Hoofd Platformoverschrijdend Is theHunter Call of the Wild Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is theHunter Call of the Wild Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]

 Is theHunter Call of the Wild Cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox] 13 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

theHunter: Call of the Wild is een simulatievideogame waarmee de speler de sensatie van jagen in verschillende omgevingen kan ervaren. Deze werd uitgebracht op 16 februari 2017 en is sindsdien beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox-serie X/S, PS4 en PS5.

Maar de vraag 'Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijk in 2022?' komt op in de hoofden van veel gamers. Ons artikel van vandaag zal deze vraag beantwoorden en ook enig licht werpen op de platformonafhankelijke game-ervaring.

Cross-platform is een functie waarmee verschillende gamers samen kunnen spelen, ongeacht de console of het apparaat dat ze gebruiken. Een PS4-speler kan bijvoorbeeld met een Xbox-speler spelen in een game die platformonafhankelijk is. Tegenwoordig worden steeds meer games platformonafhankelijk omdat het spelers een betere game-ervaring geeft.

Ook handig: Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

theHunter: Call of the Wild - Een snelle introductie

theHunter: Call of the Wild is een first-person shooter-videogame die is ontwikkeld door Expansive Worlds en uitgegeven door Avalanche Studios. De game speelt zich af op verschillende locaties over de hele wereld, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika. Spelers kunnen ervoor kiezen om in de modus voor één speler of voor meerdere spelers te spelen.

 theHunter Call of the Wild - Een snelle introductie

In het spel nemen spelers de rol van jager op zich en zijn ze belast met het volgen en jagen op verschillende soorten dieren in verschillende omgevingen. Er is een reeks wapens die kunnen worden gebruikt om de dieren te doden, waaronder geweren, bogen, kruisbogen, pistolen en vallen.

De gameplay van theHunter: Call of the Wild lijkt erg op die van zijn voorganger, theHunter: Primal. Er zijn echter enkele nieuwe functies in het spel die het uitdagender en spannender maken. Zo kent de game nu een dag-nachtcyclus, waardoor spelers afhankelijk van het tijdstip van de dag met verschillende soorten dieren te maken krijgen.

Is theHunter: Call of the Wild Cross-Platform in 2022?

Nee, theHunter: Call of the Wild is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat spelers die verschillende apparaten of consoles gebruiken niet samen in dezelfde game kunnen spelen. Spelers die op een pc spelen, kunnen bijvoorbeeld niet meedoen met iemand die de game op een PS4 of PS5 speelt.

 Is theHunter: Call of the Wild Cross-Platform in 2022?

Dit kan in de toekomst echter veranderen, aangezien de ontwikkelaars manieren zoeken om de game platformonafhankelijk te maken. Tot nu toe is er geen officieel woord over wanneer en of dit zal gebeuren. In de tussentijd kunnen spelers nog steeds genieten van de game op hun eigen platform met andere spelers die hetzelfde apparaat gebruiken.

theHunter: Call of the Wild is een geweldig spel om alleen of met vrienden en familie te spelen. Laat het gebrek aan platformonafhankelijke ondersteuning je er dus niet van weerhouden om van het spel te genieten. Wie weet kun je in de toekomst met vrienden op verschillende apparaten spelen.

Als theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke ondersteuning biedt, zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Makkelijk om spelers te vinden: Als de game platformonafhankelijk is, is het veel gemakkelijker om mensen te vinden om mee te spelen.
 • Je bent niet beperkt tot alleen spelen met degenen die hetzelfde apparaat hebben als jij.
 • Grotere spelersbasis: een grotere spelersbasis betekent dat er meer mensen zijn om mee te spelen en meer concurrentie.
 • Dit kan het spel leuker maken en ook bijdragen aan de replaywaarde.
 • Meer mensen om mee te communiceren: Met een groter spelersbestand heb je meer mensen om mee te communiceren in het spel.
 • Dit kan leiden tot het maken van nieuwe vrienden en connecties.

Tot nu toe is er nog geen platformonafhankelijke functie beschikbaar in de game. Dus tijdens het spelen van theHunter: Call of the Wild, ben je beperkt tot het spelen met degenen die hetzelfde apparaat gebruiken als jij. Maar verlies de hoop niet, want de ontwikkelaars zijn op zoek naar manieren om de game platformonafhankelijk te maken.

Ook gerelateerd: Is Insurgency Sandstorm platformoverschrijdend in 2022?

Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, theHunter: Call of the Wild is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat als je de game op een pc speelt, je niet kunt meedoen met iemand die de game op een PS4 speelt.

Dit nieuws kan voor sommigen een teleurstelling zijn, vooral degenen met vrienden die verschillende apparaten of consoles bezitten. De game is echter nog steeds speelbaar op beide platforms en biedt een geweldige jachtervaring, maar je zult beperkt zijn tot het spelen met degenen die hetzelfde apparaat hebben als jij.

Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, theHunter: Call of the Wild is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dus als je op pc speelt, kun je niet met je Xbox One-vrienden spelen en vice versa. Het spel is alleen speelbaar op het platform waarvoor het is gekocht. Dus als je met vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat je allemaal op hetzelfde platform zit.

Het nadeel hiervan is dat de populatie van de game wordt verdeeld tussen pc en Xbox One, en het zal moeilijker zijn om overeenkomsten te vinden. De ontwikkelaars werken echter aan een cross-play-oplossing voor de toekomst. Dus hopelijk zal de game in de nabije toekomst platformonafhankelijk zijn.

Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

 Is theHunter Call of the Wild platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Nee, theHunter: Call of the Wild is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Als je op Xbox One speelt, is je gamevoortgang niet beschikbaar op PS4 en vice versa. Dit kan in de toekomst veranderen, maar op dit moment is dat nog niet het geval.

Xbox One en PS4 zijn twee verschillende platforms met een verschillende architectuur. Dit betekent dat de game niet op beide platformen tegelijk kan worden gespeeld. De game-engine is anders en sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op beide platforms.

Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, theHunter: Call of the Wild is platformonafhankelijk compatibel tussen PS4 en PS5. Je kunt met vrienden spelen op PS4 of PS5. Is dat niet geweldig? Je kunt je opgeslagen gegevens ook overzetten van PS4 naar PS5 en vice versa. Dus als je op zoek bent naar een game om met vrienden te spelen op beide generaties PlayStation, dan is theHunter: Call of the Wild een perfecte keuze.

Dit nieuws is geweldig voor alle fans van de game die zich zorgen maakten over de toekomst van de game. Nu kunnen ze genieten van de game op zowel PS4 als PS5. Dus maak je geen zorgen als je een fan bent van de game, je kunt er nog steeds van genieten op je huidige console. En als je op zoek bent naar een game om met vrienden te spelen op zowel PS4- als PS5-consoles, dan is de game een perfecte keuze.

Is theHunter: Call of the Wild platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is theHunter Call of the Wild platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, theHunter: Call of the Wild is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dus als je een Xbox One hebt, kun je nog steeds spelen met je vrienden die een Xbox Series X/S hebben. Ontwikkelaars zeiden dat de game op beide platforms in native resolutie kan worden uitgevoerd.

Spelers mogen geen verschil verwachten in de prestaties, graphics of functies van het spel. De game zal op andere manieren profiteren van de toegenomen kracht van de Series X/S, zoals laadtijden en framerates.

Controleer ook: Is NBA 2K22 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn first-person videogames?

First-person videogames zijn games die de speler in de schoenen van de hoofdrolspeler plaatsen, waardoor ze de gamewereld vanuit hun perspectief kunnen zien en ermee kunnen omgaan. Deze manier van spelen wordt vaak gebruikt voor horror- en avontuurtitels, omdat het spelers een meer meeslepende ervaring kan bieden.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om voortgang, items en prestaties van het ene platform naar het andere over te dragen. Dit betekent dat als je een game op de ene console begint te spelen en vervolgens overschakelt naar het spelen op een andere console, je voortgang wordt overgedragen.

3. Is theHunter: Call of the Wild een cross-progressie?

Ja, theHunter: Call of the Wild ondersteunt cross-progressie, maar alleen tussen PS4 en PS5 of Xbox One en Xbox Series X/S. Dus als je op pc speelt, is je voortgang niet beschikbaar op andere consoles.

4. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is de mogelijkheid om een ​​game op meerdere generaties consoles te spelen. Een game die bijvoorbeeld meerdere generaties ondersteunt, zou op zowel de PS4 als de PS5 kunnen worden gespeeld. theHunter: Call of the Wild is generatieoverschrijdend.

5. Hoeveel spelers kunnen in theHunter: Call of the Wild spelen?

Maximaal acht spelers kunnen spelen in theHunter: Call of the Wild. Dit betekent dat je een team kunt vormen met je vrienden en samen de uitdagingen van de wildernis kunt aangaan.

6. Waarom willen spelers platformonafhankelijk spelen?

Cross-platform spelen stelt spelers in staat om samen te werken met hun vrienden, ongeacht op welke console ze spelen. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot alleen spelen met mensen die dezelfde console hebben als jij. Het opent ook de mogelijkheid om met mensen van over de hele wereld te spelen, aangezien er meer mensen zijn met verschillende consoles.

7. Is er een nadeel van platformonafhankelijk spelen?

Het grootste nadeel van platformonafhankelijk spelen is dat het soms onstabiel kan zijn. Dit komt omdat de servers voor elke console meestal anders zijn en mogelijk niet altijd compatibel zijn met elkaar. Dit kan ertoe leiden dat spelers worden losgekoppeld van hun spel of dat hun voortgang wordt gereset.

8. Wat moet ik doen als ik niet met spelers op andere consoles wil spelen?

Als je niet met spelers op andere consoles wilt spelen, kun je platformonafhankelijk spelen uitschakelen in de instellingen van de game. Dit voorkomt dat je wordt gematcht met spelers op andere consoles en dat je alleen wordt gematcht met spelers die dezelfde console hebben als jij.

Bekijk meer: Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022?

Conclusie

theHunter: Call of the Wild is momenteel niet platformonafhankelijk. De ontwikkelaars hebben echter gezegd dat ze de game in de toekomst platformonafhankelijk willen maken. Dus voorlopig moet je gewoon genieten van de game op je favoriete platform.

We hopen dat je deze 'Is theHunter: Call of the Wild cross-platform in 2022?' hebt gevonden. artikel nuttig. Als je vragen of suggesties hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.