Hoofd Platformoverschrijdend Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

  Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One] 8 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Battlefield 5 is het zestiende deel in de Battlefield-serie. Deze game is uitgebracht voor Windows, PS4, PS5 en Xbox One. Hoe zit het met platformonafhankelijk spelen? Is het mogelijk om Battlefield 5 te spelen met vrienden op verschillende platforms zoals pc, PS4 of Xbox? In deze blogpost beantwoorden we 'Is Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?'

In de wereld van vandaag is het geen verrassing dat gamers meer dan één apparaat gebruiken om hun favoriete games te spelen. De pc, Xbox One, PS4 en PS5 hebben elk hun eigen spelersbestand van toegewijde fans.

Als het op strategie aankomt, is platformonafhankelijk gamen een geweldige manier voor spelers om zich tegen de vijand te verenigen in plaats van zich op te splitsen tussen verschillende platforms. Het is geen geheim dat er de afgelopen maanden een grote controverse was rond dit onderwerp.

Veel spelers willen weten of Battlefield V platformonafhankelijk is of niet. Voor degenen die het zich afvragen, deze blogpost gaat het antwoord onderzoeken. Dus blijf lezen!

Ook handig: Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Battlefield 5 - Een snelle introductie

Slagveld 5 is een first-person shooter ontwikkeld door DICE en uitgegeven door Electronic Arts. Battlefield-games staan ​​bekend om hun grote multiplayer-gevechten met maximaal 64 spelers per kaart, waarbij het doel van elke game afhangt van de modus waarin deze zich bevindt - Conquest is zo'n voorbeeld (Controlling flags).

  Battlefield 5 - Een snelle introductie

Bij elke game is er een nieuwe verhaalcampagne die echt cool is en een andere ervaring biedt dan je zou hebben in multiplayer - het heeft meer dialoog dan je gebruikelijke FPS en bevat als zodanig ook enkele stealth-gameplay-elementen, zodat je zult winnen' niet rondrennen als Rambo!

Deze game krijgt een dikke pluim van alle gamers omdat het een heleboel nieuwe functies en gameplay-mechanica biedt die zorgen voor een geweldige ervaring. Een vraag die iedereen bezighoudt, is of Battlefield 5 platformonafhankelijk zal zijn of niet. Dus, zonder verder oponthoud, laten we het uitzoeken.

Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Battlefield 5 ondersteunt geen platformonafhankelijke gaming . Dit betekent dat spelers op verschillende apparaten niet samen kunnen spelen. Als je bijvoorbeeld een PS4 gebruikt en je vriend een Xbox, kun je Battlefield 5 niet samen spelen.

  Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?

Het zal echter interessant zijn om te zien of dit in de toekomst verandert, aangezien meer spelers een uniforme ervaring tussen hun favoriete games willen.

Er zijn een paar redenen voor deze beslissing van EA DICE:

  • Ten eerste bestaat het risico dat spelers een oneerlijk voordeel krijgen in de game omdat hun apparaat meer vermogen heeft dan andere.
  • Ten tweede en het belangrijkste is dat het indruist tegen wat ze met dit spel proberen te bereiken.
  • Ten slotte wil DICE de balans tussen platforms bewaren, zodat iedereen een eerlijk spel kan spelen.

Alleen omdat Battlefield V momenteel niet platformonafhankelijk is, wil dat nog niet zeggen dat het dat in de toekomst ook niet zal zijn. Het lijkt erop dat de game-ontwikkelaars gaan luisteren naar feedback van spelers en dienovereenkomstig wijzigingen aanbrengen.

Ook gerelateerd: Is Ark: Survival platformoverschrijdend geëvolueerd in 2022?

Is Battlefield 5 platformonafhankelijke pc en Xbox?

  Is Battlefield 5 platformonafhankelijke pc en Xbox?

Nee, Battlefield V is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox. Dit betekent dat spelers op de pc niet kunnen spelen met Xbox One-gamers. Dus als je vriend Battlefield V op Xbox One bezit en jij de game op pc, kun je niet samen spelen.

Dit nieuws komt als een teleurstelling voor veel spelers die wilden dat de pc- en Xbox One-gemeenschappen verenigd zouden worden. Maar we kunnen niet altijd krijgen wat we willen. Wacht dus tot de game platformonafhankelijk is of tot er een update uitkomt.

Is Battlefield 5 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Battlefield V is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat spelers op de pc niet kunnen spelen met gamers op de PlayStation 4-console. Dus als je vriend Battlefield V op PlayStation bezit en jij bezit het op pc, dan moet een van jullie de console van de ander kopen.

Is Battlefield 5 platformonafhankelijk PS4 en Xbox?

  Is Battlefield 5 platformonafhankelijk PS4 en Xbox?

Nee. Battlefield V is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox. Dit betekent dat je niet tegen mensen op andere platforms kunt spelen. Dus als je met vrienden op een PSN of Xbox Live wilt spelen, moet je dezelfde console als zij kopen.

Is Battlefield 5 platformonafhankelijk PS5 en Xbox One?

Nee, Battlefield V is niet platformonafhankelijk tussen PS5 en Xbox One. Het is niet mogelijk om met vrienden op verschillende platforms te spelen. Dus als je op PlayStation speelt terwijl je vriend op Xbox One speelt, moet een van jullie de console van de ander kopen om samen verder te kunnen spelen.

Controleer ook: Is Stardew Valley platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Hoeveel spelers kunnen er in Battlefield 5 zijn?

Het antwoord op die vraag is in totaal 64 spelers. Er zijn in totaal 16 squadrons van elk vier spelers.

2. Hoe ziet de campagne van Battlefield V eruit?

De campagne van Battlefield V is anders dan alles wat we in het verleden hebben gezien. De game gaat voor een meer dialooggestuurde aanpak, dus het duurt langer om te voltooien, en heeft ook enkele stealth-gameplay-elementen!

3. Kan ik tegen vrienden spelen op verschillende platforms zoals pc, PS4 of Xbox?

Nee. Cross-platforming is op dit moment niet mogelijk en het is onduidelijk of dit in de toekomst zal veranderen. We zullen gewoon moeten afwachten.

4. Wat zijn de redenen van de studio om platformonafhankelijk spelen niet toe te staan?

De ontwikkelaars beweren dat het indruist tegen wat ze met deze game proberen te bereiken. Bovendien zou er een oneerlijk voordeel zijn omdat spelers op verschillende apparaten meer macht hebben dan andere.

5. Zal EA uiteindelijk platformonafhankelijk spelen toestaan?

Het is moeilijk te zeggen. Tot nu toe is de studio niet geïnteresseerd om het op korte termijn aan Battlefield V toe te voegen. We zullen moeten afwachten of er in de toekomst iets verandert.

6. Is Battlefield 5 cross-progressie?

Nee, cross-progressie is niet mogelijk in Battlefield V. Dit betekent dat je voortgang en unlocks op elk platform gescheiden zijn. U kunt uw gegevens niet van het ene apparaat naar het andere overbrengen.

7. Waarom willen spelers cross-platforming?

De belangrijkste reden waarom spelers cross-platforming willen, is omdat het hen in staat zou stellen om met vrienden op verschillende apparaten te spelen. Het zou er ook voor zorgen dat meer mensen aan elkaar kunnen worden gekoppeld in multiplayer-games, wat in het algemeen voor een betere ervaring zou zorgen.

8. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook cross-progressie is?

Nee. Cross-platforming en cross-progressie zijn twee verschillende dingen. Cross-platforming zou je in staat stellen om met mensen op verschillende apparaten te spelen, terwijl cross-progressie je in staat zou stellen om je voortgang en ontgrendelingen van het ene apparaat naar het andere over te dragen.

Bekijk meer: Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Battlefield 5 is niet platformonafhankelijk, maar aangezien steeds meer gamers samen willen spelen op verschillende platforms zoals pc, Playstation of Xbox, zal het interessant zijn om te zien of dit in de toekomst verandert. We zullen deze blogpost updaten als dit het geval is!

We hopen dat dit artikel 'Is Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?' is behulpzaam geweest, en als je vragen hebt, wees niet bang om ze te stellen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.