Hoofd Tierlijst MapleStory 2 Tier List (november 2022) Beste klassen, wapens

MapleStory 2 Tier List (november 2022) Beste klassen, wapens

 MapleStory 2 Tier List (2022) Beste klassen, wapens 3 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Als je MapleStory 2 wilt gaan spelen, vraag je je misschien af ​​welke klassen het beste zijn. Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien elke klasse zijn unieke sterke en zwakke punten heeft. We hebben echter een MapleStory 2-klassenlijst samengesteld met de beste klassen in de game, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke je moet kiezen.

De MapleStory 2-niveaulijst is een complete gids voor de beste klassen in het spel. Het bevat een gedetailleerd overzicht van elke klasse, evenals hun sterke en zwakke punten.

Als je je gameplay wilt verbeteren, bekijk dan de lijst met niveaus voor MapleStory 2. Het zal je helpen te begrijpen welke klassen momenteel de beste zijn in het spel.

Ook handig: Genshin Impact Wapen Tier Lijst (2022)

Inhoud

MapleStory 2 - Een snelle introductie

MapleStory 2 , een gratis te spelen, tweedimensionaal side-scrolling massively multiplayer online role-playing game, werd uitgebracht in juli 2015. De game is ontwikkeld door NSquare en uitgegeven door Nexon. De game heeft anime-achtige graphics en bevat verschillende gameplay-elementen uit eerdere MapleStory-games.

 MapleStory 2 - Een snelle introductie

De gameplay van MapleStory 2 is vergelijkbaar met die van het originele MapleStory, waarbij spelers door speurtochten gaan en tegen monsters vechten om hun personages te laten stijgen.

MapleStory 2 is een 3D, isometrische MMORPG waarin spelers missies voltooien, monsters bevechten en interactie hebben met NPC's (niet-spelerpersonages) in de gamewereld. De game beschikt over een auto-targeting-systeem dat het voor spelers gemakkelijk maakt om vijanden aan te vallen en aan te vallen. Spelers kunnen ook samenwerken met andere spelers om groepen te vormen en moeilijkere uitdagingen aan te gaan.

Er zijn negen klassen beschikbaar in MapleStory 2: Archer, Berserker, Heavy Gunner, Assassin, Thief, Priest, Wizard, Knight en Dragoon. Elke klasse heeft zijn unieke vaardigheden en capaciteiten.

MapleStory 2 Klasse Tier Lijst (2022)

In eenvoudige bewoordingen is een tierlijst een classificatiesysteem dat klassen sorteert op basis van hun bruikbaarheid en algehele prestaties. Het doel van een tierlijst is om spelers te helpen beslissen welke klassen ze moeten kiezen, afhankelijk van hoeveel tijd en moeite ze bereid zijn in het spel te steken.

 MapleStory 2 Klasse Tier Lijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een MapleStory 2-klassenlijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het nieuwe spelers helpen een idee te krijgen van welke klassen het populairst zijn en welke niet.
 • Ten tweede biedt het een goed referentiepunt voor meer ervaren spelers om te zien hoe hun favoriete klasse het doet ten opzichte van de concurrentie.
 • Ten slotte helpt het de ontwikkelaars ook om te zien welke klassen meer balans nodig hebben.

De MapleStory 2-laaglijst is verdeeld in vijf niveaus, waarbij S de krachtigste is en D de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijsten:

MapleStory 2 Klasse S-niveaulijst (2022)

Deze lessen zijn de beste van het beste. Ze zijn ongelooflijk sterk en kunnen elke tegenstander gemakkelijk uitschakelen. Ze hebben geweldige capaciteiten voor het beheersen van menigten, een hoge schade-output en zijn extreem veelzijdig. Als je de concurrentie wilt domineren, dan zijn dit de klassen die je moet kiezen.

 MapleStory 2 Klasse S-niveaulijst (2022)
Klas wapens Eigendommen
Dief Met één hand
Dolken
Fysiek, giftig

Ook gerelateerd: Mario Tennis Aces-niveaulijst (2022)

MapleStory 2 Klasse A Tierlijst (2022)

Deze klassen zijn erg sterk, maar ze zijn niet helemaal op hetzelfde niveau als de S-tier klassen. Ze hebben nog steeds geweldige capaciteiten voor het beheersen van menigten en een hoge schade-output, maar ze missen de veelzijdigheid van de S-tier-klassen.

Als je competitief wilt zijn, maar niet dezelfde hoeveelheid tijd en moeite wilt steken als de S-tier klassen, dan zijn dit de lessen voor jou.

 MapleStory 2 Klasse A Tierlijst (2022)
Klas wapens Eigendommen
tovenaar Personeel Vuur, bliksem, vorst
aanvaller 2H Knokkels Vuur, fysiek

MapleStory 2 Klasse B Tierlijst (2022)

Deze klassen zijn redelijk, maar ze zijn niet zo sterk als de A- en S-klassen. Ze hebben wat crowd control-vaardigheden en behoorlijke schade-output, maar ze zijn niet zo veelzijdig als de hogere klassen. Als je op zoek bent naar een klasse die gemakkelijk te spelen is, maar toch competitief wil zijn, dan zijn dit de lessen voor jou.

 MapleStory 2 Klasse B Tierlijst (2022)
Klas wapens Eigendommen
ziel bindmiddel 2H Orb Geen
Ridder 1H zwaard, schild Heilig, fysiek
Boogschutter Boog Vuur, fysiek, ijs

MapleStory 2 Klasse C Tierlijst (2022)

Deze klassen zijn niet zo sterk als de andere niveaus, maar ze hebben nog steeds wat crowd control-vaardigheden en behoorlijke schade-output. Ze zijn niet zo veelzijdig als de hogere klassen, maar ze zijn nog steeds gemakkelijk te spelen. Als je op zoek bent naar een ontspannen ervaring, dan zijn dit de lessen voor jou.

 MapleStory 2 Klasse C Tierlijst (2022)
Klas wapens Eigendommen
Priester Scepter, Codex Heilig
Sluipmoordenaar Met één hand gegooide wapens Schaduw, fysiek
Runeblade 2H mes Vorst, vuur, bliksem
zware schutter Kanon Vuur, fysiek, bliksem

MapleStory 2 Klasse D Tierlijst (2022)

Deze klassen zijn de zwakste van het stel. Ze hebben weinig tot geen capaciteiten voor het beheersen van menigten en een lage schade-output. Ze zijn ook niet erg veelzijdig, dus ze zijn misschien niet de beste keuze voor jou als je op zoek bent naar een uitdaging.

 MapleStory 2 Klasse D Tierlijst (2022)
Klas wapens Eigendommen
Berserker 2H Zwaard Fysiek, Donker

Controleer ook: Monster Sanctuary-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een MapleStory 2-klassenlijst?

De MapleStory 2-laaglijst is een classificatiesysteem dat klassen sorteert op basis van hun bruikbaarheid en algehele prestaties.

2. Wat is het doel van een MapleStory 2-klassenlijst?

Het doel van de MapleStory 2-niveaulijst is om spelers te helpen beslissen welke klassen ze moeten kiezen, afhankelijk van hoeveel tijd en moeite ze bereid zijn in het spel te steken.

3. Hoe is de lijst met niveaus voor MapleStory 2 verdeeld?

De MapleStory 2-niveaulijst is verdeeld in vijf niveaus, variërend van S tot D. S is de sterkste en D is de zwakste.

4. Wat zijn de criteria voor een klasse om in het S-niveau te zijn?

De criteria voor een klasse om in het S-niveau te zijn, zijn dat ze ongelooflijk sterk zijn, geweldige capaciteiten voor het beheersen van menigten hebben, een hoge schade-output hebben en extreem veelzijdig zijn.

5. Waarom zou ik me zorgen maken over de MapleStory 2-laaglijst?

De MapleStory 2-laaglijst is een geweldige manier om te zien welke klassen het populairst zijn en welke niet. Het biedt een goed referentiepunt voor meer ervaren spelers om te zien hoe hun favoriete klasse het doet ten opzichte van de concurrentie.

6. Wie heeft deze Maplestory 2-niveaulijst gemaakt?

Deze Maplestory 2-niveaulijst is gemaakt door een team van ervaren spelers. U kunt er dus zeker van zijn dat deze lijst nauwkeurig en up-to-date is.

Bekijk meer: Godin van Genesis S Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is MapleStory 2 een geweldige game die veel te bieden heeft. De lessen zijn goed uitgebalanceerd en er is voor iedereen een les. Als je op zoek bent naar een leuke en lonende MMO om te spelen, dan zou MapleStory 2 bovenaan je lijst moeten staan.

We hopen dat je genoten hebt van onze MapleStory 2-klassenlijst. Als je vragen hebt over het spel of de lessen, stel ze dan gerust in de reacties hieronder.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.