Hoofd Tierlijst Killer Instinct-niveaulijst (november 2022) Beste personages

Killer Instinct-niveaulijst (november 2022) Beste personages

 Killer Instinct-niveaulijst (2022) Beste personages 2 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Killer Instinct is een populaire serie vechtspellen die al sinds het begin van de jaren negentig bestaat. De game heeft een recente opleving in populariteit gezien, vanwege de opname in de gaming-line-up van de Xbox One.

Als Killer Instinct nieuw voor je is, of als je gewoon op zoek bent naar tips om je gameplay te verbeteren, vraag je je misschien af ​​wie de beste personages zijn. In deze blogpost zullen we de Killer Instinct-niveaulijst bekijken en bespreken waarom elk personage wordt gerangschikt waar ze zijn.

De lijst met personages uit Killer Instinct is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Het biedt een gemakkelijke manier om te zien welke personages het sterkst zijn in het spel, en het kan je ook helpen meer te weten te komen over de verschillende speelstijlen van elk personage.

Ook handig: Shining Beyond Tier List (2022)

Inhoud

Killer Instinct - Een snelle introductie

Killersinstinct is een serie vechtspellen gemaakt door Rare. Het werd uitgegeven door Microsoft Studios, Midway en Nintendo. Het originele Killer Instinct werd in 1994 uitgebracht voor speelhallen en werd later in 1995 geport naar het Super Nintendo Entertainment System (SNES).

 Killer Instinct - Een snelle introductie

De Killer Instinct-spellen hebben een groot aantal personages om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke reeks bewegingen en combo's. De spellen staan ​​bekend om hun combo-breakers, waarmee spelers de reeks aanvallen van een tegenstander kunnen onderbreken en met hun eigen aanvallen kunnen counteren. Het doel van het spel is om de gezondheidsbalk van de andere vechter uit te putten voordat ze hetzelfde met jou kunnen doen.

De gameplay van Killer Instinct is snel en vloeiend, en de game biedt een hoge mate van toegankelijkheid voor nieuwe spelers. De bedieningselementen zijn eenvoudig en gemakkelijk te leren, en de tutorials van de game leren de basisprincipes goed.

Lijst met moordenaarsinstincten (2022)

Een tierlijst is een lijst die de personages in een game rangschikt op basis van hun algehele sterkte. Als je je vaardigheden in Killer Instinct wilt verbeteren, kun je het beste weten welke personages bovenaan de lijst staan. Op deze manier kun je beter strategieën bedenken en een plan bedenken om je tegenstanders uit te schakelen.

 Lijst met moordenaarsinstincten (2022)

Er zijn veel voordelen van een Killer Instinct-personageniveaulijst, waaronder:

 • Ten eerste kun je weten welke karakters momenteel het sterkst zijn.
 • Ten tweede helpt het je ook om de match-up tussen verschillende karakters te begrijpen.
 • Ten derde biedt het een goede manier om je vaardigheden te vergelijken met die van andere spelers.
 • Het stelt je ook in staat om nieuwe strategieën te vinden die je in het spel kunt gebruiken.
 • Het helpt je ook om de spelmechanica beter te begrijpen.

Er zijn vijf niveaus in de Killer Instinct-niveaulijst. Het S tot D-assortiment is opgedeeld in vijf niveaus. Laten we eens kijken naar het classificatiesysteem:

Killer Instinct S-niveaulijst (2022)

De S-tier is de hoogste in het Killer Instinct-spel. In deze laag vind je de krachtigste personages die momenteel beschikbaar zijn in de game. Om de grootste te zijn, moet je deze karakters gebruiken als je wilt slagen.

 Killer Instinct S-niveaulijst (2022)
 • Lucht
 • Voorteken
 • Uitslag
 • om te schitteren

Ook gerelateerd: Sword Master Story Tier-lijst (2022)

Killer Instinct Een Tier-lijst (2022)

De A-tier is de op een na hoogste tier in het spel. In deze laag vind je karakters die sterk zijn, maar niet zo sterk als de S-tier karakters. Deze karakters zijn nog steeds levensvatbaar en kunnen worden gebruikt om wedstrijden te winnen.

 Killer Instinct Een Tier-lijst (2022)
 • Eyedol
 • Hisako
 • Ijs
 • Slagtand
 • Aganos
 • Donder
 • Arbiter
 • Riptor

Killer Instinct B-niveaulijst (2022)

Het B-niveau is het derde niveau in het spel. In deze laag vind je karakters die fatsoenlijk zijn, maar niet zo sterk als de karakters van de A-laag. Deze karakters kunnen nog steeds worden gebruikt om wedstrijden te winnen, maar het kan zijn dat je meer moeite moet doen dan normaal.

 Killer Instinct B-niveaulijst (2022)
 • sintel
 • Kilgore
 • Gargo's
 • Kijken
 • Adelaar
 • ruggengraat

Killer Instinct C-niveaulijst (2022)

Het C-niveau is het vierde niveau in het spel. In deze tier vind je karakters die niet zo sterk zijn als de B-tier karakters. Deze karakters kunnen nog steeds worden gebruikt, maar u zult meer moeite moeten doen dan normaal.

 Killer Instinct C-niveaulijst (2022)
 • Schaduw Jago
 • General Raam
 • Jago
 • TJ Combo
 • Maya
 • Shin Hisako
 • Kim Wu
 • Kan-Ra

Killer Instinct D-niveaulijst (2022)

Het zwakste niveau in het spel. In deze laag vindt u tekens die niet levensvatbaar zijn en die niet worden aanbevolen om te gebruiken. Deze karakters maken het moeilijk voor je om wedstrijden te winnen. Als je wilt winnen, moet je deze karakters vermijden.

 Killer Instinct D-niveaulijst (2022)
 • Sabrewulf
 • Orchidee
 • Sadira

Controleer ook: Lijst met teruggavewapenniveaus (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Killer Instinct-niveaulijst?

Een Killer Instinct-niveaulijst is een rangschikking van de verschillende personages in het spel, gebaseerd op hun algemene bruikbaarheid en potentieel in een competitieve omgeving.

2. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus voor Killer Instinct bijgewerkt?

De Killer Instinct-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer er wijzigingen in het spel zijn, zoals nieuwe personages of balanspatches.

3. Waarom zou ik me zorgen maken over de Killer Instinct-personageniveaulijst?

Als je het spel serieus wilt spelen, dan is het belangrijk om te weten welke karakters sterk zijn en welke niet. Op deze manier kun je beter geïnformeerde keuzes maken bij het kiezen van personages voor je team.

4. Wat is het hoogste niveau in de Killer Instinct-niveaulijst?

Het hoogste niveau in de Killer Instinct-niveaulijst is S-tier. Deze karakters zijn de sterkste in het spel en geven je de meeste kans om te winnen.

5. Wat is het zwakste niveau in de lijst met niveaus voor Killer Instinct?

De zwakste laag in de Killer Instinct-laaglijst is de D-laag. Deze karakters zijn niet levensvatbaar in een competitieve omgeving en je moet ze vermijden als je wilt winnen.

Bekijk meer: Erfgenaam van Light Tier List (2022)

Laatste woorden

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de Killer Instinct-niveaulijst te begrijpen. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat ze dan gerust hieronder achter. We horen graag uw mening!

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rec Room platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rec Room al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
De Zenonzard-niveaulijst helpt je het vermogensniveau van elke kaart in het spel te begrijpen. Deze lijst met niveaus is gunstig voor zowel terugkerende spelers als nieuwe spelers, of je nu een veteraan of een beginner bent!
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
De Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke monsters de beste zijn in het spel. Het is een rangschikkingssysteem dat is gebaseerd op de statistieken en vaardigheden van het monster. Hoe hoger het niveau, hoe beter het monster is.
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Hyper Scape platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Hyper Scape al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Crew 2 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?