Hoofd Platformoverschrijdend Is No Man's Sky platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is No Man's Sky platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 is niemand 12 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

In de wereld van vandaag is er geen einde aan de rage voor videogames. Er zijn zoveel spellen om uit te kiezen; het is gemakkelijk voor een spel om te verdwalen in de shuffle.

De spannende nieuwe ruimteverkenningssimulator No Man's Sky heeft de aandacht en fantasie van gamers getrokken met zijn innovatieve gameplay waarmee spelers een hele melkweg van procedureel gegenereerde planeten kunnen verkennen.

Ben jij een No Man's Sky-speler? dan heb je misschien een vraag, 'is No Man's Sky platformonafhankelijk in 2022?' Zo ja, dan heb je geluk. In deze blog beantwoorden we je vraag en praten we over dit spel.

Ten eerste, wat houdt 'cross-platform' eigenlijk in? Het betekent dat mensen met verschillende soorten computers, consoles, laptops, smartphones of tablets samen kunnen spelen. Dit komt omdat het spel op een enkele server wordt uitgevoerd in plaats van verschillende servers voor elk platform. Laten we nu beginnen met het artikel.

Inhoud

No Man's Sky - Een snelle introductie

No Man's Sky is een verkennings- en overlevingsspel voor pc, Playstation en Xbox. Spelers worden gestuurd om een ​​procedureel gegenereerd universum van meer dan 18 triljoen planeten te verkennen, met als doel het centrum van dit oneindige onroerend goed te bereiken, zodat ze hun plaats erin kunnen zien.

 geen mens

Er zijn veel bronnen waartoe spelers toegang hebben, maar ze zullen ze niet kunnen dragen. Spelers hebben schepen nodig, en die zijn er in verschillende klassen. Van kleine verkenningsschepen voor één persoon die geweldig zijn voor verkenning tot grote mijnschepen die diep in de ruimte kunnen prospecteren.

Wanneer spelers een planeet vinden, willen ze erop blijven of het gebied eromheen verkennen: ze kunnen een gebouw vinden dat moet worden verkend, of ze kunnen iets vinden in de wildernis. Spelers kunnen ook bases bouwen en planten kweken op deze planeten als ze dat willen.

Een vraag die veel spelers bezighoudt, is: 'Is No Man's Sky platformonafhankelijk?' Dus, zonder verder oponthoud, laten we er op ingaan.

Ook handig: Is Dead By Daylight platformoverschrijdend in 2022?

Is No Man's Sky platformoverschrijdend in 2022?

Ja, No Man's Sky is platformonafhankelijk . Dit betekent dat spelers op verschillende platformen samen kunnen spelen. Als je bijvoorbeeld No Man's Sky op de Playstation speelt en je vriend speelt het op pc, kunnen ze in de game met je meedoen.

 is niemand

Tegenwoordig brengen ontwikkelaars hun games naar verschillende platforms. Het idee om een ​​game op het ene platform te spelen en het daarna weer op een ander platform te kunnen spelen, is voor veel gamers aantrekkelijk; daarom ondersteunt No Man's Sky in de recente update eindelijk platformonafhankelijke multiplayer.

Dit betekent dat spelers hetzelfde spel op verschillende platforms met elkaar kunnen spelen met behulp van één account, wat super handig is voor mensen die misschien vrienden of familie van overal hebben en niet willen dat ze zich buitengesloten voelen in een manier. Dit betekent ook dat ze zich kunnen groeperen en samen kunnen verkennen als ze dat willen!

Spelers kunnen met elkaar spelen op pc, PS4, PS5 of Xbox One. Op deze manier voelt niemand zich buitengesloten en kunnen spelers spelen met mensen die ze kennen zonder het gevoel te hebben dat ze benadeeld zijn.

Er zijn veel voordelen aan het platformonafhankelijk zijn van No Man's Sky:

 • Spelers kunnen dezelfde wereld verkennen met hun vrienden of familie.
 • Spelers kunnen samenwerken en in groepen spelen als ze dat willen, wat geweldig is voor mensen die veel verschillende interesses hebben, maar toch verbonden willen blijven.
 • Het betekent dat spelers geen dure consoles nodig hebben, alleen maar om een ​​aantal platformonafhankelijke functies te krijgen.
 • Het betekent dat spelers niet twee exemplaren van het spel hoeven te kopen.
 • No Man's Sky is een geweldige manier voor gamers van over de hele wereld, met verschillende culturen en talen, om op één plek samen te komen en onbekende delen van hun universum te verkennen.

Lees verder voor meer informatie over op welke platforms No Man's Sky cross-platform is!

Is No Man's Sky platformonafhankelijke pc en PS4?

 is niemand

Ja, No Man's Sky is platformonafhankelijk tussen pc en PS4. Dit betekent dat als je op een pc zit en je vrienden hebt die de game op PS4 of PS5 spelen, je samen kunt spelen. Dit is geweldig voor mensen die misschien geen andere console of computer willen, alleen maar om samen met hun familie of vrienden op ontdekkingstocht te gaan.

Ook gerelateerd: Is Borderlands 3 platformonafhankelijk in 2022?

Is No Man's Sky platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Het antwoord is ook ja; No Man's Sky is platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dit betekent dat als je op een computer zit, maar je vrienden de game op een Xbox One spelen, jullie allemaal samen kunnen spelen in deze multiplayer-game.

Dit nieuws geeft verlichting aan diegenen die zich misschien geen nieuwe gameconsole kunnen veroorloven of vrienden of familie hebben die dezelfde ervaring willen.

Is No Man's Sky platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

 is niemand

Ja, No Man's Sky is platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit betekent dat een speler op beide consoles kan spelen met een andere speler die No Man's Sky vanaf de andere console speelt. Op deze manier kunnen de spelers samen op ontdekkingstocht gaan, elkaar helpen en zelfs proberen elkaar te verslaan.

Is No Man's Sky platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, No Man's Sky is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5, wat betekent dat spelers op beide consoles met elkaar kunnen spelen. Zo hoef je geen nieuwe console te kopen om met je vrienden te kunnen spelen.

Is No Man's Sky platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 is niemand

Ja, No Man's Sky is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat je No Man's Sky met elkaar kunt spelen, of je nu een Xbox One of de nieuwste, krachtigste console ter wereld gebruikt - Xbox Series X/S.

Controleer ook: Is Apex Legends platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn overlevingsspellen?

Survivalgames zijn videogames die spelers uitdagen om te overleven in een vijandige omgeving. Dit soort spellen hebben meestal middelen, items of voorzieningen die de speler moet vinden en gebruiken terwijl hij probeert niet te sterven van de honger.

2. Wat betekent platformonafhankelijk?

Cross-platform betekent dat een game beschikbaar is op twee of meer verschillende platforms. Met dit type videogame kunnen spelers meestal tegen elkaar spelen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

3. Wat zijn de voordelen van cross-platform games?

Het grote voordeel van het spelen van een spel dat op twee of meer verschillende platforms beschikbaar is, is dat spelers van over de hele wereld samen kunnen spelen. Dit betekent dat mensen die verschillende talen spreken met elkaar kunnen communiceren en elkaar kunnen begrijpen, wat nog nooit eerder mogelijk was in multiplayer-videogames.

4. Wat is het verschil tussen platformoverschrijdend en consoleoverschrijdend?

Cross-platform games kunnen tussen twee of meer verschillende platforms worden gespeeld. Cross-console betekent daarentegen dat spelers van één console alleen kunnen spelen met spelers die een andere console gebruiken.

5. Is No Man's Sky generatieoverschrijdend?

Ja, No Man's Sky is generatieoverschrijdend. Dit betekent dat spelers op de PS4 en Xbox One kunnen spelen met spelers op de PS5 en Xbox Series X/S.

6. Is No Man's Sky een cross-progressie?

Cross-progressie betekent dat spelers hun opgeslagen gegevens en voortgang van het ene platform naar het andere kunnen overbrengen. In het geval van No Man's Sky is cross-progressie alleen mogelijk tussen het Microsoft/Xbox-systeem.

7. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook cross-save is?

Nee, een game kan platformonafhankelijk zijn zonder cross-save. Cross-save betekent dat spelers hun opgeslagen gegevens en voortgang van het ene platform naar het andere kunnen overdragen. In het geval van No Man's Sky is cross-save niet op alle platforms mogelijk.

Bekijk meer: Is Fallout 76 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

No Man's Sky is een platformonafhankelijke game, wat betekent dat spelers op pc en consolespelers samen kunnen spelen in multiplayer-games. We hopen dat dit artikel alle vragen heeft beantwoord die je hebt gehad over de platformonafhankelijke No Man's Sky.

Als je nog andere vragen hebt over 'Is No Man's Sky platformonafhankelijk in 2022?' laat dan hieronder een reactie achter. We komen er zeker zo snel mogelijk bij je op terug.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.