Hoofd Platformoverschrijdend Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

  Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in (2022)? [PC, PS4/5, Xbox] 19 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

In 2013 bracht Volition Saints Row 4 uit, een actie-avonturenspel dat werd uitgegeven door Deep Silver. De game is beschikbaar op Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Linux, PlayStation 5, Nintendo Switch en Stadia. Het is ontworpen door Scott Phillips. Het onderwerp van vandaag is 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022'?

Cross-platform verwijst naar het vermogen van een game of applicatie om op meer dan één platform te worden gebruikt. In de context van videogames verwijst dit meestal naar de mogelijkheid om een ​​game op meerdere gameconsoles te spelen, zoals de Xbox One en PlayStation 4.

Als je op het ene platform speelt en je vriend op een ander, dan kun je samen spelen. Laten we dus eens kijken of Saints Row 4 in 2022 platformonafhankelijk zal zijn of niet.

Ook handig: Is Saints Row 3 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Saints Row 4 - Een snelle introductie

Het team achter Saints Row 4 kwam op het idee voor de game terwijl ze werkten aan een uitbreidingspakket voor Saints Row: The Third. Ze besloten dat idee verder te ontwikkelen en er een eigen game van te maken, met extra content zoals How the Saints Saved Christmas, evenals meerdere wapens, kostuums en voertuigpakketten.

  Saints Row 4 - Een snelle introductie

Saints Row 4 is een actiespel met third-person shooter-elementen waarmee de speler op zijn gemak de wereld kan verkennen en een compleet verhaal of nevendoelen. De speler wordt de president van de Verenigde Staten, verwerft bovenmenselijke vermogens en vecht tegen een buitenaardse bezetting als leider van de Saints, een straatbende die 'de machtigste en beroemdste' organisatie op aarde is geworden.

Het personage van de speler krijgt elementaire krachten en superkrachten waarmee ze ongelooflijk hoog kunnen springen en met halsbrekende snelheden kunnen rennen, zodat ze gemakkelijk gebouwen kunnen ontruimen in single-bound en outrace-auto's.

Het verhaal van Saints Row 4 is een parodie op sciencefictionvideogames. Het doel van de speler is om de Saints te helpen ontsnappen aan hun gesimuleerde realiteit, die gebaseerd is op populaire films zoals The Matrix en Zero Dark Thirty. Onderweg zullen ze verschillende uitdagingen tegenkomen die zijn opgezet door individuele personages.

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Saints Row 4 is niet platformonafhankelijk in 2022, maar er is compatibiliteit tussen generaties. Dat betekent dat als je de game op PS4 hebt, je je opslagbestand naar PS5 kunt overbrengen en verder kunt spelen vanaf waar je was gebleven. Hetzelfde geldt voor Xbox One en Xbox Series X.S. Maar deze game is momenteel niet platformonafhankelijk.

  Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022?

Dit ding is erg teleurstellend voor gamers die van dit spel willen genieten met hun vrienden op verschillende platforms. De game is niet beschikbaar voor platformonafhankelijke spelers, wat betekent dat ze de game opnieuw moeten kopen als ze met hun vrienden op een ander platform willen spelen.

Er zijn veel nadelen aan het niet platformonafhankelijk zijn, zoals:

  • Niet in staat om met vrienden op verschillende platforms te spelen.
  • Moet de game opnieuw kopen als je op een ander platform wilt spelen.
  • Gebrek aan blootstelling aan nieuwe spelers.
  • Waarschijnlijk zullen minder mensen het spel spelen.
  • Het spel is misschien niet zo succesvol als het zou kunnen zijn.

Ook gerelateerd: Is Second Extinction platformoverschrijdend in 2022?

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend tussen pc en PS3/PS4/PS5?

  Is Saints Row 4 platformoverschrijdend tussen pc en PS3/PS4?

Nee, Saints Row 4 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS3/PS4/PS5. Dit komt omdat PlayStation en pc twee verschillende platforms zijn, er is geen manier om het spel tussen de twee te spelen. Als je op beide platforms wilt spelen, moet je de game opnieuw kopen.

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

Nee, Saints Row 4 is niet ook platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en Xbox One. In dit geval is het ook onmogelijk om met je vrienden te spelen als ze op een ander systeem zitten. Dit maakt het spel minder plezierig en kan sommige mensen ervan weerhouden om het te spelen. Ondanks deze nadelen is dit spel echter nog steeds erg leuk.

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend tussen Xbox 360 en Xbox One?

  Is Saints Row 4 platformoverschrijdend tussen Xbox 360 en Xbox One?

Helaas is Saints Row 4 niet cross-platform tussen Xbox 360 en Xbox One. Deze game kan niet met vrienden op een ander platform worden gespeeld. Beide consoles zijn verschillende platforms en kunnen niet worden gebruikt om het spel samen te spelen. Dit is een nadeel voor het spel en daardoor kunnen sommige spelers het spel niet spelen.

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en pc?

Nee, Saints Row 4 is niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en pc. Dit nieuws is teleurstellend voor fans van de game die met hun vrienden op verschillende systemen wilden kunnen spelen.

Controleer ook: Is Cyberpunk 2077 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het beste deel van Saints Row 4?

Een van de mooiste kenmerken van Saints Row 4 is het verhaal. Het verhaal is een parodie op sciencefiction-videogames en parodieert films als The Matrix en Zero Dark Thirty. De existentiële crises van individuele personages drijven sommige verhaalmissies aan, aangezien elk heilig personage gevangen zit in hun hel.

2. Wat zijn de verschillen tussen Saints Row 4 en andere games in de serie?

Het belangrijkste onderscheid tussen Saints Row 4 en andere games in de serie is de toevoeging van superkrachten. De game speelt zich ook af in een gesimuleerde omgeving, wat een unieke draai geeft. Deze verandering vergroot het unieke karakter van het spel en onderscheidt het van andere beschikbare actiespellen.

3. Is het nodig om Saints Row in volgorde te spelen?

Nee, het is niet nodig om Saints Row in volgorde te spelen. Je kunt met elk spel in de serie beginnen en toch de volledige ervaring krijgen. Maar als je het meeste uit het verhaal wilt halen, is het aan te raden om met Saints Row 4 te beginnen.

4. Kan ik Saints Row 4 op mijn handheld-apparaat spelen?

Nee, Saints Row 4 is niet beschikbaar op handheld-apparaten. De game is alleen speelbaar op consoles en pc.

5. Zijn er zombies in Saints Row 4?

Ja, er zijn zombies in Saints Row 4. Ze worden de 'gesimuleerde' genoemd en het zijn mensen die zijn geïnfecteerd door een virus waardoor ze zich als zombies gedragen. De game bevat ook andere soorten zombies, zoals ruimtezombies en stralingszombies.

Bekijk meer: Is Atlas platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Saints Row 4 is een betere game dan zijn voorgangers vanwege het verhaal, de superkrachten en de setting. Critici hielden van de opties voor humor en karakteraanpassing, maar vonden het spel te gemakkelijk. De game deed het ook commercieel erg goed, met een verkoop van meer dan een miljoen exemplaren in de eerste week.

We hopen dat je dit artikel 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?