Hoofd Platformoverschrijdend Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox]

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox]

  Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox] 15 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Mortal Kombat 11 is het nieuwste vervolg op de Mortal Kombat-franchise. Het werd uitgebracht op 23 april 2019 en is beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Nintendo Switch en pc.

De game heeft sinds de release lovende recensies ontvangen van zowel fans als critici, maar veel mensen vragen zich af: 'Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022?' In de blogpost van vandaag beantwoorden we die vraag voor je.

In het gamelandschap van vandaag zijn gamers op zoek naar games die een rijke en boeiende ervaring bieden. Daarom is cross-platform- of cross-play-functionaliteit een populaire functie geworden. Hiermee kunnen gamers met gamers op andere consoles spelen zonder dat ze meerdere accounts nodig hebben en de game twee keer moeten kopen, alleen maar omdat ze de ene console boven de andere verkiezen.

Ook handig: MK11-tierlijst (2022)

Inhoud

Mortal Kombat 11 - Een snelle introductie

Mortal Kombat is een serie vechtspellen ontwikkeld door NetherRealm Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE). Het werd oorspronkelijk opgericht in 1992 als onderdeel van de groeiende arcade-divisie van Midway Games, die zich richtte op het maken van sportgames in arcade-stijl, zoals NBA Jam Tournament Edition en NFL Blitz.

  Mortal Kombat 11 - Een snelle introductie

Mortal Kombat 11 is het nieuwste deel in de franchise. Het is een vechtspel waarbij spelers hun tegenstanders moeten verslaan met een verscheidenheid aan aanvallen en speciale bewegingen die worden uitgevoerd met behulp van sneltoetsen op een invoerapparaat (spelbesturing, joystick of muis).

Het belangrijkste doel van het spel is om de levensbalk van je tegenstander leeg te maken met behulp van een verscheidenheid aan aanvallen, combo's en speciale bewegingen. De reeks eindigt wanneer een speler geen gezondheidspunten meer heeft (of 'leven'), in welk geval de wedstrijd zal eindigen.

Het spel is erg snel en vereist een goede timing en precisie om een ​​hoog niveau van combo's, speciale bewegingen en verschillende andere aanvallen uit te kunnen voeren. De graphics zijn in cartoonstijl en het geweld is overdreven om een ​​volwassen publiek aan te spreken.

Een vraag die vaak opduikt in de Mortal Kombat-community is of spelers platformonafhankelijk kunnen spelen. Kunnen twee spelers met verschillende platforms (bijvoorbeeld een speler met een Xbox One en een andere met een PlayStation 5) samen online spelen? Laten we dus, zonder verder oponthoud, kijken of het mogelijk is om platformonafhankelijk te spelen in Mortal Kombat 11.

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022?

Mortal Kombat 11 is platformonafhankelijk compatibel op sommige platforms, met enkele uitzonderingen , en de beschikbaarheid van bepaalde functies hangt af van uw hardwareplatform en of het al dan niet cross-play ondersteunt. Xbox One-spelers kunnen bijvoorbeeld spelen met PS4- of PS5-gebruikers, maar niet tegen Nintendo Switch- en pc-bezitters.

  Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022?

Cross-platform gaming wordt steeds populairder met de verspreiding van online multiplayer-games. Dit komt omdat spelers hiermee kunnen spelen tegen vrienden die niet hetzelfde hardwareplatform bezitten. Het betekent dat ontwikkelaars een groter aantal spelers kunnen aantrekken door hen toegang te geven tot hun product, ongeacht de console of computer die ze kiezen om in te kopen.

Dit is de reden waarom de ontwikkelaars van Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk spelen op sommige van hun platforms hebben ingeschakeld, en het is mogelijk om verbinding te maken met spelers van andere platforms (zoals PS5), ongeacht je hardwarekeuzes.

Wat betreft de vraag 'is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk?' - nou ja en nee. Om te weten welke platforms met elkaar kunnen worden gespeeld, moet u de platforms die platformonafhankelijk spelen van dichterbij ondersteunen. Blijf daarom deze blogpost lezen.

Ook gerelateerd: Is Red Dead Redemption 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Ja, het is mogelijk om Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk te spelen op Xbox One en PS4/PS5. Dit betekent dat spelers met een Xbox One verbinding kunnen maken met de spelers die de PlayStation-versie van de game bezitten (en vice versa).

  Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Dit nieuws geeft console gamers (Xbox One en PS4) de mogelijkheid om tegen elkaar te spelen wanneer ze dat anders niet zouden kunnen.

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, Mortal Kombat 11 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc. Dit betekent dat spelers die een Xbox One bezitten, geen verbinding kunnen maken met de spelers die de Microsoft Windows-versie van de game bezitten (en vice versa).

Dit nieuws zal een teleurstelling zijn voor de pc-spelers die hadden gehoopt om contact te maken met hun mede-Xbox One-spelers en samen te genieten van een multiplayer-ervaring.

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke PS4 en pc?

Nee, Mortal Kombat 11 is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en pc. Dit betekent dat als je een PS4 bezit en de game wilt spelen met je pc-bezittende vrienden, je dit niet kunt doen.

  Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke PS4 en pc?

Dit betekent dat Microsoft Windows-spelers geen verbinding kunnen maken met hun PS4/PS5-spelende tegenhangers wanneer ze een multiplayer-sessie van Mortal Kombat 11 willen spelen. Dit komt doordat Sony Computer Entertainment deze functie niet op zijn platform heeft ingeschakeld. .

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke Xbox One en Nintendo Switch?

Het antwoord op deze vraag is nee. Het is niet mogelijk om de spelers met een Xbox One te verbinden met degenen die een Nintendo Switch hebben (en vice versa).

Dit komt omdat Nintendo, in tegenstelling tot Sony, niet toestaat dat spelers verbinding maken met andere consoles wanneer ze hun versie van de game kopen.

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

  Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Mortal Kombat 11 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat als de ene speler een PS4 heeft en de andere een PS5-console, ze verbinding kunnen maken en samen kunnen spelen.

Controleer ook: Is Star Wars Battlefront 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Mortal Kombat 11 is platformonafhankelijk tussen de Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat Xbox One-spelers kunnen spelen tegen Xbox Series X/S-spelers en vice versa.

Vaak gestelde vraag

1. Wat is platformonafhankelijk gamen?

Cross-platform gaming houdt in dat hetzelfde spel op verschillende platformen (samen) gespeeld kan worden. Als je bijvoorbeeld een Xbox hebt en je vriend een PlayStation-console heeft, is het mogelijk om met elkaar in contact te komen voor een multiplayer-sessie van Mortal Kombat 11, ook al heb je twee verschillende consoles (Xbox One en PS5).

2. Is cross-platform gamen mogelijk in Mortal Kombat 11?

Jazeker. De ontwikkelaars van de game hebben deze functie op sommige platforms ingeschakeld, waaronder Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 en PlayStation 5. Gamers kunnen nu hun consoles aansluiten, ongeacht wat ze kopen als ze Mortal Kombat 11 spelen. - of dat nu een Xbox of een PS-console is.

3. Wat betekent cross-progression gaming?

Cross-progression gaming betekent dat de gegevens en voortgang die je op het ene platform hebt, kunnen worden overgedragen naar het andere. Als je bijvoorbeeld een game begint te spelen op je Xbox One-console, maar later besluit een PS5-versie ervan te kopen, worden al je eerdere gameplay-statistieken overgenomen en weergegeven in die versie (en vice versa).

4. Is Mortal Kombat 11 cross-progressie?

Nee, Mortal Kombat 11 is geen cross-progressie. Dit betekent dat als je de game op één console (bijv. Xbox One) begint te spelen, maar later besluit er een PS5-versie van te kopen, geen van je oude gegevens en voortgang worden overgedragen naar het nieuwe platform - wat betekent al je vorige statistieken gaan verloren. Maar je kunt je PS4-gegevens overzetten naar PS5 en Xbox One naar Xbox Series X/S.

6. Is Mortal Kombat 11 generatieoverschrijdend?

Ja, Mortal Kombat 11 is generatieoverschrijdend. Dit betekent dat je verbinding kunt maken en kunt spelen met spelers die de game bezitten op verschillende generatie consoles.

7. Kunnen we MK11 offline spelen?

Ja. MK11 kan offline worden gespeeld, maar je moet verbonden zijn met internet om toegang te krijgen tot bepaalde functies, zoals het downloaden van nieuwe inhoud, toegang tot scoreborden en online spelen met vrienden.

8. Waarom spelen spelers zo graag Mortal Kombat 11?

Mortal Kombat 11 is een van de meest populaire games van vandaag omdat het een geweldige en unieke game-ervaring biedt waar spelers van kunnen genieten. De game zit boordevol functies waarmee spelers hun personages kunnen aanpassen, in verschillende modi kunnen spelen en intense gevechten kunnen aangaan met andere spelers van over de hele wereld.

Bekijk meer: Is Smite platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

In de gamewereld van vandaag is het erg belangrijk om een ​​platformonafhankelijke functie op je favoriete game te hebben. Dit betekent dat je ook kunt spelen met vrienden die de voorkeur geven aan verschillende consoles.

Hoewel Mortal Kombat 11 niet op alle platforms platformonafhankelijk is, kunnen sommige van hen wel verbinding met elkaar maken. We hopen in de toekomst dat de ontwikkelaars deze functie op alle platforms zullen inschakelen, zodat gamers niet worden verdeeld door verschillende platforms.

We hopen dat je het artikel van vandaag over 'Is Mortal Kombat 11 cross-platform in 2022?' leuk vond. Als je vragen hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Bent u op zoek naar de Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Let Me Down Slowly song/music (Alec Benjamin) Roblox ID's bevatten originele, nightcore, piano en remixversies.
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
De Outriders class tier list (2022) is ontworpen om spelers te helpen de vermogensniveaus van elke klasse in Outriders te begrijpen. Het helpt spelers om te bepalen welke klasse ze willen spelen en om de rol van elke buitenstaander in de groep te begrijpen.
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Conan Exiles al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de My Demons Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! My Demons-nummer/muziek (Starset) Roblox-ID's bevatten originele, volledige en vrouwelijke remixversies.
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
De beste laptops van minder dan $ 800 in 2022 zijn de beste optie voor diegenen die een laag budget en krachtig genoeg laptop willen om hun dagelijkse taken uit te voeren.
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor werktuigbouwkundestudenten in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops te vinden die draagbaar, betaalbaar en krachtig zijn.