Hoofd Platformoverschrijdend Komt Battlefield 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Komt Battlefield 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

 Komt Battlefield 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox] 11 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Battlefield 4 is een van de meest verwachte games van het jaar 2013. Gamers over de hele wereld zaten vol spanning te wachten om het in handen te krijgen. Het is een first-person schietspel waarin twee teams het tegen elkaar opnemen op verschillende kaarten met verschillende doelen.

Maar een vraag waar iedereen mee bezig is, is: 'Is Battlefield 4 platformonafhankelijk in 2022?' In deze blogpost beantwoorden we die vraag en geven we je alle details die je moet weten over Battlefield 4 platformonafhankelijk spelen!

Cross-platform is een term die wordt gebruikt om te beschrijven wanneer twee of meer verschillende spelplatforms verbinding kunnen maken en samen kunnen spelen. Xbox One- en pc-gamers kunnen bijvoorbeeld verbinding maken en samen games spelen als de game platformonafhankelijk is. Op dezelfde manier kunnen PS4-bezitters verbinding maken en spelen met pc-spelers.

Dus laten we eens kijken of Battlefield 4 platformonafhankelijk is of niet?

Ook handig: Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Battlefield 4 - Een snelle introductie

Slagveld 4 is een first-person shooter-spel dat is gemaakt door de Zweedse ontwikkelaar van videogames, EA DICE. Het is de vierde hoofdaflevering in de Battlefield-serie en werd uitgebracht op 29 oktober 2013 voor pc, PS3, Xbox 360 en later voor PS4, PS5, Xbox One en Xbox-serie X/S.

 Battlefield 4 - Een snelle introductie

De gameplay van Battlefield 4 speelt zich af op verschillende locaties over de hele wereld, zoals China, Parijs en New York. De speler bestuurt verschillende personages uit de campagne voor één speler of de multiplayer-modus. Het doel van het spel is om verschillende missies en taken te voltooien om de wedstrijd te winnen.

Het spel kreeg positieve recensies van critici bij het loslaten. IGN gaf het een score van negen op tien, prees de multiplayer-modus en zei 'Battlefield's kenmerkende mix'. De Battlefield-serie staat bekend om zijn multiplayer-modus waarmee spelers van over de hele wereld verbinding kunnen maken en met elkaar kunnen spelen.

Komt Battlefield 4 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Battlefield 4 is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat pc-gamers geen verbinding kunnen maken en spelen met Xbox One- of PS5-bezitters. De enige manier om met mensen op verschillende platforms te spelen, is als ze allemaal hetzelfde spel op hetzelfde platform spelen.

 Is Battlefield 4 platformonafhankelijk in 2022?

Cross-platform gaming wordt echter steeds populairder naarmate videogameconsoles krachtiger worden. Het is dus mogelijk dat Battlefield 4 in de toekomst platformonafhankelijk spelen ondersteunt.

Er zijn enkele mods en onofficiële servers waarmee spelers verbinding kunnen maken en met elkaar kunnen spelen, ongeacht het platform waarop ze zich bevinden. Maar dit wordt niet ondersteund of onderschreven door EA DICE.

Als Battlefield 4 platformonafhankelijk wordt, dan zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Meer mensen om mee te spelen.
 • toegenomen concurrentie.
 • gemakkelijker om vrienden te vinden die het spel spelen.
 • betere matchmaking.

EA DICE werkt momenteel aan een Battlefield 4-game die platformonafhankelijk spelen tussen pc-, PS- en Xbox-gamers ondersteunt. Dus houd ons in de gaten voor meer informatie!

Ook gerelateerd: Is Battlefield 2042 platformonafhankelijk in 2022?

Is Battlefield 4 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

 Is Battlefield 4 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, Battlefield 4 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dit betekent dat de game niet gespeeld kan worden tussen pc-gamers of Xbox One-gamers. Er is geen manier om verbinding te maken en te spelen met mensen op verschillende platforms. Dus als je een pc hebt, kun je niet spelen met iemand die een Xbox One heeft.

Dit nieuws kan een teleurstelling zijn voor veel gamers die hoopten om met hun vrienden op verschillende platforms te spelen. Er is echter ook goed nieuws. EA DICE werkt momenteel aan een Battlefield 4-game die platformonafhankelijk spelen ondersteunt.

Is Battlefield 4 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Battlefield 4 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dus als je Battlefield 4 met je vrienden wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat iedereen op hetzelfde platform speelt. Anders kunt u geen verbinding maken en samen spelen.

Cross-platform tussen pc- en PS4/PS5-gamers is mogelijk in de toekomst mogelijk, maar dit is niet bevestigd door EA DICE. Dus houd ons in de gaten voor meer informatie!

Is Battlefield 4 platformonafhankelijk PS4 en Xbox One?

 Is Battlefield 4 platformonafhankelijk PS4 en Xbox One?

Nee, Battlefield 4 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Het bedrijf heeft geen plannen aangekondigd om Battlefield cross-platform te maken tussen PS4 en Xbox One. Dus voorlopig moet je je houden aan het spelen met je vrienden op hetzelfde platform.

Battlefield 4 is een geweldige game om met vrienden te spelen, maar het is momenteel niet mogelijk om dit op verschillende platforms te doen. Dit kan in de toekomst veranderen, maar voor nu moet je ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde console speelt.

Is Battlefield 4 platformonafhankelijk PS4 en PS5?

Ja, Battlefield 4 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Het is goed nieuws voor fans van de game die op deze consoles met vrienden kunnen blijven spelen. Als je een PS4 gebruikt, kun je platformonafhankelijk werken met de PS5.

Dit betekent dat Battlefield nu kan profiteren van de functie voor spelen op afstand, waarmee gamers overal in hun huis kunnen gamen. Zolang ze maar een internetverbinding hebben. Dit is echt geweldig nieuws voor mensen die het spel willen blijven spelen.

Is Battlefield 4 platformonafhankelijke Xbox 360 en Xbox One?

 Is Battlefield 4 platformonafhankelijke Xbox 360 en Xbox One?

Ja, Battlefield 4 is platformonafhankelijk tussen Xbox 360 en Xbox One. Dit betekent dat de game kan worden gespeeld tussen Xbox 360-bezitters of Xbox One-gamers. Deze platforms kunnen platformoverschrijdend werken omdat ze dezelfde game-engine gebruiken.

Dit betekent ook dat toekomstige Battlefield-games cross-platform tussen Xbox 360 en Xbox One kunnen worden. Dus als je een Xbox-gamer bent, hoef je je geen zorgen te maken dat je in de toekomst ondersteuning voor de game verliest.

Is Battlefield 4 platformonafhankelijk PS3 en Xbox 360?

 Is Battlefield 4 platformonafhankelijk PS3 en Xbox 360?

Nee, Battlefield 4 is niet cross-platform tussen PS3 en Xbox 360. Dit komt omdat de game verschillende game-engines gebruikt voor de twee consoles. De PS3-engine is niet compatibel met de Xbox 360-engine.

Dit betekent dat Battlefield niet cross-platform kan zijn tussen PS3-gamers en Xbox 360-gamers. Als je met vrienden op een andere console wilt spelen, moet je ergens anders kijken.

Controleer ook: Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van het platformonafhankelijk zijn van Battlefield 4?

Cross-platform spelen maakt het gemakkelijker om vrienden te vinden die het spel spelen en zorgt ook voor betere matchmaking. Het zorgt ook voor een groter spelersbestand, wat kan leiden tot interessantere en diversere gameplay. Je kunt spelen met mensen die je kent en vertrouwt in plaats van met complete vreemden.

2. Hoeveel spelers kunnen er in Battlefield 4 zijn?

Er kunnen maximaal 64 spelers in Battlefield 4 zijn voor online multiplayer. Dit aantal kan veranderen, dus kijk op de website van de game voor de meest actuele informatie. Het is een geweldige game die voor urenlang vermaak zorgt. Of je nu alleen speelt of met vrienden, er is altijd iets nieuws te beleven.

3. Wat zijn de redenen om platformonafhankelijk spelen in Battlefield 4 niet toe te staan?

Er zijn veel redenen om platformonafhankelijk spelen niet toe te staan. Een reden is dat het moeilijk kan zijn om verschillende platforms te beheren en ervoor te zorgen dat ze allemaal goed samenwerken. Een andere reden is dat ontwikkelaars zich misschien op één platform willen concentreren om spelers de best mogelijke ervaring te bieden.

4. Biedt Battlefield 4 spel voor meerdere generaties?

Ja, Battlefield 4 is een game voor meerdere generaties. Dit betekent dat het op verschillende generaties van een console kan worden gespeeld, waaronder de PS3, PS4, PS5, Xbox One en Xbox 360, Xbox X/S. Dus het maakt niet uit welke console je bezit, je kunt het op verschillende generatie consoles spelen.

5. Is Battlefield 4 cross-progressie?

Nee, Battlefield 4 is geen cross-progression game. Dit betekent dat uw voortgang op het ene platform niet wordt overgedragen naar een ander platform. Als je de game bijvoorbeeld op de PS4 speelt, wordt je voortgang niet opgeslagen en moet je helemaal opnieuw beginnen als je besluit om op de Xbox One te spelen.

6. Is Battlefield 4 een gratis game?

Nee, Battlefield 4 is geen gratis spel. Het is een betaalde game die je kunt kopen in de PlayStation Store, Xbox Store of Steam. De game kost $ 4,99 USD en bevat alle basiscontent en multiplayer-kaarten.

7. Waarom willen spelers platformonafhankelijk spelen?

Spelers willen platformonafhankelijk spelen omdat ze hierdoor in contact kunnen komen met vrienden die mogelijk op een andere console spelen dan zij. Het zorgt ook voor een grotere groep spelers om tegen te strijden in online multiplayer-spellen.

8. Wat zijn de nadelen van platformonafhankelijk spelen?

Het belangrijkste nadeel van platformonafhankelijk spelen is dat het moeilijk kan zijn om verschillende platforms te beheren en ervoor te zorgen dat ze allemaal goed samenwerken. Een ander nadeel is dat sommige gamers misschien niet tegen mensen op andere consoles willen spelen.

Bekijk meer: Is Splitgate platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Battlefield 4 is niet platformonafhankelijk, maar naarmate er steeds meer platforms uitkomen, beginnen ontwikkelaars de voordelen van platformonafhankelijk spelen in te zien. Met nieuwe platforms zoals de PS5 en Xbox One is het waarschijnlijk dat Battlefield 4 binnenkort op verschillende platforms kan worden gespeeld.

Houd dus in de toekomst updates over deze functie in de gaten. Ik hoop dat dit artikel 'Is Battlefield 4 platformonafhankelijk in 2022?' is behulpzaam geweest. Deel het gerust met je vrienden. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor PS4, PS5, Xbox One, pc, enz. (crossplay). Of UFC 4 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Acer-laptops in 2022? We hebben 30+ laptops getest om de beste Acer-laptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met verschillende budgetten.
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Stopt Fortnite in 2022? Het wordt een hot topic als geruchten zich verspreiden. In dit artikel gaan we in op deze vraag en proberen we de geruchten de kop in te drukken.
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
Dit artikel gaat over de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022). Het is een ranglijst van alle beste kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt.
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
Op zoek naar de beste laptops voor streaming in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops te vinden die twitch/youtube-games of video streamen.
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Magnum Quest-niveaulijst (2022) is een gemakkelijke manier om erachter te komen wie de beste helden in het spel zijn. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder schade, snelheid en speciale vaardigheden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.