Hoofd Platformoverschrijdend Is Tricky Towers platformoverschrijdend in 2022? ]PC, PS4, Xbox One]

Is Tricky Towers platformoverschrijdend in 2022? ]PC, PS4, Xbox One]

  Is Tricky Towers platformoverschrijdend in 2022? ]PC, PS4, Xbox One] 1 november 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Tricky Towers is een op fysica gebaseerd puzzelspel waarin spelers proberen torens te bouwen door tetromino's (blokken met verschillende vormen, meestal vier vierkante blokken) op elkaar te stapelen. De vangst is dat de torens stabiel moeten zijn en niet omvallen. Het onderwerp van vandaag is 'Is Tricky Towers platformonafhankelijk' in 2022?

Cross-platform verwijst naar het vermogen van een softwareprogramma of applicatie om op meer dan één type computerhardwareplatform of besturingssysteem te draaien. Twee spelers op verschillende gameconsoles kunnen bijvoorbeeld tegen elkaar spelen in een platformonafhankelijke game.

In de game-industrie wordt de platformonafhankelijke functie steeds populairder en noodzakelijker naarmate het aantal verschillende soorten gameplatforms, zoals personal computers (pc's), Macs, consoles, mobiele apparaten en virtual reality-headsets (VR) , blijft groeien.

De behoefte aan cross-platform spelen is ook gedreven door de opkomst van online multiplayer-games, waarmee gamers samen kunnen spelen, ongeacht het type hardware dat ze gebruiken.

Ook handig: Is The Avengers platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Tricky Towers - Een snelle introductie

Lastige Torens is een door Tetris geïnspireerde puzzelvideogame ontwikkeld en uitgegeven door WeirdBeard zelf. Het spel is gebaseerd op de fysica van tetromino's. Het spel werd uitgebracht op 2 augustus 2016 voor Microsoft Windows, macOS, Linux en PlayStation 4.

  Tricky Towers - Een snelle introductie

De release van de game voor Xbox One was op 15 september 2017 en de Nintendo Switch-versie werd uitgebracht op 11 oktober 2018. De game speelt zich af in een magische wereld waar spelers strijden in tovenaarsduels.

Om te winnen, moeten spelers de hoogste en sterkste torens bouwen die mogelijk zijn, waarbij ze hun magische krachten gebruiken om hun tegenstanders te helpen of te hinderen en fysica in hun voordeel gebruiken. De game heeft vier verschillende modi: Race, Survival, Puzzle en Versus. In de Race-modus moeten spelers hun tetromino's zo snel mogelijk op elkaar stapelen om als eerste de finish te bereiken.

In de Survival-modus moeten spelers hun tetromino's zo lang mogelijk op elkaar stapelen zonder dat hun torens omvallen. In de puzzelmodus moeten spelers specifieke uitdagingen voltooien om verder te komen. En tot slot, in de Versus-modus, strijden spelers tegen elkaar in een race om de hoogste toren te bouwen.

Is Tricky Towers platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Tricky Towers is in 2022 gedeeltelijk platformonafhankelijk. Het is platformonafhankelijk tussen Windows, macOS en Linux. Het is echter niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch, PS4 en Xbox One. Als gevolg hiervan zullen deze personen alleen concurreren met hun specifieke platforms.

  Is Tricky Towers platformoverschrijdend in 2022?

Maar er zit ook een vleugje plezier in dat de game op zijn minst platformonafhankelijk is tussen drie systemen. Dus als je een Windows-pc hebt, kun je spelen met je vrienden die macOS of Linux hebben. Dit is iets dat niet veel games bieden. De spelers kunnen dus een wedstrijd hebben met hun vrienden die op een ander systeem spelen dan zij.

Omdat ze platformonafhankelijk zijn, hebben games enkele voordelen, zoals:

  • Bereik een groter publiek: verschillende mensen hebben verschillende soorten apparaten. Door cross-platform te zijn, kan de game dus door een groter publiek worden gespeeld, wat leidt tot meer populariteit en dus meer verkoop.
  • Als het spel voor slechts één platform is ontwikkeld, en als de ontwikkelaars het naar een ander platform willen overzetten, moeten ze vanaf een zeer kostbare nul beginnen. Maar als de game platformonafhankelijk compatibel is, kan deze met slechts enkele kleine wijzigingen eenvoudig worden overgezet naar een ander platform.
  • Het ontwikkelen van een platformonafhankelijke game is eenvoudiger omdat de ontwikkelaars niet voor elk platform verschillende codebases hoeven te maken. Ze kunnen slechts één codebase maken en deze vervolgens compileren voor verschillende platforms.
  • Zoals we eerder vermeldden, kan de game door cross-platform worden gespeeld door een groter publiek, wat leidt tot meer populariteit en dus meer verkoop. En meer omzet betekent meer winst.

Ook gerelateerd: Is Warhammer Vermintide 2 platformoverschrijdend in 2022?

Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Windows en macOS?

  Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Windows en macOS?

Ja, Tricky Towers is platformonafhankelijk tussen Windows en macOS. Dankzij de platformonafhankelijke mogelijkheden van het spel kunnen spelers op beide besturingssystemen samen spelen en tegen elkaar strijden. Dit is een geweldige functie voor diegenen die willen spelen met vrienden of familieleden die mogelijk niet hetzelfde besturingssysteem als zij gebruiken.

Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen macOS en Linux?

Ja, Tricky Towers is platformonafhankelijk tussen macOS en Linux. Dankzij het platformonafhankelijke spel kunnen spelers samen spelen, ongeacht het besturingssysteem dat ze gebruiken. Dit is een fantastische functie voor mensen die willen spelen met personen die verschillende besturingssystemen gebruiken.

Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Linux en Windows?

  Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Linux en Windows?

Natuurlijk! Tricky Towers is platformonafhankelijk tussen Linux en Windows. Dit betekent dat spelers van het spel kunnen genieten, ongeacht welk besturingssysteem ze gebruiken. Of je nu Windows of Linux gebruikt, je kunt spelen met vrienden die het andere besturingssysteem gebruiken.

Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

Nee, Tricky Towers is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en Xbox One. Dit betekent echter niet dat je niet van het spel kunt genieten als je beide consoles hebt.

Je hoeft alleen maar te strijden tegen andere spelers die dezelfde console als jij gebruiken. Dit is een beetje jammer voor degenen die willen spelen met vrienden of familieleden die verschillende consoles hebben.

Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Xbox One en Nintendo Switch?

  Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Xbox One en Nintendo Switch?

Helaas is Tricky Towers niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en Nintendo Switch. Hierin staat dat als je op Xbox One speelt en je vriend op Nintendo Switch speelt, je niet samen kunt spelen.

Is Tricky Towers platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en PS4/PS5?

Zoals we eerder zeiden, is Tricky Towers niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en PS4/PS5. Tricky Towers is een uitstekende game die baat zou hebben bij het spelen met vrienden op verschillende platforms. Hopelijk zullen de ontwikkelaars in de toekomst heroverwegen en platformonafhankelijke ondersteuning toevoegen.

Controleer ook: Is White Noise 2 platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is Tricky Towers een kopie van het Tetris-spel?

Nee, Tricky Towers is geen kopie van het Tetris-spel. Hoewel ze enkele overeenkomsten kunnen delen, zijn de twee spellen behoorlijk verschillend. Tricky Towers richt zich op het bouwen van torens, terwijl Tetris zich richt op het opruimen van lijnen. Het zijn dus twee totaal verschillende spellen.

2. Moet je in Tricky Towers de kleuren matchen?

Nee, in Tricky Towers hoef je de kleuren niet bij elkaar te zoeken. Het spel is gebaseerd op het bouwen van torens, niet op het opruimen van lijnen. Het doel is om de hoogst mogelijke toren te bouwen, ongeacht de kleuren van de blokken.

3. Is Tricky Towers beschikbaar op PS5?

Om deze game op PS5 te spelen, moet je mogelijk je systeemsoftware updaten naar de nieuwste versie. Dit betekent dat je mogelijk niet dezelfde functies op PS5 kunt gebruiken die je op PS4 hebt gebruikt.

4. Is Tricky Towers beschikbaar op Xbox Series X/S?

Ja, Tricky Towers is beschikbaar op Xbox Series X/S. Je kunt het downloaden van de Microsoft Store of de Xbox Game Pass-bibliotheek.

5. Is het de moeite waard om Tricky Towers te kopen?

Ja, Tricky Towers is een waardevolle aankoop. De game is vermakelijk en een uitstekende manier om wat tijd door te brengen met familie of vrienden. We raden Tricky Towers ten zeerste aan als je op zoek bent naar een nieuw spel om te spelen.

Bekijk meer: Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Tricky Towers is een leuk en verslavend spel dat het bekijken waard is, vooral als je graag met vrienden speelt. En het beste van alles is dat het platformonafhankelijk is tussen Windows, macOS en Linux. Dus, ga je gang en probeer het eens.

Ik hoop dat je dit artikel 'Is Tricky Towers platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als je nog vragen hebt over Tricky Towers, laat dan hieronder een reactie achter en we zullen ons best doen om ze te beantwoorden.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.