Hoofd Platformoverschrijdend Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]

Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]

  Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One] 23 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

In TerraTech kun je je constructies ontwerpen en bouwen door een combinatie van knutselen, vechten en verkennen. De game is momenteel beschikbaar voor Microsoft Windows-, Xbox One-, Xbox Series X/S-, PS4/5- en Nintendo Switch-platforms. Deze game is ontwikkeld door Payload Studios en uitgegeven door hetzelfde bedrijf.

Het artikel van vandaag gaat over: 'Is TerraTech cross-platform in 2022?' Cross-platform gaming houdt simpelweg in dat spelers op verschillende platforms met anderen kunnen communiceren. Als u bijvoorbeeld een game op een Xbox-console speelt, kunt u mogelijk verbinding maken met iemand anders die dezelfde game op een PlayStation speelt.

Cross-platform is de toekomst van gaming. De trend is in gang gezet door grote bedrijven zoals Microsoft, Sony en Nintendo en er is nu geen weg terug. We zijn van mening dat de meeste games de komende jaren platformonafhankelijk zullen zijn, omdat het de spelersbasis uitbreidt en ook zakelijk zinvol is.

Ook handig: Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

TerraTech - Een snelle introductie

TerraTech is een bouwspel. Je speelt als een jonge Tech die erop uit is gestuurd om middelen te verzamelen en je voertuigen te bouwen om te overleven in deze vijandige omgeving. De game speelt zich af op verschillende planeten, elk met zijn eigen bioom en omstandigheden. Er zijn ook andere facties die strijden om grondstoffen, dus je zult moeten vechten om te overleven.

  TerraTech - Een snelle introductie

De game draait helemaal om knutselen, vechten en verkennen. Je moet middelen verzamelen om je voertuigen te bouwen en die voertuigen vervolgens gebruiken om de wereld te verkennen en tegen andere facties te vechten. Het gevecht is gebaseerd op actie en je kunt een verscheidenheid aan wapens gebruiken, zoals geweren, raketten en lasers om je vijanden te verslaan.

De verkenning is ook belangrijk omdat je nieuwe gebieden moet vinden om je basis te bouwen. Blokken kunnen worden gemaakt van bronnen in de omgeving om opslag- en knutselbases te creëren die in de grond zijn verankerd. De game heeft ook een multiplayer-modus waarin je online met andere spelers kunt spelen.

De multiplayer-modus lijkt op de modus voor één speler, behalve dat er meer mensen spelen. Je moet voertuigen bouwen en vechten voor grondstoffen, maar je kunt je krachten bundelen met andere spelers om allianties aan te gaan.

Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022?

Nee, TerraTech is niet platformonafhankelijk in 2022. Dit betekent dat je niet met spelers op andere platforms kunt spelen. Dit is logisch omdat de game niet zo populair is als sommige van de andere grote namen die er zijn en het zou moeilijk zijn om genoeg spelers te vinden om een ​​platformonafhankelijke game te vullen.

  Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022?

De game ondersteunt echter wel multiplayer, zodat je met andere spelers op hetzelfde platform kunt spelen. Sommige games worden platformonafhankelijk geboren, terwijl andere later mogelijk ondersteuning toevoegen. In het geval van TerraTech is het nooit ontworpen om platformonafhankelijk te zijn en het is onwaarschijnlijk dat het in de toekomst zal worden toegevoegd.

Als je op zoek bent naar een game om met vrienden op verschillende platforms te spelen, moet je ergens anders kijken. Er zijn enkele nadelen aan het niet platformonafhankelijk zijn:

  • Het beperkt het aantal mensen dat het spel kan spelen. Dit komt omdat mensen op verschillende platforms niet samen kunnen spelen. Dit betekent ook dat er minder mensen zijn om mee te concurreren in de multiplayer-modus en dat je misschien steeds weer tegen dezelfde mensen speelt.
  • Het kan moeilijk zijn om mensen te vinden om mee te spelen. Dit komt omdat de meeste mensen die de game bezitten, zich op hetzelfde platform zullen bevinden.
  • Nog een nadeel dat het vermelden waard is, is dat platformonafhankelijk spelen tot evenwichtsproblemen kan leiden. Dit komt omdat spelers op het ene platform krachtiger kunnen zijn dan spelers op een ander platform. Dit kan leiden tot een ongelijk speelveld en het spel voor alle betrokkenen minder leuk maken.

Ook gerelateerd: Is 3on3 Freestyle Cross-Platform in 2022?

Is TerraTech platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5?

  Is TerraTech platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5?

Nee, TerraTech is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat je niet kunt samenwerken of concurreren met spelers op een ander platform. Als je TerraTech met vrienden wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat iedereen op hetzelfde platform speelt

Is TerraTech platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en Xbox One?

TerraTech is niet cross-platform tussen PS4/PS5 en Xbox One, wat betekent dat mensen met de PS4/PS5-versie niet kunnen spelen tegen of met degenen die de Xbox One-game hebben. Hetzelfde geldt voor Xbox One-spelers - ze kunnen niet tegen of met PS4/PS5-gamers spelen.

Is TerraTech platformoverschrijdend tussen Xbox One en Nintendo Switch?

  Is TerraTech platformoverschrijdend tussen Xbox One en Nintendo Switch?

Nee, de cross-play-functie wordt niet ondersteund door TerraTech tussen Xbox One en Nintendo Switch. Dit nieuws kan voor sommige fans een teleurstelling zijn, want TerraTech is een erg leuk spel.

Is TerraTech platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en PS4/PS5?

Nee, TerraTech is niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en PS4/PS5. Hoewel TerraTech misschien niet platformonafhankelijk is, biedt het wel multiplayer, zodat je een team kunt vormen en met andere mensen op hetzelfde platform kunt spelen. Dit is een geweldige manier om het meeste uit het spel te halen en wat competitief plezier te hebben.

Is TerraTech platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

  Is TerraTech platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

Omdat de game geen platformonafhankelijk spelen ondersteunt, betekent dit dat TerraTech niet platformonafhankelijk is tussen pc en Xbox One. Gamers op beide platforms kunnen niet samenwerken of met elkaar concurreren. Dit nieuws is teleurstellend voor degenen die hoopten om met vrienden of familie op hetzelfde systeem te spelen.

Controleer ook: Is Tropico 6 platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is TerraTech zoals Minecraft?

TerraTech is een constructie-sandbox-game waarin spelers hun voertuigen kunnen bouwen en ontwerpen. De game is vergeleken met Minecraft vanwege de blokachtige graphics en het vermogen om bijna alles te bouwen wat je maar kunt bedenken. TerraTech biedt echter ook gevechten en verkenning, waardoor het een unieke game-ervaring is.

2. Hoe lang duurt het voordat ik alles heb ontdekt?

De game is procedureel gegenereerd, wat betekent dat er een oneindige hoeveelheid wereld is om te verkennen. De ontwikkelaars hebben echter geschat dat het ongeveer 200 uur zou duren om 1% van de gamewereld te verkennen. De wereld is enorm en er is altijd wel iets nieuws te vinden.

3. Wat is het beste wapen in het spel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de voorkeur en situatie van de speler.

4. Kan ik mijn voertuigen aanmaken?

Ja! Een van de belangrijkste kenmerken van TerraTech is de mogelijkheid om aangepaste voertuigen te ontwerpen en te maken. Je kunt de in-game editor gebruiken om alles te maken, van eenvoudige auto's tot enorme gevechtsmechs. Je kunt ook je creaties uploaden naar de community en aangepaste auto's van andere spelers downloaden.

5. Hoe kom ik verder in het spel?

Het doel van het spel is om de ultieme TerraTech-kampioen te worden door races te winnen, vijandelijke bases te vernietigen en middelen te verzamelen. Naarmate je verder komt, ontgrendel je nieuwe onderdelen en blauwdrukken waarmee je krachtigere voertuigen kunt maken.

Bekijk meer: Is Resident Evil 6 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

TerraTech is een geweldige game en het is een van de weinige constructiegames waarmee je voertuigen kunt bouwen en verschillende planeten kunt verkennen. De gevechten zijn ook goed gedaan en de game heeft veel herspeelwaarde.

Het gebrek aan platformonafhankelijk spelen is echter een beetje een nadeel, maar TerraTech biedt urenlang entertainment en creativiteit en de game-graphics zijn goed.

We hopen dat je dit artikel 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen in het opmerkingengedeelte.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Omae Wa Mou Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Omae Wa Mou Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Omae Wa Mou Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Omae Wa Mou Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Sims 4 Vampire Cheats (november 2022) 100% werkend [PC, PS4]
Sims 4 Vampire Cheats (november 2022) 100% werkend [PC, PS4]
Dit artikel gaat over De Sims 4 vampier-cheats (2022) voor pc, PS4, Xbox One en PS5. Deze cheats voor Sims 4 kunnen worden gebruikt voor vaardigheden, rang, krachtpunten, eigenschappen en maximale energie.
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Bent u op zoek naar de Money Machine Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Money Machine-nummer/muziek (100 Gecs) Roblox-ID's bevatten originele, loop- en remixversies.
6 beste oordopjes voor concerten in november 2022 [onder budget]
6 beste oordopjes voor concerten in november 2022 [onder budget]
Op zoek naar de beste oordopjes voor concerten of livemuziek in november 2022? Hier is de lijst met oordopjes die niet gedempt klinken en zeer comfortabel zijn binnen het budget.
10 beste laptops voor Elgato in november 2022 [HD60-compatibel]
10 beste laptops voor Elgato in november 2022 [HD60-compatibel]
Op zoek naar de beste laptops voor elgato in 2022? We hebben 55+ laptops getest om laptops met een HD-opnamekaart te vinden, draagbaar, betaalbaar en krachtig.
4300+ bijschriften voor koppels voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4300+ bijschriften voor koppels voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de paarbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze paar Instagram-bijschriften bevatten schattig, grappig, kort, één woord, niet-cheesy, dom, kerstmis, nieuwjaar, strand, inspirerend en meer.