Hoofd Platformoverschrijdend Is The Forest Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is The Forest Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 Is The Forest Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 5 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

The Forest is een first-person horrorspel waarin je je weg uit het bos moet vinden terwijl je achtervolgende mensachtige wezens moet vermijden. Het is een van die spellen waarbij je wel twee keer nadenkt over een wandeling in het bos!

Een van de moeilijkste dingen bij het ontwikkelen van een game is ervoor te zorgen dat deze op meerdere platforms kan worden gespeeld zonder verlies van kwaliteit of functies. Cross-platform compatibiliteit maakt een game toegankelijk voor een veel breder publiek.

Als je wilt weten 'Is The Forest cross-platform in 2022?', dan is deze blogpost iets voor jou. We gaan The Forest bekijken en kijken of het platformonafhankelijk is.

Ook handig: Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Het bos - een snelle introductie

Het bos is een survival-horrorspel in een open wereld dat zich afspeelt in het bos. Je moet een boomhut hebben en proberen te overleven tegen mannequins en andere spelers die er alles aan doen om je te doden.

 Het bos - een snelle introductie

Om meer van de kaart te onthullen, verken je rond voor oriëntatiepunten of rotsen. Als je worstelt met hulpbronnen zoals hout of bessen, probeer dan de diepten van het bos te verkennen.

The Forest is een survivalgame met de twist dat je jouw wereld deelt met andere spelers. Dit betekent dat, tenzij je alleen wilt zijn of in de modus voor één speler wilt spelen, je niet alleen moet strijden tegen vijandige dieren in het wild en natuurlijke gevaren, maar ook tegen agressieve mensen die je bezittingen misschien liever willen hebben dan dat ze een ander leven willen. dag.

Als dit zelfs voor ervaren gamers als een moeilijke situatie klinkt, stel je dan voor hoe schrijnend het zou kunnen zijn als dit de eerste keer was dat je videogames speelt!

Is The Forest Cross-Platform in 2022?

The Forest is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat als je The Forest met je vrienden wilt spelen, je op hetzelfde platform moet zijn. Dit kan een beetje een teleurstelling zijn, omdat het de manieren beperkt waarop je met andere mensen kunt spelen.

 Is The Forest Cross-Platform in 2022?

Pc-spelers kunnen niet spelen met consolespelers en vice versa. Dit kan in de toekomst worden gewijzigd, maar vanaf nu is compatibiliteit tussen platforms geen optie.

Als je op zoek bent naar een game die je met je vrienden kunt spelen, ongeacht het platform waarop ze spelen, dan is The Forest misschien niet iets voor jou. Als je echter op zoek bent naar een game die je een intense en meeslepende ervaring geeft, dan is The Forest zeker het overwegen waard!

Het goede nieuws is dat Endnight Games, de ontwikkelaars van The Forest, werken aan platformonafhankelijke ondersteuning. Het team is duidelijk geweest dat dit hun topprioriteit is, omdat het voor veel spelers een populaire toevoeging aan het spel zou zijn.

Er zijn veel redenen waarom The Forest niet platformonafhankelijk compatibel is:

 • Een van de redenen achter deze beslissing is dat het veel meer werk- en ontwikkeltijd zou vergen dan ze zich op dit moment kunnen veroorloven.
 • Een andere reden kan zijn dat spelers op het ene systeem de opgeslagen games van anderen niet kunnen herkennen of zien, wat betekent dat inhoud zoals gebouwen in The Forest niet naar een ander platform kan worden overgedragen.
 • Het team werkt nog aan een aantal andere functies die ze aan de game willen toevoegen voordat platformonafhankelijke ondersteuning kan worden geïmplementeerd.
 • Zelfs als platformonafhankelijke compatibiliteit wordt toegevoegd, bestaat de kans dat het niet op elk platform dezelfde ervaring zal zijn.

Dit betekent wel dat je niet kunt spelen met je vrienden die verschillende platforms hebben, maar platformonafhankelijke compatibiliteit is nog in ontwikkeling en wordt voor de toekomst gepland. Dus als je later met vrienden wilt spelen, houd dan updates in de gaten!

Ook gerelateerd: Is Dayz platformonafhankelijk in 2022?

Is The Forest platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is The Forest platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

The Forest is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat als je op pc speelt, je niet kunt spelen met mensen die de game op PS-consoles spelen en vice versa.

Er is nog steeds geen nieuws of dit in de toekomst zal veranderen of niet. Voor nu moet je met mensen op hetzelfde platform als jij spelen.

Is The Forest platformonafhankelijke Xbox en pc?

Nee, The Forest is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox. Dit betekent dat jij en je vrienden op hetzelfde platform moeten spelen om samen te kunnen spelen. Xbox-spelers kunnen niet spelen met pc-spelers en vice versa.

Het slechte nieuws is dat er geen indicatie is of dit in de toekomst zal veranderen of niet, maar er is bevestigd dat platformonafhankelijke compatibiliteit op dit moment niet mogelijk is.

Is The Forest platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

 Is The Forest platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Helaas is The Forest niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dus als je op een PS4 speelt en je vrienden spelen op een Xbox One, kun je niet samen spelen.

Om samen te spelen, moeten jij en je vrienden op hetzelfde platform zijn. Dit kan een beetje frustrerend zijn voor diegenen die The Forest willen ervaren met hun vrienden, ongeacht op welke console ze spelen.

Is The Forest platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Je zult blij zijn te weten dat The Forest platformonafhankelijk compatibel is tussen PS4 en PS5. Het betekent dat je kunt spelen met je vrienden die het spel spelen op een van de twee consoles.

We weten dat dit iets is waar veel mensen op hebben gewacht, dus het is geweldig nieuws dat de ontwikkelaars dit hebben bevestigd. Cross-platform spelen is zeker iets om op te letten als je een fan bent van het spel!

Controleer ook: Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is er enig verschil in gameplay tussen platforms, behalve de grafische kwaliteit?

Er wordt gespeculeerd dat de bedieningselementen voor elk platform anders zouden zijn en dat er inhoud exclusief voor bepaalde platforms kan zijn. Er wordt ook gespeculeerd dat sommige inhoud mogelijk niet van het ene platform naar het andere wordt overgedragen.

2. Hoe wordt mijn voortgang opgeslagen als ik van platform wissel?

Je voortgang is specifiek voor het platform waarop je speelt en kan niet worden overgedragen. Dit betekent dat je gebouwen, items en andere content in de game niet worden overgedragen als je van platform wisselt.

3. Heeft The Forest een Mac- of Linux-versie?

The Forest is niet uitgebracht op Mac. Er is echter een Linux-versie beschikbaar via Steam's Proton-compatibiliteitslaag.

4. Kan ik met mensen op verschillende platforms spelen?

Helaas kun je The Forest niet spelen met iemand die het spel op een ander platform dan het jouwe speelt. Dit betekent dat als je op pc speelt terwijl je vrienden het op PS-consoles spelen, ze op geen enkele manier kunnen meedoen of je kunnen helpen.

5. Wat betekent kruisprogressie en is The Forest kruisprogressie?

Cross-progressie betekent dat je voortgang in het spel wordt opgeslagen en kan worden overgedragen naar een ander platform. Dit is vanaf nu niet mogelijk met The Forest en het is onbekend of het ooit zal worden geïmplementeerd.

6. Waarom willen spelers cross-play?

Cross-play zou spelers in staat stellen om met hun vrienden te spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Dit zou gunstig zijn voor degenen die met vrienden willen spelen, maar dat niet kunnen vanwege verschillende platforms. Het zou ook helpen het aantal servers te verminderen en matchmaking voor iedereen gemakkelijker te maken.

7. Als een game niet platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het slecht is?

Nee, niet alle games hoeven platformonafhankelijk te zijn om goed te zijn. Er zijn veel geweldige games die niet platformonafhankelijk zijn en nog steeds worden ze door miljoenen spelers gespeeld. De beslissing om een ​​game al dan niet platformonafhankelijk te maken, is aan de ontwikkelaars en dit is niet noodzakelijk een weerspiegeling van de kwaliteit van de game.

Bekijk meer: Is Human: Fall Flat Cross-Platform in 2022?

Conclusie

The Forest is een survival-horrorspel dat in 2018 is uitgebracht. Het is tot nu toe niet platformonafhankelijk geweest, maar het is mogelijk voor de ontwikkelaars om een ​​dergelijke functie later toe te voegen.

Als je op pc speelt, kun je alleen spelen met mensen die de game ook op pc spelen. Hetzelfde geldt voor PS-consoles en Xbox One. Cross-platform compatibiliteit is echter mogelijk tussen PS4 en PS5.

Hopelijk is dit artikel over 'Is The Forest platformonafhankelijk in 2022?' heeft een aantal van uw vragen over platformonafhankelijke compatibiliteit in The Forest beantwoord! Zo niet, laat dan hieronder een reactie achter!

Een opmerking over Is The Forest Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 1. Aras zegt: 1 augustus 2022 om 1:09 uur

  bos is het beste spel van het woord

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.