Hoofd Tierlijst Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

 Magnum Quest Tier List (2022): Beste helden 23 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je een fan bent van Magnum Quest, dan wil je deze Magnum Quest-niveaulijst eens bekijken! We hebben de beste personages in de game gerangschikt, zodat je weet op wie je moet mikken als je begint met spelen. Houd er rekening mee dat deze lijst kan worden gewijzigd als er nieuwe personages aan het spel worden toegevoegd, maar het zou je een goed idee moeten geven van waar elk personage staat.

De Magnum Quest-niveaulijst is een gemakkelijke manier om erachter te komen wie de beste personages in het spel zijn. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder schade, snelheid en speciale vaardigheden.

Dus of je nu een beginner of een ervaren speler bent, bekijk zeker onze Magnum Quest-heldenlijst! Misschien vind je gewoon je nieuwe favoriete personage dat je zal helpen een professionele speler te worden.

Ook handig: Honkai Impact 3e tier-lijst (2022)

Inhoud

Magnum Quest - Een snelle introductie

Magnum Quest is een rollenspel voor Android en iOS apparaten. De game is al een tijdje uit en heeft al het volgende verzameld. Spelers van over de hele wereld zijn druk bezig met het verkennen van de verschillende gebieden, het bestrijden van monsters en het voltooien van speurtochten.

 Magnum Quest - Een snelle introductie

Magnum Quest, ontwikkeld en uitgegeven door Tuyoo Games, werd uitgebracht in augustus 2021. De game speelt zich af in een fantasiewereld vol magie en avontuur. Er zijn zes verschillende regio's om te verkennen, elk met zijn eigen unieke monsters en uitdagingen.

Een van de dingen die Magnum Quest zo geweldig maken, is de verscheidenheid aan personages waaruit je kunt kiezen. Er zijn momenteel zestien verschillende personages beschikbaar, elk met hun eigen specifieke vaardigheden en speelstijlen.

De gameplay is snel en boordevol actie, en er is een heleboel inhoud om je urenlang bezig te houden. Als je op zoek bent naar een nieuw personage om je tanden in te zetten, is de Magnum Quest-niveaulijst zeker de moeite van het bekijken waard.

Magnum Quest-niveaulijst (2022)

Een Magnum Quest-niveaulijst kan een geweldige manier zijn om te zien welke helden de beste zijn in het spel. Veel mensen houden van Magnum Quest vanwege de personages en hun interacties met elkaar.

 Magnum Quest-niveaulijst (2022)

Je vraagt ​​je misschien af ​​welk personage het beste is. Nou, vraag je niet meer af! We hebben een tierlijst gemaakt om u te helpen. Voordat we met de lijst beginnen, willen we enkele voordelen van een Magnum Quest-niveaulijst bespreken:

 • Ten eerste kan het je helpen bepalen welke personages de beste zijn in het spel.
 • Ten tweede kan het je ook helpen begrijpen hoe de personages samenwerken en hoe hun interacties zijn.
 • Het kan je een idee geven van hoe de vaardigheden van elk personage werken en hoe ze zich verhouden tot elkaar.
 • Een tierlijst helpt je ook de mechanica van het spel te begrijpen en hoe ze werken.
 • Dit is vooral handig als je nieuw bent in het spel of als je er meer over wilt weten.

De eerste laag in de Magnum Quest-laaglijst is de S-laag. Deze laag is voor het beste van het beste. Deze personages zijn ongelooflijk krachtig en kunnen de meeste vijanden met gemak uitschakelen. Het tweede niveau, A-niveau, is voor zeer sterke karakters. Ze zijn niet zo krachtig als die in de S-laag, maar ze kunnen zich staande houden tegen de meeste vijanden.

Het derde niveau, het B-niveau, is voor personages die goed maar niet geweldig zijn. Ze hebben misschien een paar zwakke punten, maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn in de strijd. Het vierde niveau, C-niveau, is voor personages die niet erg sterk zijn en gemakkelijk kunnen worden verslagen door sterkere tegenstanders. Ten slotte is D Tier voor de zwakste personages in het spel.

Laten we zonder verder oponthoud beginnen met een meer beschrijvende en relevante Magnum Quest-niveaulijst:

Magnum Quest algemene niveauslijst (2022)

Hier is de Magnum Quest-niveaulijst voor de game. Deze lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder toegebrachte schade, snelheid en vaardigheden. Dus lees verder om erachter te komen wie de beste personages in Magnum Quest zijn!

 Magnum Quest algemene niveauslijst (2022)
Laag Magnum Quest Heroes
S Harry, Sur, Ares
EEN Ione, Naomi, Flann, Gila, Arthur, Aurik, Cinia, Derla, Issy, Katos, Emilia, Ecra, Feng, Fie
B Hista, Carlotta, Osishe, Rickers, Aeluin, Alden, Fare, Cyaan
C Manton, Guss, Julien, Sorsha, Veara, Winden
D Zander, Monroe, Bill, Merialeth

Ook gerelateerd: Outriders Class Tier List (2022)

Magnum Quest Schadelijst (2022)

De beste personages in Magnum Quest zijn degenen die de meeste schade aanrichten. De top van de lijst wordt ingenomen door personages, die gemakkelijk vijanden kunnen verslaan met een paar van hun kenmerkende aanvallen.

 Magnum Quest Schadelijst (2022)
Laag Magnum Quest Heroes
S Derla, Gila, Ecra, Feng, Issy, Sur, Ares, Carlotta
EEN Sorsha, Veara, Winden, Zander, Hista, Fie, Flann, Guss, Aurik, Cyaan
B Ione, Katos, Manton, Merialeth, Bill, Emilia
C Julien, Cinia, Monroe, Naomi, Alden, Harry, Fare
D Rickers, Arthur

Magnum Quest-tankniveaulijst (2022)

De beste tanks in Magnum Quest zijn die tanks die veel klappen kunnen opvangen en doorgaan. Ze moeten in staat zijn stand te houden tegen de vijand en hun bondgenoten te beschermen.

 Magnum Quest-tankniveaulijst (2022)
Laag Magnum Quest Heroes
S Harry, Rickers, Alden
EEN Julien, Katos, Ares, Arthur, Fare
B Manton, Monroe, Bill
C Veara, Feng, Sur
D Ecra, Sorsha, Carlotta, Derla

Magnum Quest-ondersteuningsniveaulijst (2022)

De Magnum Quest-ondersteuningsniveaulijst is een uitgebreide lijst van de beste en slechtste ondersteunende personages in de game. Deze lijst is gebaseerd op onze eigen persoonlijke ervaringen en meningen, evenals feedback van andere spelers.

 Magnum Quest-ondersteuningsniveaulijst (2022)
Laag Magnum Quest Heroes
S Naomi, Osishe, Sur, Harry, Ione, Katos, Cinia, Emilia
EEN Aurik, Fare, Aeluin, Arthur
B Rickers, Winden, Flann, Issy, Merialeth, Monrow, Cyaan, Fie
C Manton, Sorsha, Veara, Alden, Darla, Ecra, Guss
D Julien, Gila, Hista

Controleer ook: War Of The Visions-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Magnum Quest-niveaulijst?

Een tierlijst is een rangschikking van personages in een game, meestal op basis van hun kracht of effectiviteit.

2. Hoe nauwkeurig is de lijst met niveaus voor Magnum Quest?

Er is geen definitief antwoord, omdat verschillende spelers verschillende meningen kunnen hebben over hoe krachtig elk personage is. De Magnum Quest-niveaulijst biedt echter een goed overzicht van hoe de gemeenschap de kracht van elk personage ten opzichte van elkaar waarneemt.

3. Hoe vaak wordt de Magnum Quest-heldenlijst bijgewerkt?

De lijst met Magnum Quest-heldenniveaus wordt bijgewerkt zodra nieuwe informatie over de game beschikbaar komt.

4. Is Magnum Quest het spelen waard?

Ja! Magnum Quest is een geweldige game met veel inhoud om te verkennen. De lijst met niveaus kan je helpen de beste personages voor je speelstijl te vinden, zodat je het meeste uit het spel kunt halen.

5. Waarom staat de Magnum Quest S-tierlijst bovenaan?

De S-laag is gereserveerd voor de krachtigste personages in het spel. Dit zijn de personages die als de beste van het beste worden beschouwd en die meestal worden gebruikt in spelen op hoog niveau.

7. Wie zijn de slechtste personages in Magnum Quest?

De onderkant van de lijst wordt ingenomen door personages die als de zwakste in het spel worden beschouwd. Dit zijn over het algemeen karakters die worden overklast door andere karakters of zeer weinig verlossende eigenschappen hebben.

8. Wat betekent 'ondersteuning' in de context van Magnum Quest?

Over het algemeen zijn ondersteunende karakters karakters die andere karakters helpen in de strijd. Dit kan van alles zijn, van het helen tot het geven van buffs of debuffs.

9. Wat is het verschil tussen een 'tank' en een 'schadedealer'?

Een schadedealer is een personage wiens hoofddoel het is om vijanden schade toe te brengen. Een tank daarentegen is een personage waarvan het belangrijkste doel is om schade op te vangen en andere personages te beschermen.

Bekijk meer: Clash Royale-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De Magnum Quest-niveaulijst is een geweldige strategietool waarmee je het meeste uit je gameplay kunt halen. Met zoveel beschikbare karakters kan het moeilijk zijn om te beslissen wie te gebruiken en wie te vermijden. Deze lijst kan je helpen de beste helden voor je team te kiezen, zodat je de meeste kans op succes hebt.

We hopen dat je genoten hebt van onze Magnum Quest-heldenlijst en dat het je misschien kan helpen om een ​​speler te worden. Bedankt voor het lezen van dit artikel. Laat ons weten wie volgens jou op de lijst moet staan ​​en wie niet!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.