Hoofd Platformoverschrijdend Is Vigor platformoverschrijdend in 2022? [PS5, Xbox, Schakelaar, PS4]

Is Vigor platformoverschrijdend in 2022? [PS5, Xbox, Schakelaar, PS4]

  Is Vigor platformoverschrijdend in 2022? [PS5, Xbox, Schakelaar, PS4] 18 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

De game-industrie is in ontwikkeling. Er worden meer games uitgebracht voor meerdere platforms, waardoor ontwikkelaars een breder publiek kunnen bereiken zonder dat hun game wordt beperkt door het platform waarvoor het oorspronkelijk is ontworpen.

Als je een gamer bent, is de kans groot dat je hebt gehoord van de enorm populaire videogame 'Vigor'. Deze game is opgezet met de achtergrond van de apocalyps. Het is beschikbaar op een behoorlijk aantal platforms. Daarbij komt de vraag 'Is Vigor platformonafhankelijk in 2022?'. Maar nogmaals, wat is platformonafhankelijk?

Cross-platform gaming stelt spelers in staat om met vrienden van hun favoriete game te genieten zonder voor elke persoon een aparte console te hoeven kopen. Veel mensen zien dit als een essentieel kenmerk van videogames, en sommigen beweren zelfs dat het cruciaal is voor de toekomst van de industrie.

Een game met platformonafhankelijke ondersteuning is de beste oplossing om spelers over meerdere apparaten te scheiden. Zonder dit zouden games in zeer kleine gemeenschappen terechtkomen waar het moeilijk is om in te blijven spelen omdat ze allemaal één service delen.

Ook handig: Is risico op regen 2 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Vigor - Een snelle introductie

Bohemia Interactive heeft dit spel uitgegeven en ontwikkeld. Kracht is gratis om te spelen en speelt zich af in een post-apocalyptische omgeving. In tegenstelling tot andere plunderschietspellen, is Vigor een open wereld en biedt het spelers de mogelijkheid om te verkennen en middelen te krijgen tijdens hun verkenning.

  Vigor - Een snelle introductie

Spelers genaamd Outlanders zoeken naar middelen zoals voedsel, water, brandstof en wapens, evenals bouwmaterialen zoals metalen platen, auto-onderdelen, enz. Deze middelen helpen spelers hun onderdak te upgraden, wat tot het maximale niveau kan gaan.

Het doel is om te overleven, zoveel mogelijk te plunderen en te voorkomen dat je sterft door de stralingswolk. Als de speler sterft, gaat alle voortgang van de buit verloren. Vigor biedt ook modi zoals Elimination en Shootout, wat dit spel des te leuker maakt.

Als je een fervent Vigor-speler bent, dan moet je dit allemaal al weten, en je belangrijkste vraag zou zijn of deze game platformonafhankelijke functionaliteit biedt. Wij laten u niet langer wachten en beantwoorden die vraag voor u.

Is Vigor platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Vigor is platformonafhankelijk in 2022, maar niet via alle platforms; er zijn enkele uitzonderingen . Ook al biedt Vigor cross-play tussen Switch- en Xbox-spelers, bij PlayStation-spelers is dat niet het geval.

  Is Vigor platformoverschrijdend in 2022?

Sinds de volledige release in 2019, tot 2022, is Vigor beschikbaar gesteld op PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One. Ja, u leest het goed; Vigor is nog niet beschikbaar op mobiel en pc.

Omdat het platformonafhankelijke functionaliteit biedt, kan het een opluchting zijn omdat het het voor spelers gemakkelijker maakt om bronnen met vrienden te delen in plaats van afzonderlijke Discord-servers en Reddit-gemeenschappen te moeten gebruiken om met elkaar te communiceren.

Er zijn veel voordelen aan een game die platformonafhankelijk is, zoals:

  • Sommige gamers houden graag vast aan hun favoriete invoermethoden. Als de game beschikbaar is op hun platform naar keuze, is er geen reden om het niet te kopen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een hekel aan het gebruik van een controller voor FPS-games, terwijl anderen er de voorkeur aan geven.
  • Als het platformonafhankelijk is, zullen meer spelers het spel waarschijnlijk uitproberen vanwege de lagere toegangsdrempels. Dit betekent dat als je je game goed genoeg ontwerpt, je concurrenten moeite zullen hebben om zichzelf te vermarkten, omdat je al meer dan de helft van alle gamers hebt bereikt.
  • Vanuit het oogpunt van de ontwikkelaar is het voordeel van het ontwerpen van je game voor cross-platforming dat het je gemakkelijker maakt om de game over te zetten naar andere platforms. Dit zal je gebruikersbestand drastisch vergroten als het goed wordt gedaan en spelers helpen naadloos verbinding te maken tussen verschillende platforms.

Vigor heeft alles wat een goede game geweldig maakt; een uitstekende soundtrack gecombineerd met goed ontworpen, uitdagende maar niet te moeilijke niveaus. Als je uitkijkt naar platformonafhankelijk gamen, dan biedt deze game je precies dat.

Ook gerelateerd: Is Farming Simulator 19 platformoverschrijdend in 2022?

Is Vigor platformonafhankelijke PS4 en PS5?

  Is Vigor platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Vigor is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat zelfs als je PS4 gebruikt en je vriend PS5 gebruikt, je Vigor nog steeds met elkaar kunt spelen.

Het maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijker om de game te ontwerpen met het oog op meerdere platforms en om spelers een naadloze ervaring te bieden.

Is Vigor platformonafhankelijke Nintendo Switch en Xbox One?

Weer een ja. Vigor is platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en Xbox One. Dit houdt in dat een gamer die Nintendo Switch gebruikt, de spelers kan evenaren die Xbox One gebruiken om Vigor te spelen en vice versa.

Cross-platform maakt het voor de spelers van beide platforms mogelijk om tegen elkaar te strijden.

Is Vigor platformonafhankelijke Xbox One en PS4/PS5?

  Is Vigor platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Nee, Vigor is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4/PS5. Dit betekent dat als een speler Xbox One gebruikt en de andere speler PS4 of PS5 gebruikt, ze niet samen kunnen spelen.

Laten we hier niet in de war raken. Hoewel Vigor platformonafhankelijk is tussen Xbox en Nintendo, breidt het de platformonafhankelijke functionaliteit niet uit naar PlayStation.

Is Vigor platformonafhankelijke PS5 en Xbox Series X|S?

Helaas is Vigor niet platformonafhankelijk tussen PS5 en Xbox Series X|S. Dit houdt in dat als een van de spelers een ander apparaat gebruikt (een van hen speelt met PS5 en de andere met Xbox Series X|S), ze niet samen kunnen spelen.

Als je nog steeds samen wilt deelnemen, moet je ofwel overschakelen naar het favoriete spelplatform van je vriend of ze naar het jouwe laten overschakelen.

Is Vigor platformonafhankelijke pc en PS5?

  Is Vigor platformonafhankelijke pc en PS5?

Momenteel is Vigor niet beschikbaar voor pc. Wil een game platformonafhankelijke functionaliteit bieden, dan is het een vereiste dat deze op beide platforms beschikbaar is.

Geen enkele Vigor is dus niet platformonafhankelijk tussen pc en PS5.

Controleer ook: Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022?

Vaak gestelde vraag

1. Wat is platformonafhankelijk gamen?

De functionaliteit waarmee gamers op verschillende platforms samen kunnen spelen, wordt cross-platform gaming genoemd. Een gamer kan bijvoorbeeld op een pc spelen en een andere gamer kan Xbox One gebruiken om dezelfde game te spelen, maar ze kunnen allebei samen spelen.

2. Is cross-platform gamen mogelijk in Vigor?

Cross-platform gaming is mogelijk in Vigor, maar slechts gedeeltelijk. Daarin kunnen Xbox- en Nintendo Switch-spelers met elkaar communiceren, maar PlayStation-spelers maken geen deel uit van deze groep. Maar nogmaals, PlayStation-spelers kunnen met elkaar communiceren, ongeacht hun PlayStation-model. Dit betekent dat PS4- en PS5-gebruikers met elkaar kunnen spelen.

3. Is Vigor beschikbaar op pc en mobiel?

Op dit moment is Vigor niet beschikbaar op pc en mobiele platforms. De ontwikkelaars van Vigor zijn ook niet van plan om de game binnenkort op een van deze platforms te introduceren. Toch heb je toegang tot deze game op PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One. Pak gewoon het platform van je keuze en begin met spelen!

4. Wat is het verschil tussen generatie en vooruitgang?

Noch cross-generation, noch cross-progressie is hetzelfde als cross-platform. Cross-generation heeft betrekking op een enkel platform dat meerdere generaties tegelijk kan adopteren.
Spelers van PS4 en PS5 kunnen bijvoorbeeld met elkaar matchen. Cross-progressie verwijst echter naar het vermogen van een speler om zijn voortgang op een ander platform voort te zetten. Als je bijvoorbeeld een PS4 hebt en daarop Vigor gaat spelen, kun je je voortgang door cross-progressie meenemen naar Nintendo Switch of Xbox One.

5. Is Vigor generatieoverschrijdend?

Ja, Vigor is van generatie op generatie. Dit betekent dat spelers van PS4 en PS5 met elkaar kunnen spelen in de game.

6. Is Vigor kruisprogressie?

Nee, Vigor is geen kruisprogressie. Dit houdt in dat u uw voortgang niet van het ene platform naar het andere kunt dragen. Als je een PS4 hebt en daarop Vigor gaat spelen, kun je je voortgang niet meenemen naar Nintendo Switch of Xbox One.

7. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook generatieoverschrijdend en progressief is?

Nee. Deze drie termen verschillen van elkaar. Alleen omdat een game platformonafhankelijk is, wil dat nog niet zeggen dat het generatie- of cross-progressie biedt.

Bekijk meer: Is Payday 2 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Vigor is een post-apocalyptische survivalgame die een meeslepende, platformonafhankelijke ervaring biedt. We raden het aan als je een uitdagende gameplay wilt met veel verkenningsmogelijkheden.

Dit brengt ons ook bij het einde van dit artikel, en we hopen dat je alles hebt gevonden wat je moest weten over 'Is Vigor platformonafhankelijk in 2022?'.

Laat het ons weten als we iets kunnen doen om te helpen met betrekking tot dit onderwerp. Heel erg bedankt voor het lezen van onze blogpost en een fijne rest van je dag!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.