Hoofd Tierlijst Laatste Pirates Fruit Tier List (november 2022) Best Devil Fruits

Laatste Pirates Fruit Tier List (november 2022) Best Devil Fruits

 Laatste Pirates Fruit Tier List (2022) Best Devil Fruits 3 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Een duivelsvrucht kan je de kracht geven om geweldige dingen te doen. Maar welke past bij jou? Bekijk onze Last Pirates devil fruit tier lijst om erachter te komen! We zullen u door elk van de verschillende niveaus leiden en uitleggen wat elk fruit voor u kan doen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige vrucht om te helpen bij je gevechten of een vrucht die je wat extra bescherming geeft, wij hebben het voor je!

De lijst met fruitlagen van Last Pirates is een geweldige manier om erachter te komen welk fruit voor jou geschikt is. We hebben alle informatie die je nodig hebt over elk fruit, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Bekijk het vandaag nog en ontdek welk fruit jou zal helpen je doelen te bereiken!

Als de Last Pirates nieuw voor je is, vraag je je waarschijnlijk af wat een duivelsvrucht is. Een duivelsvrucht is een vrucht die de eter een speciaal vermogen geeft. Deze vaardigheden kunnen van alles zijn, van het veranderen in een bepaald dier tot het beheersen van de elementen.

Ook handig: Goede ideeën voor Roblox-gebruikersnamen (2022)

Inhoud

Last Pirates - Een snelle introductie

Laatste Piraten is een Roblox-spel met een uniek uitgangspunt: je bent een piraat, die op volle zee vaart op zoek naar plundering en avontuur. Het is gemaakt door Last EXE en uitgebracht op 1 februari 2021. De game bevindt zich momenteel in de bètafase, maar is goed ontvangen door de community.

 Last Pirates - Een snelle introductie

Als piraat heb je verschillende opties tot je beschikking. Je kunt ervoor kiezen om een ​​vreedzame handelaar te zijn, azen op nietsvermoedende koopvaardijschepen. Je kunt een angstaanjagende raider worden, terreur. De game heeft een grote verscheidenheid aan duivelsvruchten om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden.

Het doel van het spel is om de machtigste piraat op zee te worden, en het duivelsfruit dat je kiest, zal een grote factor zijn bij het bepalen van je succes. De gameplay van Last Pirates is gecentreerd rond gevechten, waarbij spelers schip-tot-schip gevechten aangaan en hun duivelse fruitvaardigheden gebruiken om hun tegenstanders te verslaan.

Laatste Pirates Fruit Tier List (2022)

Een tierlijst is een lijst met items die zijn gerangschikt op sterkte, kracht of bruikbaarheid. In de wereld van One Piece zijn er duivelsvruchten die hun gebruikers unieke vaardigheden bieden. Deze vaardigheden kunnen ongelooflijk sterk zijn en de gebruiker tot een kracht maken om rekening mee te houden.

 Laatste Pirates Devil Fruit Tier-lijst (2022)

De Last Pirates-tierlijst is een geweldig hulpmiddel voor iedereen die in de One Piece-wereld wil komen. Het biedt waardevolle informatie over de kracht en kracht van elke duivelsvrucht, evenals hun zwakheden.

Er zijn veel voordelen van de lijst met fruitlagen van Last Pirates:

 • Ten eerste geeft het je een idee welke duivelsvruchten het sterkst zijn en welke zwakker.
 • Ten tweede kan het u helpen beslissen welke duivelsvrucht geschikt voor u is.
 • Ten derde kan het je helpen de sterke en zwakke punten van elke duivelsvrucht te begrijpen.
 • Ten vierde kan het een nuttige bron zijn voor andere One Piece-fans.
 • Ten slotte kan het een leuke manier zijn om de verschillende duivelsvruchten te vergelijken en te contrasteren.

Laatste Pirates Fruit S-niveaulijst (2022)

Dit zijn de sterkste duivelsvruchten in de Last Pirates. Ze zijn ongelooflijk krachtig en hebben geen zwakke punten. Als je op zoek bent naar een duivelsfruit dat je bijna onoverwinnelijk maakt, dan zijn dit degenen die je wilt.

 Laatste Pirates Fruit S-niveaulijst (2022)
 • Mochi-Mochi
 • Goro-Goro
 • Tori-Tori

Ook gerelateerd: MapleStory 2 Tier-lijst (2022)

Laatste Pirates Fruit A Tier List (2022)

Dit zijn de beste duivelsvruchten in Last Pirates. Ze zijn krachtig en hebben enkele zwakke punten, maar ze zijn nog steeds ongelooflijk nuttig. Als je een duivelsfruit wilt waarmee je gevechten kunt winnen, dan is dit degene die je moet krijgen.

 Laatste Pirates Fruit A Tier List (2022)
 • Mera-Mera
 • Lang Lang
 • Zushi-Zushi
 • Magu Magu
 • Yami Yami
 • mond-mond
 • Hallo-Hoi
 • Vraag-Vraag

Laatste Pirates Fruit B-niveaulijst (2022)

Dit zijn de gemiddelde duivelsvruchten. Ze zijn niet zo krachtig als de A-tier duivelsvruchten, maar ze zijn nog steeds nuttig. Degene die je moet kiezen zijn de duivelse vruchten die je speciale vaardigheden zullen geven.

 Laatste Pirates Fruit B-niveaulijst (2022)
 • Schip-naar-schip
 • Bomu-Bomu
 • Bari-Bari
 • Naam naam

Laatste Pirates Fruit C-niveaulijst (2022)

Dit zijn de ondergemiddelde duivelsvruchten. Ze hebben heel weinig kracht en zijn niet erg handig. Dit zijn de duivelse vruchten die je moet vermijden als je een niet-performante vrucht wilt.

 Laatste Pirates Fruit C-niveaulijst (2022)
 • Zij zijn
 • Yomi-Yomi

Laatste Pirates Fruit D-niveaulijst (2022)

Dit zijn de ergste duivelsvruchten. Ze hebben geen macht en zijn volledig nutteloos. Als je een van deze duivelse vruchten hebt, kun je er net zo goed helemaal geen hebben.

 Laatste Pirates Fruit D-niveaulijst (2022)
 • Awa-Awa
 • Leraren
 • Fuwa-Fuwa

Controleer ook: Genshin Impact Wapen Tier Lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de fruitlaaglijst van Last Pirates?

De fruitlaaglijst van Last Pirates is een lijst die de verschillende duivelsvruchten in de Last Pirates-serie rangschikt van beste naar slechtste.

2. Welke criteria werden gebruikt om de vruchten van de duivel te rangschikken?

Er zijn een paar factoren waarmee rekening is gehouden bij het rangschikken van de vruchten van de duivel. Deze omvatten de algehele kracht van de vrucht, het nut van de mogelijkheden van de vrucht en de zeldzaamheid van de vrucht.

3. Waarom worden de vruchten van de D-laag als de slechtste beschouwd?

De vruchten van de D-laag worden als de slechtste beschouwd omdat ze de minste hoeveelheid kracht en nut bieden in vergelijking met de andere Devil Fruits.

4. Wat is de S-tier in de Last Pirates-devil fruit-tierlijst?

S tier is de hoogste rang in de Last Pirates duivel fruit tier lijst. Deze laag is gereserveerd voor de sterkste en krachtigste duivelsvruchten in de serie.

5. Hoe vaak wordt de lijst met fruitlagen voor Last Pirates bijgewerkt?

De lijst met fruitlagen van Last Pirates wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe duivelsvrucht wordt uitgebracht.

6. Wie heeft de Last Pirates Devil Fruit-ranglijst gemaakt?

De ranglijst van Last Pirates Devil Fruit is gemaakt door professionele spelers die de serie goed kennen. Ze hielden rekening met de kracht, het nut en de zeldzaamheid van elke vrucht om ze te rangschikken.

Bekijk meer: Mario Tennis Aces-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Last Pirates een geweldige game met veel potentie. De ontwikkelaars voegen voortdurend nieuwe functies en inhoud toe aan het spel.

We hopen dat deze 'Last Pirates fruit tier list' je heeft geholpen bij het kiezen van het juiste duivelsfruit voor jouw speelstijl. Als je vragen of suggesties hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.