Hoofd Platformoverschrijdend Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5] 11 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

NHL 22 is een ijshockey-videogame ontwikkeld door EA Vancouver en uitgegeven door EA Sports. Het werd uitgebracht op 15 oktober 2021. Het spel werd uitgebracht op verschillende platforms zoals PS4, PS5, Xbox One, Xbox-serie X/S en pc.

Maar 'Is NHL 22 platformonafhankelijk in 2022?' is de vraag die veel hockeyfans bezighoudt. Het antwoord op deze vraag is misschien niet zo eenvoudig als een ja of nee. Lees dus verder om meer te weten te komen over NHL 22 platformonafhankelijke ondersteuning.

Cross-platform is een term die wordt gebruikt om het vermogen van een game om op verschillende platforms te spelen te beschrijven. Ontwikkelaars hoeven geen aparte versies van hun spel voor elk platform te maken, en spelers kunnen met hun vrienden spelen, ongeacht het type apparaat dat ze gebruiken.

Ook handig: Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

NHL 22 - Een snelle introductie

NHL 22 is de nieuwste aflevering van de NHL-videogameserie. Deze game is gebaseerd op de National Hockey League en stelt spelers in staat om alle opwinding van professioneel hockey te ervaren. Spelers kunnen ervoor kiezen om te spelen als een van de 30 NHL-teams, of ze kunnen hun eigen team creëren.

 NHL 22 - Een snelle introductie

De game is beschikbaar in drie edities: Standard Edition, Young Stars Deluxe Edition en Ultimate Edition. De laatste twee bevatten bonusinhoud zoals extra teams en spelers. Het is een geweldig spel voor hockeyfans van alle leeftijden. De game bevat ook een geheel nieuwe create-a-player-modus waarmee je je eigen aangepaste speler kunt maken.

NHL 22 heeft een nieuwe game-engine die is ontworpen om realistischere graphics en gameplay te leveren. De game bevat ook een nieuwe modus genaamd 'NHL Ultimate Team', een online teammodus waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden om beloningen te verdienen.

Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, NHL 22 is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat als je met vrienden op NHL 22 wilt spelen, je dezelfde console als zij moet hebben. Dit kan een beetje vervelend zijn voor degenen die vrienden op verschillende consoles hebben, maar het is iets waar je mee om moet gaan als je NHL 22 wilt spelen.

 Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022?

Ontwikkelaars praten al een tijdje over het platformonafhankelijk maken van hun games, maar het moet nog gebeuren. Hopelijk zal dit in de toekomst veranderen en zullen meer ontwikkelaars platformonafhankelijk spelen gaan implementeren. Tot die tijd moeten we ons er maar bij neerleggen dat NHL 22 niet platformonafhankelijk is.

Er is echter een tussenoplossing die je kunt doen om met je vrienden op NHL 22 te spelen. Je kunt een programma zoals Steam of Parsec gebruiken om verbinding te maken met de console van je vriend en samen te spelen. Dit is niet de ideale oplossing, maar het is iets dat je kunt doen als je echt met je vrienden wilt spelen op NHL 22.

Als NHL 22 een platformonafhankelijke functie biedt, zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Spelers kunnen verbinding maken met vrienden op verschillende consoles.
 • Het spel zou toegankelijker zijn voor een breder publiek.
 • Het zou de concurrentie bevorderen en het spel eerlijker maken.
 • Het cross-platform spelen zou het spel voor iedereen leuker maken.

Ook gerelateerd: Is Madden 22 platformoverschrijdend in 2022?

Is NHL 22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is NHL 22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, NHL 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Hierin staat dat je je PlayStation-account niet kunt koppelen aan een pc-account om NHL 22 te spelen. Je kunt alleen accounts koppelen die tot dezelfde consolefamilie behoren.

Cross-platform kan in de toekomst veranderen, maar voor nu moet je je houden aan het spelen met vrienden op hetzelfde platform als jij.

Is NHL 22 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, NHL 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dus als je met je vrienden op Xbox One wilt spelen, moet je de game voor die console hebben. Hetzelfde geldt voor pc-spelers. Helaas is het niet mogelijk om met iemand op een ander platform te spelen.

Met NHL 22 kun je echter lokaal met vrienden spelen via een gesplitst scherm. Dus als jij en een vriend of familielid de game op dezelfde console hebben, kun je samen genieten van wat tijd op de bank.

Is NHL 22 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

 Is NHL 22 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Nee, NHL 22 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Dit betekent dat je alleen kunt spelen met mensen die dezelfde console hebben als jij. Dus als je met je vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat ze dezelfde console hebben als jij.

Het is onduidelijk waarom EA Sports NHL 22 niet platformonafhankelijk heeft gemaakt. Een reden kan zijn dat ze meer mensen willen aanmoedigen om de game op zowel Xbox One als PS4 te kopen om de winst te maximaliseren. Een andere reden kan zijn dat ze vinden dat platformonafhankelijk spelen de ene console een oneerlijk voordeel zou geven ten opzichte van de andere.

Is NHL 22 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, NHL 22 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Je kunt je opgeslagen gegevens ook overzetten van PS4 naar PS5 met behulp van de PlayStation Plus-cloudopslag. Je kunt ook de functie Share play gebruiken om vrienden uit te nodigen om vanaf andere PlayStation-consoles aan je game deel te nemen.

Dit nieuws zal sommige spelers misschien verrassen, dus of je nu op je PS4 of de nieuwe PS5 speelt, je kunt het opnemen tegen spelers op deze platforms. Dit opent het spel voor een veel grotere spelersbasis en zou een aantal interessante match-ups moeten opleveren.

Is NHL 22 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

 Is NHL 22 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X_S?

Ja, NHL 22 is nu beschikbaar voor cross-play op zowel Xbox One als Xbox Series X/S. Je kunt nu genieten van de ultieme hockeyervaring met de beste graphics, gameplay en functies op beide consoles. Dus of je nu een fan bent van het oude of het nieuwe, er is voor elk wat wils in NHL 22.

Cross-platform gaming is de laatste jaren steeds populairder geworden en het is geweldig om te zien dat NHL 22 nu beschikbaar is voor Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat je op beide consoles kunt genieten van de beste hockeyervaring, ongeacht welke je bezit.

Controleer ook: Is Steep Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn sportvideogames?

Sportvideogames zijn videogames die het spelen van sport simuleren. Sommige sportvideogames proberen de regels en gameplay na te bootsen van de sport waarvoor ze zijn genoemd, terwijl andere gewoon proberen een arcade-achtige ervaring na te bootsen zonder echt competitief aspect.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progression is een functie waarmee spelers hun voortgang op meerdere apparaten kunnen voortzetten. Als je bijvoorbeeld begint te spelen op je PlayStation-console en vervolgens overschakelt naar spelen op je pc, wordt je voortgang overgedragen, zodat je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

3. Biedt NHL 22 cross-progressie?

Ja, NHL 22 biedt cross-progressie, maar alleen tussen PS4 en PS5 of, Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat je je voortgang niet kunt overdragen naar een ander platform.

4. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is een functie waarmee spelers kunnen spelen met vrienden die zich op dezelfde platforms van verschillende generaties bevinden. Als je bijvoorbeeld op de PS4 speelt en je vriend speelt op de PS5, kun je nog steeds samen online spelen.

5. Biedt NHL 22 generatieoverschrijdend aan?

Ja, NHL 22 biedt meerdere generaties. Je kunt spelen met vrienden die zich op dezelfde platforms van verschillende generaties bevinden en toch een geweldige ervaring hebben. Dit is een geweldige functie voor degenen die meerdere apparaten hebben.

6. Waarom spelen mensen graag cross-platform?

Cross-platform stelt mensen in staat om met hun vrienden te spelen, ongeacht de console die ze gebruiken. Het opent het spel ook voor een veel grotere spelersbasis, wat kan leiden tot een aantal interessante match-ups.

7. Als een game niet platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat ik niet met mijn vrienden kan spelen?

Nee, als een game niet platformonafhankelijk is, kun je nog steeds met je vrienden spelen door dezelfde console te gebruiken. Je kunt gewoon niet met mensen op andere consoles spelen.

8. Wat is gedeeld spelen?

Share play is een functie waarmee je vrienden kunt uitnodigen om deel te nemen aan je game vanaf andere platforms. Dit is een geweldige manier om van het spel te genieten met vrienden die niet dezelfde console hebben als jij.

Bekijk meer: Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Als je een fan bent van de NHL-serie en op zoek bent naar een nieuwe game om te spelen, dan is NHL 22 zeker het overwegen waard. Het is een geweldig spel dat veel spanning en uitdagingen biedt. Houd er rekening mee dat u het opnieuw moet kopen als u van platform wilt wisselen.

We hopen dat dit artikel 'Is NHL 22 platformonafhankelijk in 2022?' is behulpzaam geweest. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze hieronder delen. Bedankt voor het lezen!

Eén opmerking over Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 1. Bryan Pacheco zegt: 7 juli 2022 om 3:02 uur

  Ik probeer nhl22 te spelen met een online vriend (ik heb ps4 en hij heeft ps5)

  Het enige verschil is dat ik de standaard nhl22 heb en hij de xfactor-editie en het lijkt alsof ik me bij zijn uitnodiging kan voegen om te spelen ... waarom?

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Doom 3 Opslag/BFG Locker Codes (2020)
Doom 3 Opslag/BFG Locker Codes (2020)
Dit artikel gaat over Doom 3 lockercodes 2020 met alle werkende Doom 3 storage lockercodes en Doom 3 BFG lockercodes van 2020 voor gratis spullen. Die Doom 3-lockercodes werken op alle platforms, inclusief Xbox, PS4, PS3 en pc.
Heather Roblox ID-code (2022): Conan Gray-nummer / muziek-ID
Heather Roblox ID-code (2022): Conan Gray-nummer / muziek-ID
Bent u op zoek naar de Heather Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Heather Roblox-nummer (Conan Gray) ID-codes omvatten originele, remix-, langzame en luide versies.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.
Een webcam instellen
Een webcam instellen
Het gebruik van een webcam is tegenwoordig vrij eenvoudig. Er zijn apps waarmee je een privéstream van je huis naar je telefoon kunt instellen, en online services waarmee je
2600+ goede Tesla-bijschriften voor Instagram (2022) Grappig, kort
2600+ goede Tesla-bijschriften voor Instagram (2022) Grappig, kort
Dit artikel gaat helemaal over de tesla-bijschriften voor Instagram-foto's (cy). Deze Instagram-bijschriften van Tesla bevatten grappige, korte, citaten en meer.
140+ XXXTentacion Roblox ID-codes (2022): nummer / muziek-ID's
140+ XXXTentacion Roblox ID-codes (2022): nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar XXXTentacion Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! XXXTentacion Roblox-nummers-ID's omvatten kijk naar mij, maanlicht, oproer, verdrietig en nog veel meer.
Roblox Gewichtheffen Simulator 3 Codes (2021)
Roblox Gewichtheffen Simulator 3 Codes (2021)
Dit artikel gaat over de Roblox gewichthefsimulator 3 codes 2022. Deze codes voor gewichthefsimulator 3 kunnen worden gebruikt om gratis edelstenen en kracht te krijgen.