Hoofd Tierlijst Jump Force Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

Jump Force Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

 Jump Force-niveaulijst (2022): beste personages 19 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Jump Force is een anime-jagersspel waarin je je eigen team van drie personages kunt laten vechten tegen de vijand. Er is een verscheidenheid aan personages om uit te kiezen, en ze zijn allemaal dienovereenkomstig gerangschikt. In deze blogpost zullen we elk personage in Jump Force rangschikken op basis van hun vermogensniveau.

Jump Force-niveaulijst helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is belangrijk om te weten hoe sterk een personage is, omdat het je een idee geeft van wat voor soort strategieën je tegen hen kunt gebruiken.

Als je een beginnende speler bent of als je gewoon je spel wilt verbeteren, dan is deze Jump Force-personageniveaulijst iets voor jou. Het hebben van een sterk team is essentieel om verder te komen in het spel. Dus lees verder om meer te weten te komen over welke personages goed en slecht zijn in vechten.

Ook handig: Is Jump Force platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Jump Force - Een snelle introductie

Springkracht is een vechtspel ontwikkeld door Spike Chunsoft en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. De game is op 15 februari 2019 uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation en Xbox One.

 Jump Force - Een snelle introductie

Het is gebaseerd op de wekelijkse Shōnen Jump-manga-bloemlezing en bevat personages uit verschillende eigenschappen die erin zijn gepubliceerd, waaronder Dragon Ball, One Piece, Naruto en Death Note.

Jump Force is een op tag-team gebaseerd vechtspel waarin spelers personages besturen vanuit het perspectief van een derde persoon. Spelers gebruiken de unieke vaardigheden van het personage om te vechten en te proberen hun tegenstander te verslaan. De game bevat vernietigbare levels die spelers kunnen gebruiken voor extra aanvallen.

De game bevat een groot aantal personages uit verschillende populaire manga-franchises. Personages kunnen worden aangepast in termen van uitrusting en uiterlijk. Het beschikt ook over een modus waarin spelers hun eigen aangepaste personage kunnen maken, met verschillende aanpassingsopties, waaronder de mogelijkheid om spraaklijnen voor hen te kiezen.

Jump Force-niveaulijst (2022)

De Jump Force-selectie bevat Dragon Ball-, One Piece-, Naruto- en Death Note-personages, evenals vele anderen die in de 50-jarige geschiedenis van de Weekly Shōnen Jump-bloemlezing werden gepubliceerd.

 Jump Force-niveaulijst (2022)

Het kiezen van je team is de sleutel in dit spel. Daarom hebben we een Jump Force-niveaulijst opgesteld van de vechters in Jump Force die je kunt gebruiken bij het samenstellen van je eigen team.

Een tier list is een ranglijst die de relatieve kracht van karakters in een game laat zien. Het wordt vaak gebruikt door competitieve spelers om te beslissen welke karakters ze in toernooien moeten gebruiken.

Het gebruik van de Jump Force-niveaulijst heeft veel voordelen, waaronder:

 • Het kan je helpen bij het kiezen van de personages die je in je team wilt gebruiken.
 • Het kan je helpen de sterke en zwakke punten van elk personage te begrijpen.
 • Het kan je een idee geven van hoe competitief het spel is.
 • Het kan je helpen om je voor te bereiden op toernooien.
 • Het bespaart tijd door alle informatie die u nodig heeft op één plek te verstrekken.
 • Het helpt je om je vaardigheden als speler te verbeteren, zodat je op een hoger niveau kunt spelen.

Nu is de Jump Force-niveaulijst onderverdeeld in zes niveaus, waarbij S de bovenste laag is en E de onderste. Laten we met dit in gedachten eens kijken naar onze Jump Force-niveaulijst en ontdekken welke personages het sterkst zijn in gevechten!

Jump Force S-niveaulijst (2022)

Het S-niveau is het hoogste niveau in Jump Force en bevat karakters die sterk en gebruiksvriendelijk zijn. Deze karakters kunnen zowel door beginners als gevorderden worden gebruikt, omdat ze een lage leercurve hebben, maar een groot potentieel voor groei in de loop van de tijd met oefening.

 Jump Force S-niveaulijst (2022)
Jump Force Fighter Universum
Ichigo Kurosaki Bleekmiddel
Gaara Naruto
Naruto Uzumaki Naruto
Makoto Shishio Samoerai X
Hisoka Jager x Jager
Frieza drakenbal
Sosuke Aizen Bleekmiddel

Ook gerelateerd: Laatste Cloudia-niveaulijst (2022)

Jump Force A Tier-lijst (2022)

Deze tier-lijst bevat personages die goed zijn in het toebrengen van schade aan hun tegenstanders. Ze zijn iets moeilijker te gebruiken dan de personages in de S-laag, maar ze kunnen zeer krachtig zijn als ze correct worden gebruikt.

 Jump Force A Tier-lijst (2022)
Jump Force Fighter Universum
Goku drakenbal
Vegetarisch drakenbal
Sasuke Uchiha Naruto
Nieuw Een stuk
Izuku Midoriya Mijn Held Academia
Te blijven zwarte klaver
draak shiyu Saint Seya
Gon Freecs Jager x Jager

Jump Force B-niveaulijst (2022)

De B-laaglijst bevat personages die minder effectief zijn dan die in de A-laag, maar nog steeds geschikt zijn voor gebruik in gevechten. Dit zijn de bovengemiddelde karakters in het spel, en ze kunnen goede opties zijn voor spelers die een meer aanvallende stijl willen spelen.

 Jump Force B-niveaulijst (2022)
Jump Force Fighter Universum
Kakashi Hatake Naruto
Yugi Moto Yu-gi-oh!
Boruto Uzumaki Boruto
Rukia Kuchiki Bleekmiddel
Kenshin Himura Samoerai X
Kenshiro Vuist van de Poolster
Kom op Dragon Quest: Avonturen van Dai
Cel drakenbal
Monkey D Luffy Een stuk

Jump Force C-niveaulijst (2022)

De C-tierlijst bevat de gemiddelde karakters in Jump Force. Ze zijn niet zo goed als de personages in de A- en B-niveaus, maar ze kunnen nog steeds effectief zijn in gevechten als ze correct worden gebruikt.

 Jump Force C-niveaulijst (2022)
Jump Force Fighter Universum
Het gaf Jojo's Bizarre Avontuur
Boa Hancock Een stuk
Kurapika Jager x Jager
Yusuke Urameshi Yu Yu Hakusho
Jotaro Jojo's Bizarre Avontuur
Killua Zoldyck Jager x Jager
Sanji Een stuk
Marshall D Teach Een stuk

Jump Force D-niveaulijst (2022)

De D-laaglijst bevat de ondergemiddelde karakters in Jump Force. Ze zijn niet zo goed als de personages in de A- en B-lagen, maar ze kunnen nog steeds effectief zijn als je weet hoe je ze op de juiste manier moet gebruiken.

 Jump Force D-niveaulijst (2022)
Jump Force Fighter Universum
Trunks drakenbal
Pegasus Seiya Saint Seya
Toguro Yu Yu Hakusho
Ryo Saeba Stadsjager
Roronoa Zoro Een stuk

Jump Force E-niveaulijst (2022)

De E-tier-lijst bevat de slechtste personages in Jump Force. Deze karakters zijn meestal te zwak of hebben een laag nut om effectief te zijn in gevechten. Als gevolg hiervan worden ze niet aanbevolen voor gebruik in de meeste situaties.

 Jump Force E-niveaulijst (2022)
Jump Force Fighter Universum
Renji Abarai Bleekmiddel
Klein drakenbal
Kaguya Otsutsuki Naruto

Controleer ook: Dappere Negen Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat doet een tierlijst?

Een tier list is een rangschikking van karakters op basis van hun sterke en zwakke punten. Het helpt spelers te beslissen welke karakters ze moeten gebruiken in toernooien of andere competitieve evenementen.

2. Hoeveel karakters kunnen we gebruiken in Jump Force?

Je kunt er maximaal drie tegelijk gebruiken, en ze hebben allemaal verschillende vaardigheden die je team sterker maken dan anderen.

3. Waarom is de Jump Force-tekenlijst belangrijk?

Het helpt je te beslissen welke personages je wilt gebruiken in toernooien of andere competitieve evenementen. Het stelt spelers die meer willen weten over vechtspellen ook in staat om erachter te komen wat voor soort kracht hun favoriete personage heeft. Als er een speler is die niet zeker weet of zijn/haar team kan winnen van een ander team, kan hij/zij de ranglijst opzoeken en uitzoeken of er zwakke punten zijn in het andere team.

4. Verslaat S-tier karakters altijd A-tier karakters?

Nee, het betekent alleen dat ze sterker zijn dan de andere personages en een grotere kans hebben om tegen hen te winnen. Er is echter altijd een kans op een overstuur als beide spelers goed genoeg zijn.

5. Welke karakters mag ik niet gebruiken in Jump Force?

Tekens die onderaan de tierlijst staan, zijn meestal niet de moeite waard om te gebruiken, omdat ze grote zwakheden hebben die gemakkelijk kunnen worden uitgebuit. Het is echter altijd mogelijk voor een speler om met deze karakters te winnen als ze ook in staat zijn om de zwakke punten van de tegenstander uit te buiten.

6. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus voor Jump Force bijgewerkt?

De lijst met niveaus wordt bijgewerkt wanneer een nieuw personage wordt uitgebracht of wanneer er grote wijzigingen in het spel zijn. Als een personage bijvoorbeeld een nieuwe vaardigheid krijgt waardoor ze veel sterker zijn dan voorheen, zullen ze waarschijnlijk hoger op de lijst met niveaus komen.

7. Wie heeft de Jump Force-ranglijst gemaakt?

De tier list is gemaakt door een groep competitieve spelers die veel ervaring hebben met het spel. Ze hielden rekening met veel factoren, zoals de sterke en zwakke punten van de personages, om de lijst te maken.

8. Kunnen we winnen als we alleen C-tier karakters gebruiken?

Het is mogelijk om met elk personage te winnen, ongeacht hun niveau. Het is echter veel moeilijker om te winnen als je karakters met een lager niveau gebruikt. Dit komt omdat ze doorgaans meer zwakke punten hebben dan personages met een hoger niveau.

Bekijk meer: Naruto Blazing Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

We hopen dat je deze Jump Force-niveaulijst nuttig vindt tijdens je reis om een ​​topspeler te worden. Vergeet niet om altijd met alle personages te oefenen en hun sterke en zwakke punten te leren kennen, zodat je ze effectief kunt gebruiken in gevechten. Bedankt voor het lezen!

Als je vragen hebt over de lijst met niveaus, laat ze dan achter in het gedeelte Opmerkingen hieronder. We zullen ons best doen om ze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.