Hoofd Platformoverschrijdend Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022? [PC, PS4]

Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022? [PC, PS4]

  Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022? [PC, PS4] 25 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Remnant From The Ashes is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die overspoeld wordt door monsters. Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One op 20 augustus 2019 en voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S op 13 mei 2021.

Het spel is ontwikkeld door Gunfire Games en uitgegeven door Perfect World Entertainment. Vandaag bespreken we 'Is Remnant From The Ashes platformonafhankelijk in 2022?'. Cross-platform is een bepaalde manier om een ​​game op meer dan één console te spelen. Dit kan spelen met vrienden op verschillende systemen.

Het is een functie die de laatste jaren steeds populairder is geworden, en steeds meer ontwikkelaars voegen het toe aan hun games. Het maken van platformonafhankelijke games heeft bepaalde voordelen. Het helpt de ontwikkelaars om een ​​groter publiek te bereiken en om gemakkelijk feedback van hen te krijgen. Het helpt ook bij het bouwen van een community rond het spel.

Ook handig: Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Overblijfsel uit de as - een snelle introductie

Overblijfsel uit de as is een third-person shooter met role-playing game-elementen. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar de mensheid is gedwongen opnieuw te beginnen nadat een oud kwaad, bekend als de Wortel, is ontwaakt en de wereld begint te vernietigen.

  Restant From The Ashes - Een snelle introductie

Ze zijn allemaal verloren gegaan, behalve een kleine groep overlevenden die moeten samenwerken om een ​​manier te vinden om de Root te stoppen. De speler neemt de controle over een aanpasbaar personage dat ontwaakt uit een nacht van cryogene slaap en ontdekt dat de wereld is overgenomen door monsters.

De speler moet de wereld verkennen, monsters doden en middelen verzamelen om wapens zoals geweren en bepantsering te maken, zoals in het Souls-achtige genre. Het spel kan solo of in multiplayer gespeeld worden. Het doel van het spel is om een ​​manier te vinden om de Root te stoppen.

De speler moet naar verschillende dimensies reizen, 'werelden' genaamd, om middelen te verzamelen en bondgenoten te vinden die hen kunnen helpen in hun strijd. Afhankelijk van de keuzes die de speler in het spel maakt, zijn er verschillende mogelijke eindes; elk einde vereist echter het verslaan van de eindbaas.

Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022?

Nee, Remnant From The Ashes is momenteel niet platformonafhankelijk in 2022. Dit geeft aan dat spelers op verschillende apparaten niet samen kunnen spelen. Dit is nodig om het spel voor iedereen evenwichtig en eerlijk te houden. Het stelt de ontwikkelaars ook in staat om de game specifiek voor elke console te optimaliseren.

  Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022?

Aangezien de gamewereld steeds meer platformonafhankelijke games gebruikt, zal Remnant From The Ashes in de toekomst waarschijnlijk platformonafhankelijk zijn. Dit zou spelers op verschillende apparaten in staat stellen om samen te spelen en zou het spel toegankelijker maken voor een breder publiek. Het is onduidelijk wanneer en of dit zal gebeuren, maar het is iets dat de ontwikkelaars hebben gezegd dat ze hierin geïnteresseerd zijn.

De reden waarom Remnant From The Ashes niet platformonafhankelijk is:

  • Meer belasting op de servers - Zoals we weten, worden onze gamegegevens opgeslagen op de gameserver wanneer we een online multiplayer-game spelen. Als de game nu platformonafhankelijk wordt, betekent dit dat de ontwikkelaars voor elk platform een ​​aparte server moeten ontwerpen, wat een grote last voor hen zou kunnen zijn. Het beheren van al deze servers kan ook een behoorlijk moeilijke taak zijn.
  • Als de game platformonafhankelijk is, hebben spelers op het ene platform mogelijk een voordeel ten opzichte van de andere platforms. Dit komt omdat elk platform zijn eigen set bedieningselementen en functies heeft waarmee spelers al bekend zijn. Dus als een speler van het ene platform tegen een speler van een ander platform speelt, dan heeft de speler van het eerste platform een ​​voordeel.
  • Verschillende spelersbasis - Elk platform heeft zijn spelersbasis die verschilt van de andere platforms. Dus als een game platformonafhankelijk is, moeten de ontwikkelaars ervoor zorgen dat al deze verschillende spelers zonder problemen samen kunnen spelen. Het kan voor hen moeilijk zijn om dit te bereiken.

Ook gerelateerd: Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022?

Is overblijfsel uit de as platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

  Is overblijfsel uit de as platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

Nee, Remnant From The Ashes is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Spelers op deze twee platforms kunnen niet samen spelen. Dit is een nadeel voor gamers die met hun vrienden op verschillende systemen willen gamen.

Is overblijfsel van de Ashes platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

Helaas is Remnant From The Ashes niet platformonafhankelijk compatibel tussen de PS4/PS5 en Xbox One. Als gevolg hiervan kun je, als je op de PS4/PS5 zit, niet met vrienden spelen op de Xbox One. Dit is een grote teleurstelling voor degenen die met hun vrienden op verschillende consoles willen spelen.

Is overblijfsel van de Ashes platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

  Is overblijfsel van de Ashes platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

Remnant From The Ashes is niet platformonafhankelijk, zoals we eerder al zeiden. Hierdoor is deze game niet samen te spelen op Xbox One en Xbox Series X/S. Spelers die op Xbox One spelen, kunnen niet communiceren met gamers op Xbox Series X/S. Dit is een beetje teleurstellend voor individuen die met hun vrienden op dezelfde console willen spelen.

Is overblijfsel van de Ashes platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Helaas is Remnant From The Ashes niet platformonafhankelijk compatibel tussen pc en Xbox One. Het slechte nieuws voor mensen die platformonafhankelijk willen spelen, is dat dit waarschijnlijk geen optie zal zijn. Je kunt dus niet spelen met je vrienden die Xbox One hebben als je op pc speelt.

Is overblijfsel van de Ashes platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en PS4/PS5?

  Is overblijfsel van de Ashes platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en PS4/PS5?

De game ondersteunt geen cross-play-compatibiliteit tussen platforms. Hetzelfde geldt voor Remnant From The Ashes, het is niet platformonafhankelijk tussen Xbox Series X/S en PS4/PS5. Dus als je met je vrienden op verschillende consoles wilt spelen, heb je pech.

Controleer ook: Is 3on3 Freestyle Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het totale aantal bazen in Remnant From The Ashes?

Remnant heeft ook veel eindbazen die net als elk ander uitstekend spel verslagen moeten worden. Er zijn er nu 28 en ze zijn erg moeilijk te verslaan. Spelers zullen veel plezier beleven aan het proberen ze neer te halen.

2. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation verwijst naar een game die op verschillende generaties consoles kan worden gespeeld. Een generatieoverschrijdend spel kan bijvoorbeeld op zowel de PS4 als de PS5 worden gespeeld.

3. Heeft Remnant From The Ashes een generatieoverschrijdend spel?

Ja, Remnant From The Ashes ondersteunt generatieoverschrijdend spelen. Dit betekent dat gamers op PS4 kunnen communiceren met spelers op PS5. Dit is een uitstekende functie voor individuen die met hun vrienden willen spelen over consolegeneraties heen.

4. Kan ik mijn personages in Remnant From The Ashes aanpassen?

Ja, je kunt je personages aanpassen in Remnant From The Ashes. Je kunt verschillende wapens, bepantsering en vaardigheden voor je personage kiezen. Hierdoor creëer je een uniek personage dat past bij jouw speelstijl.

5. Waarom is Remnant From The Ashes zo populair?

Remnant From The Ashes is populair omdat het een geweldig spel is. De gameplay is fantastisch en de graphics zijn adembenemend. De game is ook generatieoverschrijdend, wat betekent dat spelers op PS4 kunnen spelen met spelers op PS5.

Bekijk meer: Is Tropico 6 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Welnu, de game heeft veel inhoud die spelers lang bezig zal houden. Van deze game zijn meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht en het is een van de best verkochte games van 2019. Het is ook populair omdat het een geweldige game is met uitstekende gameplay, graphics en herspeelbaarheid.

We hopen dat je dit artikel 'Is Remnant From The Ashes cross-platform in 2022' op prijs heeft gesteld. Als je vragen of ideeën hebt, deel ze dan met ons in de comments!

Dank je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?