Hoofd Platformoverschrijdend Komt Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, schakelaar]

Komt Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, schakelaar]

  Komt Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, schakelaar] 1 november 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Monster Hunter Stories 2 is een role-playing video game die is ontwikkeld door Capcom en Marvelous. De game is beschikbaar op Microsoft Windows-, Nintendo Switch- en Android-platforms. De releasedatum van de game is 9 juli 2021. Ons onderwerp van vandaag is gericht op het beantwoorden van de vraag 'Is Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend in 2022'?

Cross-platform compatibiliteit is een belangrijk element voor hedendaagse videogames. Het concept is dat gamers moeten kunnen deelnemen en samen kunnen spelen, ongeacht het platform dat ze gebruiken. Een speler die een Xbox One gebruikt, moet bijvoorbeeld kunnen spelen met iemand die een PS4 gebruikt. Dit helpt spelers om contact te maken met vrienden en familie die misschien niet dezelfde console hebben.

Dit wordt steeds belangrijker naarmate de markt voor videogames meer gefragmenteerd raakt. Er zijn verschillende consolefabrikanten en elk heeft zijn eigen online ecosysteem. Ze bieden verschillende game-ervaringen, dus games moeten spelers op verschillende platforms kunnen verbinden.

Ook handig: Is Monster Hunter Rise platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Monster Hunter Stories 2 - Een snelle introductie

De Monster Hunter-verhalen 2 speelt zich af in een wereld waar monsters en mensen in harmonie samenleven. De hoofdpersoon, een jonge jongen genaamd Lute, droomt ervan een Rider te worden zoals zijn idolen in de Hunter's Guild. Op een dag ontmoet hij een mysterieus ei dat uitkomt in Rathalos. Lute noemt de baby wyvern 'Nova' en de twee worden al snel onafscheidelijke vrienden.

  Monster Hunter Stories 2 - Een snelle introductie

Wanneer het dorp echter door een ramp wordt getroffen, moeten Lute en Nova op reis gaan om de oorzaak te vinden en hun huis te redden. De game speelt zich af in de Monster Hunter-wereld en bevat veel van de monsters, locaties en personages zoals de hoofdreeks uit de serie. Het spel wordt gespeeld vanuit een isometrisch perspectief en de speler bestuurt Lute, het hoofdpersonage en zijn monstervrienden.

De speler verkent de wereld, voltooit missies en vecht tegen monsters. Bij het vechten tegen monsters, kan de speler ervoor kiezen om ze rechtstreeks te bevechten of hun monsters te gebruiken om tegen het monster te vechten in een turn-based gevechtssysteem.

De game gebruikt echter een nieuwe stijl van gameplay die bekend staat als 'turn-based battles'. Dit wijkt af van de realtime actiegevechten van de reguliere Monster Hunter-games. Het turn-based systeem zorgt voor meer strategische gameplay en geeft spelers de tijd om na te denken over hun volgende zet.

Komt Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Monster Hunter Stories 2 is niet platformonafhankelijk in 2022. Als je vrienden of familie hebt die de game op een ander platform spelen, kun je niet met ze spelen. Dit is schokkend nieuws, omdat het spel veel leuker zou zijn met platformonafhankelijk spelen, maar het is alleen beschikbaar op Microsoft Windows en Nintendo Switch.

  Komt Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend in 2022?

Er zijn geen aanwijzingen dat de game in de toekomst platformonafhankelijk zal zijn. Dit houdt in dat als je met vrienden of familie wilt spelen, je ervoor moet zorgen dat iedereen hetzelfde platform heeft. Dit maakt het moeilijker om contact te maken met vrienden die niet dezelfde console hebben.

Er zijn veel nadelen aan het niet platformonafhankelijk zijn, zoals:

  • Breder publiek: als de game platformonafhankelijk zou zijn, zou het een breder publiek hebben omdat meer mensen het zouden kunnen spelen.
  • Betere concurrentie: met een breder publiek zou er online betere concurrentie zijn omdat meer mensen het spel zouden spelen.
  • Betere verbinding met vrienden: zoals eerder vermeld, als de game platformonafhankelijk zou zijn, zou het veel gemakkelijker zijn om contact te maken met vrienden die niet dezelfde console hebben.

Ook gerelateerd: Is Monster Hunter World platformoverschrijdend in 2022?

Is Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend tussen pc en Nintendo Switch?

  Is Monster Hunter Stories 2 platformoverschrijdend tussen pc en Nintendo Switch?

Nee, de game biedt geen compatibiliteit tussen pc en Nintendo Switch. Dit betekent dat als je de game op het ene platform bezit, je niet kunt spelen met iemand die de game op het andere platform bezit. Dit maakt het spel minder leuk en moeilijker om contact te maken met vrienden.

Controleer ook: Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Zal de game in de toekomst platformonafhankelijk zijn?

Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen dat de game in de toekomst platformonafhankelijk zal zijn. Als gevolg hiervan is het onwaarschijnlijk dat de game platformonafhankelijk wordt.

2. Ik heb nog nooit een RPG gespeeld. Is Monster Hunter Stories 2 een goed startpunt?

Ja, Monster Hunter Stories 2 is een geweldig startpunt als je nog nooit een RPG hebt gespeeld. De game is gemakkelijk op te pikken en te spelen, en het is een geweldige introductie tot het genre.

3. Is het nodig om de eerste Monster Hunter Stories te spelen om het vervolg te begrijpen en ervan te genieten?

Nee, je hoeft niet de eerste game te hebben gespeeld om van Monster Hunter Stories 2 te kunnen genieten. De game is een op zichzelf staand verhaal waarvan je kunt genieten zonder enige voorkennis van de serie.

4. Ondersteunt Monster Hunter Stories 2 cross-play?

Nee, de game biedt geen cross-play-compatibiliteit tussen Microsoft Windows en Nintendo Switch.

Bekijk meer: Is Tricky Towers platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, een heerlijke combinatie van zowel RPG als Monster Hunter, biedt fans een rijke nieuwe ervaring met een meeslepende verhaallijn met sympathieke personages. Deze game wordt geprezen om zijn graphics, verhaal en gameplay.

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel 'Is Monster Hunter Stories 2 platformonafhankelijk in 2022'. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat ze dan gerust hieronder achter. We zullen ons best doen om zo snel mogelijk te antwoorden.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.