Hoofd Platformoverschrijdend Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]

  Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 3 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Tribes of Midgard, het populaire strategiespel met een Noors thema, is al een tijdje uit. En een van de grote vragen die spelers sinds de release hebben gehad, is of het platformonafhankelijk kan worden gespeeld. In dit artikel zullen we het bewijs bekijken en concluderen 'Is Tribes of Midgard platformonafhankelijk in 2022?'

Elke platformonafhankelijke game lijkt tegenwoordig een vorm van cross-play te hebben. De mogelijkheid om met je vrienden te spelen, ongeacht op welke console ze spelen, is een verkoopargument geworden voor veel games. Daarom is het belangrijk om te weten of Tribes of Midgard cross-play heeft of niet.

Voordat we ingaan op de vraag of Tribes of Midgard al dan niet platformonafhankelijk is, laten we eerst definiëren wat we bedoelen met 'platformonafhankelijk'. Een platformonafhankelijke game is een game die op meer dan één type gameplatform kan worden gespeeld. Dit kan van alles zijn, van een pc tot een console tot een mobiel apparaat. Laten we met dat in gedachten wat meer over het spel leren.

Ook handig: Is Rocket League platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Tribes of Midgard - Een snelle introductie

Stammen van Midgard is een actie-rollenspel survival-videogame die werd uitgebracht in 2021. De game heeft over het algemeen positieve recensies ontvangen en wordt geprezen om zijn mechanica en gameplay. De procedureel gegenereerde wereld en de mogelijkheid om als Vikingleider te spelen, zijn enkele van de meest populaire functies van het spel.

  Tribes Of Midgard - Een snelle introductie

De game speelt zich af in een procedureel gegenereerde wereld waarin spelers de rol van een Viking-hoofdman op zich nemen. Het doel van het spel is om je stam naar de overwinning te leiden door middelen te verzamelen, structuren te bouwen en vijanden af ​​te weren. Om dit te doen, moet je strategie en sluwheid gebruiken. De game is beschikbaar op Windows, PlayStation 4 en PlayStation 5.

De middelen in het spel worden procedureel gegenereerd, wat betekent dat elke keer dat je speelt, de wereld er anders uitziet. De game heeft ook een dag/nacht-cyclus en weersomstandigheden die de gameplay kunnen beïnvloeden. Er zijn twee verschillende spelmodi: modus voor één speler en modus voor meerdere spelers.

Nu we iets meer weten over Tribes of Midgard, laten we eens kijken naar 'Is Tribes of Midgard platformonafhankelijk in 2022?'

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Tribes of Midgard is momenteel niet platformonafhankelijk. Het betekent dat je dit spel niet met vrienden op andere systemen kunt spelen. Als je bijvoorbeeld op een pc speelt, kun je niet spelen met iemand die op PlayStation zit.

De ontwikkelaars van de game, Norsfell Games, hebben niets gezegd over cross-play of cross-platform ondersteuning. Ze hebben echter gezegd dat ze 'het onderzoeken'. Dit is een goed teken dat ze op zijn minst de mogelijkheid overwegen om deze functie in de toekomst toe te voegen.

  Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022?

Voordelen van Tribes of Midgard die platformonafhankelijk zijn (als dat zo was):

  • De eerste is dat spelers hiermee met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Dit is tegenwoordig een groot verkoopargument voor veel games, en het is iets waar Tribes of Midgard van zou kunnen profiteren.
  • Een ander voordeel van het feit dat het spel platformonafhankelijk is, is dat het zijn spelersbestand zou vergroten. Als het op meerdere platforms beschikbaar zou zijn, zouden meer mensen het spel kunnen spelen. Dit zou goed zijn voor de algehele populariteit van het spel en zou kunnen leiden tot meer verkopen.
  • Omdat Tribes of Midgard platformonafhankelijk is, zou het het voor mensen gemakkelijker maken om tussen platforms te schakelen. Als iemand bijvoorbeeld de game op zijn pc wilde spelen, maar zijn vriend had een PlayStation, dan zou hij dat zonder problemen kunnen doen. Dit zou het spel toegankelijker kunnen maken voor mensen die het willen spelen.

Ook gerelateerd: Is Far Cry 6 platformonafhankelijk in 2022?

Is Tribes of Midgard platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

Nee, Tribes of Midgard is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dit betekent dat je de game niet kunt spelen met je vrienden die op Xbox One zitten. Het is belangrijk op te merken dat de game ook niet platformonafhankelijk is tussen pc en PlayStation.

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen PS4 en Nintendo Switch?

  Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen PS4 en Nintendo Switch?

Nee, dat is het niet. Cross-platform spelen zou fantastisch zijn, maar is op dit moment niet beschikbaar. Hopelijk zullen de ontwikkelaars deze functie in de toekomst toevoegen, zodat iedereen samen van de game kan genieten. Tot die tijd kunnen we alleen maar dromen.

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en PS5?

Nee, Tribes of Midgard is niet platformonafhankelijk tussen Xbox Series X/S en PS5. Dit betekent dat jij (PS5) niet kunt spelen met vrienden die de game op Xbox Series X/S hebben.

Cross-platform spelen zou een geweldige functie zijn, maar is op dit moment niet beschikbaar. Hopelijk zullen de ontwikkelaars deze functie in de toekomst toevoegen, zodat iedereen samen van het spel kan genieten. Dit is teleurstellend nieuws voor Xbox- en PS5-gamers die hoopten deel te nemen aan de actie, maar het is niet geheel verrassend gezien de focus van de game op de Noorse mythologie en goden.

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen MacOS en pc?

  Is Tribes Of Midgard Cross Platform tussen MacOS en pc?

Nee, Tribes of Midgard is niet platformonafhankelijk tussen macOS en pc. Het spel is alleen beschikbaar op pc. macOS-gebruikers moeten een Windows-emulator gebruiken om het spel te spelen. Er zijn veel verschillende emulators beschikbaar, zoals Boot Camp, Parallels Desktop en VMware Fusion. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus doe wat onderzoek om degene te vinden die het beste voor u werkt.

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen Linux en Stadia?

Nee, op dit moment kun je Tribes of Midgard alleen spelen op pc via Steam en Stadia. De game is momenteel niet beschikbaar op Linux, maar ontwikkelaars werken eraan! Hoewel de game nog niet op Linux is uitgebracht, hebben de ontwikkelaars zeer goed gereageerd op de community en werken ze er hard aan om het mogelijk te maken. We hopen dat ze ons dit geweldige spel snel brengen!

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen PS4 en PS5?

  Is Tribes Of Midgard platformoverschrijdend tussen PS4 en PS5?

Ja, Tribes of Midgard is speelbaar op zowel PS4 als PS5. Je kunt je opgeslagen gegevens overzetten van je PS4 naar je PS5, maar niet andersom. Dit is goed nieuws voor degenen onder ons die uitkijken naar het spelen van de game op beide consoles. Het betekent dat we niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen op de PS5-console.

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en pc?

Nee, Tribes of Midgard is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en pc. Hierin staat dat als je met vrienden op beide systemen wilt spelen, je de game twee keer moet kopen.

Dit nieuws is teleurstellend voor degenen onder ons die hoopten op wat platformonafhankelijk spelen. De game is nog steeds erg leuk, maar het zou nog beter zijn als we met onze vrienden op verschillende systemen zouden kunnen spelen. Hopelijk zullen de ontwikkelaars deze functie in de toekomst toevoegen.

Controleer ook: Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is cross-play?

Cross-play is de mogelijkheid om met spelers op verschillende spelplatforms te spelen. U kunt bijvoorbeeld op uw PlayStation spelen en worden vergeleken met iemand die op hun Xbox speelt. Deze functie is al een tijdje beschikbaar in sommige games, maar het is pas sinds kort dat we deze vaker hebben gezien.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om je voortgang van het ene platform te nemen en voort te zetten op een ander. Als je bijvoorbeeld een game op je PS4 hebt gespeeld en je besluit over te schakelen naar spelen op je pc, kun je je voortgang meenemen. Deze functie is niet zo gebruikelijk als cross-play, maar begint steeds vaker voor te komen.

3. Wat is generatieoverschrijdend spelen?

Cross-generationeel spelen is de mogelijkheid om te spelen met spelers van verschillende generaties consoles. Je zou bijvoorbeeld op je PlayStation 4 kunnen spelen en worden vergeleken met iemand die op hun PlayStation 5 speelt. Deze functie is nog steeds vrij zeldzaam, maar begint ook steeds gebruikelijker te worden.

4. Kunnen Tribes of Midgard offline worden gespeeld?

Nee, Tribes of Midgard kan niet offline worden gespeeld. Dit komt omdat de game een online multiplayer-game is. Je kunt het spel echter wel in de modus voor één speler spelen als je een internetverbinding hebt.

5. Wat is het aantal spelers voor Tribes of Midgard?

Het aantal spelers voor Tribes of Midgard is 10. Dit omvat zowel menselijke als AI-spelers.

6. Is Tribes of Midgard het waard?

Ja, Tribes of Midgard is zeker de moeite waard. Het spel is erg leuk en heeft veel te bieden. Het wordt ook voortdurend bijgewerkt met nieuwe inhoud, dus je zult je nooit vervelen.

Bekijk meer: Is Among Us platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Dus, is Tribes of Midgard platformonafhankelijk in 2022? Helaas is het antwoord nee. De ontwikkelaars hebben echter gezegd dat ze in de toekomst een platformonafhankelijke versie willen maken. Dus als je geïnteresseerd bent om dit spel te spelen, moet je nog even wachten.

We hopen dat dit artikel nuttig was. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.