Hoofd Kantoorproductiviteit Kalendersjabloon voor downloaden en afdrukken

Kalendersjabloon voor downloaden en afdrukken

28 mei 2020 Kantoorproductiviteit
Oosten. Lezen: 2 minuten

Ik heb vooraf een heel eenvoudig kalendersjabloon opgesteld dat u gratis kunt downloaden, wijzigen en afdrukken. Het ontwerp is zo minimaal mogelijk, waardoor je het gemakkelijk kunt aanpassen met je eigen franje. Elke dag van de maand is gepositioneerd als een zwevend tekstvak, wat betekent dat de cijfers niet verschuiven wanneer u inhoud in de cel van elke dag typt.

Het samenstellen van uw eigen agenda is niet per se een ingewikkelde taak, maar het kan tijdrovend zijn. De tabellen op elke pagina opstellen en vervolgens de dagen indelen zodat alles correct uitgelijnd is, kan een frustrerend klein project worden ... vooral als je halverwege bent en erachter komt dat er ergens een vrije dag is. Deze sjablonen zijn al ingesteld en klaar voor gebruik.

Inhoud

Kalendersjabloon 2012

  • Kalendersjabloon 2012 in MS Word-indeling
    Pak deze versie als je wijzigingen wilt aanbrengen in het ontwerp of de dagen wilt invullen met een tekstverwerker. Ik heb het oude .doc-formaat gebruikt om het bestand compatibel te maken met zowel oude als nieuwe versies van Microsoft Office.
  • Kalendersjabloon 2012 in PDF-formaat
    Dit is de versie voor mensen die gewoon iets simpels willen om uit te printen en met de hand in te vullen. Er is geen tekstverwerker nodig - print de PDF gewoon direct uit.
  • Enkele pagina 2012 kalendersjabloon
    Dit is een compacte versie met kleine roosters die elke week worden weergegeven. Het hele jaar past op één pagina.

Hier is een voorbeeld van hoe de kalenders eruit zien:

  Voorbeeld van de kalendersjabloon

Ik heb ook versies van de kalender van 2012 met verschillende feestdagen. Klik op de naam van elke sjabloon om het bewerkbare Word-formaat te downloaden, of kies PDF als u direct wilt afdrukken.

Afgelopen jaren

Hier is een archief van de sjablonen van de afgelopen jaren. Klik op elk jaar om het bewerkbare Word-formaat te krijgen, of kies PDF om de gemakkelijk afdrukbare versie te krijgen.

Lege sjabloon

Deze laatste versie is volledig blanco. Het bevat alleen het basisraster, zonder maandnamen of dagnummers. Gebruik deze als u uw eigen kalender helemaal opnieuw wilt maken. Er zijn versies met 5 en 6 rijen, afhankelijk van het aantal weken dat u in elke maand nodig heeft.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.