeslagen, zijn alleen toegankelijk vanaf de console waarop u deze hebt gespeeld en zijn op geen enkele andere manier toegankelijk.

4. Presteert de game beter op de ene console dan op de andere?

Nee, er is geen merkbaar verschil in prestaties tussen de verschillende consoles. Je kunt kiezen op welke console je wilt spelen en het heeft geen invloed op je game-ervaring.

5. Wat als ik in de toekomst van console wissel?

Als u van console wisselt, zijn uw gegevens ontoegankelijk en moet u opnieuw beginnen. Dit komt omdat je account is gekoppeld aan de console waarop je het hebt gespeeld en niet aan je accountnaam.

6. Wat betekent kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om je voortgang, items en gamegegevens van het ene platform naar het andere over te dragen. Helaas is dit niet mogelijk voor Monster Hunter World. Elke console heeft zijn eigen opslagbestand en gamegegevens die niet kunnen worden overgedragen.

7. Waarom willen spelers dat Monster Hunter World platformonafhankelijk is?

Spelers willen dat Monster Hunter World platformonafhankelijk is, zodat ze met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht de console die ze gebruiken. Het platformonafhankelijke spel zou een grotere gemeenschap mogelijk maken en meer mensen om mee te doen aan het plezier.

8. Wat betekent generatieoverschrijding?

Cross-generation betekent dat spelers met elkaar kunnen spelen, ongeacht welke generatie console ze gebruiken. Een speler op een Xbox One zou bijvoorbeeld kunnen spelen met een speler op een Xbox Series X.

Bekijk meer: Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

We hopen dat dit artikel over 'Is Monster Hunter World platformonafhankelijk in 2022? heeft al je vragen over cross-platform Monster Hunter World beantwoord! Als je nog steeds nieuwsgierig bent naar iets, laat dan zeker een reactie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We zullen ook alle verdere informatie delen die door Capcom wordt onthuld zodra deze beschikbaar komt, dus kom snel terug voor updates over wat er gebeurt met de cross-platformondersteuning van Monster Hunter World!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.