Hoofd Platformoverschrijdend Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

  Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox] 22 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Slime Rancher is een simulatiegame die in 2017 is uitgebracht voor pc en Xbox One. De game werd later uitgebracht voor PlayStation 4 op 21 augustus 2018 en voor Nintendo Switch op 11 augustus 2021. De game is ontwikkeld door Monomi Park en uitgegeven door Skybound Games.

Bovendien is de game nu beschikbaar op zowel Linux als macOS. Onze blogpost van vandaag gaat over 'Is Slime Rancher platformonafhankelijk in 2022?' Cross-Platform is een belangrijk aspect voor de meeste gamers. De mogelijkheid om met vrienden te spelen, ongeacht op welk systeem ze zich bevinden, is een belangrijk verkoopargument voor veel games.

Deze functie is de laatste jaren steeds gebruikelijker geworden met de opkomst van online gaming. Veel populaire games zijn nu cross-platform omdat deze functie de game toegankelijker maakt voor een breder publiek. Laten we nu eens kijken of Slime Rancher platformonafhankelijk is of niet.

Ook handig: Is 3on3 Freestyle Cross-Platform in 2022?

Inhoud

Slime Rancher - Een snelle introductie

Het verhaal van Slime Rancher speelt zich af op een planeet die bekend staat als de Far Far Range. De hoofdpersoon van het spel, Beatrix LeBeau, is een jonge vrouw die ervan droomt haar slijmboerderij te bezitten. Ze besluit naar de Far Far Range te verhuizen om haar droom waar te maken.

  Slime Rancher - Een snelle introductie

Bij haar aankomst ontdekt ze dat de plaats wordt bewoond door verschillende soorten slijm. De taak van de speler is om voor de slimes te zorgen en ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn. Om dit te doen, moet de speler ze voeden en buiten de gevarenzone houden.

In dit spel moet je je slijmboerderij beheren en naar verschillende plaatsen reizen om nieuwe slimes en hulpbronnen te vinden. De game speelt zich af in de eerste persoon en je moet voor je slijm zorgen door ze te voeren en ze buiten gevaar te houden. Je kunt ook geheime gebieden vinden die zeldzame slimes en hulpbronnen bevatten.

De game is alleen voor één speler, maar je kunt online met andere spelers communiceren door slimes te ruilen, ranchontwerpen te delen en te concurreren op scoreborden. De game heeft ook een uitgebreide modding-community die verschillende mods voor de game heeft gemaakt.

Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Slime Rancher is niet platformonafhankelijk in 2022. Je kunt niet met je vrienden op verschillende platforms spelen. Hierdoor is de game minder aantrekkelijk voor een groter publiek. Dus als je Slime Rancher met je vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat ze zich op hetzelfde platform als jij bevinden. Anders blijf je in je eentje spelen.

  Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022?

Er zijn veel nadelen aan het niet platformonafhankelijk zijn. Sommigen van hen worden hieronder genoemd:

  • Breder publiek: Een van de belangrijkste voordelen van platformonafhankelijke games is dat ze toegankelijker zijn voor een breder publiek. Omdat mensen met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk systeem ze zich bevinden.
  • Het spel is minder populair: Omdat Slime Rancher niet platformonafhankelijk is, is het minder populair dan het zou kunnen zijn. Dit komt omdat mensen het spel minder snel zullen spelen als ze niet met hun vrienden op verschillende systemen kunnen spelen.
  • Het spel is minder winstgevend: Een ander nadeel van het niet platformonafhankelijk zijn, is dat het spel minder winstgevend is. Dit komt omdat de ontwikkelaars een groot deel van de gamingmarkt mislopen.

Ook gerelateerd: Is Tropico 6 platformoverschrijdend in 2022?

Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen pc en macOS?

  Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen pc en macOS?

Nee, Slime Rancher is niet platformonafhankelijk tussen pc en macOS. Het is niet mogelijk om het spel op beide systemen te spelen. Dit is jammer, want macOS is een geweldig platform om te gamen en het zou geweldig zijn om Slime Rancher erop te spelen.

Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen macOS en Linux?

Helaas ondersteunt Slime Rancher geen platformonafhankelijk spelen tussen macOS en Linux. Dit is jammer voor fans van de game die Linux gebruiken, omdat het geweldig zou zijn om met vrienden op macOS te spelen.

Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

  Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Cross-platform is momenteel niet mogelijk in Slime Rancher tussen pc en Xbox One. Hierdoor is het niet mogelijk om met je vrienden te spelen op Xbox One als je op een pc speelt. Dus als je het spel met je vrienden wilt spelen, moet je op hetzelfde platform zijn.

Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Nintendo Switch?

Slime Rancher geeft geen cross-play-functie tussen platforms. Omdat beide consoles verschillende soorten architecturen gebruiken, kan de game niet platformonafhankelijk zijn. Je kunt dus op geen van beide consoles met je vrienden spelen als je op PS4 speelt.

Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

  Is Slime Rancher platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

Omdat de game verschillende soorten architecturen gebruikt, is het niet mogelijk om Slime Rancher platformonafhankelijk te gebruiken tussen pc en PS4. Je kunt alleen spelen met mensen die zich op hetzelfde platform als jij bevinden. Dit kan een teleurstelling zijn voor sommige fans van het spel, maar het is nog steeds een geweldig spel om te spelen.

Controleer ook: Is Resident Evil 6 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het werk van Lucky slimes?

Geluksslijm is een merkwaardig soort tabby-slijm dat een voorliefde lijkt te hebben voor glanzende dingen, zoals NewBucks. Elke munt die hij kan vinden, wordt verslonden door een geluksslijm, wat resulteert in een onderscheidend rinkelend geluid terwijl het zijn werk doet.

2. Hoeveel slijm moet ik in een kraal bewaren?

Het hangt af van het type slijm. Als je plasslijm houdt, wil je er waarschijnlijk minstens 10 in een kraal houden. Als je tabby slimes houdt, wil je misschien minder houden, omdat ze zich snel voortplanten. Uiteindelijk is het aan jou en waar jij je het prettigst bij voelt.

3. Is licht een probleem voor quantum slimes?

Ze worden niet beïnvloed door zonlicht zoals fosforslijm, wat een goede zaak is. Als het bewaren van je spullen in de grot een probleem wordt op je werk, kun je ze daar veilig bewaren. Maak je dus niet al te veel zorgen over hen.

4. Kan ik meer dan één soort slijm in een kraal houden?

Ja, je kunt verschillende soorten slijm mixen en matchen in je kralen. Houd er rekening mee dat sommige slimes het misschien niet goed met anderen kunnen vinden en geïrriteerd kunnen raken. Het is altijd het beste om vooraf wat onderzoek te doen om te zien welke soorten slijm het goed bij elkaar doen.

5. Ondersteunt Slime Rancher cross-play?

Nee, Slime Rancher ondersteunt momenteel geen cross-play. De ontwikkelaars hebben echter gezegd dat ze geïnteresseerd zijn om het in de toekomst toe te voegen. Er is dus een mogelijkheid dat het op een bepaald moment in de lijn kan worden toegevoegd.

Bekijk meer: Wordt APB in 2022 platformoverschrijdend opnieuw geladen?

Conclusie

Slime Rancher is een leuk spel dat op veel platforms kan worden gespeeld. Het ondersteunt echter geen platformonafhankelijk spelen. De game-visuals zijn geweldig en de gameplay is opwindend. Slime Rancher biedt urenlang speelplezier en het is een spel waar mensen van alle leeftijden van kunnen genieten.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om wat meer te begrijpen over 'Is Slime Rancher platformonafhankelijk in 2022'. Als je nog andere vragen hebt, laat ze dan gerust achter in de reacties hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.