Hoofd Platformoverschrijdend Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]

Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]

  Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5] 26 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Cross-platform integratie in de gaming scene is al meer dan een decennium een ​​doel, maar we hebben de laatste jaren pas echte cross-platform gaming gezien. Bepaalde sectoren moeten echter nog worden opgenomen.

NHL, een franchise voor ijshockeyvideogames, ontwikkeld en uitgegeven door Electronic Arts, werd voor het eerst uitgebracht in 1991 voor de Sega Genesis. Het is een van de oudste professionele sportseries op moderne consoles.

De release van NHL 21 kwam op een moment dat EA Sports de sportgamescene domineerde met series als NHL, Madden NFL NBA Live Series (waaronder ook college-basketbalspellen) en Tiger Woods PGA Tour Golf, onder anderen. Als er één ding is waar EA Sports goed in is geweest, is het hun spel up-to-date houden met nieuwe content.

In dit artikel bespreken we of NHL 21 in 2022 platformonafhankelijk is of niet. Dus als je je afvraagt: 'Is NHL 21 platformonafhankelijk in 2022?' lees dan verder en u vindt hier een antwoord op uw vraag.

Ook handig: Is Doom Eternal platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

NHL 21 - Een snelle introductie

NHL 21 is de 30e aflevering in de bestverkochte NHL-serie van Electronic Arts (EA), waarin professioneel ijshockey wordt gesimuleerd op videogameconsoles. EA beschrijft het als 'gebouwd voor de volgende generatie'. Het bedrijf heeft geen plannen aangekondigd om het uit te brengen op systemen van de vorige generatie (Xbox 360 of PS3) of andere platforms zoals pc.

  NHL 21 - Een snelle introductie

Het beschikt over verbeterde graphics en physics in vergelijking met zijn voorganger, NHL 20. De gameplay draait om 6-tegen-6 ijshockey met alle 31 teams van de NHL. De functies omvatten wijzigingen in de franchisemodus, aanpasbare kers, verbeterde keeperintelligentie en meer realistische spelerbotsingen.

NHL 21 heeft een carrièremodus, in tegenstelling tot andere delen in de NHL-serie, waarmee spelers een hockeyspeler kunnen aanpassen. De speler neemt de controle over die hockeyspeler en begeleidt hem door zijn carrière. Deze modus wordt 'Be A Pro' genoemd. Het bevat tussenfilmpjes met beslissingen van de speler en hoe de keuzes die hij maakt van invloed zijn op hun carrière.

De gameplay zelf is veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Spelers kunnen nu aanpasbare regels instellen, wat zal resulteren in een straf voor die overtreding. Dit stelt de speler in staat om te beslissen welke straffen moeten worden gegeven voor een bepaald scenario.

De spelers kunnen ook gebruik maken van een nieuwe 'Owner Mode' waarin ze de leiding nemen over hun favoriete team en beslissingen nemen zoals het verbeteren van faciliteiten, het aantrekken van gratis agenten, het bepalen van prijzen voor tickets of concessies, en meer. Laten we het er nu over hebben of NHL 21 in 2022 platformonafhankelijk is.

Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, NHL 21 heeft geen platformonafhankelijke compatibiliteit vanaf 2022 . Dit betekent dat de spelers die verschillende spelplatforms gebruiken niet met elkaar kunnen communiceren tijdens het spelen van NHL 21. Dit beperkt de betrokkenheid van gamers bij het platform waarop ze spelen.

  Is NHL 21 platformonafhankelijk in 2022?

Volgens de ontwikkelaars komt dit omdat ze er de voorkeur aan gaven nieuwe functies en innovatie aan de game toe te voegen in plaats van zich te concentreren op het toevoegen van een relatief nieuwe technologie (cross-platform) aan de game. Natuurlijk is deze beslissing teleurstellend voor sommige gamers die niet de kans krijgen om te concurreren met andere spelers op verschillende platforms. Desondanks zijn er geen plannen om de functie aan te passen.

Zoals bij elk spel, zijn er altijd positieve en negatieve aspecten waarmee rekening moet worden gehouden voordat je het koopt. Als gamer moet je ervoor zorgen dat je precies weet waar je aan begint voordat je geld uitgeeft aan een game.

Dat is precies de reden waarom sommige mensen er de voorkeur aan geven om games op meerdere platforms te spelen, zodat ze toegang hebben tot zoveel mogelijk functies en interactie hebben met hun gamecommunity op verschillende gameplatforms. Helaas kiezen sommige uitgevers ervoor om platformonafhankelijke compatibiliteit niet te ondersteunen, en hetzelfde geldt voor NHL 21.

De platformonafhankelijke functionaliteit, zelfs met zijn tekortkomingen, tilt het spel echter naar een geheel nieuw niveau. Het blijkt niet alleen gunstig voor de gamers, maar ook voor de ontwikkelaars. Hoewel het misschien niet geschikt is in het geval van elke game die er is. Maar om de volgende redenen zou NHL 21 het veel beter hebben gedaan als het een platformonafhankelijke functie had.

  • Het stelt de gamers in staat om verbinding te maken met hun vrienden en community op verschillende platforms.
  • Het maakt interactie tussen een aanzienlijk aantal spelers mogelijk. Dit helpt spelers bij het leren van nieuwe strategieën door de gameplay van anderen te observeren.
  • Achterwaartse compatibiliteit stelt gamers in staat om titels die ze al hebben te blijven spelen zonder ze ooit opnieuw te hoeven kopen.
  • Het vergroot het spelersbestand, waardoor de inkomsten voor de ontwikkelaars van het spel toenemen.

Hoewel NHL 21 heeft besloten om geen platformonafhankelijke functionaliteit te introduceren, heeft de game nog steeds uitgebreide functies voor zijn gamers, en zij zullen het met veel plezier op hun respectievelijke platform spelen.

Ook gerelateerd: Is World of Tanks platformoverschrijdend in 2022?

Is NHL 21 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

  Is NHL 21 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, NHL 21 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit betekent dat de spelers die verschillende spelplatforms gebruiken niet met elkaar kunnen communiceren tijdens het spelen van NHL 21.

PS4-spelers kunnen dus alleen NHL 21 spelen met andere PS4-gamers. Hetzelfde geldt voor Xbox One-spelers. Dit komt omdat NHL 21 geen platformonafhankelijke game is.

Is NHL 21 platformonafhankelijke PS5 en PS4?

Nee, er is geen platformonafhankelijke ondersteuning tussen PS5 en PS4 in NHL 21. De speler die PS5 gebruikt om NHL 21 te spelen, kan dus niet overeenkomen met een speler die PS4 gebruikt.

NHL 21 heeft zijn plaats veroverd in de harten van gamers met zijn innovatieve functies, verbeterde graphics en realistische gameplay. Het blijft gamers aanspreken door hun ervaring beter dan ooit te maken. Je kunt dit echter niet ervaren met je vrienden als ze op een ander spelplatform zitten.

Is NHL 21 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

  Is NHL 21 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, NHL 21 biedt geen platformonafhankelijke compatibiliteit tussen Xbox One en pc. Dit betekent dat cross-play tussen Xbox One en pc niet mogelijk is tijdens het spelen van NHL 21. Dit komt echter door het feit dat NHL 21 nog niet beschikbaar is op pc.

Hoewel het zinloos is om NHL 21 op andere platforms uit te breiden, kunnen we nog steeds platformonafhankelijke integratie en enkele verbeteringen en updates verwachten als het gaat om de functies.

Is NHL 21 platformonafhankelijke pc en PS4?

  Is NHL 21 platformonafhankelijke pc en PS4?

Nee, NHL 21 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4. Dit betekent dat spelers die pc of PS5 gebruiken om NHL 21 te spelen deze game niet samen kunnen spelen. De reden hierachter is dat NHL 21 niet beschikbaar is gesteld op pc. Wanneer een game niet eens beschikbaar is op het platform in de discussie, kan deze geen cross-play ondersteunen.

Controleer ook: Is Human: Fall Flat Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn sportvideogames?

Sport is een van de meest populaire videogamegenres die strategie en simulatie combineert met de concurrentie. In dit videogamegenre neemt de speler de rol aan van een deelnemer aan een sportevenement. EA staat bekend om vele succesvolle games in deze categorie.

2. Wat is kruisprogressie?

In gaming-jargon betekent cross-progression (beter bekend als cross-save) de mogelijkheid om game-items en voortgang van het ene platform naar het andere over te dragen.

3. Biedt NHL 21 cross-progressie?

Nee, EA heeft geen cross-progressie geïntroduceerd voor NHL 21. Dit betekent dat spelers hun voortgang niet kunnen delen of game-items van het ene platform naar het andere kunnen overdragen. Je zult voorzichtig moeten zijn bij het kiezen van je platform, omdat je je voortgang zult verliezen als je besluit om in de toekomst te veranderen.

4. Waar kan ik NHL 21 spelen?

Momenteel is NHL 21 vanaf 2022 alleen beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4. Er zijn geen plannen om pc en Nintendo Switch op te nemen in de platformbasis van NHL 21.

5. Waarom willen spelers dat NHL 21 platformonafhankelijk is?

Cross-platform spelen is een populaire functie geworden in online multiplayer-games. Hiermee kunnen spelers verbinding maken met hun vrienden, ongeacht het platform dat ze gebruiken. Dit vergroot het spelersbestand en daarmee de inkomsten voor de ontwikkelaars.

6. Hoe kan ik NHL 21 spelen met mijn vrienden?

Als jij en je vrienden hetzelfde platform gebruiken om NHL 21 te spelen, kun je met ze in contact komen via de in-game functies. Als u echter verschillende platforms gebruikt, kunt u er geen verbinding mee maken en ermee spelen.

7. Als een game niet platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het slecht is?

Nee, een game die niet platformonafhankelijk is, maakt het niet slecht. Het is misschien gewoon ontwikkeld voor een specifiek platform of heeft misschien niet de nodige functies om cross-play te ondersteunen. Er zijn veel succesvolle games die niet platformonafhankelijk zijn.

Bekijk meer: Is Monopoly Plus platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Cross-platform gaming stelt gamers in staat om met hun vrienden te spelen, ongeacht het platform dat ze gebruiken. NHL 21 is echter niet platformonafhankelijk in 2022. Dit betekent dat je NHL 21 niet kunt spelen met je vrienden die verschillende game-apparaten gebruiken.

De game heeft uitgebreide functies voor zijn gamers, maar deze functies kunnen niet worden ervaren tijdens het spelen op verschillende platforms. Hoewel je platformonafhankelijke integratie en enkele verbeteringen en updates kunt verwachten als het gaat om de functies.

Dat zal alles zijn voor 'Is NHL 21 platformonafhankelijk in 2022?'. Blijf bezoeken voor meer van dergelijke inhoud. Veel leesplezier!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
10 beste laptops voor Adobe After Effects in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Adobe After Effects in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Adobe After Effects in november 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptop voor Adobe After Effects te vinden voor verschillende budgetten.
Dual-core versus quad-core processor: wat is beter voor u in 2022?
Dual-core versus quad-core processor: wat is beter voor u in 2022?
Dual-Core versus Quad-Core: zoals je misschien al geraden hebt uit hun namen, heeft een dual-coreprocessor twee kernen, terwijl een quad-coreprocessor er vier heeft.
10 beste laptops voor YouTube-videobewerking in november 2022
10 beste laptops voor YouTube-videobewerking in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor YouTube-videobewerking in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops te vinden met de nieuwste GPU en CPU binnen het budget voor videobewerking.
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Fall Guys platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Fall Guys al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor makelaars en makelaars in 2022
10 beste laptops voor makelaars en makelaars in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor makelaars en makelaars in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor makelaars en makelaars te vinden.
10 beste laptops voor medische scholieren in 2022 [goedkoop en handig]
10 beste laptops voor medische scholieren in 2022 [goedkoop en handig]
Op zoek naar de beste laptops voor medische scholieren in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor medische scholieren met verschillende budgetten.