Hoofd Platformoverschrijdend Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

 Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox] 22 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Cross-platform gaming stelt gamers in staat om een ​​game te spelen met gamers op verschillende platforms. Dus verschillende spelers die verschillende apparaten gebruiken, kunnen met elkaar spelen als een game platformonafhankelijk is.

Het brengt ons bij de game in kwestie - The Division 2. Dit artikel bespreekt The Division 2 in termen van platformonafhankelijke mogelijkheden. Je bent hier aan het juiste adres als 'Is The Division 2 cross-platform in 2022?' is iets dat je al een tijdje dwars zit. Laten we eerst een beter begrip krijgen van cross-play-ondersteuning.

Cross-play heeft veel voor- en nadelen, die kunnen variëren afhankelijk van uw voorkeur of keuze voor gaminghardware. Een van de voordelen hiervan is dat je games met je vrienden kunt blijven spelen, zelfs als ze van console zijn veranderd of als je om de een of andere reden geen ander systeem kunt betalen.

Maar er zijn nadelen; het is bijvoorbeeld mogelijk dat niet alle games beschikbaar zijn op beide platforms (bijvoorbeeld: Xbox One versus Playstation 4). Een ander nadeel is dat je het misschien moeilijker vindt om mensen te vinden die deze specifieke games ook op je nieuwe console spelen, omdat het niet zo populair is als andere systemen.

Tot slot zou ik zeggen dat er zowel positieve als negatieve punten zijn bij het overwegen van platformonafhankelijke ondersteuning. Afhankelijk van wat je zoekt in je game, kun je het juiste platform kiezen dat aan al je behoeften voldoet.

Ook handig: Is Far Cry 5 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

The Division 2 - Een snelle introductie

De Divisie 2 is een third-person shooter ARPG waarmee spelers aanpasbare agenten kunnen besturen. Agenten kunnen op verschillende manieren worden aangepast, zoals cosmetische items, uiterlijk en geslacht.

 The Division 2 - Een snelle introductie

De vaardigheden van de agenten kunnen worden ontwikkeld door betere uitrustingen te verzamelen en deze te upgraden via een RPG-achtig crafting-systeem. De game heeft een multiplayer-modus waarin spelers de rol van agent op zich nemen en met andere spelers strijden om doelen te bereiken en beloningen te verzamelen.

Spelers kunnen een team van 4 spelers vormen om de toegewezen taak te volbrengen, en ze zullen worden uitgerust met explosieven en aanvalsgeweren om dit te doen. Bij het bereiken van de missie wordt de speler beloond met XP en buit, en deze XP's kunnen worden gebruikt om een ​​niveau omhoog te gaan.

Wat de gameplay nog interessanter maakt, is het feit dat spelers om back-up kunnen roepen terwijl ze tegen genezers en andere vijanden vechten; hierdoor kunnen andere spelers meedoen.

De speler kan ook een 'clan' vormen, die plaats biedt aan maximaal 50 spelers tegelijk. Als je deel uitmaakt van een clan, kun je een gamecommunity opbouwen. Ook kun je verschillende groepsactiviteiten samen uitvoeren.

The Division 2 is een open-wereldspel dat zich afspeelt in Washington D.C. en biedt 180 verschillende soorten wapens en andere uitrustingen om te verzamelen; spelers kunnen ze 'maken' door bestaande te ontmantelen.

De mensen die The Division 2 kopen krijgen toegang tot allerlei post-launch content, zoals nieuwe verhaalmissies, gratis updates en betaalde DLC's (downloadbare content). Dus als je alles wilt ervaren wat de game te bieden heeft, zorg er dan voor dat je de game koopt in plaats van hem te huren.

Om terug te komen op het punt, we laten je niet langer wachten en beantwoorden je twijfels over de platformonafhankelijke status van The Division 2.

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022?

Tom Clancy's The Division 2 heeft platformonafhankelijke compatibiliteit, maar alleen tussen pc en Stadia. Afgezien daarvan is er geen platformonafhankelijke ondersteuning voor enig ander platform in The Division 2 . Dit betekent dat spelers die pc en Stadia gebruiken The Division 2 naast elkaar kunnen spelen, maar niet met de spelers op andere platforms.

 Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022?

The Division 2 heeft een aantal spannende functies; sommige mensen zullen van ze houden, terwijl anderen dat niet zullen doen. De enige platformonafhankelijke compatibiliteit van de game is tussen pc en Stadia, maar dit kan in de toekomst veranderen naarmate er meer platforms worden uitgebracht.

Als je van third-person shooters zoals Ghost Recon Wildlands houdt, kun je The Division 2 misschien ook leuk vinden op je pc, omdat deze betere graphics heeft dan zijn console-tegenhangers.

Dit lijkt een goede zaak, maar hoewel het concept van platformonafhankelijk gamen op papier uitstekend lijkt, is het om de volgende reden een uitdaging om het in de praktijk te brengen:

 • De belangrijkste reden hiervoor is dat ontwikkelaars rekening moeten houden met alle verschillende apparaten die spelers zouden kunnen gebruiken. Een game spelen op pc betekent niet dat je diezelfde game ook op PlayStation of Xbox kunt spelen, zelfs als het op dat platform kan worden uitgevoerd.
 • Een ander groot probleem met platformonafhankelijk gamen zijn de bedieningselementen. Op een pc gebruik je een muis en toetsenbord, terwijl consoles meestal controllers gebruiken. Hoewel je bij bepaalde games je eigen controleschema kunt aanpassen, werkt dit in de praktijk niet altijd, vooral wanneer gamers op verschillende platforms spelen.

Zowel ontwikkelaars als hardwarefabrikanten moeten naar invoer- en uitvoerproblemen kijken om spelers een authentieke platformonafhankelijke ervaring te bieden.

Ook gerelateerd: Is Trove platformoverschrijdend in 2022?

Is The Division 2 platformonafhankelijke Xbox One en Stadia?

 Is The Division 2 platformonafhankelijke Xbox One en Stadia?

Nee, Tom Clancy's The Division 2 biedt geen platformonafhankelijke ondersteuning tussen Xbox One en Stadia. Dit beperkt de interactie van de spelers van deze platforms tot alleen hun platform.

Console-gamers die dit hebben gekocht, zijn misschien teleurgesteld over het gebrek aan platformonafhankelijke ondersteuning tussen hun voorkeursplatform en Stadia. Toch zeggen sommige mensen dat dit helemaal geen slechte zaak is. De reden daarvoor is dat aangezien Stadia nieuw is, het meer kan profiteren van zijn exclusiviteit dan Xbox One.

Is The Division 2 platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc?

Nee, The Division 2 is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en pc. Dus de spelers die PS4 gebruiken, kunnen alleen spelen met andere PS4 die gamers gebruiken. Dit komt omdat Ubisoft alleen cross-play tussen pc en Stadia in The Division 2 heeft ingeschakeld.

Het gebrek aan platformonafhankelijke ondersteuning tussen deze twee platforms zal waarschijnlijk sommige spelers teleurstellen. Toch zullen ze het moeten accepteren omdat Ubisoft geen verdere details heeft gegeven over platformonafhankelijke ondersteuning.

Is The Division 2 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

 Is The Division 2 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Er is geen platformonafhankelijke compatibiliteit tussen pc en Xbox One in The Division 2. Dus als je The Division 2 op pc speelt, kun je niet matchen met iemand die Xbox One gebruikt.

Dit komt omdat er geen platformonafhankelijke ondersteuning is voor Xbox One in The Division 2. Hoewel pc-spelers kunnen matchen met degenen die Stadia gebruiken, is dit niet hetzelfde voor Xbox One-spelers.

Is The Division 2 platformonafhankelijke Stadia en pc?

Ja, Tom Clancy's The Divison 2 is platformonafhankelijk tussen Stadia en pc. Dit betekent dat de spelers die pc of Stadia gebruiken, samen The Division 2 kunnen spelen.

Degenen die geen fan zijn van cross-play hebben een optie om cross-platform matching op beide platforms uit te schakelen. De spelers kunnen dit eenvoudig doen via de optie 'instellingen'.

Is The Division 2 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is The Division 2 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Nee, The Division 2 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat de spelers die PS4 of PS5 gebruiken, alleen op hun eigen platform worden geïsoleerd.

Spelers moeten extra voorzichtig zijn voordat ze het platform kiezen om The Division 2 te spelen, want als je eenmaal op een bepaald platform begint, zit je er waarschijnlijk aan vast totdat je het spel hebt uitgespeeld.

Controleer ook: Is Castle Crashers platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is ARPG?

ARPG, ook wel actie-rollenspellen genoemd, is een videogamegenre dat elementen uit zowel actie- als rollenspellen combineert. In plaats van turn-based gevechten zoals traditionele RPG's, neemt de speler de controle over zijn personage in realtime over en gebruikt hij moderne bedieningselementen, zoals een driedimensionaal bewegingspad of sneltoetsen op het toetsenbord, om verschillende acties op het personage te activeren.

2. Wat is het genre van The Division 2?

The Division 2 kan worden gecategoriseerd als een third-person action role-playing game met een tactische schietpartij in de gameplay. Het biedt een multiplayer-modus zodat je met of tegen andere spelers kunt spelen.

3. Wat is generatieoverschrijdende ondersteuning?

Cross-generation of cross-gen is een functie in videogames waarmee spelers op dezelfde familieconsoles van verschillende generaties kunnen spelen.

4. Wat is het verschil tussen cross-play, cross-save en cross-gen?

Cross-play verwijst naar het vermogen van spelers op verschillende hardware of software om met/tegen elkaar te spelen. Cross-save betekent dat de voortgang door een speler op meerdere platforms wordt opgeslagen, zodat ze hun spel kunnen oppakken op elk platform waarvoor ze het hebben. Cross-gen betekent dat spelers op platforms van verschillende generaties van dezelfde console kunnen spelen.

5. Heeft Divisie 2 een cross-save?

Net als zijn cross-play-status, heeft The Division 2 cross-save, maar alleen voor pc en Stadia. De spelers kunnen dus alleen hun voortgang tussen deze twee platforms overdragen.

6. Heeft Divisie 2 generatieoverschrijdend?

Nee, Tom Clancy's The Division 2 biedt geen ondersteuning voor meerdere generaties. Dit betekent dat de PS4- en PS4-spelers niet samen kunnen spelen.

7. Waarom willen spelers cross-play?

Cross-play is een populaire functie geworden in videogames omdat het spelers in staat stelt verbinding te maken met een groter spelersbestand. Het biedt ook meer mogelijkheden om wedstrijden en tegenstanders te vinden voor multiplayer-spellen.

8. Ondersteunt Ubisoft cross-play?

Ja, Ubisoft ondersteunt cross-play, maar slechts voor een paar van zijn games. De games die cross-play ondersteunen zijn Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege en For Honor.

9. Als een game geen cross-play heeft, kan ik dan nog steeds met mijn vrienden spelen?

Als een game geen cross-play-ondersteuning heeft, kun je alleen met of tegen andere spelers spelen die hetzelfde hardware- of softwareplatform gebruiken als jij.

Bekijk meer: Is Dark Souls 3 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuwe ARPG met meeslepende gameplay, moet je Tom Clancy's The Division 2 proberen. Hoewel deze game platformonafhankelijke mogelijkheden biedt tussen pc en Stadia, valt het op andere platforms mee. De platformonafhankelijke status definieert echter niet wat de game te bieden heeft.

De gameplay van Division 2 is leuk en boeiend; we raden het aan als alternatief als je favoriete titel niet snel uitkomt of als je iets anders wilt dan het gebruikelijke RPG-aanbod. Heb je vragen over dit artikel over 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?'? Laat hieronder een reactie achter!

Eén opmerking over Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]

 1. Mica zegt: 19 juli 2022 om 22:22

  Divisie 2 maakt cross-play tussen PS4 en PS5 mogelijk. Ik weet dit omdat mijn partner en ik samen spelen. De ene op ps4 de andere op ps5 en we wisselen ook van console. Dus alles goed vanaf juni/juli 2022

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor PS4, PS5, Xbox One, pc, enz. (crossplay). Of UFC 4 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Acer-laptops in 2022? We hebben 30+ laptops getest om de beste Acer-laptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met verschillende budgetten.
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Stopt Fortnite in 2022? Het wordt een hot topic als geruchten zich verspreiden. In dit artikel gaan we in op deze vraag en proberen we de geruchten de kop in te drukken.
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
Dit artikel gaat over de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022). Het is een ranglijst van alle beste kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt.
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
Op zoek naar de beste laptops voor streaming in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops te vinden die twitch/youtube-games of video streamen.
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Magnum Quest-niveaulijst (2022) is een gemakkelijke manier om erachter te komen wie de beste helden in het spel zijn. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder schade, snelheid en speciale vaardigheden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.