Hoofd Platformoverschrijdend Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5] 10 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

De NBA 2k21 is een nieuwe game die kan worden gespeeld op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Microsoft Windows, Stadia, Apple Arcade en Nintendo Switch. Het is ontworpen om gemakkelijk en leuk te zijn voor spelers van alle leeftijden.

Sommige mensen vragen: 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022?' omdat ze willen weten of ze met iemand op een andere console kunnen spelen. Als je ook het antwoord wilt weten, dan is deze blogpost iets voor jou. We zullen bespreken of de NBA 2K21-game platformonafhankelijk is of niet en, zo ja, op welke platforms.

Cross-platform betekent dat spelers samen kunnen spelen, zelfs als ze op verschillende consoles zitten. Als speler A bijvoorbeeld op een Xbox One zit en speler B op een PS5, kunnen ze nog steeds samen spelen. Het geeft de spelers meer opties en stelt hen in staat om met vrienden op verschillende platforms te spelen.

Ook gerelateerd: NBA 2K22 Lockercodes (2022)

Inhoud

NBA 2K21 - Een snelle introductie

NBA 2K21 is de nieuwste game in de NBA-serie. Het is de 22e aflevering in de NBA-serie. Het spel is ontwikkeld door Visual Concepts en uitgegeven door 2K Sports. De game is niet zomaar een normale NBA-videogame, maar eerder een game die is geüpgraded om hem zo echt en levensecht mogelijk te laten aanvoelen.

 NBA 2k21 - Een snelle introductie

Alle actie op het veld vindt plaats in drie dimensies met realistisch ogende spelers met persoonlijkheidskenmerken. De spelers kunnen worden bestuurd met het toetsenbord of een gamecontroller en het is mogelijk om online tegen andere mensen te spelen.

De graphics zijn ook verbeterd in NBA 21; ze zijn geüpgraded ten opzichte van wat werd gezien in de versie van het spel van vorig jaar. De animaties zijn vloeiender dan voorheen, wat zorgt voor een veel realistischer uiterlijk dat beter is dan in een van de vorige games te zien was.

Het beste van NBA 2K21 is dat het is ontworpen om op alle systemen te kunnen werken, van Windows-computers en Apple iPads tot Macs. Dit betekent dat er geen grenzen zijn voor gamers wanneer ze hun favoriete basketbalteam uitproberen!

Een vraag die altijd wordt gesteld over games is of het mogelijk is om tegen iemand op een ander systeem te spelen. Ook NBA 2K21-spelers hebben deze vraag. Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar het antwoord.

Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, NBA 2K21 is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat als je tegen iemand wilt spelen die een ander platform heeft dan jij, je dat niet kunt. Je zult een andere speler moeten vinden met hetzelfde platform (console) als de jouwe.

 Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022?

Als je echter Steam gebruikt en een Epic Games Store-account hebt, is dit niet van toepassing omdat deze twee systemen platformonafhankelijk zijn. Als je bijvoorbeeld een pc-speler bent die Steam gebruikt en je vriend gebruikt de Epic Games Store, dan kun je online met elkaar spelen.

De NBA 2K21 is niet cross-platform vanwege de manier waarop hij is geprogrammeerd. Het maakt gebruik van een systeem waarbij elke speler hetzelfde platform moet hebben om samen te kunnen spelen. De overige redenen worden hieronder gegeven:

 • De gamegegevens worden mogelijk niet gesynchroniseerd tussen spelers als ze verschillende platforms hebben. Dit zou frustratie en problemen opleveren voor beide partijen die bij het samenspelen betrokken zijn.
 • Het laden van het spel duurt langer omdat er meer gegevens moeten worden verwerkt.
 • De framesnelheid van de graphics blijft mogelijk niet soepel en consistent als deze tussen verschillende systemen moet worden verplaatst, waardoor de gameplay schokkerig en niet-reagerend aanvoelt.
 • Het spel zou niet alle functies en functies kunnen gebruiken waarmee het is geprogrammeerd.
 • Verschillende platforms hebben ook verschillende controllers, wat ook een probleem kan veroorzaken in de gameplay.
 • De gebruikersinterface werkt mogelijk niet goed op andere platforms, wat het moeilijk zou maken voor gamers die gewend zijn aan de gebruikersinterface vanaf hun eigen platform en geen onbekend ontwerp van knoppen willen tijdens het spelen.
 • Op sommige platforms zijn er bepaalde knoppen die taken uitvoeren zoals sprinten of het bewaken van tegenstanders tijdens het schieten van vrije worpen. Deze knoppen zijn mogelijk geprogrammeerd om alleen op die specifieke console te werken. Dit betekent dat ze niet kunnen worden gebruikt door iemand die vanaf een ander platform speelt, omdat de knoppen niet overeenkomen met wat er op hun scherm wordt gedaan.

Ook handig: NBA 2K21 Lockercodes (2022) en NBA 2K20 Lockercodes (2022)

Is NBA 2K21 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

 Is 2K21 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Nee, de NBA 2K21-game is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Dit betekent dat als je tegen iemand wilt spelen die een ander platform heeft (Xbox One of PS4) dan jij, het onmogelijk is zonder een andere speler te krijgen met hetzelfde systeem als het jouwe.

Is NBA 2K21 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, de NBA-game is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dit betekent dat je niet met mensen op een ander platform kunt spelen.

Als een speler een Xbox One heeft, kan hij alleen strijden tegen andere spelers die ook een Xbox One gebruiken. Evenzo voor pc-gebruikers: als men een Windows-computer heeft, moeten hun tegenstanders ook Windows-computers hebben.

Is NBA 2K21 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is NBA 2K21 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, NBA 2K21 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4 of PS5. Dit betekent dat spelers op PS5 niet tegen pc-gamers kunnen spelen. Je moet dus beide versies van de game kopen om met vrienden op beide platforms te kunnen spelen.

Is NBA 2K21 platformonafhankelijke Xbox en Nintendo Switch?

Nee, NBA 2K21 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox en Nintendo Switch. Dit betekent dat spelers op het Microsoft-platform niet kunnen concurreren met spelers op het Nintendo-platform.

Is NBA 2K21 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 Platform Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, NBA 2K21 is platformonafhankelijk tussen Xbox One en de nieuwe Xbox Series X/S. Dit betekent dat spelers op beide consoles het tegen elkaar kunnen opnemen. Dus als je vriend een Xbox One of de nieuwe Xbox Series X/S bezit, kun je tegen hem spelen.

Is NBA 2K21 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, NBA 2K21 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat je op beide consoles samen kunt spelen. Het is goed om te weten dat spelers van beide consoles samen kunnen spelen.

Controleer ook: Is Sea of ​​Thieves platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent platformonafhankelijk?

Cross-platforming betekent dat spelers op verschillende platforms met elkaar kunnen communiceren. Het is mogelijk om games te spelen tegen mensen die Xbox- en Playstation-consoles gebruiken, evenals pc's en mobiele apparaten.

2. Waarom is cross-platforming belangrijk?

Cross-platformen heeft veel voordelen. Deze omvatten de mogelijkheid om te communiceren met mensen die zich op andere platforms bevinden, de mogelijkheid om samen te werken tegen spelers van verschillende consoles of computers en toegang te hebben tot een grotere pool van beschikbare games.

3. Of NBA 2K21 ooit platformonafhankelijk zal zijn?

Een sportgame als NBA 2K21 zal waarschijnlijk niet snel platformonafhankelijk worden. Sportgames ondersteunen meestal alleen spelers die op hetzelfde systeem spelen vanwege vele factoren, waaronder licentieproblemen. Er is echter altijd hoop dat dit in de toekomst zal gebeuren.

4. Kun je NBA 2K21 op een ander systeem spelen dan je vrienden?

Nee, niet op dit moment. Als je met je vriend wilt kunnen spelen, moeten jullie allebei hetzelfde type systeem gebruiken.

5. Is NBA 2K21 generatieoverschrijdend?

Ja, NBA 2K21 is generatieoverschrijdend. Dit betekent dat spelers op PS4 kunnen spelen tegen spelers op PS5. De game is ontworpen om op beide systemen te kunnen werken.

6. Is NBA 2K21 cross-progressie?

Ja, NBA 2K21 is een cross-progressie, maar alleen tussen PS4 en PS5 of Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat u uw voortgang van het ene systeem naar het andere kunt overbrengen. Je kunt je voortgang echter niet overzetten van PS4 naar Xbox One of omgekeerd.

7. Waarom is NBA 2K21 zo populair?

NBA 2K21 is populair omdat het een goed gemaakt basketbalspel is dat is ontworpen om zo realistisch mogelijk te zijn. De graphics zijn verbeterd en de animaties zijn vloeiender dan in eerdere games.

Bekijk meer: Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Cross-platforming is misschien wel de toekomst van gaming. Het heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om te communiceren met mensen op andere platforms en toegang te hebben tot meer games. NBA 2K21 is nog niet cross-platform, maar dat kan in de toekomst wel, dus we zullen moeten afwachten hoe dat gaat.

We hopen dat deze blogpost heeft geholpen bij het beantwoorden van enkele van de vragen die je hebt over 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022?'.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?