Hoofd Platformoverschrijdend Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]

  Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc] 23 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Als speler die al een tijdje in de game-industrie zit, moet je verschillende gamebedrijven zijn tegengekomen die zijn gekomen en gegaan.

De meest prominente destijds, maar in 2001 gesloten, was Midway Games. Helaas voor ons gamers zijn ze vanwege een faillissement gesloten nadat ze een aantal uitstekende vechtgames hadden gemaakt, zoals NBL Blitz en Mortal Kombat.

Daarna heeft EA Sports de UFC-franchise verder ontwikkeld en in 2020 UFC 4 uitgebracht. Het is een relatief nieuwe game en wordt door velen beschouwd als een niche. Dus als mixed martial arts je interessegebied is, dan moet je UFC 4 al zijn tegengekomen. Het moest exclusief voor de console zijn.

Toch besloot het bedrijf, na talloze gesprekken over platformonafhankelijk spelen (om te kunnen spelen met gamers die niet op je console staan), het uit te brengen.

Helaas is UFC 4 voor pc-gebruikers alleen beschikbaar op Xbox en PlayStation. In dit artikel bespreken we UFC 4 in relatie tot platformonafhankelijke compatibiliteit. Dus, als je twijfelt over 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?' dan vindt u hier het antwoord daarop.

Ook handig: Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

UFC 4 - Een snelle introductie

UFC 4 is een mixed martial art-vechtvideogame uitgebracht in 2020. Het is ontwikkeld door EA Vancouver en uitgegeven door EA Sports voor PlayStation 4- en Xbox One-consoles. Ja, u leest het goed; UFC 4 is momenteel niet beschikbaar op pc.

  UFC 4 - Een snelle introductie

De game werd tijdens EA Play 2019 aangekondigd als een console-exclusive. UFC 4 is goed ontvangen door critici. Sommigen merken echter verschillende grafische problemen op, zoals knippen, framerate-drops en personagemodellen. Zelfs na deze prestatieproblemen werd het nog steeds over het algemeen goed ontvangen door critici.

Exclusieve console-release zou minder verkopen betekenen dan multiplatform-releases op alle platforms, dus waarom zou je de game overdragen als je gewoon een andere kunt ontwikkelen met minder bekende fouten?

Over de gameplay van UFC 4 gesproken, het is uitstekend! De makers van UFC 4 hebben hard gewerkt om het spel soepeler, realistischer en leuker te maken. De meest opvallende nieuwe functie is Real Player Motion (RPM).

Om UFC 4 te spelen, kan de speler kiezen uit 229 beschikbare spelers en deelnemen aan één-op-één vechtsportwedstrijden. UFC 4 bevat ook de 'carrièremodus', waarin het spel door alle basisprincipes van verschillende vormen van vechtsporten wordt gelopen.

Wanneer de speler wordt geconfronteerd met de tegenstander, heeft hij de autoriteit om te kiezen of hij de strijd tegen hem wil weigeren of accepteren. Hun keuze kan echter de ontwikkeling van de speler tijdens het spel beïnvloeden. De spelers kunnen ook de arena kiezen waar ze willen spelen.

We hopen dat je nu een duidelijk beeld hebt van wat voor soort game UFC 4 is; laten we verder gaan om erachter te komen of het platformonafhankelijk is of niet.

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022?

Helaas is het antwoord daarop 'NEE'. UFC 4 is geen platformonafhankelijke game in 2022 . Dit betekent dat spelers niet samen kunnen spelen als ze niet op dezelfde gameconsole zitten. Niet alleen dat, maar aangezien het spel nog niet beschikbaar is op pc, zouden pc-gebruikers het ook niet kunnen spelen.

  Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022?

EA Vancouver, de ontwikkelaar van UFC 4, richt zich op het maken van UFC 4-console-exclusives in plaats van de game op alle platforms te brengen. Er is niets mis met het willen maken van geweldige games die goed verkopen en genoeg inkomsten genereren om extra nieuwe projecten te financieren! Het maken van een exclusief spel als dit heeft echter zijn eigen voordelen en problemen.

Wanneer je bijvoorbeeld niet veel mensen in je doelgroep opneemt, verlies je automatisch omzet omdat de meeste gamers meerdere spelsystemen gebruiken, zoals Steam of Origin. Voor platformonafhankelijke games proberen ontwikkelaars te voorkomen dat ze slechts één systeem ontwikkelen, zodat ze nog steeds kopers kunnen vinden, ook al draaien nog niet alle platforms het. Het is veel gemakkelijker om een ​​spel te verkopen als het spelersbestand groter is.

Afgezien daarvan zijn er bepaalde nadelen aan het inschakelen van platformonafhankelijke games in een game:

  • Cross-platform gaming zorgt voor een toename van hackers binnen de game. Helaas zijn er veel mensen die proberen te profiteren van anderen door dingen te doen zoals het uitvoeren van hacks die hen onoverwinnelijk maken of hen een oneindig leven geven, waardoor ze elk gevecht in het spel kunnen winnen. Hoewel dit vervelend is voor pc-gebruikers, kan het vooral schadelijk zijn bij platformonafhankelijk spelen.
  • Wat betreft platformonafhankelijke gaming, zou een van de meest opvallende nadelen het feit zijn dat crossplay nog steeds niet beschikbaar is. Dit is geen groot probleem, maar voor sommige gamers die ongelooflijk loyaal zijn aan hun systemen, kan het frustrerend zijn om bepaalde functies niet te hebben met je console naar keuze.
  • Dit gezegd hebbende, zou het grootste nadeel in ons geval het aantal bugs en glitches binnen UFC 4 op beide platforms zijn. Er zijn een hele reeks rapporten geweest over verschillende problemen, zoals het achterblijven van het spel, problemen met het verdwijnen of dupliceren van personagemodellen en ernstige vertraging tijdens gevechten (waardoor het bijna onmogelijk is om hits te landen), onder andere.

Terwijl sommige bedrijven dit proberen te omzeilen door middel van patches, kunnen anderen de ondersteuning voor het spel gewoon helemaal laten vallen, wat ertoe kan leiden dat minder mensen blijven spelen (en minder inkomsten genereren).

Ook gerelateerd: Is Wreckfest platformonafhankelijk in 2022?

Is UFC 4 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

  Is UFC 4 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, UFC 4 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit houdt in dat de spelers die PS4- en Xbox One-consoles gebruiken niet tegen elkaar kunnen deelnemen aan UFC 4.

EA Vancouver, de ontwikkelaar van UFC 4, richt zich op het exclusief maken van de game voor de console in plaats van de game op alle platforms te brengen. Wat is er mis met het willen maken van goede games die goed verkopen en inkomsten opleveren die nog meer nieuwe projecten kunnen ondersteunen! Sommige games verliezen echter verkoop omdat de meeste gamers meerdere gamesystemen gebruiken, zoals Steam of Origin.

Is UFC 4 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

  Is UFC 4 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, crossplay is niet mogelijk tussen pc en Xbox One. Dit betekent dat pc-gebruikers en Xbox One-spelers UFC 4 niet samen kunnen spelen.

Twee redenen dragen hieraan bij. Ten eerste dat UFC 4 voorlopig nog niet beschikbaar is op pc. Een andere is dat UFC 4 geen platformonafhankelijke game is. Het zal nog even duren voordat PS-spelers UFC 4 op hun platform kunnen ervaren, omdat de ontwikkelaars van UFC 4 van plan zijn deze gameconsole exclusief te houden.

Is UFC 4 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Nee, UFC 4 ondersteunt geen platformonafhankelijke functie tussen PS4 en PS5. Vanwege het ontbreken van platformonafhankelijke spelers kunnen PS4- en PS5-plichtige spelers UFC 4 niet samen spelen.

Het is teleurstellend, maar we kunnen alleen maar wachten tot de ontwikkelaars een patch uitbrengen die de bestaande bugs in de game zou oplossen en platformonafhankelijke functionaliteit in UFC 4 zou betrekken. Interessant is dat er al een applicatie op change.org hiervoor is. oorzaak.

Is UFC 4 platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc?

  Is UFC 4 platformonafhankelijke PS4_PS5 en pc?

Nee, UFC 4 is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en pc. Dit houdt in dat spelers die een van deze platforms gebruiken UFC 4 niet samen kunnen spelen.

Dit komt echter door het feit dat UFC 4 nog niet beschikbaar is op pc. Dus de mogelijkheid dat het platformonafhankelijk wordt aangeboden, wordt volkomen absurd. Toch kunnen we wachten tot de makers van de UFC 4 het beschikbaar maken op pc, samen met het toevoegen van platformonafhankelijke functionaliteit.

Controleer ook: Is Elite Dangerous Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn sportvideogames?

Sportvideogames zijn een genre van videogames die het beoefenen van sport simuleren. De meeste sporten zijn nagemaakt met een spel, waaronder teamsporten, individuele sporten en vechtsporten. UFC 4 is een vechtsportvideogame die zich bezighoudt met mixed martial arts.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progression, ook wel cross-save genoemd, is een term die verwijst naar het vermogen van een speler om zijn ranglijst, ontgrendelingen en andere persoonlijke gegevens over te dragen van de ene platformversie van een game naar de andere.

3. Wat is crossplay?

Bij computergames is crossplay de term die wordt gebruikt voor het kunnen spelen met spelers van andere platforms. Cross-play is mogelijk dankzij de platformonafhankelijke functie.

4. Heeft UFC 4 cross-progressie?

Nee, UFC 4 heeft geen cross-progressiefunctie. Als de speler van plan is om van spelplatform te veranderen, moet hij zijn voortgang achterlaten.

5. Heeft UFC 4 meerdere generaties?

Nee, UFC 4 heeft niet de functie voor meerdere generaties. Dit betekent dat spelers hun saves niet tussen generaties kunnen verplaatsen om bij de nieuwste consoles te blijven. Het is zeer onwaarschijnlijk dat cross-generation in UFC 4 wordt geïntroduceerd.

6. Waarom zijn platformonafhankelijke games belangrijk?

Cross-platform games zijn belangrijk omdat ze een groter spelersbestand mogelijk maken, wat op zijn beurt leidt tot meer mogelijkheden voor matchmaking en meer concurrentie. Bovendien hebben platformonafhankelijke games een langere levensduur dan games die deze functie niet bieden.

7. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook generatieoverschrijdend is?

Nee, platformonafhankelijk zijn betekent niet noodzakelijk dat een game generatieoverschrijdend is. Een game kan platformonafhankelijk zijn zonder de mogelijkheid te ondersteunen om saves tussen consolegeneraties te verplaatsen.

8. Waarom is UFC 4 zo populair?

UFC 4 is zo populair omdat het een van de meest gespeelde vechtsportvideogames is. Het heeft een groot spelersbestand kunnen winnen dankzij de interessante gameplay en mechanica.

Bekijk meer: Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Helaas is de platformonafhankelijke functie niet beschikbaar in UFC 4. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat EA Vancouver heeft besloten UFC 4-consoles exclusief te houden en zich te concentreren op het ontwikkelen van nieuwe games in plaats van ze op meerdere platforms te brengen.

Gelukkig is er misschien hoop op een vorm van crossplay in toekomstige updates van de game, omdat er een petitie is uitgebracht op change.org waarin wordt geëist dat EA cross-platform tussen PS4 en Xbox One toevoegt. Dat zal alles zijn voor 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?'. Bedankt voor het lezen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.