Hoofd Platformoverschrijdend Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4]

Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4]

  Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4] 29 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Ghost Games ontwikkelt en Electronic Arts publiceerde Need For Payback, een online autorace-videogame. De game is de drieëntwintigste aflevering in de langlopende Need for Speed-serie en is een reboot van de franchise. Het werd uitgebracht voor PlayStation 4, pc en Xbox One op 10 november 2017.

Onze blog van vandaag gaat over 'Is Need For Speed ​​Payback platformonafhankelijk in 2022'? Cross-platform spelen stelt spelers in staat om met elkaar te communiceren, ongeacht het platform dat ze gebruiken, doordat verschillende spelplatforms dezelfde online servers in een game kunnen delen.

In deze ontwikkelingsdagen is cross-platform spelen een trending topic in de videogame-industrie. Ontwikkelaars zijn hierin geïnteresseerd omdat ze zo een groter publiek van gamers kunnen bereiken. Om platformonafhankelijk spelen mogelijk te maken, moeten de ontwikkelaars hun spel maken met behulp van een platformonafhankelijke engine.

Ook handig: Is Need For Speed ​​Heat platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Need For Speed ​​Payback - Een snelle introductie

De Behoefte aan snelheid terugverdientijd verhaal van dit spel gaat over de 'Crews'. In dit spel speel je als een straatracer. Je kunt een team vormen of erbij aansluiten en samen missies voltooien om beloningen te verdienen. Je kunt ook racen tegen andere bemanningen in de multiplayer-modus. Het is een snel spel met verbluffende beelden. De graphics en geluidseffecten zijn verbluffend.

  Need For Speed ​​Payback Een snelle introductie

De game bevat verschillende locaties in de echte wereld, waaronder Los Angeles, Nevada en San Francisco. Spelers kunnen kiezen uit verschillende voertuigen om te besturen, waaronder auto's, motorfietsen, vrachtwagens en bussen. Er zijn verschillende aanpassingsopties beschikbaar voor spelers in het spel, zoals bodykits, wielen en spoilers.

Fortune Valley is de titel van het spel en het speelt zich af in een open wereldstad. De kaart is verdeeld in drie gebieden: de woestijn, de metropool en de bergen. Verlaten pakhuizen zijn te vinden in de woestijnregio, terwijl er in het stadsgebied een verscheidenheid aan racebanen te vinden is.

De game heeft twee verschillende modi, singleplayer en multiplayer. In de modus voor één speler kunnen spelers missies voltooien om verder te komen in het verhaal. In de modus voor meerdere spelers zijn er verschillende soorten race beschikbaar, zoals Drag, Drift, Off-road en Street Racing.

Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Need For Speed ​​Payback biedt geen ondersteuning voor platformonafhankelijke compatibiliteit in 2022. De game is ontwikkeld met behulp van de Frostbite 3-engine die geen platformonafhankelijk spelen ondersteunt. Het spel kan dus alleen op hetzelfde platform worden gespeeld. Je kunt dit spel niet spelen met je vrienden die verschillende spelplatforms gebruiken.

  Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend in 2022?

Daarom hebben de ontwikkelaars voor elk platform aparte servers gemaakt. Dus als je op pc speelt, word je gematcht met andere spelers die ook op pc spelen. Evenzo, als je op PlayStation 4 speelt, word je gematcht met andere spelers die ook op PlayStation 4 spelen.

Er zijn veel nadelen aan het niet platformonafhankelijk zijn:

  • Je kunt niet spelen met je vrienden die verschillende spelplatforms gebruiken
  • Je kunt niet matchen met andere spelers die ook op hetzelfde platform spelen.
  • Als het spel geen platformonafhankelijk spelen ondersteunt, krijgt het vaak negatieve recensies van gamers.
  • Dit kan het spel minder leuk maken en kan er zelfs toe leiden dat gamers het spel helemaal verlaten.

Ook gerelateerd: Is populatie één platformoverschrijdend in 2022?

Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

  Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

Nee, Need For Speed ​​Payback is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Je kunt niet matchen met andere spelers die op verschillende platforms spelen.

Dit betekent dat u niet kunt profiteren van platformonafhankelijke functies zoals prestaties, scoreborden en cloudopslag. Dit is een beetje jammer voor degenen die hoopten de game met hun vrienden op verschillende platforms te spelen.

Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Nee, Need For Speed ​​Payback is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Cross-platform wordt tegenwoordig steeds populairder. maar niet alle games ondersteunen het. Helaas is Need For Speed ​​Payback een van die spellen. Vanaf nu is er geen manier om te cross-playen tussen pc en Xbox One.

Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend tussen Xbox One en PS4/PS5?

  Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend tussen Xbox One en PS4/PS5?

Helaas niet. Need For Speed ​​Payback is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4/PS5. Dit is een schande omdat steeds meer games platformonafhankelijk spelen beginnen te ondersteunen, terwijl de terugverdientijd van Need For Speed ​​die functie niet biedt.

Controleer ook: Is Lego Marvel Super Heroes platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Ondersteunt Need For Speed ​​Payback cross-progressie?

Nee, Need For Speed ​​Payback ondersteunt geen cross-progressie. Dit betekent dat u uw voortgang niet van het ene platform naar het andere kunt overbrengen. Als je de game bijvoorbeeld op een pc hebt voltooid, kun je je voortgang niet overzetten naar PlayStation 4.

2. Wat is de meest opwindende functie van Need For Speed ​​Payback?

De 'capture the flag'-modus in Need For Speed ​​Payback is misschien wel het meest opwindende element. Deze aanpak is erg leuk en daagt je capaciteiten uit. Het kan soms een beetje vervelend zijn, maar het is ook verheugend als je eindelijk de vlag verovert.

3. Waarom zouden mensen dit spel moeten spelen?

Dit kan een goede zaak of een slechte zaak zijn, afhankelijk van uw standpunt. Sommige gamers hebben het gevoel dat ze worden gedwongen om te spelen met mensen die hetzelfde platform gebruiken als zij. Dit kan het spel minder leuk maken en kan er zelfs toe leiden dat gamers het spel helemaal verlaten.

4. Moet ik het spel voltooien om de volledige ervaring te krijgen?

Nee, je hoeft het spel niet te voltooien om de volledige ervaring te krijgen. Je kunt nog steeds van het spel genieten, zelfs als je het niet voltooit. Als je echter alle auto's en upgrades wilt ontgrendelen, moet je het spel voltooien.

Bekijk meer: Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Over het algemeen is Need For Speed ​​Payback een geweldig spel. De graphics zijn verbluffend, de gameplay is snel en opwindend en er is veel inhoud om je uren mee bezig te houden. Je zou een geweldige tijd beleven bij het spelen van dit spel.

We hopen dat dit artikel 'Is Need For Speed ​​Payback platformonafhankelijk in 2022' je heeft geholpen meer over deze game te begrijpen. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust in de comments hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.