Hoofd Platformoverschrijdend Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One]

Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One]

  Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One] 14 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Rivals of Aether is een indie-platformspel ontwikkeld door Dan Fornace en uitgebracht op 28 maart 2017 voor Microsoft Windows, op 22 augustus 2017 voor Xbox One en op 24 september 2020 voor Nintendo Switch wereldwijd. Critici prezen de robuuste gameplay van het spel, waarbij velen de diepte en mechanica complimenteerden.

De game is een vechtgame die ook platformelementen heeft. De personages in het spel komen uit de Super Smash Bros.-serie.

Ons artikel van vandaag is gebaseerd op de platformonafhankelijke speelbaarheid van de titel 'Is Rivals Of Aether platformonafhankelijk in 2022?' dus lees verder. De term 'cross-playability' verwijst naar het vermogen van een game om op het ene platform te worden gespeeld met spelers die het op een ander platform spelen.

Als je de Xbox One-versie van een game hebt, kun je spelen tegen iemand die de PlayStation 4-versie van dezelfde game heeft. Aangezien videogames op tal van platforms worden ontwikkeld en gepubliceerd, komt cross-playability steeds vaker voor in de game-industrie.

Ook handig: Rivalen van Aether Tier List (2022)

Inhoud

Rivals Of Aether - Een snelle introductie

Rivalen van Aether is een vechtspel met een verscheidenheid aan verschillende modi, waaronder singleplayer en multiplayer. In de modus voor één speler kun je de verhaalmodus van het spel spelen of het opnemen tegen AI-tegenstanders om je vaardigheden te oefenen.

  Rivals Of Aether - Een snelle introductie

In de multiplayer-modus kun je online tegen andere spelers spelen, of lokaal als je een Xbox Live-account hebt, dat nu gratis is bij een gouden abonnement.

De game speelt zich af in een wereld waar de beschaving op instorten staat. De enige hoop voor de mensheid is om de kracht van de ether te vinden en te benutten, krachtige energie die kan worden gebruikt om te creëren of te vernietigen.

De ether is echter ook zeer onstabiel en destabiliseert voortdurend de wereld. Om het nog erger te maken, strijden vier facties om de controle over de ether: de mensen, de op de natuur gebaseerde sylvan, de ijverige dwergen en de schimmige Umbra.

Het spel heeft een groot aantal karakters, elk met zijn eigen zetset en speelstijl. Je mag een van de vier elementen kiezen: vuur, water, lucht of aarde.

Elk element heeft voor- en nadelen, dus u zult een zorgvuldige afweging moeten maken op basis van de omstandigheden. In deze game kun je ook verschillende personages uit de Super Smash Bros.-serie spelen, waaronder Mario, Link, Kirby en meer.

Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Rivals of Aether is niet platformonafhankelijk in 2022, wat betekent dat je de game niet kunt spelen met spelers die een ander platform gebruiken . Dit kan in de toekomst echter veranderen, aangezien steeds meer games platformonafhankelijk worden. Voor nu moet je je houden aan het spelen met spelers die hetzelfde platform gebruiken als jij.

  Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend in 2022?

Er zijn veel nadelen aan het feit dat Rivals of Aether niet platformonafhankelijk is, waarvan enkele hieronder:

  • Het spelersbestand van de game is beperkt tot degenen die hetzelfde platform gebruiken.
  • Het spel kan niet ten volle worden genoten, aangezien multiplayer-gaming sterk beperkt is.
  • Spelers worden gedwongen om de game op meerdere platforms te kopen als ze willen spelen met hun vrienden die een ander platform gebruiken.
  • Het is niet mogelijk om ten volle te profiteren van de functies van het spel, aangezien sommige slechts op één platform toegankelijk zijn.
  • Het spelbedrijf maakt minder winst omdat ze hun spelersbestand beperken.

Ook gerelateerd: Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022?

Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

  Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Nee, Rivals Of Aether is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Je moet ook een exemplaar van het spel bezitten op het platform waarop je het wilt spelen. Dit houdt in dat je het spel niet kunt spelen met spelers die een ander platform gebruiken.

Met andere woorden, je kunt alleen spelen met degenen die hetzelfde platform gebruiken als jij. Als je dus met mensen wilt spelen die een ander platform gebruiken, moet je beide spellen kopen.

Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend tussen Xbox One en Nintendo Switch?

Nee, deze game ondersteunt geen cross-play tussen de Xbox One en Nintendo Switch. Als je deze game op je Xbox One hebt staan, kun je alleen spelen met spelers die de game ook op hun Xbox One hebben. Je kunt geen verbinding maken met spelers die de game op hun Nintendo Switch hebben staan.

Dit kan dus een beetje teleurstellend zijn voor de fans die hoopten deze game met hun vrienden op een ander platform te spelen.

Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend tussen pc en Nintendo Switch?

  Is Rivals Of Aether platformoverschrijdend tussen pc en Nintendo Switch?

Helaas is het antwoord ook voor deze nee. Deze game is niet platformonafhankelijk tussen pc en Nintendo Switch, en deze game staat de spelers niet toe om met elkaar te spelen als ze een ander platform gebruiken. Het beste wat je dus kunt doen, is de game voor beide platforms kopen als je wilt spelen met je vrienden die de game op hun Nintendo Switch hebben.

Controleer ook: Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Komt er een vervolg op deze game?

De ontwikkelaars hebben aangekondigd dat een vervolg op Rivals of Aether 2 momenteel in ontwikkeling is, met een geplande releasedatum van 2024. Een trailer voor de aankomende game maakte zijn debuut op 1 april en bevat een verschuiving van 2D naar 3D-beelden. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van deze langverwachte game.

2. Is het mogelijk om in Rivals of Aether te kijken?

Ja, het is mogelijk om mee te kijken in Rivals of Aether. Door naar het menu 'Opties' te gaan en de optie 'Toeschouwers toestaan' te selecteren, kun je toeschouwers toestaan ​​je wedstrijd te bekijken. U kunt dit doen door naar het menu 'Opties' te gaan en 'Toeschouwers inschakelen' te selecteren. Je kunt deze functie op elk moment uitschakelen door terug te gaan naar het menu 'Opties' en de optie 'Toeschouwers toestaan' uit te schakelen.

3. Wat is het maximale aantal spelers dat Rivals of Aether samen kan spelen?

Het maximum aantal spelers dat Rivals of Aether samen kan spelen is vier. Dit betekent dat je met maximaal drie andere vrienden in hetzelfde spel kunt spelen.

4. Is Rivals of Aether beschikbaar op mobiel?

Nee, Rivals of Aether is niet beschikbaar op mobiel. De game is alleen beschikbaar op pc, Nintendo Switch en Xbox One.

5. Hoeveel fasen zijn er in de Rivals of Aether?

Momenteel zijn er twaalf podia beschikbaar om te spelen, elk met zijn versie van Aether. Het Sylvan Beast verschijnt bijvoorbeeld op de Aether-variant van Treetop Lodge. Bovendien, nadat ze voldoende beschadigd zijn, zullen de pilaren waaruit de Rotsmuur bestaat uiteindelijk breken.

Bekijk meer: Is Hunt Showdown platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Rivals of Aether is een geweldige game voor fans van vechtgames. Het is een snel en opwindend vechtspel dat perfect is voor zowel casual als competitieve spelers.

We zijn blij dat je dit artikel 'Is Rivals Of Aether platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder. Blijf lezen voor meer geweldige inhoud!

Dank je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.