Hoofd Platformoverschrijdend Is Sea of ​​Thieves platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is Sea of ​​Thieves platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

 Is Sea of ​​Thieves platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox] 9 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Sea of ​​Thieves is enorm populair geworden sinds het op 20 maart 2018 werd uitgebracht. Het is nu de bestverkochte Microsoft-game ooit. Het is momenteel exclusief voor Microsoft Windows, Xbox One en Xbox X/S.

Met zoveel hype rond deze game, vragen veel mensen zich af: 'Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijk in 2022?' Het antwoord op deze vraag is tot nu toe echter een mysterie gebleven. In de blogpost van vandaag bespreken we deze vraag en wat het betekent voor spelers.

Cross-platform spelen is een functie waar veel gamers al jaren om vragen. Hiermee kunnen spelers op verschillende consoles, of zelfs met verschillende gaming-pc's, samen in hetzelfde spel spelen. Als Sea of ​​Thieves bijvoorbeeld platformonafhankelijk wordt, kunnen Xbox-spelers met pc-spelers spelen en vice versa.

Ook handig: Is Madden 21 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Sea of ​​Thieves - Een snelle introductie

Zee van Dieven is een piratenspel met een gedeelde wereld waarin avontuur en verkenning voorop staan. De oceanen van de wereld zijn gevuld met buit, begraven schatten, niet in kaart gebrachte scheepswrakken en andere spelers.

 Sea of ​​Thieves - Een snelle introductie

Spelers kunnen samen op expeditie gaan of het tegen elkaar opnemen in een strijd om roem en fortuin terwijl ze vechten om Pirate Legends te worden.

Sea of ​​Thieves is een Microsoft Windows-, Xbox One- en Xbox Series X/S-game, waar je met je vrienden op dezelfde bank of online kunt spelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​bemanningsreis (of 'Captaincy') uit te zitten als je om welke reden dan ook niet wilt deelnemen. Je reizen worden gedeeld met alle spelers die deelnemen, waarbij degenen die de meest waardevolle rollen hebben gespeeld meer beloningen verdienen.

Sea of ​​Thieves is een spel dat is ontworpen om mensen van over de hele wereld samen te brengen voor een onvergetelijke ervaring. Als zodanig is platformonafhankelijk spelen iets dat door de jaren heen door fans vele malen naar voren is gebracht zonder dat er op dat moment een duidelijk antwoord werd gegeven. Laten we nu, zonder verder oponthoud, ingaan op het antwoord op deze vraag.

Is Sea of ​​Thieves platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Sea of ​​Thieves is platformonafhankelijk , wat betekent dat je met vrienden op verschillende platforms kunt spelen. Microsoft Windows (pc)-spelers kunnen spelen met Xbox One- of Xbox Series X/S-spelers en vice versa.

 Is Sea of ​​Thieves platformoverschrijdend in 2022?

Dus als je vrienden alleen op Xbox spelen, kun je nog steeds degene zijn die ze uitnodigt voor je team terwijl je op je pc speelt en een avontuur beleeft. De game is ontworpen om een ​​gedeelde ervaring te zijn, dus je zult kansen krijgen waarbij je dezelfde reis deelt met spelers van verschillende platforms.

Er zijn veel voordelen aan het cross-platform zijn van SOT, waaronder:

 • Een van de belangrijkste voordelen is dat het spelers meer opties geeft in termen van met wie ze willen spelen.
 • Het helpt ook degenen die nieuw zijn met Xbox- of pc-gaming, om vrienden en familieleden te vinden die hen kunnen helpen om op hun platform aan de slag te gaan, wat een sterker gemeenschapsgevoel binnen SOT creëert en tegelijkertijd uw bemanning diverser maakt.
 • Dit betekent ook dat u de voordelen van uw Xbox-speler niet hoeft te verliezen voor het spelen op pc en vice versa. Als iemand bijvoorbeeld een Xbox Game Pass-lid is, maar een specifieke game wil spelen terwijl hij niet thuis is met zijn computer, dan is het mogelijk met cross-platforming omdat je console-account wordt gekoppeld aan je gamepass-account, zodat je overal spelen.

Ook gerelateerd: Is PUBG platformonafhankelijk in 2022?

Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Ja, Sea of ​​Thieves is platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc. Dit betekent dat Xbox One-spelers online kunnen gaan met pc-spelers en vice versa.

 Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijke Xbox One en pc?

De voordelen van Sea of ​​Thieves als cross-platform tussen Xbox One en pc zijn als volgt:

 • Je voortgang wordt gedeeld met beide versies van de game, dus je hoeft niet opnieuw te beginnen als je schakelt tussen consoles of pc en Xbox One.
 • Je kunt met mensen van verschillende vaardigheidsniveaus spelen, dus je weet dat niemand te machtig voor je zal zijn of andersom.
 • Je hoeft niet beide versies van het spel te kopen om met je vrienden te spelen, en je krijgt over het algemeen ook meer spelers omdat Sea of ​​Thieves beschikbaar is op twee platforms in plaats van slechts één.

Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Sea of ​​Thieves is platformonafhankelijk tussen Xbox One en de nieuwere generatie van de console, Xbox Series X/S.

De voordelen van Sea of ​​Thieves dat cross-platform is tussen Xbox One en deze nieuwere versie zijn als volgt:

 • Je hebt toegang tot alle inhoud van beide consoles, ongeacht op welke je speelt.
 • Alle microtransacties en DLC's worden op verschillende platforms gedeeld, dus kopers hoeven ze niet meer dan één keer te kopen.
 • Zowel Xbox One- als Xbox Series X/S-spelers kunnen samen lid worden van dezelfde crews (guilds).

Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijke Xbox-serie X/S en pc?

 Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijke Xbox-serie X/S en pc?

Ja, Sea of ​​Thieves is platformonafhankelijk tussen Xbox Series X/S en pc. Dit betekent dat alle spelers samen in dezelfde wereld kunnen spelen, ongeacht op welk systeem ze spelen.

Controleer ook: Is Warframe platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is Sea of ​​Thieves beschikbaar op PS4 en PS5?

Nee, Sea of ​​Thieves is alleen beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X/S en Microsoft Windows (pc).

2. Wat is het verschil tussen platformonafhankelijk spelen en spelen met vrienden?

Cross-platforming betekent dat je met anderen kunt spelen, zelfs als ze niet je vriend zijn, omdat het mogelijk is om ze uit te nodigen in je team terwijl je op verschillende platforms speelt. Spelen met vrienden betekent dat je ze uitnodigt voor je crew terwijl je op hetzelfde platform speelt.

3. Wat zijn de voordelen van platformonafhankelijk spelen?

Cross-platform spelen is een geweldige manier om meer spelers in je spel te krijgen, en het heeft ook een aantal andere voordelen. Spelers kunnen strategieën bespreken in openbare chatkanalen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden - iets dat niet kan gebeuren als elke groep vrienden op dezelfde console wordt gedwongen.

4. Op welke platforms kan ik Sea of ​​Thieves spelen?

Je kunt Sea of ​​Thieves spelen op Xbox One, pc en Xbox Series X/S. Het is niet beschikbaar voor PlayStation.

5. Wat is Sea of ​​Thieves?

Sea of ​​Thieves is een actie-avonturenspel waarin spelers de rol spelen van piratenpersonages die een open wereld verkennen door te zeilen en te vechten. Spelers kunnen samenkomen om vijanden neer te halen, schatten te vinden, buit te verzamelen en de concurrentie te domineren.

6. Is Sea of ​​Thieves een cross-progressie?

Cross-progressie betekent dat u uw opgeslagen gegevens en voortgang van het ene platform naar het andere kunt brengen. Dus als je op pc speelt en je krijgt een nieuwe Xbox, kun je verder gaan waar je was gebleven. Ja, Sea of ​​Thieves is een cross-progressie.

7. Is Sea of ​​​​Thieves generatieoverschrijdend?

Cross-generation betekent dat je met anderen kunt spelen, zelfs als ze op een andere consolegeneratie zitten. Dus als je op Xbox One speelt, kun je nog steeds met iemand spelen op Xbox Series X/S. Ja, Sea of ​​Thieves is van generatie op generatie.

8. Waarom is Sea of ​​Thieves zo populair?

Sea of ​​Thieves is populair omdat het een uniek en leuk spel is waarmee spelers het piratenleven kunnen ervaren. Het is ook platformonafhankelijk, zodat spelers ervan kunnen genieten met vrienden, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.

Bekijk meer: Is Apex Legends platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Sea of ​​Thieves is een geweldige nieuwe game om met je vrienden te spelen. Het is beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X/S en Microsoft Windows, wat betekent dat je ze samen kunt spelen, ongeacht op welk platform ze spelen.

In de platformonafhankelijke modus kunnen spelers van verschillende platforms zich bij dezelfde ploeg voegen om te spelen, zolang hun accounts zijn gekoppeld. We hopen dat dit artikel over 'Is Sea of ​​Thieves platformonafhankelijk in 2022?' heeft u goed geholpen. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.