Hoofd Platformoverschrijdend Is Second Extinction platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox]

Is Second Extinction platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox]

  Is Second Extinction platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox] 18 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Second Extinction is een online coöperatieve shooter waarin jij en maximaal twee vrienden vechten door golven van gemuteerde dinosaurussen. Second Extinction wordt ontwikkeld door Systemic Reaction en is ook uitgegeven door Systemic Reaction zelf. Onze blog van vandaag gaat helemaal over 'Is Second Extinction platformonafhankelijk in 2022'?

De game speelt zich af op aarde in de niet al te verre toekomst nadat een catastrofale gebeurtenis die bekend staat als The Great Die-Off, het grootste deel van de mensheid heeft weggevaagd en de planeet overspoeld heeft met dinosaurussen. Een groep overlevenden, bekend als de 'Resistance', vecht terug tegen de dinosaurussen om de planeet terug te nemen.

Cross-platform compatibiliteit betekent dat een game, programma of software op veel platforms kan worden gebruikt zonder dat de gebruikers enige aanvullende configuratie hoeven te doen.

Cross-play stelt gamers in staat om met elkaar te communiceren op verschillende consoles en apparaten tijdens het spelen van een multiplayer-game. Als je vrienden bijvoorbeeld een Xbox Series X/S hebben en je op Windows speelt, kun je nog steeds met ze meedoen.

Ook handig: Is Cyberpunk 2077 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Tweede uitsterven - een snelle introductie

Tweede uitsterven is een first-person shooter met coöperatieve multiplayer-gameplay. De game bevat procedureel gegenereerde levels, wat betekent dat elke keer dat je de game speelt, de lay-out van het level, de plaatsing van de vijand en de doelstellingen anders zijn. Dit zou de game een goede herspeelbaarheid moeten geven.

  Tweede uitsterven - een snelle introductie

De game heeft ook een aanhoudende wereld waar spelers de voortgang van andere spelers kunnen zien en met hen kunnen samenwerken om dinosaurussen te bestrijden. Het verhaal van de game draait om de strijd van menselijke overlevenden en dinosaurusmutanten om de controle over de planeet.

Een groep menselijke overlevenden vestigde een orbitaalstation en keerde vervolgens terug naar de aarde om een ​​oorlog tegen de dinosaurussen te beginnen. De game speelt zich af op verschillende locaties over de hele wereld, waar je vecht tegen dinosaurussen.

Het gevaarsniveau van de dinosaurussen in een gebied hangt af van hoeveel van hen er elke week worden gedood. Als spelers meer dinosaurussen doden, daalt het gevaarsniveau in dat gebied. Maar dit betekent alleen dat de dinosaurussen naar een andere plaats zullen verhuizen en het daar gevaarlijker zullen maken.

Spelers kunnen verschillende wapens gebruiken, zoals assault rifles, sniper rifles en shotguns. Ze kunnen ook granaten en andere explosieven gebruiken om de dinosaurussen te doden. De game had een crafting-systeem waarmee spelers nieuwe wapens en items kunnen maken. Ze kunnen ook vallen en explosieven gebruiken. Er zijn drie verschillende soorten munitie: vuur, water en elektriciteit.

Is Second Extinction platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Second Extinction is platformonafhankelijk in 2022. Met deze game kun je in contact blijven met je vrienden, ongeacht de platforms die ze gebruiken. Je hoeft de game ook niet opnieuw aan te schaffen voor verschillende apparaten.

  Is Second Extinction platformoverschrijdend in 2022?

Het enige dat je nodig hebt, is een kopie van de game en een account op dat platform, en je kunt met vrienden spelen die andere platforms gebruiken. Bovendien is er geen extra configuratie nodig.

Met echte platformonafhankelijke compatibiliteit heeft de game het potentieel om een ​​van de beste coöperatieve multiplayer-games te worden die er zijn. De procedureel gegenereerde niveaus, aanhoudende wereld en verschillende moeilijkheidsgraden maken het een spel dat steeds opnieuw kan worden gespeeld. Het verhaal van de game is ook intrigerend en zal spelers urenlang verslaafd houden.

Er zijn veel voordelen van een platformonafhankelijke game, zoals:

  • Grotere spelerspool: wanneer een game platformonafhankelijk is, wordt het spelersbestand geopend voor mensen die niet dezelfde console hebben als jij.
  • Meer competitief: met een groter spelersbestand is de kans groter dat je spelers vindt met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau als jij. Dit maakt het spel competitiever en daardoor leuker.
  • Meer plezier: wanneer je met iedereen kunt spelen, ongeacht op welk systeem ze zich bevinden, wordt het spel leuker. Je kunt een team vormen met je vrienden en de wereld aan.
  • Betrokkenheid: Cross-platform spelen helpt om mensen betrokken te houden bij het spel. Als mensen niet met hun vrienden kunnen spelen, is de kans kleiner dat ze het spel blijven spelen.

Ook gerelateerd: Is Atlas platformoverschrijdend in 2022?

Is Second Extinction platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

  Is Second Extinction platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

Ja, Second Extinction is platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One, ongeacht welk gameplatform je vrienden gebruiken, je kunt met ze spelen. Als je een pc hebt en je vriend een Xbox One heeft, kun je nog steeds samen spelen. Dit is goed nieuws voor mensen die de game samen willen spelen, maar niet dezelfde console hebben.

Is Second Extinction platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, de Xbox One- en Xbox Series X/S-versies van Second Extinction zijn platformonafhankelijk. Je kunt met je vrienden spelen op welk spelsysteem ze maar willen. Dus zelfs als je een Xbox One hebt en een vriend een Xbox Series X/S, kun je samenwerken om de dinosaurussen te verslaan.

Is Second Extinction platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en pc?

  Is Second Extinction platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en pc?

Omdat de game echt platformonafhankelijk is, kun je met iedereen op elk platform spelen. Dus ja, je kunt Second Extinction spelen met je vrienden die een pc hebben, zelfs als je een Xbox Series X/S gebruikt.

Gaminggemeenschappen adopteren in een steeds hoger tempo platformonafhankelijk spelen. Dit zal op de lange termijn winstgevender zijn voor ontwikkelaars. En het is ook beter voor gamers.

Controleer ook: Is het Jackbox Party Pack platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Welke dinosaurus is gevaarlijker in dit spel?

T. Rex (Tyrannosaurus Rex) is de gevaarlijkste dinosaurus in dit spel. Het is een enorm wezen met veel gezondheid en krachtige aanvallen. Het heeft een grote kans om de spelers in één klap te doden. Als je niet over goede wapens en uitrusting beschikt, is het aan te raden om niet tegen dit wezen te vechten.

2. Wat is de beste manier om een ​​T. Rex te doden?

De beste manier om een ​​T. Rex te doden is door vallen en explosieven te gebruiken, deze zullen veel schade aanrichten aan het wezen en het gemakkelijker maken om te doden. Zorg ervoor dat je zijn zwakke punten aanvalt. Het is een zeer taai wezen met veel gezondheid, dus het zal enige tijd duren om het uit te schakelen.

3. Zijn er botsspelers in Second Extinction?

Er is geen nieuws of informatie over botsspelers in Second Extinction. We kunnen dus niets met zekerheid zeggen. Het is mogelijk dat er enkele bots in de game zitten, maar deze zijn nog niet bevestigd. We kunnen niets zeggen totdat we officiële informatie hebben van de ontwikkelaars.

4. Wat is het aantal missies in de Tweede Uitsterving?

The Second Extinction biedt zes verschillende missies om te spelen, waaronder twaalf zijmissies. Degenen die de hoofdcampagne voltooien, hebben ook toegang tot de Horde-modus, de expeditiemodus, contracten en meer! Deze missies geven je de kans om beloningen en cosmetica te verdienen.

5. Staat Second Extinction gepland voor een release op Playstation?

Nee, er is geen bevestiging over de release van de game op Playstation. Second Extinction is momenteel alleen beschikbaar op Xbox Series X/S, Xbox One en Microsoft Windows. Makers hebben niets aangekondigd over de release van de game op Playstation. We moeten dus wachten op een officiële aankondiging.

Bekijk meer: Verhuizen cross-platform in 2022?

Conclusie

Het spel heeft positieve recensies ontvangen van critici en gamers. Het is een fantastisch spel met uitstekende beelden en gameplay. Een van de beste aspecten van het spel is de toegankelijkheid voor meerdere platforms. Deze factoren samen maken deze titel een uitstekende keuze om met je vrienden te spelen.

We hopen dat je dit artikel 'Is Second Extinction platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als u vragen of vragen heeft, kunt u deze stellen in de opmerkingen hieronder. Wij helpen u graag verder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rec Room platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rec Room al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
De Zenonzard-niveaulijst helpt je het vermogensniveau van elke kaart in het spel te begrijpen. Deze lijst met niveaus is gunstig voor zowel terugkerende spelers als nieuwe spelers, of je nu een veteraan of een beginner bent!
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
De Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke monsters de beste zijn in het spel. Het is een rangschikkingssysteem dat is gebaseerd op de statistieken en vaardigheden van het monster. Hoe hoger het niveau, hoe beter het monster is.
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Hyper Scape platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Hyper Scape al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Crew 2 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?