Hoofd Platformoverschrijdend Is Outward Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, PS4/PS5]

Is Outward Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, PS4/PS5]

  Is Outward Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, PS4/PS5] 30 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

De Outward-game is een RPG in een open wereld die zowel solo als met maximaal drie andere spelers in samenwerking kan worden gespeeld. Outward biedt een zeer lonende verkennings- en gevechtservaring, waarbij spelers hun uithoudingsvermogen en middelen zorgvuldig moeten beheren om te overleven.

Onze blogpost van vandaag gaat helemaal over 'Is Outward platformonafhankelijk in 2022?'. Cross-platform is de mogelijkheid om een ​​game op meerdere platforms te spelen. Dit kan betekenen dat je de game op verschillende consoles speelt of dat je kunt spelen met anderen die op een andere console dan jij zitten.

Ervoor zorgen dat een game op meerdere platforms kan worden gespeeld zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of functionaliteit, is een van de moeilijkste aspecten van het maken ervan. Dankzij cross-platform compatibiliteit kan een breder publiek de game spelen.

Ook handig: Is Realm Royale platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Uiterlijk - Een snelle introductie

naar buiten is een role-playing video game. Het is ontwikkeld door Nine Dots Studio en uitgegeven door Deep Silver. De game is op 26 maart 2019 uitgebracht voor Microsoft Windows, PS4 en Xbox One. voor Stadia op 30 november 2020. Het is onlangs uitgebracht op 17 mei 2022 voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

  Uiterlijk - Een snelle introductie

Het verhaal van de game draait om de speler, die schipbreuk lijdt en aanspoelt aan de oevers van Aurai. Nadat hij door een plaatselijke kluizenaar weer gezond is geworden, moet de speler leren overleven in de gevaarlijke wereld van Aurai. Van jagen en verzamelen tot vechten en magie, de speler moet verschillende vaardigheden beheersen om te overleven.

Outward richt zich op immersiviteit in de gamewereld. Om te overleven in een barre omgeving, moeten spelers hun hulpbronnen, zoals voedsel en water, zorgvuldig beheren. Spelers moeten ook voorzichtig zijn met hun omgeving, aangezien aanvallers op elk moment en vanuit elke richting kunnen verschijnen.

In dit spel nemen spelers de controle over hun avontuur in de gevaarlijke en ongetemde wereld van Aurai. Spelers moeten hun middelen en uithoudingsvermogen zorgvuldig beheren terwijl ze door de wereld reizen, dodelijke vijanden bestrijden en missies voltooien om het verhaal vooruit te helpen.

Is Outward Cross-Platform in 2022?

Nee, Outward is geen platformonafhankelijke game in 2022 . Dit kan teleurstellend nieuws zijn voor sommige gamers die ernaar uitkeken om de game met hun vrienden op verschillende consoles te spelen. Het betekent dat je dit spel niet met je vrienden kunt spelen als ze verschillende spelplatforms gebruiken.

  Is Outward Cross-Platform in 2022?

Je zou iedereen op hetzelfde platform moeten krijgen om samen te spelen. Dit is een probleem met back-compatibiliteit, dat wil zeggen wanneer een game niet kan worden gespeeld op de nieuwste consoles omdat deze niet voor hen is gemaakt. Er zijn veel voordelen van cross-platform zijn:

  • Het stelt je in staat om verbinding te maken en met ze te spelen, waar ter wereld ze zich ook bevinden.
  • Je kunt ook samen deelnemen aan multiplayer-games en samenwerken of tegen elkaar strijden.
  • Cross-platform spelen is een geweldige functie voor gamers die met hun vrienden van hun favoriete games willen genieten.

Ook gerelateerd: Is Temtem platformoverschrijdend in 2022?

Is Outward Cross-Platform tussen pc en PS4/PS5?

  Is Outward Cross-Platform tussen pc en PS4/PS5?

Helaas is The Outward in 2022 geen platformonafhankelijke game tussen pc en PS4/PS5. Het betekent dat je deze game niet met je vrienden kunt spelen als ze verschillende gameplatforms gebruiken, zoals pc en PS4/PS5.

Is Outward Cross-Platform tussen PS4/PS5 en Xbox One?

Nee, Outward is in 2022 niet platformonafhankelijk compatibel tussen PS4/PS5 en Xbox One. Je kunt geen contact hebben met je vrienden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Je kunt ook niet samen deelnemen aan multiplayer-games en samenwerken of tegen elkaar strijden.

Is Outward Cross-Platform tussen pc en Xbox One?

  Is Outward Cross-Platform tussen pc en Xbox One?

Nee, The Outward is geen platformonafhankelijke tussen pc en Xbox One, en je kunt niet met vrienden op een ander platform spelen. Dit nieuws kan in de toekomst veranderen, aangezien de ontwikkelaars de mogelijkheid van platformonafhankelijk spelen niet hebben uitgesloten.

Is Outward Cross-Platform tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

Dit is ook niet platformonafhankelijk spelen tussen de Xbox One en de Xbox Series X/S. Het betekent dat je deze game niet met je vrienden kunt spelen als ze verschillende gameplatforms gebruiken, zoals Xbox One en Xbox X/S.

Controleer ook: Is Need For Speed ​​Payback platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is cross-play?

Cross-play is de mogelijkheid om een ​​online videogame te spelen op meerdere platforms, zoals Xbox One en pc.

2. Kan ik Outward spelen vanuit het perspectief van de eerste persoon?

Nee, je kunt Outward niet spelen vanuit het perspectief van de eerste persoon. De game is alleen speelbaar vanuit het perspectief van de derde persoon.

3. Is Outward de moeite waard om te kopen?

De Outward-game is een unieke en andere ervaring dan andere games op de markt. Als je op zoek bent naar iets nieuws en anders en geïnteresseerd bent in het verkennen van de gamewereld, dan is Outward het kopen waard.

4. Wat voor soort spel is Outward?

Outward is een RPG-game met een open wereld die zowel in singleplayer- als multiplayer-modus kan worden gespeeld.

5. Wat is kruisprogressie?

Cross-progression is de mogelijkheid om je voortgang, opgeslagen games en gekochte DLC van het ene platform naar het andere over te dragen. Als je bijvoorbeeld Outward op PS4 hebt gespeeld en vervolgens overschakelt naar spelen op Xbox One, kun je op het nieuwe platform verdergaan waar je was gebleven.

Bekijk meer: Is populatie één platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Outward is een geweldige game voor diegenen die van een uitdaging houden en op zoek zijn naar een meeslepende en gedetailleerde overlevingservaring. De game heeft een cultstatus bereikt onder fans van het genre, en de unieke kijk op coöperatieve multiplayer is een van de bepalende kenmerken.

We hopen dat dit artikel 'Is Outward platformonafhankelijk is in 2022' je iets meer heeft geholpen over de game en of deze de juiste keuze voor je is. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen in de opmerkingen hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?