Hoofd Tierlijst Lord Of Heroes Tier List (november 2022) Beste helden in LoH

Lord Of Heroes Tier List (november 2022) Beste helden in LoH

 Lord Of Heroes Tier List (2022) Beste helden in LoH 12 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

De Lord of Heroes mobiele game is een strategische RPG met personages uit de hele anime- en gamewereld. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en sterke punten, waardoor het moeilijk is om te bepalen wie de sterkste is. In deze Lord of Heroes-ranglijst zullen we elke held rangschikken op basis van hun kracht en sterkte om je te helpen beslissen welk team het beste bij je past!

De tierlijst voor Lord of Heroes rangschikt de personages van S-tier helemaal naar D-tier. De criteria voor elk niveau zijn gebaseerd op de individuele kracht van het personage, evenals hun bruikbaarheid in een teamomgeving. Als je het spel speelt, zal deze lijst met niveaus een waardevolle hulpbron zijn om je te helpen beslissen welke helden je moet gebruiken.

Het is essentieel op te merken dat deze Lord of Heroes (LoH) -laaglijst alleen onze mening is en dat u het er misschien niet mee eens bent. Dat is prima! We moedigen je aan om met verschillende teams te experimenteren en te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Dus zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Ook handig: Hero Wars-niveaulijst (2022)

Inhoud

Lord of Heroes - Een snelle introductie

Lord of Heroes is een mobiele RPG ontwikkeld door CloverGames. De game is uitgebracht op 26 maart 2020 en is beschikbaar op Android en iOS apparaten.

 Lord of Heroes - Een snelle introductie

De game is erg populair vanwege de unieke kijk op teambuilding en de focus op diversiteit en individualiteit voor elk personage. Lord of Heroes is ook vrij eenvoudig om door te gaan zonder dat je veel tijd aan het spelen hoeft te besteden. De gameplay is dat spelers de rol aannemen van een monarch die een revolutie teweegbrengt in een gevallen wereld met hun eigen leger van helden.

Nu we je een korte introductie hebben gegeven tot Lord of Heroes, gaan we verder met het hoofdevenement: de Lord of Heroes-niveaulijst! Deze lijst gaat over welke personages volgens ons de sterkste in het spel zijn. We houden rekening met verschillende factoren, zoals vaardigheden, uitrusting en algemeen nut.

Lord Of Heroes-rijlijst (2022)

Een tier list is een rangschikkingssysteem waarmee spelers kunnen zien welke karakters het sterkst zijn in het spel. Lord of Heroes is een nieuwe game, dus de lijst met niveaus kan worden gewijzigd naarmate er meer informatie over de game beschikbaar komt. Het is belangrijk op te merken dat deze Lord of Heroes-lijst is gebaseerd op onze eigen ervaringen met de game.

 Lord Of Heroes-rijlijst (2022)

De Lord Of Heroes-niveaulijst zal op veel manieren erg handig zijn voor spelers, zoals:

 • Ontdek welke helden de sterkste zijn in Lord of Heroes.
 • Weten wat je kunt verwachten van elk personage in Lord of Heroes.
 • Spelers helpen een sterk team op te bouwen in Lord of Heroes.
 • Spelers laten zien op welke personages ze zich moeten concentreren.
 • Geeft een idee van hoe goed elk personage is in Lord of Heroes.
 • Spelers helpen de Lord of Heroes-meta te begrijpen.
 • Ten slotte wordt de Lord of Heroes-niveaulijst bijgewerkt zodra nieuwe informatie over de game beschikbaar komt.

Nu we hebben besproken wat de Lord of Heroes-lijst is en waarom het belangrijk is, gaan we naar de daadwerkelijke ranglijst! Er zijn vijf niveaus - S, A, B, C en D - waarbij S de sterkste is en D de zwakste.

Lord Of Heroes S-niveaulijst (2022)

De S-tier helden zijn het neusje van de zalm in Lord of Heroes. Dit zijn de karakters waar je altijd naar moet streven. S-tier-personages in Lord of Heroes zijn ongelooflijk krachtig en zullen je door de meeste situaties kunnen leiden. Ze zijn veelzijdig, sterk en over het algemeen gewoon ongelooflijk handig.

 Lord Of Heroes S-niveaulijst (2022)
LoH Heroes Klas Basissnelheid
Lairei Strijder 100
Lumia Strijder 101
Mei Ling aanvaller 110
Mei Ling sluipschutter 99
Negen aanvaller 105
Jozua sluipschutter 105
Laieri aanvaller 100
Leeuw Strijder 105
Daarnaast Strijder 102
Daarnaast Voogd 97
Johan Geestelijke 104

Ook gerelateerd: Lijst met schurkenstaten van bedrijven (2022)

Lord Of Heroes A Tier List (2022)

Tier A-helden zijn ook degenen waarmee je wilt spelen als je wilt winnen in Lord Of Heroes. Ze hebben een geweldige mix van vaardigheden en een behoorlijke snelheid, en kunnen de meeste vijanden met gemak uitschakelen. Een mix van S-tier en A-tier karakters in je team zou meer dan genoeg moeten zijn om elke uitdager aan te gaan.

 Lord Of Heroes A Tier List (2022)
LoH Heroes Klas Basissnelheid
naar voren Voogd 101
Weekend aanvaller 102
Johan Strijder 98
Jozua aanvaller 97
Laphlaes sluipschutter 99
Schneider aanvaller 104
Vanessa Geestelijke 107
Olivia sluipschutter 98
Walther Voogd 107
Astrid aanvaller 96
Olivia aanvaller 101
Rosanna Voogd 107

Lord Of Heroes B-niveaulijst (2022)

Niet zo sterk als tier A en tier S, maar het zijn nog steeds krachtige helden die hun mannetje kunnen staan ​​in een gevecht. Hoewel ze misschien niet de sterkste zijn, zijn ze nog steeds geweldige keuzes voor je team en kunnen ze je helpen winnen. Het mengen van tier B met tier S en A kan leiden tot een evenwichtige teamsamenstelling.

 Lord Of Heroes B-niveaulijst (2022)
LoH Heroes Klas Basissnelheid
Rosanna aanvaller 99
Vanessa Geestelijke 97
Olivia sluipschutter 102
Weekend Strijder 100
Lumia Voogd 110
Charlotte Geestelijke 96
Laphlaes Strijder 100
Mikhail sluipschutter 103
Negen Strijder 101

Lord Of Heroes C-niveaulijst (2022)

De helden van het C-niveau zijn enigszins zwak. Ze hebben misschien een aantal vaardigheden die goed zijn, maar ze zullen niet degenen zijn die je naar de overwinning dragen. Dat gezegd hebbende, ze kunnen nog steeds nuttig zijn in bepaalde situaties. Als u weet hoe u ze op de juiste manier moet gebruiken, kunnen ze een waardevolle aanwinst zijn voor uw team.

 Lord Of Heroes C-niveaulijst (2022)
LoH Heroes Klas Basissnelheid
Dhurahan Strijder 100
Lucilicca aanvaller 107
Charlotte Geestelijke 98
Astrid Strijder 101
Vanessa Geestelijke 103
Astrid sluipschutter 97
Schneider aanvaller 100

Lord Of Heroes D Tier-lijst (2022)

De helden van niveau D zijn degenen die je moet vermijden. Ze zijn prima om gewoon voor de lol te spelen, maar als je het spel serieus wilt nemen, kun je het beste uit de buurt blijven. Ze kunnen je voortgang vertragen en het moeilijker voor je maken om de top te bereiken. Dus het is het beste om ze met rust te laten.

 Lord Of Heroes D Tier-lijst (2022)
LoH Heroes Klas Basissnelheid
Negen sluipschutter 101
Schneider Strijder 104
Weekend Strijder 99
Lucilicca sluipschutter 103
Mei Ling sluipschutter 103
Dhurahan Strijder 97
Dhurahan Voogd 101

Controleer ook: Girl Cafe Gun Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is Lord of Heroes?

Lord of Heroes is een gacha-spel met turn-based RPG-gevechten. Het werd in 2018 in Japan uitgebracht en is sindsdien in het Engels vertaald, zodat westerse spelers er ook van kunnen genieten.

2. Wat is een gacha-spel?

Een gacha-spel is een soort mobiel spel met verzamelbare personages. Deze karakters kunnen worden verkregen door in-game valuta uit te geven, die kan worden verdiend door middel van gameplay of kan worden gekocht met echt geld.

3. Wie zijn de Lord of Heroes-personages?

De Lord of Heroes-personages zijn een divers gezelschap, variërend van middeleeuwse ridders tot moderne huurlingen. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speelstijlen, wat zorgt voor een aantal interessante strategische mogelijkheden in de strijd.

4. Wat is de personagelijst van Lord of Heroes?

De ranglijst van Lord of Heroes is een ranglijst van de personages van het spel, gebaseerd op hun kracht en bruikbaarheid in de strijd. Hoe hoger een personage op de tierlijst staat, hoe krachtiger ze zijn.

5. Wie zijn de sterkste Lord of Heroes-personages?

De sterkste Lord of Heroes-personages zijn degenen die hoog op de tierlijst (S-tier) staan. Deze karakters zijn doorgaans goed afgerond en kunnen in de meeste situaties hun mannetje staan.

6. Hoe vaak wordt de tierlijst voor Lord of Heroes bijgewerkt?

De Lord of Heroes-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer er nieuwe informatie over de game beschikbaar komt. Dit kan zijn in de vorm van nieuwe karakters, wijzigingen in bestaande karakters of gewoon nieuwe gegevens die een nauwkeurigere rangorde mogelijk maken.

7. Wie heeft de LoH-niveaulijst gemaakt?

De LoH-niveaulijst is gemaakt door een groep ervaren spelers en onderzoekers. Hun doel is om de meest nauwkeurige en actuele lijst met niveaus te maken.

8. Als we D-tier-personages gebruiken, kunnen we dan nog steeds winnen in Lord of Heroes?

Hoewel het mogelijk is om te winnen met D-tier karakters, wordt dit niet aanbevolen. Deze personages zijn in het nadeel in vergelijking met de andere niveaus en zullen je voortgang waarschijnlijk vertragen. Het is het beste om bij karakters met een hogere rangorde te blijven als je wilt winnen.

Bekijk meer: Dark Souls 3 Wapenniveaulijst (2022)

Laatste woorden

Dat is alles voor onze Lord of Heroes-lijst. We hopen dat je het nuttig vond om te beslissen welke karakters je in je feest wilt gebruiken. Zoals altijd, vergeet niet om plezier te hebben en te experimenteren met verschillende teamsamenstellingen om te vinden wat het beste voor jou werkt. Wie weet ontdek je misschien wel het volgende metabepalende team!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?