Hoofd Platformoverschrijdend Is Warface platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One, PS4]

Is Warface platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One, PS4]

  Is Warface platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One, PS4] 18 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

De huidige gamingmarkt wordt gedreven door de introductie van nieuwe technologie, die interactie tussen gamers mogelijk maakt, ongeacht het platform dat ze op dat moment gebruiken.

Dankzij cross-platform gaming is het voor spelers op verschillende platforms mogelijk om in realtime met elkaar te communiceren door de kracht van internetprotocol en de toegankelijkheid ervan.

Warface is een van de bekende games, en als je hier bent, vraag je je al af: 'Is Warface platformonafhankelijk in 2022?' Op die vraag hebben we in deze blogpost een antwoord. Maar laten we eerst, voor degenen die het niet weten, een idee krijgen van platformonafhankelijk gamen.

Als een game platformonafhankelijke functionaliteit heeft, betekent dit dat spelers deze game samen kunnen spelen, zelfs als ze verschillende gaminghardware gebruiken. Stel dat je Xbox One zou kunnen gebruiken en dat iemand anders op Switch zou kunnen spelen; toch kun je het tegen elkaar opnemen als de game cross-play biedt.

Ook handig: Is For Honor platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Warface - Een snelle introductie

Oorlogsgezicht is een online first-person shooter-videogame en is gratis te spelen. Het is ontwikkeld door Crytek Kiev en uitgegeven door My.com. Het werd uitgebracht in 2013 en is sindsdien blijven hangen dankzij zijn aantrekkingskracht.

  Warface - Een snelle introductie

Vanaf de eerste release op Microsoft Windows tot 2020 hebben ontwikkelaars het geïntroduceerd op platforms zoals PS4 en Xbox One, en op Nintendo Switch was het een recente release.

De gameplay van Warface draait om de speler die door levels werkt en vijanden neerschiet. Van de opties zoals Rifleman, Engineer, Sniper, SED en Medic, een speler kan ervoor kiezen om alles te zijn. Al deze karakters hebben individuele eigenschappen die de speler zullen helpen om te overleven.

Naarmate de speler door verschillende niveaus gaat, zullen ze Warface-dollars, leverancierspunten en ervaringspunten verdienen. Spelers kunnen deze punten gebruiken om nieuwe wapens en uitrusting voor hun personage te kopen.

Deze game heeft zijn positie behouden als het gaat om online multiplayer-games. Nu we begrijpen waar deze game over gaat, gaan we verder met het bespreken of het platformonafhankelijk is of niet.

Is Warface platformonafhankelijk in 2022?

Ja, Warface is platformonafhankelijk in 2022, maar slechts gedeeltelijk . Mede door een update is cross-play voor Warface alleen beschikbaar voor console-bezitters. Dit betekent dat alleen gamers die Nintendo Switch, Xbox One of PS4/PS5 gebruiken samen kunnen spelen.

  Is Warface platformonafhankelijk in 2022?

Volgens de ontwikkelaars is het vanwege technische beperkingen dat pc- en Android-gebruikers niet zijn meegenomen in deze wijziging. Sommigen gaan ervan uit dat pc-bezitters een voordeel hebben ten opzichte van console-eigenaren vanwege het verschil in de invoerapparaten.

Hoe dan ook, het is goed nieuws voor console-eigenaren. Voorheen was cross-play in Warface helemaal niet beschikbaar, maar nu zijn meer dan 22 miljoen gamers overgestapt naar dezelfde server.

Er zijn veel voordelen aan het toevoegen van platformonafhankelijke functionaliteit aan het spel, zoals:

  • Spelers hoeven geen geld uit te geven aan meerdere spellen, en ze hoeven ook geen tijd te besteden aan het leren spelen van nieuwe versies van het spel op elk ander platform.
  • Spelers kunnen genieten van Warface met meer mensen over de hele wereld. Ze kunnen spelen met hun vrienden die op de console zitten.
  • Spelers kunnen toernooien organiseren omdat cross-play een aantal spelers van verschillende platforms verzamelt.
  • Warface wordt tegenwoordig gerangschikt als een van de beste FPS-games en het zal bekender worden door spelers van verschillende platforms samen te laten spelen.
  • Wat ontwikkelaars betreft, zij zullen in staat zijn om de spelersbasis vast te houden die anders zou zijn vertrokken vanwege hardwarebarrières.

Maar als cross-play in Warface is geïntroduceerd voor consolespelers, dan is er ook een mogelijkheid dat het in de toekomst beschikbaar wordt voor pc-gamers.

Ook gerelateerd: Is Vigor platformoverschrijdend in 2022?

Is Warface platformonafhankelijke Xbox One en PS4/PS5?

  Is Warface platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Ja, Warface is platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4 of PS5. Dit betekent dat als je met Xbox One speelt en je partner PS4 gebruikt voor dezelfde game, jullie allebei samen kunnen spelen.

Dit is slechts een recente toevoeging; Warface ondersteunde voorheen geen platformonafhankelijke gaming.

Is Warface platformonafhankelijke Nintendo Switch en Xbox One?

Ja! Warface is platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en Xbox One. Dit is een nuttige factor, omdat het jou en je vriend in staat stelt om samen te spelen, zelfs als jullie verschillende hardware gebruiken om te spelen.

Dus je zou Switch kunnen gebruiken en een andere gamer zou Xbox One kunnen gebruiken om Warface te spelen, maar je zult in staat zijn om samen te matchen.

Is Warface platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

  Is Warface platformonafhankelijke pc en PS4?

Nee, Warface is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat het niet mogelijk is voor jou en je partner om samen te spelen als een van jullie een pc heeft en een ander een PS4. Om samen te concurreren, hebben jullie allebei dezelfde hardware nodig.

Dit komt omdat pc niet is opgenomen in de recente update. Alleen het console-ecosysteem viel onder platformonafhankelijke functionaliteit.

Is Warface platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Ja, Warface is platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit is mogelijk dankzij de recente update. Dus het maakt niet uit of je PS4 bezit en een andere man heeft Xbox One, jullie kunnen allebei nog steeds samen strijden in Warface.

Laten we de spraak- en tekstchatfunctie niet vergeten, waarmee je zelfs tijdens het spelen via het platform kunt communiceren.

Controleer ook: Is risico op regen 2 platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Waar kan ik Warface spelen? Welke van deze platforms bieden cross-play?

Warface is momenteel beschikbaar op PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Android, pc en Xbox 360. Warface draagt ​​bij aan de recente update en biedt cross-play op alle consolehardware die de game ondersteunt. Xbox One-, PS4- en Switch-spelers kunnen dus samen strijden.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is een functie waarmee u uw voortgang van het ene platform naar het andere kunt overbrengen. Als u bijvoorbeeld een bepaald niveau of een bepaalde functie van een game op een pc ontgrendelt, kunt u vanaf hetzelfde niveau ook op een ander gameapparaat doorgaan.

3. Biedt Warface cross-progressie?

Vanaf nu biedt Warface geen cross-progressie. Volgens de ontwikkelaars zijn de technische beperkingen van de game daar debet aan. Het team heeft ook geen beweringen gedaan over het introduceren van cross-progressie in Warface. Dus, misschien blijf je bij één platform als je niet steeds hetzelfde niveau wilt ontgrendelen.

4. Hoe schakel ik cross-play in op Warface?

Je hoeft de game alleen maar bij te werken en cross-play is standaard ingeschakeld.
Als dat niet gebeurt, kunt u de platformonafhankelijke functionaliteit handmatig in- of uitschakelen via de instellingen.

5. Biedt Warface meerdere generaties aan?

Ja, Warface biedt cross-generation. Dit betekent dat je kunt spelen met degenen die de game bezitten op verschillende generatie consoles. Zo kunnen PS4-spelers spelen met PS5-gamers.

6. Waarom willen spelers cross-play?

Cross-play is een veelvoorkomende functie geworden in veel multiplayer-games. De belangrijkste reden voor de integratie is om het voor spelers gemakkelijk te maken om contact te maken met hun vrienden die mogelijk een ander platform gebruiken. Dus als je met je partner wilt spelen, dan kun je met cross-play dat zonder problemen doen.

7. Zijn er nadelen aan cross-play?

Het enige nadeel van cross-play is dat het een voordeel kan geven aan degenen die een toetsenbord en muis gebruiken ten opzichte van degenen die een controller gebruiken. Dit komt omdat het gemakkelijk is om te richten met een toetsenbord en muis en vervolgens met een controller.

Bekijk meer: Is Farming Simulator 19 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Warface is een gratis te spelen videogame die platformonafhankelijke functionaliteit biedt aan consolespelers. De nieuwste update heeft de mogelijkheid toegevoegd voor Xbox-, Switch- en PlayStation-gebruikers om zonder enige beperking tegen elkaar te strijden in multiplayer-games, wat uitstekend nieuws is voor gamers die consoles bezitten.

Dat zal alles zijn voor 'Is Warface cross-platform in 2022?'. Als je vragen hebt over deze nieuwe ontwikkeling of meer informatie wilt over hoe het werkt, beantwoorden we graag alles wat je je afvraagt!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.