Hoofd Gamen Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

 Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox] 15 augustus 2022 Gamen | Platformoverschrijdend
Oosten. Lezen: 5 minuten

World of Warships is een online multiplayer-game. Het is ontwikkeld door Lesta Studio en uitgegeven door Wargaming. Het is beschikbaar voor Microsoft Windows, iOS, PlayStation 4, Android, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S-platforms. De game is uitgebracht op 17 september 2015. Onze blog van vandaag gaat over 'Is World of Warships platformonafhankelijk in 2022'?

Cross-platform is een functie waarmee spelers op verschillende platforms samen in hetzelfde spel kunnen spelen. In cross-platform kunnen spelers hun account, voortgang en in-game aankopen op verschillende platforms gebruiken.

Er worden tegenwoordig meer games cross-platform ontwikkeld. De meeste multiplayer-titels waren voorheen alleen beschikbaar op één platform. Maar nu, met de opkomst van platformonafhankelijk spelen, zien we dat steeds meer games beschikbaar komen op meerdere platforms. Laten we het nu hebben over de World of Warships.

Ook handig: Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

World of Warships - Een snelle introductie

Wereld van oorlogsschepen is een gratis te spelen MMO-spel voor maritieme actie dat zich afspeelt in de 20e eeuw. In dit spel nemen we de controle over ons eigen oorlogsschip en nemen we deel aan spannende zeeslagen met andere spelers van over de hele wereld. We kunnen kiezen uit verschillende schepen, elk met hun sterke en zwakke punten, en ze aanpassen aan onze speelstijl.

 World of Warships - Een snelle introductie

De game biedt veel aanpassingsmogelijkheden, van scheepshuiden tot commandantvaardigheden, en biedt elke keer dat we spelen een unieke en opwindende ervaring. De gameplay in World of Warships lijkt erg op andere marinegames zoals World of Tanks en World of Warplanes.

De gameplay van deze game lijkt erg op die van andere marinegames zoals World of Tanks en World of Warplanes. We besturen ons schip vanuit het perspectief van een derde persoon en gebruiken de WASD-sleutels om ons te verplaatsen.

Over het algemeen wordt World of Warships geprezen om zijn opwindende gameplay, prachtige graphics en een enorme hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden. Het heeft meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht en heeft een zeer actieve spelersbasis over de hele wereld. Het is een geweldig spel en het is zelfs genomineerd voor verschillende onderscheidingen. Het heeft veel positieve recensies ontvangen van gerenommeerde gaming-websites zoals IGN, GameSpot en PC Gamer.

Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022?

Ja, World of Warships is een gedeeltelijk platformonafhankelijke game. Hierin staat dat de game tussen ten minste twee verschillende platforms kan worden gespeeld. De platforms waarmee de game platformonafhankelijk is, zijn de Playstation-serie en Xbox-serie.

 Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022?

Dit betekent dat als je een account hebt op de Playstation 4/PS5 of Xbox One, je met spelers op het andere platform kunt spelen. Maar helaas kun je niet met spelers op pc of Mac spelen. De game is niet platformonafhankelijk met deze platforms.

De ontwikkelaars hebben geen plannen aangekondigd om de game in de toekomst platformonafhankelijk te maken met deze platforms. Dus voorlopig kun je alleen spelen met spelers op de Playstation 4 en Xbox One.

Er zijn veel voordelen aan het platformonafhankelijk zijn van World of Warships, waaronder:

 • Je kunt met je vrienden op verschillende platforms spelen.
 • Je kunt je account, voortgang en in-game aankopen op verschillende platforms gebruiken.
 • Je kunt samen in de rij staan ​​voor games en je voortgang bijhouden, ongeacht op welk platform je speelt.
 • Je kunt meer tegenstanders vinden om tegen te spelen.

Ook gerelateerd: Is Hunt Showdown platformoverschrijdend in 2022?

Is World of Warships platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

 Is World of Warships platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

Nee, World of Warships is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Je kunt dit spel niet met je vrienden spelen als ze zich op een ander platform bevinden. De ontwikkelaars hebben geen plannen aangekondigd om de game in de toekomst platformonafhankelijk te maken met deze platforms.

Is World of Warships platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5?

Nee, World of Warships is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. De game is alleen cross-platform compatibel tussen de Playstation en Xbox One, dit komt door een overeenkomst tussen de ontwikkelaars en Sony. Er zijn geen plannen om de game in de toekomst platformonafhankelijk te maken met pc.

Is World of Warships platformoverschrijdend tussen Xbox One en PS4?

 Is World of Warships platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4?

Ja, World of Warships is platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Dit betekent dat als je Xbox One hebt, je kunt spelen met je vrienden die PS4 gebruiken. Dit nieuws geeft spelers verlichting omdat ze nu met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht het platform dat ze gebruiken.

Is World of Warships platformoverschrijdend tussen pc en Mac?

Nee, World of Warships is niet platformonafhankelijk tussen pc en Mac, wat betekent dat je niet met spelers op dit platform kunt spelen. Daarom raden we aan om de systeemvereisten te controleren voordat je de game koopt.

Is World of Warships platformoverschrijdend tussen iOS en Android?

 Is World of Warships platformoverschrijdend tussen iOS en Android?

Ja, World of Warships is platformonafhankelijk tussen iOS en Android. Dit betekent dat je op dit platform met spelers kunt spelen. Het is goed nieuws voor mobiele gamers die van de game willen genieten op hun favoriete apparaat. De platforms waarmee de game platformonafhankelijk is, zijn de iPhone/iPad- en Android-apparaten.

Is World of Warships platformoverschrijdend tussen PS4 en PS5?

Ja, World of Warships is platformonafhankelijk tussen PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit nieuws is een opluchting voor veel PlayStation 4-fans van de game die bang waren dat ze niet met hun vrienden op de PlayStation 5 zouden kunnen spelen. betekent ook dat spelers niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen op de nieuwe console en kunnen verdergaan waar ze waren gebleven.

Is World of Warships platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is World of Warships platformoverschrijdend tussen Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, World of Warships is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als je vriend de game op Xbox One heeft en jij op Xbox Series X/S, je nog steeds samen kunt spelen. Je kunt je account, voortgang en in-game aankopen ook op beide platforms gebruiken. Je kunt zonder zorgen verder spelen op je nieuwe console.

Controleer ook: Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Ondersteunt World of Warships cross-progressie?

Ja, World of Warships ondersteunt cross-progressie. Met behulp van cross-progression kun je je voortgang voortzetten, ongeacht op welk platform je speelt.

2. Is World of Warships het waard om te kopen?

Ja, World of Warships is het kopen waard als je van zeegevechten of actievolle multiplayer-games in het algemeen houdt. Het is een goed gemaakt spel met interessante mechanica en een hoog niveau van glans en het wordt ook regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud. Bovendien is het gratis te spelen, dus je kunt het uitproberen voordat je beslist of je er geld aan wilt uitgeven.

3. Waarom zou ik dit spel spelen?

Er zijn verschillende redenen waarom je World of Warships zou willen spelen. Ten eerste is het een goed gemaakte game met interessante mechanica en een hoog niveau van glans. Ten tweede wordt het regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud, dus er is altijd iets nieuws om te bekijken. En tot slot is het gratis te spelen, wat betekent dat je het kunt uitproberen zonder geld uit te geven.

4. Ondersteunt World of Warships meerdere generaties?

Ja, World of Warships ondersteunt generatieoverschrijdend spelen tussen de PlayStation 4 en PlayStation 5 of Xbox One en Xbox Series X/S. Je kunt op beide consoles met spelers spelen en je voortgang van de ene naar de andere console overzetten.

5. Met welke platforms is World of Warships platformonafhankelijk?

World of Warships is platformonafhankelijk met de PlayStation en Xbox One. Dit betekent dat je op beide consoles met spelers kunt spelen.

Bekijk meer: Is Rocket League platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

World of Warships is een goed gemaakt spel. In deze game kun je interessante mechanica ervaren, evenals een hoog niveau van Pools.

We hopen dat je dit artikel over 'Is World of Warships platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust in het commentaargedeelte hieronder.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.