Hoofd Platformoverschrijdend Is White Noise 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Is White Noise 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

  Is White Noise 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox] 31 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

White Noise 2 is een horrorthriller-videogame ontwikkeld door Milkstone Studios. Het werd uitgebracht op pc op 7 april 2017 en is beschikbaar op Xbox One, Microsoft Windows, PS4/5, Linux en Classic Mac OS. Onze blogpost van vandaag zal zich richten op het beantwoorden van de vraag: 'Is White Noise 2 platformonafhankelijk in 2022'.

Cross-platform is een term die wordt gebruikt om een ​​product of dienst te beschrijven die op meer dan één platform kan worden gebruikt. In de context van videogames verwijst het meestal naar de mogelijkheid om een ​​game op meerdere spelapparaten of platforms te spelen.

Als je vriend bijvoorbeeld een Xbox One heeft en jij een PlayStation 4, kun je mogelijk samen dezelfde game spelen als deze platformonafhankelijk is.

In een groeiende markt voor multiplayer-gaming wordt platformonafhankelijke compatibiliteit gezien als een belangrijke stap om spelersbases in stand te houden en mensen betrokken te houden. Het stelt vrienden die verschillende games op verschillende systemen spelen in staat om nog steeds samen te gamen, in plaats van van elkaar gescheiden te zijn.

Ook handig: Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Witte ruis 2 - Een snelle introductie

Witte ruis 2 is een coöperatief horrorspel voor maximaal 4 spelers. Spelers nemen de rol aan van onderzoekers die vreemde gebeurtenissen onderzoeken die hebben plaatsgevonden op een verlaten tv-station. De game wordt gespeeld in een first-person perspectief en bevat procedureel gegenereerde niveaus, wat betekent dat elke playthrough iets anders zal zijn.

  Witte ruis 2 - Een snelle introductie

Het verhaal van White Noise 2 is niet-lineair en het is aan de spelers om samen te vatten wat er gebeurt. Het spel heeft meerdere eindes, die worden bepaald door de beslissingen die de spelers tijdens het spel nemen.

De gameplay van White Noise 2 is gericht op verkenning, zoals het oplossen van puzzels door het vinden van de aanwijzingen. De game is sterk afhankelijk van jumpscares en heeft een dag-nachtcyclus waarin de monsters 's nachts actiever worden. Spelers moeten zaklampen gebruiken om in het donker te kunnen zien, maar dit maakt ze ook beter zichtbaar voor de monsters.

De game beschikt ook over een gezond verstandssysteem, dat de mentale toestand van de personages vertegenwoordigt. Gezond verstand gaat verloren wanneer spelers worden blootgesteld aan jump scares, en het kan ook worden uitgeput door naar bepaalde objecten te kijken of naar banden te luisteren die verontrustende audio bevatten.

Is White Noise 2 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, White Noise 2 is niet platformonafhankelijk in 2022. Hierdoor kun je niet met je vrienden spelen, tenzij ze zich op hetzelfde platform als jij bevinden. Dit is erg teleurstellend voor veel gamers omdat ze met hun vrienden willen spelen, ongeacht op welk systeem ze zich bevinden.

  Is White Noise 2 platformoverschrijdend in 2022?

Er zijn veel nadelen aan het niet platformonafhankelijk zijn:

  • De grootste is dat je niet met je vrienden kunt spelen, tenzij ze op hetzelfde systeem als jij zitten.
  • Het kan moeilijker zijn om mensen te vinden om mee te spelen. Dit kan ertoe leiden dat minder mensen het spel spelen en in het algemeen een kleiner spelersbestand.
  • Minder bekendheid: een andere reden voor platformonafhankelijke compatibiliteit is om de game aan een groter publiek te tonen. Door niet platformonafhankelijk te zijn, loopt White noise 2 potentiële spelers mis die misschien niet op de hoogte zijn van het spel.

Ook gerelateerd: Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022?

Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

  Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Nee, er is geen platformonafhankelijke compatibiliteit tussen pc en Xbox One voor White Noise 2. Dit betekent dat als je met je vrienden wilt spelen, je pas kunt spelen als iedereen op hetzelfde platform is. De game-ontwikkelaars hebben geen plannen aangekondigd om de game in de toekomst platformonafhankelijk te maken.

Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen Xbox One en PS4/PS5?

Helaas, nee. Op dit moment is er geen platformonafhankelijke compatibiliteit voor White Noise 2 tussen Xbox One en PS4/PS5. Sony is in het verleden berucht geweest tegen cross-play, dus het is onwaarschijnlijk dat dit op korte termijn zal veranderen. Dit is jammer, want het zou geweldig zijn om met vrienden op verschillende consoles te kunnen spelen.

Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en PS4/PS5?

  Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en PS4/PS5?

Op dit moment is er geen platformonafhankelijke compatibiliteit voor White Noise 2 tussen Xbox Series X/S en PS4/PS5. Dit kan een groot probleem zijn voor gamers die met hun vriendenzone willen spelen op welk platform ze ook kiezen.

Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

Er is ook geen platformonafhankelijke compatibiliteit voor White Noise 2 tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit nieuws zal teleurstellend zijn voor sommige fans die hoopten de game op hun nieuwe consoles te spelen met vrienden die misschien nog op de oudere hardware spelen.

Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

  Is White Noise 2 platformoverschrijdend tussen pc en PS4/PS5?

Omdat de game niet platformonafhankelijk is tussen pc en Xbox One, geldt hetzelfde voor pc en PS4/PS5. White Noise 2 is niet platformonafhankelijk tussen deze twee platforms. Je kunt niet met je vrienden spelen, tenzij ze de game ook op hun systeem hebben staan.

Controleer ook: Is Outward Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Ondersteunt White Noise 2 cross-progressie?

Nee, White Noise 2 ondersteunt geen cross-progressie. Dit betekent dat u uw opgeslagen gegevens niet van het ene platform naar het andere kunt overbrengen.

2. Hoeveel kaarten zijn er in het spel White Noise 2?

White Noise 2 bevat negen nieuwe kaarten. Vier van de kaarten zijn binnen, twee zijn buiten en drie van de kaarten hebben zowel binnen- als buitenruimtes.

3. Hoeveel spelers kunnen het spel spelen?

White Noise 2 is een coöperatieve multiplayer-game voor maximaal vier spelers. Dit betekent dat er vier spelers in elke lobby zijn in plaats van vijf, en dat niemand als het wezen mag spelen.

4. Wat is het wezen in het spel?

In White Noise 2 zijn wezens speelbare personages. Hun doel is om de onderzoekers te consumeren voordat ze alle acht aanwijzingen hebben verzameld en te voorkomen dat ze Sigils en het artefact breken als ze dit niet doen.

Bekijk meer: Is Realm Royale platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Welnu, White Noise 2 is een perfect thriller- en horrorspel dat je het beste met vrienden kunt spelen. De ontwikkelaars hebben geweldig werk verricht door het spel eng en spannend te maken. De graphics en geluiden zijn van topklasse en doen hun werk om de sfeer voor het spel te bepalen.

We hopen dat je dit artikel 'Is White Noise 2 platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust in het opmerkingenveld.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.