Hoofd Gamen Kun je Discord krijgen op PS4? [2021]

Kun je Discord krijgen op PS4? [2021]

 Hoe krijg je Discord op PS4 2021 20 mei 2021 Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 5 minuten

Gamers hebben hun eigen brutale en zure smaak in vrijwel alles, en sociale interactieplatforms zijn geen uitzondering. Als je ooit betrokken bent geweest bij multiplayer-gaming, moet ten minste één van je virtuele vrienden je hebben uitgenodigd voor een teamdiscussie over onenigheid.

De discord is een chatplatform, speciaal ontworpen voor gamefreaks, waarmee je servers kunt maken, vrienden kunt maken via spraakoproepen, kunt communiceren met verschillende vermakelijke bots en ook kunt genieten van een breed scala aan andere opwindende functies.

Als u echter onenigheid op uw pc of smartphone gebruikt, is het tijd om uw spullen in te pakken en uw gamervergaderingen op uw gameconsole te verplaatsen. Deze gids helpt je om onenigheid op PS4 te installeren zonder gedoe.

Inhoud

Discord installeren op PS4 - Is het zelfs mogelijk?

De opkomende populariteit van Discord heeft de ontwikkeling extreem snel gemaakt en de oprichters breiden de mogelijkheden van dit geweldige platform uit als nooit tevoren. Op dit moment zijn er bijna miljoenen mensen die dagelijks Discord gebruiken.

 Discord installeren op PS4 - Is het zelfs mogelijk?

Hoewel je misschien al weet van het bestaan ​​van Discord op platforms zoals Windows, Linux en Android, is het zeer waarschijnlijk dat je er nog nooit aan hebt gedacht om Discord op een PS4 te installeren. Voordat u verder gaat, moet u weten dat dit zeker mogelijk is.

Veel mensen met een uniek perspectief hebben verzoeken naar het officiële ontwikkelaarsteam gestuurd om de applicatie beschikbaar te maken voor een van de best verkochte consoles zoals PS4. Hoewel er nog steeds geen officiële update van het bedrijf is, zijn er verschillende trucs om hetzelfde te doen.

Het enige dat u hoeft te doen, is enkele dingen configureren vóór de installatie van de toepassing, wat ook het meest tijdrovende deel van de zelfstudie is, en u zult Discord in vrijwel geen tijd op uw PS4-gameconsole hebben.

Ook handig: Coole PS4-namen 2021 (niet in gebruik)

Hoe krijg je Discord op PS4 (2021)?

Hoewel het proces tijdrovend kan lijken, is het uiterst eenvoudig te volgen en zeker de moeite waard. Laten we eens kijken naar enkele van de vereisten die u moet maken voordat u kunt beginnen met het proces om onenigheid op uw Playstation 4 te krijgen:

 Hoe krijg je Discord op PS4 (2021)?
 • Een Mixamp Pro TR-apparaat voor audio-switching
 • 3,5 mm mannelijke naar mannelijke kabels
 • Een A40 TR-headset met ondersteuning voor USB en optische kabel
 • Een aux-splitter van 3,5 mm
 • Een 3,5 mm tot 3,5 mm naast het volume

Nadat je alle nodige regelingen hebt getroffen, moet je naar de officiële website van onenigheid vanaf uw pc. Terwijl u zich op de officiële website bevindt, moet u een versie downloaden die specifiek is voor uw besturingssystemen, zoals Windows, Linux of Mac.

Ten slotte moet je de onderstaande stappen volgen om Discord op PS4 te krijgen:

 • Allereerst moet u de Discord-toepassing openen die u op een van uw apparaten zoals een smartphone of pc hebt geïnstalleerd
 • Nadat je de applicatie hebt geopend, moet je de browser openen die beschikbaar is in je Playstation 4-console
 • In de webbrowser moet u naar onenigheid zoeken en de webinterface openen waarmee u via de webinterface toegang hebt tot onenigheid
 • Wanneer u de interface opent, ziet u een prompt en om deze te laten verdwijnen, hoeft u alleen maar op de ok-knop te klikken en uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Discord in te vullen en op de login-knop te klikken om verder te gaan

Als je klaar bent met de eerste installatiefase van je Discord-installatie, laten we dan verder gaan en de technische aspecten bespreken om Discord op PS4 te installeren.

Controleer ook: Netflix Studentenkorting - Alles wat je moet weten

Discord gebruiken op PS4 - De stapsgewijze procedure

 Discord gebruiken op PS4 - De stapsgewijze procedure

Volg deze stappen om de discord-applicatie op je PS4 te gaan gebruiken:

 • Je moet vooral de optische kabels tussen je PS4 en de MixAmp Pro aansluiten
 • Je moet naar het instellingenmenu van je PS4 gaan, gevolgd door de optie Geluid en scherm> Instellingen audio-uitvoer en de primaire poort voor uitvoer wijzigen in digitaal
 • Zorg ervoor dat u een van de twee USB-uiteinden in het basisstation aansluit en de andere in uw pc. Zorg er daarnaast voor dat het basisstation ook is ingesteld op pc-modus om het goed te laten werken
 • Nu moet je de discord-applicatie op je computer openen en je invoerapparaat wijzigen in de spraakinstellingen van je Mixamp
 • Zorg er verder voor dat u alleen de aanbevolen aansluiting van 3.5 gebruikt en deze bevestigt in plaats van uw externe pc-luidspreker
 • Ten slotte hoeft u alleen maar terug te gaan naar de spraakinstellingen in onenigheid en de uitvoer naar uw pc-luidsprekers aan te passen

En dat is alles wat u hoeft te doen! Nu kun je onenigheid op PS4 gebruiken samen met alle audio- en belfuncties zonder problemen of glitches. Zorg ervoor dat u alle stappen volgens de aangegeven volgorde zonder fouten volgt.

Waarom heeft PS4 niet de officiële Discord-app?

Welnu, er zijn een aantal redenen waarom PS4 niet de officiële Discord-app heeft. Om te beginnen staat Sony het downloaden van apps van externe bronnen zoals websites van derden niet toe, en dit is hun manier om de veiligheid voor zijn gebruikers te handhaven.

 Waarom heeft PS4 niet de officiële Discord-app?

De andere belangrijke reden is dat het kan worden gezien als concurrentie met PlayStation's eigen sociale mediaplatform genaamd Play Station Network (PSN). Dit lijkt waarschijnlijk een vreemde beslissing van Sony, maar ze doen dit waarschijnlijk om meer controle te behouden over hoe gamers omgaan met hun ecosysteem.

Dat gezegd hebbende, hoewel je Discord niet rechtstreeks via de winkel op je Playstation-console kunt downloaden, kun je het gelukkig nog steeds op je PS4 gebruiken door de bovenstaande truc te gebruiken.

Veel Gestelde Vragen

1. Komt Discord naar PS4?

Antwoord: Discord is momenteel alleen beschikbaar op pc, Mac, Android en iOS, maar er zijn geruchten dat het naar consoles gaat. Er is nog geen officieel commentaar van Discord of Sony, dus we zullen nog een tijdje niet weten of dit zal gebeuren.

twee. Is Discord beschikbaar op PS4?

Antwoord: Vanaf nu heeft Discord geen native app voor de PS4. Gebruikers kunnen hun computer gebruiken via Remote Play of de website laden als een in-browsertoepassing op PlayStation-apparaten.

3. Kun je Discord downloaden op PS4?

Antwoord: Je kunt Discord voor PlayStation niet downloaden omdat er geen native app is. Maar je hebt toegang tot de app via een browser op je PlayStation!

Vier. Hoe Discord werkt?

Antwoord: Discord is een op chat gebaseerde app waarmee je verbinding kunt maken met andere gamers en in realtime kunt communiceren. De interface lijkt op Skype, maar Discord heeft functies die het nuttiger maken voor gaming-doeleinden.

Controleer ook: Coole GTA 5 bemanningsnamen (2021)

De afhaalmaaltijden

Als je tot hier hebt gelezen, weet je nu zeker hoe je Discord op PS4 in 2021 kunt downloaden. Het beste is dat het alle functies ondersteunt zoals op andere platforms en je geen van de geweldige beschikbare functies laat missen in deze toepassing.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.