Hoofd Platformoverschrijdend Is Warframe platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

Is Warframe platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 Is Warframe platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5] 9 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Warframe is een online multiplayer third-person shooter-game die al een paar jaar bestaat. Het is beschikbaar op pc, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox X/S-serie. Warframe werd uitgebracht in 2013 en het gaat nog steeds goed!

De game is geprezen om zijn graphics, gameplay en verscheidenheid aan inhoud. Maar hoe zit het met platformonafhankelijke ondersteuning? Is Warframe platformonafhankelijk in 2022? Als je een fan bent van het spel en meer wilt weten, lees dan verder. We beantwoorden deze vraag voor je in ons artikel.

Ten eerste moet je weten wat platformonafhankelijke gameplay is: dit is wanneer een game gemakkelijk en zonder problemen op meerdere platforms kan worden gespeeld. Cross-platform gaming is de laatste jaren in opkomst, omdat veel gamers games willen die ze kunnen spelen waar en wanneer ze ook zijn!

Ook handig: Warframe-niveaulijst (2022)

Inhoud

Warframe - Een snelle introductie

Oorlogskader is een coöperatief gratis te spelen third-person online actiespel dat al vele jaren bestaat. Het speelt zich af in een alternatieve realiteit waarin spelers de rol spelen van leden van Tenno, oude krijgers die zijn ontwaakt uit eeuwenlange cryoslaap om in oorlog te raken met verschillende facties. De speler kan twee verschillende vechtstijlen gebruiken, snel en behendig of langzaam maar krachtig.

 Warframe - Een snelle introductie

In Warframe banen spelers zich een weg door het zonnestelsel om verschillende missies in verschillende vormen te voltooien. Zoals moord, verkenning, sabotage-achtige invallen op vijandelijke bases, locaties verdedigen tegen golven van vijanden (bekend als 'overlevingsmissies'), verloren artefacten vastleggen voor de Lotus-organisatie of vechten tegen de Corpus, Grineer en Infested met vrienden in ' Coöp-missies.

De game bestaat uit verschillende soorten missies, die willekeurig voor elke speler worden geselecteerd op basis van hun niveau. Deze omvatten Exterminate (waarbij spelers alle vijanden moeten doden), Capture (waarbij Tenno de controle over een locatie moet overnemen), Mobile Defense (waarbij spelers een gebied voor een bepaalde tijd tegen de vijand moeten beschermen) en Spy-missies.

Veel Warframe-spelers willen het spel spelen met hun vrienden die zich op een ander platform bevinden. Dat is de reden waarom veel gebruikers blijven vragen: 'Is Warframe platformonafhankelijk in 2022?' Laten we dus, zonder verder adieu, de vraag voor u beantwoorden.

Is Warframe platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Warframe is niet platformonafhankelijk . Warframe ondersteunt alleen multiplayer-gameplay op hetzelfde platform, wat betekent dat pc-spelers samen met andere pc-gamers zullen spelen, en PS4- of PS5-gebruikers alleen samen met andere PlayStation-spelers.

 Is Warframe platformonafhankelijk in 2022?

Dus als je met een vriend wilt spelen die zich op een ander platform bevindt, moet je een exemplaar van de game kopen voor welk platform ze ook zijn, of je moet wachten tot de ontwikkelaars het als een cross- platform spel.

In de toekomst kan Warframe platformonafhankelijk spelen toestaan, omdat ze bereid zijn het idee te verkennen en op de hoogte zijn van de verzoeken van gamers om een ​​platformonafhankelijke optie.

In een recent interview zeiden de ontwikkelaars van Warframe: 'Ze hebben veel spelers die zeggen: 'Ze willen dit op hun console spelen met alle pc-mensen', of omgekeerd. Ze kijken er nu naar!'

De New War-uitbreiding stelt mensen ook in staat om Warframe op elk platform te spelen, saves tussen platforms te delen en te spelen met elke vriend die de game van een ander platform bezit. Wacht dus tot de nieuwe spelversie is uitgebracht en je kunt met elke vriend op een ander platform spelen.

Ook gerelateerd: Warframe-promotiecodes (2022)

Is Warframe platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, Warframe is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc. Het ondersteunt alleen multiplayer-gameplay op hetzelfde platform. Dit betekent dat Xbox-gebruikers samen zullen spelen met andere Xbox-spelers, en pc-gamers zullen samen spelen met andere pc-gamers.

 Is Warframe platformonafhankelijke Xbox One en pc?

In een recent interview zeiden ontwikkelaars echter dat ze bereid zijn om het idee te onderzoeken om Xbox One- en pc-spelers samen te laten spelen in toekomstige updates.

Maar als je wilt spelen met andere gamers die zich op een ander platform bevinden, moet je een exemplaar van de game kopen voor welk platform ze ook zijn. Omdat de game geen platformonafhankelijke versie heeft, kun je alleen met mensen op hetzelfde platform spelen.

Is Warframe platformonafhankelijke Nintendo Switch en pc?

Nee, Warframe is niet platformonafhankelijk tussen de Nintendo Switch en pc. Dit betekent dat als je Warframe op je Nintendo Switch en pc wilt spelen, je voor elk platform aparte accounts moet aanmaken.

Is Warframe platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc?

Nee, tot nu toe is Warframe niet platformonafhankelijk tussen PS4 of PS5 en pc. Dit betekent dat PSN- en pc-spelers alleen met andere PSN- of pc-spelers kunnen spelen.

 Is Warframe platformonafhankelijke PS4/5 en pc?

Als je bijvoorbeeld een Warframe-speler bent op PlayStation Network (PSN), kun je niet tegen een pc-gebruiker spelen.

In de toekomst bestaat de kans dat Warframe cross-platform met PlayStation en pc gaat werken. Dit zou betekenen dat als je Warframe op je PlayStation en pc wilt spelen, je dat kunt doen zonder dat je voor elk platform aparte accounts hoeft aan te maken.

Is Warframe platformonafhankelijke PS4/PS5 en Xbox One?

Nee, Warframe is niet cross-platform tussen PS4/PS5 en Xbox One, wat betekent dat Warframe-spelers op PSN en Xbox niet met elkaar kunnen spelen.

Is Warframe platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Warframe platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Warframe is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat Warframe-spelers op PS4 en PS5 met elkaar kunnen spelen. Dus als je vrienden op PS4 spelen en jij op PS5, dan kun je met ze spelen.

Controleer ook: Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is Warframe gratis om te spelen?

Ja, Warframe is gratis te spelen. Elke speler die Warframe downloadt, kan gratis van het spel genieten.

2. Wat zijn de minimumvereisten voor Warframe?

Er is geen officiële lijst met de minimumvereisten van Warframe. Er kan echter van worden uitgegaan dat ze vergelijkbaar zijn met de meeste andere games, waarvoor een controller of toetsenbord en muis nodig zijn. De game heeft ook een internetverbinding nodig, zodat je in realtime tegen anderen over de hele wereld kunt spelen.

3. Wat biedt Warframe?

Warframe is een third-person shooter die zowel singleplayer- als multiplayer-gameplay biedt. Spelers nemen de rol aan van een oude krijger die kan worden aangepast om hun eigen Warframes te maken, pakken met speciale vaardigheden die worden gebruikt in de strijd tegen verschillende vijanden.

4. Wat zijn de voordelen van het platformonafhankelijk zijn van Warframe?

Omdat Warframe platformonafhankelijk is, kunnen spelers met elkaar communiceren, ongeacht hun platform. Dus als je op PS5 speelt en je vrienden spelen op Xbox One, dan kun je samen spelen. Bovendien zullen hoe meer mensen zich bij de spelersbasis van Warframe voegen, leiden tot een groter aantal interessante en gevarieerde missies en doelstellingen.

5. Is Warframe cross-progressie?

Op dit moment is Warframe geen cross-progressie. Dit betekent dat de voortgang die u op het ene platform maakt, niet wordt weerspiegeld op een ander platform. Je moet helemaal opnieuw beginnen als je van platform wisselt.

6. Is Warframe generatieoverschrijdend?

Ja, Warframe is generatieoverschrijdend. Dit betekent dat spelers op PS4 en PS5 met elkaar kunnen spelen.

7. Waarom willen spelers dat Warframe platformonafhankelijk is?

Er zijn veel redenen waarom spelers zouden willen dat Warframe platformonafhankelijk is. Een reden is dat het hen in staat zou stellen om met vrienden te spelen die misschien niet dezelfde console hebben. Een andere reden is dat het de pool van potentiële spelers om mee te matchen zou vergroten, waardoor het vinden van games gemakkelijker zou worden.

8. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook cross-progressie is?

Nee, cross-platform en cross-progressie zijn twee verschillende dingen. Cross-platform betekent dat spelers op verschillende platforms samen kunnen spelen. Cross-progressie betekent dat de voortgang die je op het ene platform maakt, wordt overgedragen naar een ander platform.

Bekijk meer: Is Rust platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Cross-platform gamen lijkt tegenwoordig misschien een rage. Veel mensen willen spelen met vrienden die op andere consoles zitten, en je zou kunnen denken dat Warframe PC compatibel is met PS4/PS5- of Xbox One-versies, omdat ze beide in winkels te koop zijn.

Helaas is Warframe nog niet platformonafhankelijk. Je kunt Warframe alleen op pc spelen met andere mensen die de game ook op hun computer spelen. Hetzelfde geldt voor PlayStation en Xbox.

We hopen dat je deze blogpost met plezier hebt gelezen en je antwoord hebt gekregen op de vraag 'Is Warframe platformonafhankelijk in 2022?' Als u vragen heeft, kunt u hieronder reageren.

2 reacties op Is Warframe Cross-Platform in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 1. Robisgeweldig10 zegt: 13 september 2022 om 1:43 uur

  Warframe aangekondigd op devstream, ja er komt een crossplay & cross-save

  Antwoord
  1. John zegt: 1 oktober 2022 om 01:08 uur

   cross-platform is gisteren geïmplementeerd voor Xbox en pc. PlayStation en switch worden binnen een week of twee toegevoegd nadat ze hebben geverifieerd dat het systeem stabiel is tussen tgem

   Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.