Hoofd Platformoverschrijdend Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]

Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]

  Is The Crew 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4] 19 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

The Crew 2 is een racegame in een open wereld die spelers meeneemt op een avontuur door het hele land. We begrijpen dat het een van je favoriete racegames is en dat de status op cross-play je dwars zit. Hier bespreken we 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?'

Cross-platform is jouw oplossing als je een game met je vrienden wilt spelen en zij op een ander platform.

Cross-platform gaming is een term die verwijst naar het vermogen van gamers om met andere spelers op verschillende consoles of apparaten te spelen. Met cross-platform gaming kun je je eigen community creëren van gelijkgestemde individuen die dezelfde interesses delen en het leuk vinden om samen dezelfde games te spelen.

Deze functie heeft veel voordelen, waaronder dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over compatibiliteitsproblemen (spelen op Xbox One maar willen spelen met vrienden van PlayStation 4). Het is ook gemakkelijker dan ooit om mensen te vinden die graag specifieke games spelen! Je zult nooit problemen hebben om iemand online te vinden om mee te spelen.

Daarom wordt cross-platform gamen steeds populairder. Het is geweldig voor gamers omdat ze iemand kunnen vinden om mee te spelen, ongeacht het systeem dat ze hebben.

Ook handig: Is PGA Tour 2K21 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

The Crew 2 - Een snelle introductie

De bemanning 2 is een racegame in een open wereld die op 29 juni 2018 is uitgebracht. Het is ontwikkeld door Ivory Tower Studios en uitgegeven door Ubisoft. Het brengt zowel offline als online gameplay samen, zodat gamers met vrienden of vreemden in hun woonkamer kunnen spelen.

  The Crew 2 - Een snelle introductie

De game biedt een meeslepende online omgeving zonder laadschermen, zodat spelers naadloos zonder onderbreking kunnen verkennen. Deze keer kan de speler voor het eerst de prominente bezienswaardigheden en diverse landschappen van Amerika verkennen.

Het beschikt over een breed scala aan auto's om in verschillende situaties te rijden, waarvan sommige fictief zijn. Andere zijn daarentegen gebaseerd op echte locaties in Noord-Amerika. Er worden deze keer ook meer dan 50 voertuigen aangeboden, waaronder auto's, motorfietsen, vliegtuigen en boten.

De speler kan deze gebruiken om over verschillende terreinen te racen, van off-road of stadsstraten tot bossen of besneeuwde berghellingen.

De game biedt zowel singleplayer- als multiplayer-modi waar spelers van kunnen genieten. Elke modus heeft zijn kenmerken en voordelen. Het geeft gamers ook de mogelijkheid om hun voertuigen aan te passen om onder andere de prestaties te verbeteren of ze visueel aantrekkelijker te maken.

Maar de vraag 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' het staat nog open. Zonder verder te wachten, laten we beginnen!

Is The Crew 2 platformoverschrijdend in 2022?

Helaas is The Crew 2 geen platformonafhankelijke game in 2022 . Je kunt wel online met anderen spelen, maar niet met mensen op een ander platform. Dit betekent dat gamers op Xbox One alleen met andere gamers op Xbox One kunnen spelen. Dit beperkt het aantal gamers waarmee je kunt spelen en verkleint je kansen om iemand te vinden om mee te spelen.

  Is The Crew 2 platformoverschrijdend in 2022?

De ontwikkelaars hebben zich misschien meer gericht op specifieke platforms dan op andere, maar dat mag andere gamers er niet van weerhouden om van het spel te genieten. In feite zal dit alleen maar het aantal spelers vergroten dat geïnteresseerd is in gelijk spel op verschillende platforms!

Als games echter platformonafhankelijk zijn gemaakt, zijn er ook veel voordelen, zoals:

  • Het helpt gamers geld te besparen omdat ze het spel maar op één systeem nodig hebben.
  • Het is erg handig voor gamers omdat ze hun systeem of account niet meerdere keren hoeven te wisselen om met vrienden of andere online spelers te spelen.
  • Grote toernooien en LAN-party's zouden voor veel gamers toegankelijker zijn, omdat het hebben van meerdere consoles niet langer een vereiste is om samen te spelen.

Hoe dan ook, als je The Crew 2 met je vrienden wilt spelen en ze zijn op PlayStation 4, moet je het zeker voor dat platform kopen. Zo kun je ze bijhouden en samen hetzelfde spel beleven.

Ook gerelateerd: Is Warface platformonafhankelijk in 2022?

Is The Crew 2 platformonafhankelijke PS4/PS5 en Xbox One?

  Is The Crew 2 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

The Crew 2 is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en Xbox One. Dus ook al kun je deze game afzonderlijk op beide apparaten spelen, het is niet mogelijk om op beide apparaten te communiceren.

Dit betekent dat een gamer die op PS4 speelt, niet kan koppelen met een gamer die op Xbox One speelt. Beide partijen hebben hetzelfde apparaat nodig als ze met elkaar willen spelen.

Is The Crew 2 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, The Crew 2 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4 of PS5. Dit houdt in dat als de ene speler een pc gebruikt en de andere een PS4, het onmogelijk is om samen te spelen.

Volgens de ontwikkelaars zal, als de gameplay tussen pc- en consolespelers is ingeschakeld, de spelkwaliteit van alle platforms afnemen. Om dat te voorkomen is cross-play niet geïntroduceerd in The Crew 2.

Is The Crew 2 platformonafhankelijke Xbox One en Nintendo Switch?

  Is The Crew 2 platformonafhankelijke Xbox One en Nintendo Switch?

Nee, The Crew 2 is niet cross-platform tussen Xbox One en Nintendo Switch. Er zijn twee redenen voor.

De eerste reden is dat Crew 2 geen platformonafhankelijke functionaliteit heeft. Het is dus onmogelijk om buiten het ecosysteem van je eigen apparaat te communiceren tijdens het spelen van The Crew 2.

Ten tweede moet de game op zijn minst op beide platforms beschikbaar zijn om platformonafhankelijk te zijn. The Crew 2 is niet beschikbaar op Nintendo Switch, dus het is onmogelijk dat het platformonafhankelijk is met een ander apparaat.

Is The Crew 2 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Kortom, nee. The Crew 2 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dit komt door het gebrek aan platformonafhankelijke compatibiliteit in het spel.

Als je bijvoorbeeld een pc hebt en je partner een Xbox One, dan kun je The Crew 2 niet met elkaar spelen.

Daarnaast hebben de ontwikkelaars van deze race-videogame ook aangegeven dat ze niet van plan zijn ondersteuning voor een ander platform toe te voegen, omdat de game alleen op zijn best presteert als deze op één platform wordt gespeeld.

Controleer ook: Is For Honor platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn racegames in de open wereld?

Open wereld racevideogames zijn een speeltuin voor spelers die zich niet aan de richtlijnen willen houden tijdens het spelen van een game. Dit soort games bieden gamers een open-wereldomgeving waar ze kunnen gaan en staan ​​waar ze willen, racen op elk circuit of elke auto met talloze beschikbare opties, en concurreren met meerdere spelers via verschillende modi. Kortom, racegames in de open wereld bieden gamers een zeer vrije omgeving.

2. Hoe helpt cross-platform gaming ons?

Bij cross-platform gaming kunnen spelers van verschillende apparaten of besturingssystemen met elkaar communiceren. Dit maakt het voor gamers gemakkelijker omdat ze niet meerdere keren van hun systeem of account hoeven te wisselen om met vrienden of andere online spelers te spelen. Door cross-platform zouden grote toernooien en LAN-party's voor veel gamers toegankelijker zijn, aangezien het hebben van vergelijkbare consoles niet langer een vereiste zou zijn om samen te spelen.

3. Waar kan ik The Crew 2 spelen?

The Crew 2 is momenteel beschikbaar op pc, PS4, Xbox One en Stadia. U kunt elk van deze apparaten pakken en aan de slag gaan. Het biedt zelfs een multiplayer-modus; hierin kunnen acht spelers het tegen elkaar opnemen.

4. Kan ik The Crew 2 op mijn pc spelen met een vriend die PS4 gebruikt?

Helaas zal dat niet mogelijk zijn. The Crew 2 is niet geschikt voor cross-play. Dit betekent dat als je op verschillende apparaten speelt, je op geen enkele manier met elkaar kunt communiceren.

5. Heeft Crew 2 cross-progressie?

Nee, Crew 2 heeft geen cross-progressie. Dit betekent dat je in-game voortgang en ervaring per account op één apparaat worden opgeslagen. U kunt de gegevens niet van de ene console naar de andere of van het ene platform naar het andere overbrengen.

6. Waarom willen spelers platformonafhankelijk gamen?

Cross-platform gamen heeft veel voordelen. Ten eerste maakt het spelen met vrienden makkelijker omdat ze niet allemaal op hetzelfde apparaat of besturingssysteem hoeven te staan. Ten tweede biedt cross-platform gaming meer mogelijkheden om online met anderen te spelen. U bent niet langer beperkt tot degenen die hetzelfde systeem gebruiken als u.

7. Kunnen we zeggen dat als The Crew 2 niet platformonafhankelijk was geweest, het een slechte game zou zijn geweest?

Nee, dat zou niet juist zijn. The Crew 2 is nog steeds een goede game, ondanks dat het niet platformonafhankelijk is. Het biedt een open-wereldomgeving, meerdere voertuigen en circuits om op te racen en verschillende modi waar spelers van kunnen genieten. Het gebrek aan platformonafhankelijke mogelijkheden doet niets af aan de game zelf.

8. Waarom zijn sommige games niet platformonafhankelijk?

De reden waarom sommige games niet platformonafhankelijk zijn, is dat de ontwikkelaars het niet mogelijk hebben gemaakt. In sommige gevallen is dit te wijten aan hardwarebeperkingen. Andere keren is het simpelweg omdat de ontwikkelaars de functie niet hebben toegevoegd.

Bekijk meer: Is Vigor platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

The Crew 2 zit boordevol functies, maar mist platformonafhankelijke functionaliteit. Als je een fervent gamer bent, kan dit teleurstellend nieuws voor je zijn. Als je voornaamste zorg bij gaming echter de daadwerkelijke gameplay en mechanica is, dan denken we dat het de moeite waard is om de Crew 2 een kans te geven.

Het is indrukwekkend hoe goed ontwikkelaars in staat zijn geweest om te nemen wat werkte aan de eerste game en verbeteringen aan te brengen om iets te creëren dat nog beter is dan voorheen! Met al deze opwindende veranderingen is dit geweldig voor iedereen die van racegames houdt of er gewoon van geniet om van begin tot eind echt ondergedompeld te worden in hun ervaring.

Dat zou allemaal gaan over 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?'. Laat het ons weten over je twijfels in de comments!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.