Hoofd Tierlijst LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt

LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt

  LoL: Wild Rift Tier List (2022): Beste kampioenen 15 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

League of Legends: Wild Rift is een online multiplayer-gevechtsarena-videogame. Het is het vervolg op de titel League of Legends uit 2009, waarin spelers de rol aannemen van een onzichtbare 'summoner' die een 'kampioen' bestuurt met unieke vaardigheden en gevechten tegen teams van andere spelers of computergestuurde kampioenen.

Als je wilt slagen op de competitieve ladder, moet je weten welke helden het meest effectief zullen zijn. Deze LoL: Wild Rift-niveaulijst gaat over de beste kampioenen voor elke baan, zodat je kunt uitzoeken hoe je team moet worden opgebouwd.

De ranglijst van League of Legends: Wild Rift is een ranglijst van alle kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt. Deze lijst is gebaseerd op de kracht van hun capaciteiten. In dit artikel bespreken we de niveauslijst voor elke rijstrook: Top/Baron Lane, Mid Lane, Dragon Lane Marksman, Dragon Lane Support en Jungle Lane.

Voorspellen welke kampioenen effectief zullen zijn in League of Legends hangt grotendeels af van hoe goed ze kunnen samenwerken met andere personages en items, in tegenstelling tot ruwe mechanische vaardigheden of ervaring. Deze lijst is gemaakt door een team van professionals die de hele tijd spelen en graag willen vertellen welke kampioenen sterk zullen zijn.

We hopen dat deze lijst met LoL: Wild Rift-kampioensniveaus je zal helpen om beter te worden in het spelen van League of Legends: Wild Rift!

Ook handig: League of Legends: Nexus Blitz-niveaulijst (2022)

Inhoud

LoL: Wild Rift - Een snelle introductie

relspelen' League of Legends is een gratis te spelen multiplayer online battle arena-game (MOBA). Het werd voor het eerst uitgebracht op 27 oktober 2009. Het is momenteel de meest populaire MOBA-game in termen van aantal spelers en heeft een enorme community-aanhang, die er ook verschillende eSports-evenementen voor ondersteunt.

  League of Legends_ Wild Rift - Een snelle introductie

De gameplay is vrij eenvoudig maar ook strategisch veeleisend. Twee teams van elk vijf spelers nemen het tegen elkaar op om de vijandelijke basis te vernietigen met de unieke kampioenen van hun eigen teamleden om ervaringspunten en goud te verdienen voor betere vaardigheden.

Het spel wordt gespeeld in vogelvlucht over drie banen (gewoonlijk Top [mid], Middle [afgekort Mid] en Bottom [bot] genoemd), die leiden naar de vijandelijke basis die 'Nexus' wordt genoemd. Er zijn ook twee 'jungles' aan elke kant van de kaart, met neutrale monsters die beide teams kunnen doden voor goud en ervaring.

De spelers moeten fel vechten om hun rijstroken te behouden terwijl ze oprukken naar de vijandelijke basis met als uiteindelijk doel deze te vernietigen. Rijstroken worden verdedigd door torentjes (torens) die dienen als een blokkade tegen de vijand totdat ze door de spelers worden vernietigd. Elke baan heeft drie torentjes, waarvan er twee moeten worden vernietigd om die hele kant van de kaart te openen voor aanvallen op de vijandelijke Nexus.

Er zijn in totaal 75 kampioenen om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden en speelstijl. Het is erg moeilijk om een ​​kampioen te kiezen, omdat er zoveel zijn om uit te kiezen. Daarom hebben we deze lijst met niveaus samengesteld voor het spelen van League of Legends: Wild Rift. Nu, zonder verder oponthoud, laten we naar de lijst gaan!

League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022)

Niveaulijst betekent de relatieve sterkte van kampioenen in de competitie, en het is een manier om het machtsniveau van een kampioen te meten. Het helpt om te bepalen welke kampioen je moet kiezen in een spel, welke kampioen je moet verbannen en je tegenstander moet tegengaan, enzovoort.

  League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022)

Wild Rift is tegenwoordig een van de meest populaire League of Legends-spelmodi. Ben je een beginner in deze spelmodus en weet je niet welke kampioenen je moet kiezen? Maak je geen zorgen; we hebben een tierlijst voor je gemaakt. Deze LoL: Wild Rift-niveaulijst rangschikt kampioenen op basis van hun vermogensniveaus en wordt regelmatig bijgewerkt.

De beste helden voor elke baan worden beschreven in deze lijst met niveaus. De bovenkant van de tabel toont niveau S, dat de sterkste kampioen is, dan A, B en C, die de dalende kracht vertegenwoordigen.

Niveau S : Deze kampioenen zijn ongelooflijk krachtig en zeer veelzijdig. Ze kunnen in meerdere rollen worden gespeeld en kunnen gemakkelijk een spel dragen.

Niveau A : Deze kampioenen zijn sterk en passen in de meeste teamsamenstellingen. Ze hebben een hoog vaardigheidsplafond maar niet zo veel nut of schade in vergelijking met niveau S.

Niveau B : Kampioenen in deze categorie zijn redelijk sterk; ze zullen goede keuzes zijn op bepaalde kaarten met specifieke doelstellingen; Meestal brengen deze kampioenen echter niet de benodigde CC of schade mee om een ​​spel te dragen.

Niveau C : Kampioenen in deze categorie zijn niet de sterkste, maar kunnen nog steeds een goede keuze zijn voor specifieke teamcomposities; ze worden meestal gekozen als een jungle voor het begin van de game of als ondersteuning die bescherming nodig heeft van hun teamgenoten.

Laten we nu beginnen met de eerste rijstrook, d.w.z. de Top Lane.

Ook gerelateerd: Cookie Run Kingdom-niveaulijst (2022)

LoL: Wild Rift Top Lane-niveaulijst (2022)

In de bovenste rij zijn tanks de beste keuze om schade op te vangen en tegelijkertijd een deel van hun eigen schade aan te pakken. Assassins vormen geweldige toplagen voor vroege speldruk, maar vallen er in het late spel hard af zonder een sterke teamsamenstelling die hen kan ondersteunen.

  LoL: Wild Rift Top Lane-niveaulijst (2022)
Laag Wild Rift-kampioenen
S Darius, Malphite, Akali, Garen, Sett, Renekton, Fiora, Riven, Kayle, Camille
EEN Wukong, Irelia, Rengar, Pantheon, Jax, Jayce, Dr. Mundo
B Vayne, Kennen, Nasus
C Gezongen, Teemo, Tryndamere

LoL: Wild Rift Mid Lane Tier-lijst (2022)

De middenbaan is een veelzijdige positie die op twee verschillende manieren kan: AP-magiërs die ongelooflijke hoeveelheden schade aanrichten of moordenaars die vijanden snel kunnen uitschakelen. De beste kampioenen voor deze rol hebben een hoog moordpotentieel en kunnen gemakkelijk sneeuwbalspellen spelen.

  LoL: Wild Rift Mid Lane Tier-lijst (2022)
Laag Wild Rift-kampioenen
S Veigar, Diana. Ziggs, Orianna, Galio, Akali, Lucian, Brand, Katarina, Irelia
EEN Akshan, Zed, Twisted Fate, Ahri, Seraphine, Jayce, Corki, Morgana, Yasuo
B Aurelion Sol, Pantheon
C Annie, Fizz, Lux

LoL: Wild Rift Dragon Lane Marksman Tier List (2022)

Scherpschutters zijn kampioenen in de stijl van een scherpschutter die grote schade aanrichten vanaf de backline. Ze hebben meestal een groot bereik en dankzij hun uitrusting kunnen ze langere tijd op één plek blijven terwijl ze consistente DPS uitdelen.

  LoL: Wild Rift Dragon Lane Marksman Tier List (2022)
Laag Wild Rift-kampioenen
S Caitlyn, Ezreal, Corki, Xayah, Lucian, Varus, Kai'Sa
EEN Tristana, Draven, Vayne, Jinx
B Akshan, Jhin, Senna
C Miss Fortune, Ashe

LoL: Wild Rift Dragon Lane-ondersteuningsniveaulijst (2022)

In de ondersteunende positie zijn tanks en crowd control-kampioenen een must. Dit komt omdat als je tank in het vroege spel sterft, het later moeilijk voor je zal zijn om als team te vechten zonder dat ze je beschermen tegen vijanden.

  LoL: Wild Rift Dragon Lane-ondersteuningsniveaulijst (2022)
Laag Wild Rift-kampioenen
S Morgana, Lulu, Thresh, Merk, Janna, Braum, Nami, Senna, Leona, Rakan
EEN Lux, Seraphine, Alistar, Sona
B Soraka, Malphine
C Blitzcrank

LoL: Wild Rift Jungle Lane-niveaulijst (2022)

De junglerol is niet zo veelzijdig als de andere banen. Meestal zijn tanks en krachtpatsers betere keuzes voor deze baan, omdat ze tankachtige items kunnen bouwen terwijl ze nog steeds consistente schade aanrichten.

  LoL: Wild Rift Jungle Lane-niveaulijst (2022)
Laag Wild Rift-kampioenen
S Wukong, Graves, Xin Zhao, Nunu & Willump, Lee Sin, Kha'Zix, Evelynn
EEN Rengar, Vi, Jarvan IV, Olaf, Shyvana
B Dr. A.S. Wereld, Meester Dit, Pantheon, Rammus
C Amumu, Diana

Controleer ook: FFBE - Final Fantasy Brave Exvius Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn de beste kampioenen om te spelen in Wild Rift?

De kampioenen in de S-tier zijn de beste helden om in Wild Rift te spelen. Ze passen in elke teamsamenstelling en kunnen zelf games dragen, afhankelijk van hoe hoog hun vaardigheidsplafond is.

2. Wat is het nut van de LoL: Wild Rift-niveaulijst?

De Wild Rift-niveaulijst kan je helpen bepalen welke kampioenen je in een game moet kiezen. Het laat ook zien welke kampioenen de sterkste en de zwakste zijn, zodat je beter begrijpt hoe het spel werkt.

3. Hoe gebruik je de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst?

De kampioenen die bovenaan de tafel staan, zijn sterker dan de kampioenen die in aflopende volgorde aanwezig zijn. Je kunt deze tierlijst gebruiken om games te winnen en sneller te stijgen!

4. Hoe kun je de beste kampioenen in Wild Rift tegengaan?

Als je het opneemt tegen een kampioen die sterker is dan jij, probeer hem dan zoveel mogelijk te ontwijken. Als ze je baan vaak afbreken, vraag dan om hulp aan je teamgenoten of kies een andere baan om in te spelen. Denk er ook aan om niet te voeren! Blijf koel en boerderij veilig totdat je je krachtpieken hebt.

5. Wat is de wilde kloof?

The Wild Rift is een nieuw uitgebrachte spelmodus voor League of Legends die is gebaseerd op de populaire MOBA-titel. Het beschikt over vergelijkbare gameplay-mechanica, maar met verschillende kampioenen en kaarten. De spelmodus bevindt zich momenteel in bètatests, dus verwacht in de toekomst meer veranderingen.

6. Hoe vaak wordt deze lijst met Wild Rift-kampioensniveaus bijgewerkt?

De lijst met Wild Rift-niveaus wordt elke week bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat de tafel zo nauwkeurig mogelijk is en dat alle kampioenen worden verantwoord. Kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven!

7. Waarom gebruiken spelers de LoL: Wild Rift-niveaulijst?

Spelers gebruiken de LoL: Wild Rift-niveaulijst om games te winnen. Door te weten welke kampioenen sterk zijn en welke zwak, kunnen ze beter strategieën formuleren om hun tegenstanders neer te halen.

8. Welk niveau moet ik vermijden en waarom?

Je moet vermijden om met C-tier kampioenen te spelen, omdat ze als de zwakste in het spel worden beschouwd. Ze missen de kracht en het nut om te concurreren met andere kampioenen, dus het is het beste om ze helemaal te vermijden.

9. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de LoL: Wild Rift-niveaulijst?

De belangrijkste factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van de LoL: Wild Rift-niveaulijst zijn het winstpercentage, het speelpercentage en het banpercentage van een kampioen. Deze statistieken zijn verzameld van professionele toernooien en gerangschikte spellen om te zien welke kampioenen goed presteren op hoog niveau.

Bekijk meer: Archero-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Niveaulijsten worden vaak gebruikt door spelers die beter willen worden in het spel, omdat ze matchups laten zien en wat elke kampioen kan doen. Gebruik deze LoL: Wild Rift-niveaulijst in je voordeel, en je zult in een mum van tijd de gerangschikte ladder beklimmen!

We hopen dat je deze blogpost met plezier hebt gelezen en dat het je heeft geholpen om de Wild Rift-niveaulijst beter te begrijpen. Als er nog iets is dat we kunnen toevoegen, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?