Hoofd Platformoverschrijdend Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

  Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 12 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

NBA 2K22 is een basketbalsimulatievideogame, ontwikkeld door Visual Concepts en uitgegeven door 2K sports. Het werd uitgebracht op 9 september 2021 voor pc, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One en Xbox-serie X/S, en later op 19 oktober 2021 werd het uitgebracht voor Apple Arcade.

Sommige mensen vragen: 'Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022?' omdat ze willen weten of ze met hun vrienden op verschillende platforms kunnen spelen. Wil je het antwoord weten, lees dan deze blogpost verder.

Cross-platform is een functie waarmee spelers op verschillende platforms met elkaar kunnen spelen. Dit betekent dat als je een Xbox One hebt, je kunt spelen met iemand die een PlayStation heeft. Het geeft spelers meer opties en flexibiliteit als het gaat om het spelen met hun vrienden.

Ook handig: NBA 2K22 Locker Codes Lijst (2022)

Inhoud

NBA 2K22 - Een snelle introductie

NBA 2K22 is de nieuwste game en het is de 23e aflevering in de NBA-serie. Het spel is gebaseerd op de National Basketball Association. NBA-spelers keren terug in deze editie en er zijn ook nieuwe functies. Het spel draait niet alleen om basketballen, je kunt ook je eigen team aansturen.

  NBA 2K22 - Een snelle introductie

Je kunt je eigen spelers maken en je droomteam samenstellen. Je kunt ook spelers ruilen met andere teams en deelnemen aan toernooien. Er is veel te doen in dit spel en het zal je uren bezig houden. Alle acties in het spel zijn realistisch en het is erg leuk om te spelen.

NBA-spelers zijn altijd een hot item geweest en in deze game worden ze behoorlijk realistisch weergegeven. De game zelf is erg gepolijst en de graphics zijn verbluffend. Er is veel aandacht voor detail wat het spel nog leuker maakt. De besturing is gemakkelijk te leren en de gameplay is vloeiend.

Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, NBA 2K22 is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat je de game alleen kunt spelen met anderen die dezelfde console gebruiken als jij. Dit is een bron van frustratie geweest voor veel gamers die met hun vrienden willen kunnen spelen, ongeacht de console die ze gebruiken.

  Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022?

Cross-play is de mogelijkheid om met iemand op een ander platform te spelen. Dit is een functie die steeds populairder wordt en het zou leuk zijn om deze in NBA 2K22 op te nemen. Maar ontwikkelaars hebben geen plannen aangekondigd om NBA 2K22 in de toekomst platformonafhankelijk compatibel te maken.

Dus voorlopig zul je het moeten houden met mensen die dezelfde console gebruiken als jij als je het spel wilt spelen.

Als NBA 2K22 platformonafhankelijke compatibiliteit biedt, zijn er veel voordelen, waaronder:

  • Je kunt met iedereen spelen, ongeacht de console die ze gebruiken.
  • Het zou gemakkelijker zijn om mensen te vinden om online mee te spelen.
  • Er zou in het algemeen een groter spelersbestand zijn, wat zou kunnen leiden tot interessantere en competitievere games.
  • Het maakt de game toegankelijker voor mensen die maar één console hebben of niet meerdere consoles willen kopen.

Ook gerelateerd: Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022?

Is NBA 2K22 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

  Is NBA 2K22 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

Nee, NBA 2K22 is momenteel niet platformonafhankelijk tussen pc en Nintendo Switch. Dit betekent dat je niet kunt spelen met je vrienden die zich op een ander platform bevinden. Tot nu toe is er geen officieel woord over cross-play.

Nintendo Switch bestaat uit een andere engine in vergelijking met de pc. NBA-spelers die op beide systemen hebben gespeeld, kunnen bevestigen dat het spel heel anders aanvoelt. Het schieten is moeilijker op Switch en het is gemakkelijker om bij de rand te komen.

Is NBA 2K22 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, NBA 2K22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. De game is echter beschikbaar op beide platforms. Als je met vrienden wilt spelen op zowel pc als Xbox One, moet je de game twee keer kopen.

Dit kan sommige fans teleurstellen die hoopten op platformonafhankelijk spelen, maar het is vermeldenswaard dat NBA 2K22 nog steeds een van de meest verwachte games van het jaar is. Of je nu een doorgewinterde basketbalfan bent of gewoon van sportgames houdt, NBA 2K22 heeft veel te bieden.

Is NBA 2K22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

  Is NBA 2K22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, NBA 2K22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat als een speler met zijn vrienden op pc wil spelen, hij de game voor dat platform moet kopen, hetzelfde geldt voor PS4-spelers.

Dit is een groot minpunt voor degenen die ernaar uitkeken om de game met vrienden op deze platforms te spelen. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen dat de game in de toekomst platformonafhankelijk zal zijn.

Is NBA 2K22 platformonafhankelijke pc en Apple Arcade?

Nee, NBA 2K22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Apple Arcade. Hierin staat dat de game maar op één platform tegelijk kan worden gespeeld. Als je met vrienden wilt spelen, moet je de game voor beide platforms kopen.

Apple Arcade is een mobiele gameservice waarmee iOS-gebruikers tegen een maandelijks abonnementsbedrag toegang hebben tot een bibliotheek met games. Maar NBA 2K22 is momenteel niet platformonafhankelijk met Apple Arcade.

Is NBA 2K22 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

  Is NBA 2K22 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, NBA 2K22 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Je kunt dus op beide consoles met vrienden spelen. Dit is een geweldige functie voor degenen die PS4 hebben en die erover nadenken om te upgraden naar de PS5.

Sony heeft zijn spel echt opgevoerd als het gaat om platformonafhankelijk spelen. NBA 2K22-spelers zullen blij zijn te weten dat ze eindelijk met vrienden op elke console kunnen spelen.

Is NBA 2K22 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

Ja, NBA 2K22 is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Je kunt je MyPLAYER en andere opgeslagen items overzetten van Xbox One naar Xbox Series X/S en vice versa.

Dit nieuws zal sommige mensen misschien verbazen omdat Microsoft de mond vol heeft gehouden over zijn plannen voor platformonafhankelijk spelen. Het is echter geweldig om te zien dat ze het eindelijk ondersteunen.

Controleer ook: NBA 2K21 Locker Codes Lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om een ​​game op het ene platform te spelen en het vervolgens op een ander platform te spelen vanuit hetzelfde opslagbestand. Dus als je bijvoorbeeld NBA 2K22 op je PlayStation begon te spelen, maar vervolgens besloot om het op je Xbox One te spelen, zou je op je PlayStation verder kunnen gaan waar je was gebleven.

2. Biedt NBA 2K22 cross-progressie?

Ja, NBA 2K22 biedt cross-progressie, maar alleen tussen PS4 en PS5, en Xbox One en Xbox Series X/S.

3. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is de mogelijkheid om een ​​game op de ene consolegeneratie te spelen en deze vervolgens op de volgende consolegeneratie te blijven spelen. Dus als je bijvoorbeeld NBA 2K22 op je PS4 begon te spelen, maar vervolgens besloot om over te schakelen naar het spelen op de volgende generatie console PS5, zou je gemakkelijk kunnen spelen.

4. Ondersteunt NBA 2K22 het spelen van meerdere generaties?

Ja, NBA 2K22 ondersteunt spelen tussen generaties. Je kunt het spel op de ene consolegeneratie beginnen te spelen en vervolgens zonder problemen verder spelen op de volgende consolegeneratie.

5. Hoeveel spelers kunnen in NBA 2K22 spelen?

Het spel ondersteunt maximaal acht spelers. Je kunt dus met zeven andere vrienden of familieleden spelen.

6. Waarom willen spelers platformonafhankelijk spelen?

Cross-platform spelen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Spelers willen met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.

7. Als een game niet platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het slecht is?

Nee, niet noodzakelijk. Er zijn veel geweldige games die niet platformonafhankelijk zijn. De beslissing om een ​​game platformonafhankelijk te maken, is aan de ontwikkelaars en uitgevers. NBA 2K22 is een geweldige game, ook al is het niet platformonafhankelijk.

8. Zijn er nadelen aan platformonafhankelijk spelen?

Het belangrijkste nadeel van platformonafhankelijk spelen is dat het moeilijk kan zijn om het spel in evenwicht te houden. Ontwikkelaars moeten ervoor zorgen dat spelers op het ene platform niet in het voordeel of nadeel zijn wanneer ze tegen spelers op een ander platform spelen.

Bekijk meer: Goede NBA 2K-clannamen (2022)

Conclusie

NBA 2K22 is een van de meest populaire basketbalvideogames waar veel gamers van houden. De game zit boordevol nieuwe functies en verbeteringen. Het spel is echter niet platformonafhankelijk. Ontwikkelaars hebben geen plannen aangekondigd om de game in de toekomst platformonafhankelijk te maken. Dus als je NBA 2K22 met je vrienden wilt spelen, moet je de game voor verschillende platforms kopen.

We hopen dat dit artikel 'Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022?' hielp bij het beantwoorden van een aantal van uw vragen. Als je nog andere vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder. Dank je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.